A sestri koja je rekla da su mi sise za nista i da necu dojiti bi najradije poslala finu cestitku sa slikom kako lijepo dojim...
Mislim da u RH nigdje ne gledaju vaginalno nakon poroda. Prije je to bilo praksa a više ne osim aki te nešto baš boli.
Kuflice ako je ikad sretnes reci joj. Znaju sestre tolikih gluposti rec a mi pod hormonima se lako ulovimo na njihove glupe izjave.
url=https://lilypie.com]
Pjegica marame su doslovno za od rođenja, a široko povijanje je turbo zastarjela priča a naši je guraju i guraju. Slobodno malca u maramu i guštajte, u marami će mu kukovi bit ko u male žabice a pritiska na njih nema tako da dr. Očito ništa o maramama ne zna. Joj žene kako mene ljute te neinformiranosti a tupiš svoje i misliš da baš ti znaš najbolje (mnogi dr. I sestre, čast iznimkama).
Joj kod nas je hranidbeni kaos 🤦♀️ od zadnjeg pregleda pedijatra traje to sranje...a mislim da je zubi ludo muče trpa ruke, slini, živčani, plače u vriskovima izludi. Umori više nego kad je bila novorođenče. Imam dojam da cijeli dan jede a nista ne pojede. Ko novorođenče je pila 70ml izdojenog ko od šale, a sad 30ml uglavnom pa cili dan 30 po 30. A nekad uooce nece izdijeno al uzme AD...dakle mozda iskoro budemo samo AD ako ovako nastavi, baš sam frustrirana.
url=https://lilypie.com]
Joj Kiflice ko da sam ja pisala ovo za raspodjelu poslova 😂😂😂 #nisisama 😁
Mara odvojeno sam nasla kosulju i hjlace, kosulja sa masnicom iz Idexa a hlace sa tregerima H&M, on je vec na 68 a cak je i njemu bilo tesko naci nesto! Bas je neki cudan izbor po ducanima. Otisli smo do Karlobaga, trebala su nam 2 i pol sata iz Zg, taman za jedan dobar spavanac! :)
It's a boy! 💙
Mallla bas sam te se sjetila veceras, znači cicao je 3x u periodu od mozda sat, eventualno sat i pol, i nakon zadnjeg hranjenja krenemo optimisticno u setnju. Nakon 15min pocne plakati kaze muz gladan je, ja ne vjerujem al ajde imala sam taman spremno 100ml, znaci pojeo je to za cas! Vratili se u hotel opet na cicu! Ja vise ne kuzim nista... Ili se opasno pojacao apetit, ili ja trebam uvesti jos barem 3 obroka u svoju prehranu da bi moje mlijeko bilo "jace"...
It's a boy! 💙
Kiflice prestrasno, drzi se, bude to sve okej na kraju!
Malla i moja Mia danas bas zeza sa jelom i spavanjem i svime🤦🏻♀️ jede pa plac pa smiri pa jos pojede... i to sve neke smijurije od 40 ml cca ukupno, naslagala sam se bocica danas hrpu 🤦🏻♀️ sve me strah vage u cetvrtak, zadnje je imala lijep prirast od 240 grama u 6 dana, al sad ga opet zeza s jedenjem 😭
2021. M 💗
Mallla bas sam te se sjetila veceras, znači cicao je 3x u periodu od mozda sat, eventualno sat i pol, i nakon zadnjeg hranjenja krenemo optimisticno u setnju. Nakon 15min pocne plakati kaze muz gladan je, ja ne vjerujem al ajde imala sam taman spremno 100ml, znaci pojeo je to za cas! Vratili se u hotel opet na cicu! Ja vise ne kuzim nista… Ili se opasno pojacao apetit, ili ja trebam uvesti jos barem 3 obroka u svoju prehranu da bi moje mlijeko bilo "jace"…
I karlo zeza danas? Pa kaj je to 😅
2021. M 💗
I Mia danas zeza sa jelom i spavanjem! Cijeli dan jede po malo, pa nece, pa se zafrkava s bocicom u ustima, pa grabi i udara sisu, pa joj ne lovi hvat... ne spava cijeli dan... luda sam bila, otisla pol sata popit pivu na terasu da dođem k sebi. Mozda je puni mjesec ili je neki skok u razvoju... 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji