Jutro cure 🙈🙈 moram sa vama podijeliti sliku koja mi je iskočila, od prije 3 godine. Iskra sa 9 mjeseci. Moram priznati da jedva čekam da Iris dođe u tu fazu, od 7 mjeseci pa na dalje 🙈
https://ibb.co/JKxtw3D
Nadam se da ste bolje sve koje ste pokupile prehladu, naročito bebice 💛
Nas 3 opet same, tata otišao za Njemačku, al "samo" na par dana.
Inače Iris se hoće vozati u jajetu u kolicima, u onoj košari nema šanse 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Pa malo jaje, malo nosiljka i pokretne smo 🙈🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ma daj! 😍
Pa one će biti iste, kad odrastu ka dvi sestre blizanke 😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jaooo preslatka jeee, preee i stvarno ce biti iste ❤ I ja volim tu fazu kad bebe komuniciraju vise iako je sad lakse jer kad postanu pokretni stize kaos 😊
Bitno da si nasla u cemu hoce.
url=https://lilypie.com]
Koja slatkica 😍😍🤗
Cure jel koju još boli dole od poroda? Ja imam bolove koji se stalno pojavljuju i to neka tupa bol...bas negdje u predjelu di je bila rana ja msm...i iscjedak još uvijek imam neki zelenkasti/žućkasti...kad to prestaje 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro cure 🙈🙈 moram sa vama podijeliti sliku koja mi je iskočila, od prije 3 godine. Iskra sa 9 mjeseci. Moram priznati da jedva čekam da Iris dođe u tu fazu, od 7 mjeseci pa na dalje 🙈
https://ibb.co/JKxtw3D
Nadam se da ste bolje sve koje ste pokupile prehladu, naročito bebice 💛
Nas 3 opet same, tata otišao za Njemačku, al "samo" na par dana.
Inače Iris se hoće vozati u jajetu u kolicima, u onoj košari nema šanse 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Pa malo jaje, malo nosiljka i pokretne smo 🙈🤣
Bože, što je slatkaaaaaa!!!
Ajmeeeee❤❤❤
Sa 9 mjeseci je već stajala?
Bravo ❤😀
👨👩👧👧👭
Ja se nadam da ce mi Sara prohodat oko 1 rođendana jer Hana je ovako kao Iskra s 9mj samostalno hodala, zeznuto je to jer nece u kolica vec na noge, tu nas je nosiljka spasila je nju je htjela.
Negativ ja isto imam viska i cesto nemam realan pogled na to, npr osjecam se super i onda vidim neku sliku il dobijen kiji kimentar i ode mast u propast. Da se razumihemo bilo je viška i prije trudnoce, a pisebno u predjelu trbuha. Nisam trenutno motivirana vjezbat al zelim pronac motivaciju.
Negativ guštaj kod bake i dida a i u vremenu, ma valja sve iskoristit a i znat prepoznat gušte.
A u nas je jos jako vruce, a svi smo i dalje smrkavi 🤦♀️
url=https://lilypie.com]
Jeli ok poceti vjezbati nakon 6tjd? Ja sam vec sad htjela ali neda mi muz, mada ja stv krvarila sam 2tjd ( iscjedak vise nego krvarenje) nemam ni iscjedak nikakav vise pa ono, a super se osjecam stvarno od prvog dana. Rodila sam sa 77, sas imam 60 ravno. Meni nije do kila, vec bi js mslo vjezbala misice i guzu i tako to 🤣 pa opet mome strah dal se sve vratioo na svoje, ako pretjeram da znam da nece biti nekakva steta.
Bojana, sjećam se da si ti pricala da ides u teretanu ako se ne varam il doma vjezbas ( prije . Jesi sad sta pocinjala i koliko nakon? Tweetyce ti ces poslje 6tjd krenuti jeli? Malla? I ostale hehe
Samo sam dojurila da s vama podijelim odusevljenje tiny love igrackama hahahahah https://ibb.co/XkwbNYH
Imamo i njihov crno-bijeli babygym koji je hit, igracke i zvecke su pridobile njenu paznju skoro pa od pocetka... a sad je u magic baby snizeni tiny love asortiman pa smo muz i ja uzeli sve sta nam se cinilo da bi njoj moglo biti zanimljivo... sve je sareno i susta il zveci, lako moze uhvatiti i ima razlicite teksture tako da Mia uziva u igri, hvatanju i mahanju... i bacanju 😄 cijene su od 30 do nekih 60 kn, ovisi 🙃
Btw robica 68 u pranju... vec 😅
2021. M 💗
Cure hvala 😊😊😊 da Iskra je baš med bila (a i sad je) 🤣🤣🤣 mama skromna 😊😊
Što se vježbanja poslije trudnoće tiče obavezno sačekati pregled nakon 6 sedmica i OK od ginekologa. Ja nisam još počela jer muž i dalje radi od jutra do sutra pa čekam oktobar, još nekih mjesec dana i počinjem. Ja treniram u teretani, crossfit 😊
Što se kila tiče ja sam vratila staru kilažu, ali ne izgled 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ tako da mi je trening baš potreban. I zbog izgleda, a najviše zbog psihičkog i fizičkog zdravlja 🤷🏼♀️. I u redu je da brinete o svom izgledu i da vam ne odgovara ako su kile ostale ili bilo šta.
Rođenjem djeteta niste prestale biti individue, već ste samo na to postale majke ❤️.
Btw umalo sam rezala i bodi i tajice koliko se Iria ukakala 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Kile 😑 meni je poslije poroda ostalo nekih 6, 7 i sad smo bili tjedan dana na odmoru natukla sam 2 kile, i ne mogu vjerovati jer prije nisam bila sklona debljaju.
Nemam nikakvih komentara od nikoga, muž samo kaže tek si rodila strpi se ali kad se vidim u ogledalu baš mi bude onako jel moguće ovo! Ostao je stomak i hrpa celulita na nogama 😪
Prehrana prvo krećem sa ovim, od sutra naravno 🤪
Opet ništa prerigorozno jer dojim. Time će otići za početak višak vode.
Vježbanje šetala sam i do sada, ali od sutra ću imati jednu turu brzog hodanja sa kolicima i stavit ću pojas za mršavljenje nek se salo topi. 😅 I počet
sa vježbanjam iz knjige (vježbe poslije poroda). Kad budem sto posto sigurna da mogu onda ću krenuti u teretanu.
Iscjedak i meni još curi tako neki žuti 😪 nikako da prođe.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji