Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    06. Rujan 2021. 13:06

Susika - hvala ti, u srijedu imam kiretazu! 
    Danas sam zvala na sto brojeva telefona koliko su mr vrtili i motali koji nalaz mi jos treba, sutra idem masu toga obaviti... Huh, bit ce sami jedan dan tata i Mia, nadam se da ce izdrzati...
    Ma bas mi se skupilo, bila sam strpljiva i vjerovala u pozitivne misli - pozitivan ishod... ali sad mi dođe da im svima j**** mater i da napokon netko u tom sustavu obavi posao kako treba. Vozaju me i nitko nista ne zna i jedni se cude sta su mi drugi rekli. Za poludit ili iselit se iz ove jame...

Kiflica
    06. Rujan 2021. 13:14

Ispricavam se na negativi, ja imam visoku toleranciju strpljenja i sklona sam dugo samu sebe uvjeravati da je sve divno i krasno kako bih ostala jaka, a onda se samo desi da jedna kap prelije vec punu casu i da popizdim... 
    I za muza sam neki dan rekla da je divan i krasan i danas me izludio jer je morao on oko Mie radit dok sam ja rjesavala uputnice i nalaze i bome nije bio strpljiv, bio je nervozan i lud i izludio je i mene i skuzila sam koliko ja zapravo puno toga oko Mie i radim, on vise sve ovo okolno obavi tipa dodaj cas, stavi tanjur u masinu itd...a ne tjesit Miju, hranit ju stoput, zaustavljati stucanje... Ja bas imam tendenciju navalit na sebe vecinu posla i uvjerit samu sebe da smo se posteno podijelili. Ljuta sam na sebe jee sam bas previse bubica s kojom svi mogu kako hoce vecinu vremena, dok ne poludim... 
    A sad cu prestati sa njurganjem - da ne kvarim ove lijepe postove o divnim bebicama - bas su krasne slikice!

Kiflica
    06. Rujan 2021. 13:17

Mije, ne Mie...tako sam luda da sam krivo napisala ime vlastitog djeteta u padežu... Mia - Mije...

mara5
    06. Rujan 2021. 13:30

Kiflice e nek si pukla i j*** im m svima! 
    Previše stvari prihvaćamo kao ok ajde događa se 🤦🤦
    Muž, vjerujem da sve mi manje više tako radimo i nesvjesno koliko opteretimo sebe.  Držim fige da sve dobro prođe u srijedu, a muž će izdržati. Najbolje je kad ih se odmah baci u vatru.
    .
    Mari malac je presladak 😍😍, gdje ste našli obleku za krštenje? Mi smo sad tražili za svatove i malo toga je bilo a i ono što je bilo veličina je išla od 68, a to mu je bilo stvarno veliko.
    Gdje ste otišli na more? Mi idemo u petak, nadam se da će biti toplih dana da se bar malo okupamo. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Susika
    06. Rujan 2021. 13:54

Kiflice sve smo mi povremeno lude i izlude nas muzevi, sve je to normalno, nazalost 😅
    Ja jedva cekam da dođe s posla pa dođe i izludi me😁
    #podrskazalude

Aneee
    06. Rujan 2021. 13:56

Bas sam na fb u jednoj grupi vidila da masa žena iz rijeke ima da im je ostalo dio posteljice i da ih nitko nije pregledao na otpustu iz bolnice iako su potpisali da su pregledali i da su im čak i posteljicu koja je izašla sam onak pogledali kao sve je oke iako je nisu detaljno pregledali...očito tu u rijeci i nisu nešto bas detaljni 🤦🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Mare87
    06. Rujan 2021. 14:24

Susika

Kiflice sve smo mi povremeno lude i izlude nas muzevi, sve je to normalno, nazalost 😅
    Ja jedva cekam da dođe s posla pa dođe i izludi me😁
    #podrskazalude

To je to 🙄😆

Bojana2017
    06. Rujan 2021. 14:55

Kiflice drži se, biće to sve OK 🥰🥰🥰
    Mallla i ti, sa Sarom će biti sve super, vidjećeš.
    Kod nas je i dalje neka vrsta poluštrajka ili pta već. Hoće jesti, neće, hoće spavati, neće, plač, nervoza. Zaključila sam da joj definitivno nešto fali, nešto je muči, ili stomak ili nešto. Kontaktiralamsam patronažnu da je pitam za savjet i rekla mi je sutra ujutru doći pa ćemo vidjeti kakvo je stanje, da li napreduje i ima li mjesta za brigu ili ne.
    Pokušavam se opustiti zbog nje ali me frustrira to njeno odbijanje sise, tim više što odbija i bocu 😔.
    Čime je hraniti ako ne prihvati siku opet 😱
    Eto ponedjeljak je, da se i ja malo izjadam.
    I da, bebe su predivne ❤️❤️❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Pjegica.
    06. Rujan 2021. 17:33

Zene moje da se i ja malo javim imam osjecaj da je proslo 3 mj od kad sam zadnji puta nesto pisala i citala 
    Mi smo nedavno napunili mj dana imamo redovito grceve od njegova 2 tj cak i prije kombiniramo i dalje dojenje/izdajanje/ad ovaj ad bi rado izbacila al i dalje ne uspjevamo pokusavam navuc sta vise mlijeka. Narucili smo i Tiba kapi za njea za grceve jer espumisan ne pomaze ni malo a onda sam i sebi narucila kapi za mlijeko koristimo i jedno i drugo jedno tj dana nisam sigurna ima li kod mene pomaka izdojim jedno 60-80 nekad mozda i vise ovisi koliko vremena prode od zadnjeg podoja/izdajanja a on trazi jos, uredno popije bocu s 3 doze znaci 90/100ml ad-a.
    Cak se lagano i ubucao a na pocetku su nas strasili da ne dobiva i sad nas je fino sve to ugrizlo za guzicu i dijete nam je hlapljivo i nezasitno.
    Sta se bradavica tice vidjela sam netko je pisao on me izgleda krenuo "gristi" s desnima tj vise nekako desnu i ne uspjevam to ispravili pa jaucem i placem i isto tako mi vrh bradavice pobijeli kao da nestane krvi u njoj prekine se cirkulacija i onda ta neka probadajuca bol a to isto mi se zna desiti kada se izdajem.
    Ne uspjevam se od njega bas ni odvojiti on je nekako ovisan o mojoj prisutnosti a dragi ga nekako ne moze umiriti i pozivcani jer place pa sam takorec o svemu ovisna ja...
    Preko dana ima jedno 3-4 spavanja ujutro ima jedno 2-3 sata da je budan i tako isto predvecer kad krenu ti grcevi, a sad po novom je krenuo u 3 i pol ujutro drecat se iz nepoznatog razloga i tako jedno sat ili dva izgleda kao da su grcevi al kad ga dignem animiram je miran i dobar gleda mene i okolo cim ga legnem dreka 🤷🏻‍♀️ ako je tko imao takve probleme nek pise kakav savjet ima.
    Razmisljam da ga nosim u marami ovdje kod nas pedijatrica to ne preporucuje da to nije dobro za kukove i trazi od nas da siroko povijamo iako jos nismo dosli do pregelda kukova. Probali jesmo izgleda ko bombica ali se dreci i nije mu udobno pa sam rekla da necu mucit dijete nit je meni udobno nit je njemu.. Kakve ste vi dobili savjete za nosenje u marami sta vam kazu dal se smije ili ne.
    I da rijeka kad otpusta trudnice ne pregledava ih niti jedan dan sto si tamo nitko nas nije gledao ni nas ni susjedne sobe stoga mogu reci da su u tom podrucju daleko u zaostatku da nije patronazne do prvog pregleda gin moze se svasta iskomplicirat a da sama i ne skuzis...bezobrazluk.
    Evo zao mi je na poduzem postu cisto malo da vas uputim u nas kaos 🙈 

Kiflica
    06. Rujan 2021. 19:18

Tocno, na otpustu iz bolnice su svima lazno napusali da je bio pregled, a nikome ga nisu obavili! I jos k tome su mi napisali da trebam piti antibiotik, a da mi nitko ni rijeci nije uputio zasto. Kad sam to vidjels sam ih trazila da mi dođu objasniti sta je to, kakva upala i gdje - na sto mi je doktorica odgovorila da to nije bitno! Tocno je sve sto ste napisale o nasem sustavu, u kaosu je, zastarjelo, sto papira ti treba i dalje nitko nista ne zna, a najgore od svega - nije ih ni briga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.