Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    17. Rujan 2021. 09:56

Evo nas doma..kaue muž da ga je zabavio da prvu špricu nije ni osjetio, a na drugu da je malo plakao ali čim ga je uzeo u ruke da je prestao..sreca moja mala...evo sad spava 💙
    I rekli su mužu ni pod razno hladne obloge, da mokra krpa je dovoljna. Rekli su da je bebina koža jako tanka pa se hladne obloge ne preporučuju

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    17. Rujan 2021. 10:05

https://ibb.co/PCJLr61
    Evo popis cjepiva i kad...
    I nisu ga ni mjerili ni vagali, a sljedeći pregled imamo tek 25.10

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

chiAn
    17. Rujan 2021. 10:10

Mallla, ja mislim da kod Rite ima resica gore...sad sam joj gledala...a dolje joj ne mogu pogledati, kad god joj nategnem usnu ona isplazi jezik 😁😁
    .
    Ana.b nemoj se sekirati, može i muž sudjelovati...ne mora u svemu mama...
    Mi kad smo cijepili Ritu, muž ju je držao...jesam ja bila unutra, ali nista nisam napravila...jer je kratko trajalo...
    Srecom Rita isto nije puno plakala...
    Ja nisam stavljala nikakve obloge...
    I navecer je dobila temp 38,1...nisam ju skidala...pratila sam i čekala da se sama izbori s njom...ujutro je vise nije bilo...
    Sutradan joj je na jedno nozi bilo jos malo crvenkasto, na drugoj nista...i prošlo je...
    .
    Možda krivo razmišljam, ne znam...nekako ne želim  joj "olakšavati" jer me strah da joj se ubuduće tijelo neće znati izboriti i da će i svaku prehladu morati preležati kad bude malo starija, a ne daj Bože i razviti neku jaču bolest ili gripu...
    Naravno sad kad vidim da je prehlađenja i čujem joj hroptanje u disanju, neću čekati da sama nauči ispuhati nos 😂 nego ću joj usisati svaki put...i inhalirati ju i sve raditi...
    Sad kako je prehlađena, ne forsiram ju puno ni sa podom...nego joj češće dajem siku i puštam da spava da se što više odmori da ne bi se više razbolila...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Magdalena2002
    17. Rujan 2021. 10:45

Malla- koliko ja vidim i Veronika ima tu resicu...Ne kužim se bas u to...
    Mi smo bili jučer kod pedijatra, rekao je čistiti fizioloskom, aspiratorom i inhalirati fizioloskom. Na plućima nije čuo ništa. Ona je jučer bas jako kihala i kasljala, danas puno manje. Noć je prošla dobro, spavala je od 22:30h, do 9:30 h, uz jedno jedino buđenje za dojenje. Trebalo joj je sna, jučer nije puno spavala, sigurno ju je bolest iscrpila. Jučer je bas puno dojila, a uvečer je jadna i ispovracala slajm i što je pojela prije spavanja. Bilo mi je je bas žao. Nadam se da bude sve ok, temperaturu nema... Uglavnom, bude mi grozno kad su tako mali i nemoćni, a bolesni...😭😭😭

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    17. Rujan 2021. 10:47

Ono što bih još napisala za temperaturu je da se do 38 kao ne skida, ali treba biti oprezan jer kod tako male djece ona naglo skoči i postoji opasnost pojave febrilnih konvulzija... To je pak strašno za doživjeti, a dosta je i opasno za dijete...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Bojana2017
    17. Rujan 2021. 11:06

Nosiljka approved 😄😄👏👏
    https://ibb.co/K91f5fB
    https://ibb.co/19r6jQY
    Kad dođemo kuću gledaću resicu 😄🙈
    Ana možda je i bolje što ga nisu vagali i mjerili, bar se ne stresiraš. Tačno bih se voljela malo više opustiti po tom pitanju 🙈.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Tia12
    17. Rujan 2021. 11:19

MariLove12 imam knjigu Što očekivati prve godine pa sam baš za 3 mjesec pronašla ulomak o nespavanju kroz noć, jedna od teorija je da se nauče sisati preko dana ritmom na 2 sata pa to prebace i za noć, što kod nas ima smisla.
    Uglavnom noćas smo pokušali da ga tata smiri i uspava kada se probudi za podoj, a papao je u 1 i u 4, uglavnom bez plača je to noćas prošlo uz lagano kencanje, ako se nastavi nitko sretniji od tate i nemajke 😁
    Malla i ja sam jučer pročitala taj članak pa sam nam zavirivala u usta, ali ništa ja to ne mogu prepoznati 😑

Lolipop
    17. Rujan 2021. 11:23

Cure, može pomoc. Beba 8 tjedni i zadnjih par dana jako puno place (inače place, al evo danas place stalno ako nije na sisi). Jede, jede i onda makne sisu, podrigne, Bljucne i opet želi na sisu. Ne znam dal je kakav skok (već sam pisala da inače stalno jede).. mlijeka sigurno ima i na težini je dobio užasno puno (u tih 8 tjedni oko 3,5kg) .. dal je koja imala skok u ovom periodu i koliko je trajao? 
    Stalno mjerim temperaturu jer mislim da je bolestan, bili i kod pedijatra u utorak jer je u jednom trenu jako intenzivni plakao i mislila sam da će zrak izgubiti, sve ok - nema upale i njima je on super.  Nakon toga se doduše on smirio i smijao, ali drugi dan ispočetka, a danas je neki vrhunac od jutra. 

Magdalena2002
    17. Rujan 2021. 11:34

Bojana2017

Nosiljka approved 😄😄👏👏
    https://ibb.co/K91f5fB
    https://ibb.co/19r6jQY
    Kad dođemo kuću gledaću resicu 😄🙈
    Ana možda je i bolje što ga nisu vagali i mjerili, bar se ne stresiraš. Tačno bih se voljela malo više opustiti po tom pitanju 🙈.

Super! I zaspala je odmah!😀
    Mi se još navikavamo na nosiljku, prva dva pokušaja rezultirala su plačem!😅😒

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    17. Rujan 2021. 11:35

Lolipop

Cure, može pomoc. Beba 8 tjedni i zadnjih par dana jako puno place (inače place, al evo danas place stalno ako nije na sisi). Jede, jede i onda makne sisu, podrigne, Bljucne i opet želi na sisu. Ne znam dal je kakav skok (već sam pisala da inače stalno jede).. mlijeka sigurno ima i na težini je dobio užasno puno (u tih 8 tjedni oko 3,5kg) .. dal je koja imala skok u ovom periodu i koliko je trajao?
    Stalno mjerim temperaturu jer mislim da je bolestan, bili i kod pedijatra u utorak jer je u jednom trenu jako intenzivni plakao i mislila sam da će zrak izgubiti, sve ok - nema upale i njima je on super. Nakon toga se doduše on smirio i smijao, ali drugi dan ispočetka, a danas je neki vrhunac od jutra.

Moguće da ga muči probava, da su grčevi u pitanju... Ako je inače zdrav, onda je moguće do toga. Barem je kod nas to bio slučaj. 

👨‍👩‍👧‍👧👭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.