Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    06. Rujan 2021. 21:53

Kiflica

I Mia danas zeza sa jelom i spavanjem! Cijeli dan jede po malo, pa nece, pa se zafrkava s bocicom u ustima, pa grabi i udara sisu, pa joj ne lovi hvat… ne spava cijeli dan… luda sam bila, otisla pol sata popit pivu na terasu da dođem k sebi. Mozda je puni mjesec ili je neki skok u razvoju… 😅

Isto... jos me gleda i belji se, izgleda da muza previse s njom ostavljam samo ju gluposti uci 😅🤦🏻‍♀️ bas na balkon pobjegla malo hehe, mene izmori dijete, a njene oci sirom otvorene 

2021. M 💗

• Mare87
    06. Rujan 2021. 22:10

Nama danas isto neki sasavi dan sto se tice hranjenja.. taman bila uvjerena da smo nasle neku rutinu izmedu dojenja i ad, ali danas sam bas bila frustrirana jer vise nisam sigurna kad je gladna, kad sita..
    Sad imam osjecaj da nista ne pojede na cici (dojenje traje 2,3,4 min. na jednoj strani - sta se moze najesti za to vrijeme?!).. i vise nisam pametna kako kombinirat..
    Al moramo ic dan po dan, ocito je svaki dan drukciji

MariLove12
    06. Rujan 2021. 22:20

Ok ocito je nešto u zraku, mjesecu, necemu 😂😂
    Ps. kada smo kod pive, dojite nakon toga ili ide ad? 

It's a boy! 💙

Bojana2017
    06. Rujan 2021. 22:24

Ajme pa sve imamo "iste" probleme danas. Nijedna beba ne spava i ne jede normalno.
    Meni sutra dolazi patronažna pa ću vidjeti napreduje li Iris jer slabo jede evo 2 dana. Danas je sisala ali to sve nešto jedva čini mi se.
    I mislim da imamo grčeve, vratili su se 😭
    Taman sam rekla da ih nema više i ona se toliko grči od sinoć, prdi, haos.
    Sad je i mene strah vage 😢

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    06. Rujan 2021. 22:25

MariLove12

Ok ocito je nešto u zraku, mjesecu, necemu 😂😂
    Ps. kada smo kod pive, dojite nakon toga ili ide ad?

Ja samo dojim pa pijem pivu 🤣🤣🤣 čak se mislim uzeti neku rakiju, možda je uspava 🤣🤣🤣
    Šalim se, za rakiju, za pivu ne 😊😊😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Pjegica.
    06. Rujan 2021. 22:26

Kiflica

A sestri koja je rekla da su mi sise za nista i da necu dojiti bi najradije poslala finu cestitku sa slikom kako lijepo dojim…

Bas me zanima koja ti je bila.
    Prosla sam sve smjene posto 6 dana provela u rodilistu i tocno sam znala ko je kakav i kome se mogu obratiti. Bilo je nekoliko losih sestara i vizite ocajne kako se osjecate i dovidenja ne znam kako po tome mogu procjeniti dal dolje zarasta ili ne. Sta se dojenja u bolnici tice trebali su me odmah i formirat koliko cesto se dijete sa zuticom treba budit kako bi uspio napraviti bilo kakav pomak s tezinom a cim su oni trebali obaviti neki pregled u pol dojenja dosli po dijete naravno on se drecao da bi mu dali dohranu kako bi bio miran na pregledu i naravno onda kad dode nece jest jer je sit. Od cijele postave u smjeni samo dvije zene u 3 smjene bi pomogle tj znaju kako pomoci mamama s dojenjem i tjt a da ne govorim kakvi su s informacijama...
    Malla  hvala sad si me malo jos uvjerila u svoje vjerovanje nošnji u marami nece me kociti vise moja nesigurnost i doc ce mi super kad se maleni oce nosat i njunjat a ja moram nesto obaviti 😁

mara5
    06. Rujan 2021. 22:29

Jao žene pa pozdravljam današnji dan, misleći kako moj mali Obožava kolica i u njima spava.. Spustim se jutros do prve birtije po kavu nakon što je sisao.. I isto tako nakon 10 min urlanje, izlijem kavu po kolicima nosim njega guram kolica i cijeli dan ili na sisi ili na meni dremucka. Hvala Bogu na maminim smrznutim ćuftama 😂😂
    .
    Bolnice sustav.. Nemam komentara..za sve treba veza. Ja sam u Os pregledan vaginalno prije otpusta

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    06. Rujan 2021. 22:43

Ja cu se raniti 😂 zaspala mala u gnjezdu na trosjedu, reko ništa, ajmo mi nju prenijeti na nas krevet laganini, samo da nam je spavati.... uspješno prenjeli,  mala spava, spremimo mi bocice, preselimo baby brezzu u spavacu, sjednemo na balkon na kratko i vidimo na kameri oci sirom otvorene i ona vozi bicikl i smije se 🤦🏻‍♀️ naravno odma i rucice u usta 🤦🏻‍♀️ ko prezivi pricat ce 😂

2021. M 💗

Magdalena2002
    06. Rujan 2021. 23:01

Očito je danas neki ludi dan! Veronika nije spavala skoro cijeli dan, jer ja 2 ×30/40 min niti ne smatram spavanjem za bebu od 2 mjeseca. Danas smo bili na sistematskom. Sada ima 6150g i duga 58 cm, znači dobila je 1150g i narasla 2 cm. Imali smo i cijepljenje, u obe nogice. Uf, toga me bilo najviše strah. Jako je plakala tamo, ali umirila se. Kad smo došle doma oko 17h, nikako zaspati, uspjela je na nekih 15 min. I onda od 20:30h kreće plač, znači kad je polegnem i krenem preoblačiti, strašno bude. Toliko je plakala sat i pol da je bila sva crvena, gušila se, zacenila... dala sam joj čepić, nakon 20 min se uspjela smiriti i sad spava. Pretpostavljam da je to do cijepljenja, mislim da je bole mjesta uboda... Vidjeti ćemo kako će biti sutra... 
    Muževi i pomoć- što se te teme tiče, bolje da ništa ne pišem, jer se odmah razljutim... Stvarno bi voljela da moj više sudjeluje i da je više angažiran  no...
    Kiflice- žao mi je zbog tvog iskustva. I ja sam rodila u Rijeci, i nisam pregledana prije otpusta, a iskreno bojala sam se toga jer je moja kolegica imala slučaj zaostale posteljice prije 2 godine. Želim da ti zahvat prođe što bezbolnije i da si što prije kući!
    Malla- pričekaj sutra pa vidi što će ti pokazati vaga kod doktora. Kako god bilo, sve će biti dobro, ako budeš i davala AD Sari, pa to nije kraj svijeta. U konačnici, biti ćeš puno komotnija!
    Bojana- nadam se da će štrajk što prije proći, znam i razumijem kako se osjećaš, to je baš grozan osjećaj... Ali Iris će biti dobro, to je samo faza.
    Ako sam još nešto i htjela napisati, zaboravila sam🤷‍♀️😬😄

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    06. Rujan 2021. 23:44

Pa Magdalena Veronika je uz sve "probleme (grceve)" odlicno naoredovala, super, super.
    Sutra ne idem kod dr. Vec jmam svoju vagu za bebe na kojoj je pratim. Vidjet cemo ujutro sta kaze vaga...al danas je cijeli dan samo hranim, kao sto je Mare87 napisala vise ne znam jel gladna il sita 🙃, bas kaos u glavi i u izvedbi.
    Očito nam je svima danas čupav dan... Sara danas jede po 30ml svako malo, spava max uru, al više 30min...Na trenutke sam imala dojam da je natrpavam hranom tj da se ona osjeca natrpano...al ne mogu razumjet da tako malo jede...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.