Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    20. Rujan 2021. 07:54

E da, Miju jos pretjerano ne zanimaju ni igracke, ni baby gym, zanima ju samo moja ili tatina faca. Jedine 2 igracke koje dozivljava su Ikein mobil koji je iznad presvlacilice u kupaoni - voli si progugutati novosti sa zabicom, bas na nju fokusira. I voli kontrastnu ogradicu za krevetic crno/bijelo/crvenu od Tiny love-a, ali samo sliku slonica, s njim si isto voli popricati, a pokusava ga i posisati.😅😍 I ogledalce joj je fora.
    Voli poslusati muziku s Tiny love mobila u kreveticu, ali joj figurice i light show  nije bas nesto. A i muzika ju pocne smetati nakon nekog vremena, vise voli kad joj ja pjevam i kad se gledamo. ❤ 
    Babybjorn smo tek poceli, po desetak minuta je ok za sada. 
    U kolicima se voli voziti, ne buni se i vecinom spava ili gleda okolo ili mene. Nosiljku jos nisam isprobala, ali nisam sigurna da ce joj pasati jer se ne voli previse nositi, pocne mi se ritati i cupati iz ruku da ju spustim u krevetic da se protegne ko macka prije nego zaspe.🤣 
    Ikeina kadica je super, kupali Miju u vodici s kamilicom, a namazala sam ju par puta kokosovim uljem - kao da je pocela tjemenica, ali sam ju brzo sprijecila s kokosom. 
    E da, a od tetrica su mi jos najisplativije najskuplje Aden i Anais jer su toliko mekane da se stalno pokrivamo s njima. Za bljuckanje Lola lady i Pepco. Ikeine su zapravo super isto jer su debele i izdrzljive, dok se Mullerove vec malo raspadaju...
    Sad razmislkam o nabavci ogradice jer Mia mlati ko sivonja po kreveticu, ali mora biti ili tvrđa tipa kao Ikeina ili one zasebne kao Dada i rocco, ne smije biti jastucasta mekana jer Mia voli zabit nos u ogradicu, jastuk, bilo sta... dobro da ju nadzirem stano jer samo gleda kako da se ubije.😅🤣
    Hehe morala sam ja malo recenzirati.🤣

Kiflica
    20. Rujan 2021. 07:58

I na kraju, s cime ste vi do sada zadovoljne / niste zadovoljne od onog sto ste kupile za bebe? 
    I recite mi (iako to vec znam) da je ok pustit ju malo da se sama zabavlja... 😊 

Kiflica
    20. Rujan 2021. 08:04

Imate li vi ogradice na kreveticu / kakve / jeste li zadovoljne / zabijaju li nos u njih itd? 
    Ta tiby love ogradica je bas super, samo sto je samo na jednoj strani krevetica, a sad bi htjela da je sve oblozeno. Nisam jos spajala njen krevetic s nasim, bojim se spavati pored nje da ju ne zgnjecim pa je radije ona u svom kreveticu, odmah pored mene.

Bojana2017
    20. Rujan 2021. 08:32

Kiflice s guštom sam čitala tvoje recenzije i to kako uživaš sa Mijom. Odmah da ti kažem, sasvim je u redu da ona bude sama, naročito ako to voli i ne plače čim se skloniš od nje. S druge strane razumijem da si stalno tu i pričaš joj i zabavljaš je, to je lijepo, samo što nećep uvijek imati vremena za to jer će ona biti sve zahtjevnija. Ja sam isto guštala sa Iris, puno maženja u krevetu, gugutanja i smijanja dok su Iskra i muž bili u Bosni 3 dana. Sada je to manje, jer pored Iskre baš nemam vremena.
    Nosiljka, ako misliš da ti Mia neće htjeti u nosiljku i nr mora, meni je svakako bolja opcija kolica pa šetnja, sa Iskrom nisam ni imala potrebu za nosiljkom i nisam je ni koristila.
    Iris za sad zanimam uglavnom ja i moje sike, ali i Iskra. Njoj se zna baš smijati kad je vidi i obradovati. Igračke je interesuju ali je to sve kratko, na par minuta, kao što sam i znala da će biti.
    Meni su super tetre iz Kika, velike (100x100 mislim) na Snoopija, i one su mi super za napraviti hlad, prekriti, prostrijeti na kauč, za sve. Mislim da jedna košta 35 kn.
    Iz pepca su mi odlične za sve, za bljuckanje (u mom sličaju slinjenje jer ni Iris ne bljucka), za maženje, za obrisati sve.
    Nisam puno pelena kupovala jer ih imam od Iskre brdo i sve su u ok stanju. (neke čak stare oko 14 godina, od sestre i njenog prvog sina).
    A to za krevetić što spava u njemu je super 😊 Iris je sa mnom i krevetić nam je odlagalište stvari (kako sam i mislila da će biti 🤣🤷🏼‍♀️). Uglavnom ona je u početku spavala u krevetiću, ali s obzirom na noćna buđenja koja znaju biti i 6-7 puta, ja nisam mogla stalno ustajati, bila sam slomljena. Ovako sam sebi olakšala, a i Iskra je sa mnom spavala skoro 3 godine, pa se mislim izguraću još malo. Iris će sigurno brže u svoju sobu (sa Iskrom) jer je  već seka tamo.
    Ispisa ja svašta, čini mi se nepovezano 🤣🤣 pišem dok uspavljujem Iris 🤷🏼‍♀️🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    20. Rujan 2021. 08:35

Ispijam jutarnju kavu u tisini pa mogu natipkati sve novosti kod nas 😅
    Najbitnije, Mia je krenula vise jesti, vise nisu borbe, pojede i oko 750 ml nekad i vise ne radim 60 obroka u danu neg cca 8-10 🥰🥳 budenja su se svela na jedno u noci vecinom, oko 4 ili 5 sati 🥳
    Zanimljivo joj je sve sto je sareno, bilo je i prije, al sad pokusava sve dohvatiti 😅 cak i uspjeva. Zvecke su hit vec neko vrijeme, ruke mi zele otpasti nekad hahahaha, al da bas trazi da ju animiramo.
    Sad se svjesno nasmjesi kad me vidi ili kad vidi muza i to nam je najvece veselje. Zavija i guguce stalno, prije je samo kad bi sretna bila ispustala zvukove neke. 
    Setnje vise nisu nemoguca misija 🥳
    Ko da imam drugo dijete, netko mi u noci zamijenio bebu... ne mora mi ni vratiti ono drekalo od prije tjedan dva hahahahah 😅
    Tezina znaci ostalo mi je jos par kila viska, cca 5, kad se ustabilimo jos i uhodamo, vracam se u gym, al vise zbog mentalnog zdravlja 😅 ne opterecujem se kilicama vise, dapace sad sam sretna jer sam 5 dana za redom uspjela rucati i imati meduobroke... rucak vise nije tjestenina iz vrecice koja bude gotova za 10 min uz plac i galamu 🤣
    Ovaj tjedan idem na remont, da se dovedem u red i iskoristim to dok je ona tak divna 😁
    Ugl da, bas sam sretna i napokon malo uzivanja s njom 🙃

2021. M 💗

Mallla
    20. Rujan 2021. 08:36

Evo naše kifle s recenzijom bebe i stvari 😊😊 gušt mi je bilo čitat, totalno sam vizualizirala sve!
    Od kud da krenem, od sebe možda - imam viška, imala sam viška isto kad sam vježbala ili bi vježbala tijelo dođe na odlično, ovako je samo prolazno. Inače sam građe pješčani sat, sise i guzice su tu, struk je uvijek tanji kolkko god se debljala, ali stomak iskoči ito oblikom kao trudnički tako da ksd nisam bilantrudna nerjetko bi dobila trudnička pitanja. Noge su mi uvijek najjači adut jer su lijepo oblikovane. Al evo ja nađem vremena za sve osim za sebe, to ću morat ptomjenit makar za početak otići u vožnju biciklom.
    Sara - ma ona je baš dobra beba tu ne smijem ništa reći, laka je većinom za zaspati, ne voli vrućinu nikako pa se sad borimo s robicom jer je ja ne znam obući (preko dana vruće, prije spavanja toplo, po noći hladno). Najviše voli plišanog zeku i leptira šuškavog za poticanje razvoja s njima vodi ozbiljne razgovore. Mobil što smo imali je krepucnionpa sam skinula mede s njega i dodala na luk za baby byornicu i s tim medama priča i dohvaća ih. Nije sad to full hvat al pokušava. Moram reći da lijepo spava i noću spava sve dulje, ujutro baš pošteno produži, čak i do 9h. Još se "mučimo" s hranom i dobivanjem na težini pa smo si dale fore za pokušavanje još do kraja ovog mjeseca, ako bude debakl onda ćemo vidjeti s pedijatricom imamo li prostora za mj dana izdajanja ili hop na AD u full verziji. Budni trenutci su sve dulji i jako voli promatrati što radi seka pa je prati pogledom, a najslađe osmjehe dobiba tata, njemu se topi a i on s njom. Sad smo u fazi da bali, trpa usta svoje ruke a i naše i trlja desni. Ja joj ponudila igračku za to pa se uvridila, jedva sam je smirila. Hanu više puta moram zapostavit iako sam i njoj dosta posvećena. Sv3 u svemu da nije ovih tegoba s hranjenjem živjeli bi idilično!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    20. Rujan 2021. 08:45

Kiflice bas sam se pitala di si jucer, drago mi je da je sve okej 😊😊
    Mia spava u svom kinderkraft next to me kreveticu koji je spojen s nasim krevetom, ne bojim se da cu ju udariti il nest jer obicno zavrsim na muzevoj strani, a on jadan na rubu 😅 taj krevetic nam je najbolja kupovina. Isto tako od pametnih kupovina bi spomenula baby brezzu ❤, boon travu susilo za bocice, baby gym tiny love 😅, prematalicu s tvrdim dnom koju koristim sad najvise za tummy time!
    Tetre su mi najbolje muslin ethereal, nikakve pamucne obicne, nikakav bambus, njih cu sve sad maknuti kad mi dode jos jedna runda muslin tetrica... najbolja robica mi je iz hm jer je taman za duge i vitke bebe, barem po meni. I tetre i robica budu svako malo u susilici i sve je ko novo. 
    Gnijezdo je isto bila vrhunska kupovina, iako smo ga et skoro 2 mj koristili i sad cu ga spremiti jer joj postaje premalo, tj kroz noc nam ne treba, a kroz dan mlatara na sve strane. 
    E i da, podloge/dekice za kolica sa mamino.hr.. spas za kolica, idu sad u kosaru, a i odgovarati ce za sportski dio kad krenemo s njim. Imam jednu proljece/ljeto i sad uzela jesen/zima.

2021. M 💗

Mallla
    20. Rujan 2021. 08:46

Kreveti su nam spojeni tako da u neka doba ona završibpored mene, a krevet ima tanku ogradicu ali se ne zabija u nju još. Od svih stvari koje imam najzadovoljnija sam s baby Bjornicom, bilo mi je teško odlučit izdvojit te novce al zaista sam zadovoljna. Imamo ciklus buđenje - presvlačenje- ogradica dok ne dosadi - bb dok ne dosadi- hranjenje- spavanje 😁 Zadovoljna sam jako i s kolicima najviše njihovom lakoćom. A kuoila sam za njih podlogu od SartorKids pa ne koristim tetre za u kolica. Tetre imam još od prije al one mi polako vec ni ne trebaji, tu i tamo za pokriti se ili nesto obrisati. Kadicu vise ne koristimo vec nalijem vodu u tuš kadu i u njoj je kupam. Najviše sam iskoristila posuđenu prematalicu i tu se još prematamo, na visini je pa mi odgobara za poštediti leđa. E da zadovoljna sam i kantom za pelene jer cijelo ljeto od nikud ne osjećam smradove što mi je bilo bitno. Svoju vagu za bebe isto volim ona mi spašava ludu glavu. Uglavnom je to to, drugo mi ne pada na pamet u ovom trenu.
    Ana0310 bravoooo bravooo ja isto čekam trenutak da moja počme više jesti a manje rascjepkano...imamo do 11 hranjenj koja variraju od 30 do 90ml (zadnja dva dana je 90% jela bocom izdojeno i ad, a mozda 2 do 3 sisanja). Dakle još nemamo ritam skoro pa nikakav to navodim kao negativnu recenziju...posebice za hranjrnje to je svako 1 do 2h, jedino smo noću mirni!

ana0310
    20. Rujan 2021. 08:58

E i da, najbolja najdraza kupovina za bebu (jer bi inace muz i ja opet kupili neku limuzinu jurilicu) 😅 skoda kamiq 🥰🥰🥰🥰 kolica drzim u gepeku da ne teglim na 3.kat, ima 8 zvucnika za KVALITETNO pustanje bijelog suma kad krene nervoza u voznji, grabe na cesti se taman dovoljno osjete da ju uspavaju, a nedovoljno da bljucka u voznji, na zadnjoj klupi komotno i lako namontiram as iiiiii mogu bez micanja as, a da ja sjedim u autu, promjeniti pelenu 😅🥳 i ima vec pripremu za tule kad nam gepek postane premali.
    Malla mislim da ce ti to odjednom doc da normalnije jede, tako je i Miji, samo jedan dan cap krenula tamaniti i po 130 ml, neki dan imala i obrok od 140 😅 mislim za nekog nije puno, al ona je znala imati obroke po 30-40 ml 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2021. M 💗

Mallla
    20. Rujan 2021. 09:04

ana0310

E i da, najbolja najdraza kupovina za bebu (jer bi inace muz i ja opet kupili neku limuzinu jurilicu) 😅 skoda kamiq 🥰🥰🥰🥰 kolica drzim u gepeku da ne teglim na 3.kat, ima 8 zvucnika za KVALITETNO pustanje bijelog suma kad krene nervoza u voznji, grabe na cesti se taman dovoljno osjete da ju uspavaju, a nedovoljno da bljucka u voznji, na zadnjoj klupi komotno i lako namontiram as iiiiii mogu bez micanja as, a da ja sjedim u autu, promjeniti pelenu 😅🥳 i ima vec pripremu za tule kad nam gepek postane premali.
    Malla mislim da ce ti to odjednom doc da normalnije jede, tako je i Miji, samo jedan dan cap krenula tamaniti i po 130 ml, neki dan imala i obrok od 140 😅 mislim za nekog nije puno, al ona je znala imati obroke po 30-40 ml 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Znaš koliko mi je lakše vidjeti da nas ima još s takvim bebama i koliko je lakše vidjeti da će proći. Isto je i Sara kad sam počela s bocom da vidim.koliko jede šokirala se kad sam vidila da je domet bio 5
    40ml a sad kad dođemo do 90 ja sam fascinirana da ne kažem kakva ću biti kad bude 140 🤣🤣
    A bravooo za autoo sigurna sam da uživate!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.