Dobro jutro 🥰
Čestitke na krstenjima i okruglim mjesecima❤ preslatke su bebe, a i vi ste zgodne mamasite 🥰
Ni mi nemamo rutinu hranjenja pa ni spavanja.. al nam je i svaki dan skoro drugačiji pa računam da je to ok.. jucer je zaspala npr u 21 h sto je rijetko i nije mi bas po volji no nisam ju htjela budit pa je sad ujutro u 6 vec bila skroz budna i 2 nocna hranjenja smo imale.. Dok zaspi oko 23 h kako je najcesce onda i ujutro duže spava i imamo 1 nocno hranjenje..
Kako vi držite bebe? Ja se malo zabrinula jer sam proucavala baby handling i skuzila da ne radim bas pravilno 😑😑 jel vi dizete bebe s boka ili kako ih primite? npr. kad premjestate s kreveta na dasku za prematanje? jel primite ispod pazuha bebu rukama ili jednom rukom drzite za vrat, a drugom za donji dio leđa?
Dobro jutro 🥰
Čestitke na krstenjima i okruglim mjesecima❤ preslatke su bebe, a i vi ste zgodne mamasite 🥰
Ni mi nemamo rutinu hranjenja pa ni spavanja.. al nam je i svaki dan skoro drugačiji pa računam da je to ok.. jucer je zaspala npr u 21 h sto je rijetko i nije mi bas po volji no nisam ju htjela budit pa je sad ujutro u 6 vec bila skroz budna i 2 nocna hranjenja smo imale.. Dok zaspi oko 23 h kako je najcesce onda i ujutro duže spava i imamo 1 nocno hranjenje..
Kako vi držite bebe? Ja se malo zabrinula jer sam proucavala baby handling i skuzila da ne radim bas pravilno 😑😑 jel vi dizete bebe s boka ili kako ih primite? npr. kad premjestate s kreveta na dasku za prematanje? jel primite ispod pazuha bebu rukama ili jednom rukom drzite za vrat, a drugom za donji dio leđa?
Niti ja ne radim pravilno, nažalost... jednom rukom je držim ispod vrata, drugom ispod leda... mislim da to nije pravilno. Trebalo bi s boka...
👨👩👧👧👭
Kiflice nadam se da je sve super proslo, nisam sigurna dal si vec isla obaviti to nepotrebno ciscenje😑 al sigurna sam da bude sve u redu❤
Ja malog uvijek s boka...i stalno mijenjam strane dizanja...a muž uvijek stavi ruku pod vrat i leđa...iako sam mu govorila da i on ovak radi hahaha ali mislim da on voli biti pazljiviji 😄
Evo naše hranjenje i rutina
https://ibb.co/8gXwr86
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mallla nadam se da ce sve biti super pa da nećeš morati kombinirati više...mislim da ni sad možda nisi morala...jer kao što si rekla sara je zadovoljna bebica, a to što je ona mrsavica...to je jednostavno tako..ona hoće da bude manekenka duga i vitka 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Magdalena sretno danas!
Susika ja kako kad, kad sam u brzini onda je copim bilo kako, kad sam mirna onda s boka. Dok je nosim gledam da je nosim kako treba i presvlacim je onako rotirajuci bok na bok, ne dizem dvije noge skupa u zrak. Uslo mi u naviku od prije.
Ana te plave crtice su hranjenje ili?
Joj i ja se nadam uskorom uvođenju rutine! I danas sam ipak vagnula Saru prije hranjenja i šok...u tjedan dana jedva 10g, tj. Sutra tjedan dana. Pa danas radim test day. Davat cu joj sve na bocu da uopce vidim koliko ona mlijeka dnevno popije (mislim da je rijec o tome da popije jako malo) ali vidjet cemo. Danas sve zapisujem pa da probam vidjeti gdje je problem, jednostavno mi nije baš jasno!
url=https://lilypie.com]
Mallla da to je hranjenje..noću sad oguli po 5-6 sati a danju je i dalje svaka 2 sata ili ako duže spava onda 3 sata. Bolje čekaj pregled pa vidi šta će oni reci...usput zar nebi oni sad trebali laganije dobivati ne kao prva 2 mjeseca
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hej curke! I mi smo obavili krstenje jučer, a danas smo na putu za more tako da napokon stignem procitati svih 158905 stranica zaostatka 😂 tako sam se plašila tog svega, plakanja u crkvi, dojenja na festi, a tek puta na more ajme... Na kraju sve ispalo fantasticno! Prespavao cijeli obred, čak i polijevanje po glavi, na festi ga nahranila opet zaspao, sad opet prespavao cijeli put od 3 sata u autu 😂 show dijete
It's a boy! 💙
Bebice su vam preslatke, barem ove koje sam uspjela vidjeti da nisu istekle slike 😀
Mara ja sam imala problem sa bradavicama, krivi hvat je radio, nekako je prestao onako jako otvarati usta kao kada je bio mali mali, kada bi zjevao i onda copio bradavicu, sada je malo pametniji pa otvori tek toliko da uzme bradavicu, i toliko ju sise da jadna ostane bez cirkulacije 😂😂 ugl maltretiram ga sve dok ne ulovi lijepo i vise mi ne pobijeli 😀
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji