Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    17. Rujan 2021. 14:32

Negativ.Ljubavi

Bojana- i vi ste imali uspješna-nosiljka-dan juhuu 🍾 priznaj da ces maznuti pivo veceras hehehe 😜 on je cca 2ipo sata spavao u njoj, znači presedan u punom smislu, jer inače preko dana spava 30min do max 1h. Ps. Kad je poceo negodovati spustila ga u kinderbet, odspavao jpš sat vremena 😲😲😲💪
    Tweetyce- znaci stokke je vec poznata po tome da nije bas idealna?! Super da sam je bila tada otpisala u smislu da noge ne stoje dobro 👌
    Slabo hranjenje od prije neki dan- promijenili sisač u broj 2 (za 3+ mjeseci) i jede osjetno više, a i brže! Super 💙 probavali smo ga i prije, aliana tnx na svježem hintu🤗❤️
    Mrlje od krvi- imate ideje za uklanjanje?

Mia isto osjetno vise jede na dvojci, nema placa usred obroka ni nervoze, ma milina...🙃 bas je ocito lijeni sisac ev 😅 sisanje je sljakalo dok je bio jak otpust i bocica valja dok ide lakse mlijeko, uzas 😅 i na vazi se osjeti promjena sisaca, malo nam fali da premašimo 5 kg, jos 100 grama 🥳😅 
    Ova noc je bila prekrasna, od 8 do 4 ujutro je spavala 😁 pa opet do 8 😁
    Bebe su preslatke sve redom 🥰

2021. M 💗

ana0310
    17. Rujan 2021. 14:55

Mallla

Hvala na spominjanju nosiljki, ova nervozira a ja oko rucka i fino me sjetite kolika je moc nosenja. Montiram maramu i mala spava za 2 minute wuuuhuuu

Nosiljka je spas, uzela i ring sling, moram ga jos malo polomiti i savrsen bude 😁

2021. M 💗

Lolipop
    17. Rujan 2021. 16:14

Hvala na odgovorima. Temperaturu nema jer stalno mjerim, rekla bi da je ipak neki skok u pitanju jer ga sisa smiri, na njoj zaspi pa se probudi i nastavi sisati. Ne pokusavam ga vise niti micati, samo ga dižem da podrigne i pelenu presvučem. Nadam se da mu je ovo vrhunac skoka i da je danas gotovo 😅

Bojana2017
    17. Rujan 2021. 16:54

Negativ.Ljubavi

Bojana- i vi ste imali uspješna-nosiljka-dan juhuu 🍾 priznaj da ces maznuti pivo veceras hehehe 😜 on je cca 2ipo sata spavao u njoj, znači presedan u punom smislu, jer inače preko dana spava 30min do max 1h. Ps. Kad je poceo negodovati spustila ga u kinderbet, odspavao jpš sat vremena 😲😲😲💪
    Tweetyce- znaci stokke je vec poznata po tome da nije bas idealna?! Super da sam je bila tada otpisala u smislu da noge ne stoje dobro 👌
    Slabo hranjenje od prije neki dan- promijenili sisač u broj 2 (za 3+ mjeseci) i jede osjetno više, a i brže! Super 💙 probavali smo ga i prije, aliana tnx na svježem hintu🤗❤️
    Mrlje od krvi- imate ideje za uklanjanje?

Ma šta večeras, neću ni čekati veče 😄😄🤣🤣
    Mallla hvala za preporuku za oblačenje, ja taman obukla hlačice sa stopalima i čini minse to da nije baš praktično, da bi joj moglo skupljati noge, pa sam došla do zaključka, više ne 🤷🏼‍♀️. 
    Mi se našetale, krepala sam, preko 15.000 koraka.
    A tu resicu gore ja ne vidim kod Iris 🤷🏼‍♀️🤔
    Tweetyca čim si spomenula prijatelje i lijekove znala sam da pričaš o onim istim iz "hotela". Zapamtila sam iz prijašnjih priča.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Celuloza
    17. Rujan 2021. 16:56

tweetyca

Ma joj ja njima ne komentiram nista jer su jako specificni s malom, sve oni to nekako hladno obavljaju kao da bi bilo njima sto lakse… to su oni isti kojim je mala udihnula mekonij i bila mjesec dana u bolnici na ECMO stroju, kolabrirala joj oba pluca, a oni nakon tjedan dana otisli na veceru i u hotel da se odmore od bolnice (u svedskoj kad ti dijete zavrsi hitno u bolnici dobijes obiteljsku sobu da budes blizu bebi). Isto tako kad je mala pribacena u obiteljsku sobu s njima su se zalili jer se nisu mogli naspavat, jer kao i oni se moraju oporavit od tog iskustva. Malo je drugacije tu, kad rodis bebu ili kad ti je beba na neonatalnom odjelu poticu da su roditelji sto vise s njom i da rade sto vise oko nje jer je opci stav da bliskost roditelja pomaze djetetu da se brze oporavi. U rodilistu su djeca recimo samo u peleni da bi bilo sto vise koza na kozu kontakta. E da, isto tako zasto znam za tu Stokke je jer je oni koriste pa vidim kako maloj idu noge u tome 🙈 spomenila sam al su rekli da je njima najprakticnija. Da ne govorim da malu stave na trbuh s glavom na njihovom velikom jastuku da ne bi pala s kreveta. Ja rekoh pa stavite jastuke oko nje, oni nece joj nista bit 😁 tako da ne govorim
    .
    Ma… Ima nas svakakvih roditelja, ovdje mogu iskomentirat i protracat ali opcenito drugima ne komentiram kad ih cujem, samo slusam, i zakljucujem… Dobro su mi rekli moji, vjerojatno ces promijenit nesto prijatelja kad postanes roditelj 🙈
    .
    Za bcg cjepivo je normalna reakcija a normalno je i ako nema reakcije! U svakom slucaju nama je sestra rekla nista joj ne davat radi tog cjepiva jer to nju ne muci, vise muci roditelje!

A svašta, baš neki ljudi ne bi tebali imati djecu haha

Mila12
    17. Rujan 2021. 16:58

Žene! Evo me! Ne stignem se ni okrenuti, a kamoli forum otvoriti. Same smo nas tri. Al kad kazem same, bas same, jer ja ovdje nemam nikog osim svekrve koja je vecinu vremena i odsutna u gradu, pa nitko ne moze ni uskociti mi za pomoc s vecom curkom barem. 🤣 Tako da nisam vas ni citala, anyway, recite mi kako stee, kako bebaci? Sta ima novog kod koje? 😊😊😊 Vec su neke bebe i velike jako , 2-3mjs ako ne i vise 😛 nadam se da ste sve dobro zajedno s bebicama i da nema nekakvih vecih problema osim nespavanja ponekad hehe

chiAn
    17. Rujan 2021. 18:51

tweetyca

Ma joj ja njima ne komentiram nista jer su jako specificni s malom, sve oni to nekako hladno obavljaju kao da bi bilo njima sto lakse… to su oni isti kojim je mala udihnula mekonij i bila mjesec dana u bolnici na ECMO stroju, kolabrirala joj oba pluca, a oni nakon tjedan dana otisli na veceru i u hotel da se odmore od bolnice (u svedskoj kad ti dijete zavrsi hitno u bolnici dobijes obiteljsku sobu da budes blizu bebi). Isto tako kad je mala pribacena u obiteljsku sobu s njima su se zalili jer se nisu mogli naspavat, jer kao i oni se moraju oporavit od tog iskustva. Malo je drugacije tu, kad rodis bebu ili kad ti je beba na neonatalnom odjelu poticu da su roditelji sto vise s njom i da rade sto vise oko nje jer je opci stav da bliskost roditelja pomaze djetetu da se brze oporavi. U rodilistu su djeca recimo samo u peleni da bi bilo sto vise koza na kozu kontakta. E da, isto tako zasto znam za tu Stokke je jer je oni koriste pa vidim kako maloj idu noge u tome 🙈 spomenila sam al su rekli da je njima najprakticnija. Da ne govorim da malu stave na trbuh s glavom na njihovom velikom jastuku da ne bi pala s kreveta. Ja rekoh pa stavite jastuke oko nje, oni nece joj nista bit 😁 tako da ne govorim
    .

Jooooj ja se užasno naživciram kad čujem takve priče i vidim takve rođitelje...
    Jedna moja rodila prije 2 tjedna...
    Nju pustili kuci nakon 3 dana, a bebu ostavili na pedijatriji jos 5 dana...
    Ugl pitam ju zašto ti nisi ostala tamo s bebom?
    Kao "ma trebala bih hodati do pedijatrije svakih nekoliko sati i izdajati se na drvenoj stolici, imam hemoroide, jedva ležim..."
    Pitam šta ti muž nije donio bar onaj jastuk za sjedenje?
     "svejedno ja njemu ne mogu nikako pomoći...tamo mame plaču, bebe vrište, ništa se nisam naspavala...napokon sam odspavala 3h u komadu"
    A u mojoj glavii samo jadna mala bebica izgubljena, sama...ne zna di je niti osjeti ikog svog...
    Meni kad su rekli da Rita najviše plače kad ih odvedu svako jutro na kupanje, meni srce puklo...jer ona dok je samnom u sobi bila je najbolja beba od svih...
    Svaki put kad bi ju vratili ja bih ju držala uz sebe i mazila i pričala joj samo da zna da je mama tu...
    Za svoje dijete ne da bi isla svako malo na pedijatriju nego bih vjerojatno sjedila tamo ispred...
    Ufff baš se naživciram na takve sebičnjake! 😤

url=https://lilypie.com]

chiAn
    17. Rujan 2021. 18:55

Btw Tweetyce, i ja svojoj Riti oblacim skoro sve za broj veće...ne želim da ju igdje nešto stišće i da joj nije komotno...

Čim ona tako lijepo i dugo spava znaci da joj je super...da joj nesto ne odgovara vec bi ti pokazala...
    Slatkica je skroz! 😍🤗

Jana25
    17. Rujan 2021. 19:42

Hvala vam cure na odgovorima 😁🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mallla
    17. Rujan 2021. 23:00

Da fale amber, lucky, clio odavno ih nema. Mila drago mi je da si opet tu ❤
    Tweetyca baš ste krašuljci i jako mi se sviđa švedski model baš po mjeri bebe. To je prijatelj djece a ne ovo kod nas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.