Da nastavim....
Pelene - pampers uvjerljivo najgori, ok su mi violeta i trudi, čak i baby love, a najbolje bella happy.
Podloga- namjeravamo uzet casmstino, jesu ok?
I evo pozdrav od mog smjehuljka
https://ibb.co/bvKxgms
Matea smjehuljka ti je divna i ona se skroz izminjala.
E da i meni se čini da košara od Metroa nije baš za teške bebe. A gle da je i pod mali. Kutom nije frka jer nije u kolicima 24h dnevno tako da po mom nekom sudu može u sportski bilo kada. Ionako je unitra zavežeš pa nema opasnosti od ispadanja il nešto slično.
Anab ja cu ti samo rec da ti je zabluda da ce bit lakse kad propuze i sjedne...sreca ako ce htjet sam sjedit i ivrat se 🤣 zato sad uzivaj!
url=https://lilypie.com]
Da nastavim….
Pelene - pampers uvjerljivo najgori, ok su mi violeta i trudi, čak i baby love, a najbolje bella happy.
Podloga- namjeravamo uzet casmstino, jesu ok?
I evo pozdrav od mog smjehuljka
https://ibb.co/bvKxgms
Casmatino je vrh, nama bar. Isplatio se 1000 puta, za igru na pocetku, pa kasnije, pa kad negdje idemo. Toplo je na njoj, nema straha da će se beba prehladiti. Jednostavno se sklapa, lako čisti, od nas ima samo pohvale...😀
Meni od svih pelena, najbolje Pampers Premium! Njih nosi 2, dok ostale već 3, a zapravo su po veličini minorne razlike...
👨👩👧👧👭
Mateja divnanje 🙈🙈 a frizura 😍😍😍
Nama dolazila patronažna da vagne Iris, ono, za 2 sedmice 250 gr 🤷🏼♀️ Mallla eto i mene tvojim borbama. Mada je ona rekla da joj Iris izgleda super, kao zadovoljna beba i da je to sasvim dovoljno. Pola kile mjesečno po njoj je sasvim super.
Da napomenem da je vagala gladnu, i nakon što je jutros dobrano napunila pelenu.
Imala bi bar 50 gr više da sam je nahranila 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Malla. da, baš se prominila. Tek kad pogledam slike uočim. 😊😊 Super to za sportski dio, pričekat ću još koji dan pa ide u upotrebu.
Magdalena - tenks za podlogu i meni se čini dobra, naručujem i to i onda dosta s kupovinom 🤣🤣 umest će me internet kupovina
Tweetyca da istina…mi do sada nismo skuzili bas prvi i drugi skok…tj za drugi možda i jesmo…ali ono u strci tad bili pa ga nismo toliko doživjeli….ovaj smo skok sad npr dosta poticali…ono pročitam na toj aplikaciji sta bi dobro bilo raditi tijekom skoka da ga bolje doživi…bas je super app
Znaci isplati se kupiti ju.
Nekako nikad nisam bila pobornik kupovine aplikacija.
Bas cu opet razmisliti. Jer bi mi godilo nešto takvo.
ANA.B. šta se radi da potaknes skok? To nisam nikad čula?
A što se tiče difuzije, znači da kupim bilo koji? Radi li isto što i ovlazivac?
Da ga lakše I ljepe proživi tako nekako...za ovaj sad skok je bilo vozanje u kolicima u hladu negdje gdje možeš spustiti krovic pa da doživi svjetlosne efekte kroz grane drveta, u ljuljacki doma (ako imaš) im je isto dobro, svjetlost doma ako imaš neko koje možeš lagano pojačavati i smanjivati im je jako dobro i igranje aviona (polozaj nešto kao hvat majmun na grani samo sa obje ruke) onda lagano gibas naprijed nazad....jer im se u ovom skoku razvija vid (oči opcenito) I više doživljavaju svoje tijelo i glasnice mogu bolje kontrolirati. Sad on već prati sve očima a da ne okreće glavu npr i pokreti su kontroliraniji.
Mallla znači džabe se nadam 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Matea1989 koja slatkica boze 😍😍😍😍 a frizura je stvarno zakon 😄🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bojana da te šokiram Sara je zadnji tjedan dobila 50g i ja sam prelomila! Znači u posljednja 3 tjedna smo navukli jedva 300g. Cijelo vrijeme se trudim, nastojim nac rjesenje, pitam na sve strane, čak sam izdajala i davala al eto ne ide i ne ide. A ja vec 2 ipo tjedna pod prehladom ne smijem uzet nista osim slane vode radi dojenja, leđa me po drugi put ukočila isto ne smijem svoju terapiju koja to pomogne i kad sam uz to sve vidila plus od 50g samo sam rekla ok dosta je, stvarno je dosta....Sad se učimo jesti konkretan obrok na bocu i ja se nadam da ce to doci na svoje. Nadam se da kod tebe nece otici u ovom smjeru kao s nama al evo ja smatram da sam probala sve sto sam znala i mogla i da je sad zaista vrijeme učinit život jednostavnijim.
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, baš je mali medenko. 💓💓
Sad netko je govorio za hranjenje, e pa ima dana kad ona jede po 60ak ml pa traži svako sat i po, dva preko dana, a ima dana kada fino popapa 130 ak (120ml vode+ prah) pa je mirna cca 4 sata. A ukupno u danu nam varira od 650ml do 850 ml, ali je najčešće u prosjeku na nekih 750 ml.
Navečer je počela ići ranije spavati, uz animiranje nekako ostane budna do 9, 9ipo maksimalno, a ja navikla oko ponoć ići leći i taman ja legnem a ona se onda probudi oko cca 2 h za jest i onda opet u 6 h. Više mi je pasalo ono prije kad bi zaspala u ponoć i onda do 5-6 pa nastavimo do 9, ali eto tako je kako je, odspavam malo popodne pa nadođem.
Ono šta mi je fora je to da je počela baš 'pričati' zna gugutati po jedan sat, i onda kao pričamo s njom, ona maše rukicama, smije se i priča na svom bebećem jeziku. 😆😆
Bojana da te šokiram Sara je zadnji tjedan dobila 50g i ja sam prelomila! Znači u posljednja 3 tjedna smo navukli jedva 300g. Cijelo vrijeme se trudim, nastojim nac rjesenje, pitam na sve strane, čak sam izdajala i davala al eto ne ide i ne ide. A ja vec 2 ipo tjedna pod prehladom ne smijem uzet nista osim slane vode radi dojenja, leđa me po drugi put ukočila isto ne smijem svoju terapiju koja to pomogne i kad sam uz to sve vidila plus od 50g samo sam rekla ok dosta je, stvarno je dosta….Sad se učimo jesti konkretan obrok na bocu i ja se nadam da ce to doci na svoje. Nadam se da kod tebe nece otici u ovom smjeru kao s nama al evo ja smatram da sam probala sve sto sam znala i mogla i da je sad zaista vrijeme učinit život jednostavnij
Baš mi je žao zbog toga, pogotovo što se toliko trudiš. Ali nije kraj svijeta, vjerojatno će bolje ići uz ad, a i ti ćeš se moć posvetiti sebi više, jer na kraju krajeva sretna mama sretna i beba, a moraš između ostalog i Hani bit mama. Bit će to sve ok kad se posloži. ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji