Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    16. Kolovoz 2021. 08:27

Ivo& Ivana💙♥️

Jutro cure,
    Sto se tice meskoljenja i mlataranja, Hana i Ivo su isti. Vidi se da su rođeni na isti dan😀. On hvala Bogu nema grčeve, nadam se da ih nece ni dobiti🙏🙏.
    Mi imamo problem s kakanjrm. Od pocetka on jaka svaki 3-5 dana. Ači evo danas je vec 6ti dan i jos se nije pokakao i vidim da ga bas muci. Dajem nu biogaiu ali ocito ne pomaze. Cak sam mu dala i kamilice jer mi je to patronazna preporucila. A ja se nalijevam sa komoracem i kimom🙄.
    Mallla jesi bila na gin. pregledu? Pitam pišto smo rodile isti dan?meni je sad u cetvrtak pregled

Pokušaj piti sok od marelice ili sensie...ako dojiš...probiotike i vlakna...
    Uz to stavi mu toplomjer u guzu i nogice pritisni na stomak...to bi mu moglo stinulirati kakanje...
    Za bržu probavu radi vježbice sa nogama...povlacenje na stomak, voznja bicikla, širenje nogu...

url=https://lilypie.com]

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Kolovoz 2021. 08:33

chiAn

Ivo& Ivana💙♥️

Jutro cure,
    Sto se tice meskoljenja i mlataranja, Hana i Ivo su isti. Vidi se da su rođeni na isti dan😀. On hvala Bogu nema grčeve, nadam se da ih nece ni dobiti🙏🙏.
    Mi imamo problem s kakanjrm. Od pocetka on jaka svaki 3-5 dana. Ači evo danas je vec 6ti dan i jos se nije pokakao i vidim da ga bas muci. Dajem nu biogaiu ali ocito ne pomaze. Cak sam mu dala i kamilice jer mi je to patronazna preporucila. A ja se nalijevam sa komoracem i kimom🙄.
    Mallla jesi bila na gin. pregledu? Pitam pišto smo rodile isti dan?meni je sad u cetvrtak pregled

Pokušaj piti sok od marelice ili sensie…ako dojiš…probiotike i vlakna…
    Uz to stavi mu toplomjer u guzu i nogice pritisni na stomak…to bi mu moglo stinulirati kakanje…
    Za bržu probavu radi vježbice sa nogama…povlacenje na stomak, voznja bicikla, širenje nogu…

Sve mu to radim ali isto ništa. Nadam se da ce danas. Jedino sto me tjesi, nije napuhan i stalno prdi. Tako da mu bar crijeva na taj nacin rade. Morati cu kupiti marelicu, jos nisam s tim probala. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    16. Kolovoz 2021. 08:38

Hej, nisam bila još jer mi je gin. na godišnjem, al računam da je sve ok pa planiram iduci tjrdan zvati da me naruči. Pošto nisam šivana onda i ne žurim. A kad smo kod priče o ginekološkim stvatima ja jutros imam iscjedak krvavi, roza krv i sad sve kontam da sam možda dobila prvu mengu...sinoc jesmo imali odnos, nije bilo grubo pa ne bi trebalo ovo biti posljedica....danas pratim da vidim jel M. Nakon prvog poroda sam dobila nakon točno 2mj.
    Tako ti je i kod nas s kakanjem, svako prestupne! Jesi mu davala samo kamilicu ili zašećerenu kamilicu, inače nakon zašećerene ide kakanac. Ti mozes probat piti donat, sok od šljive ili kompot, kruška isto tako ako možeš sok nabaviti, to obično potakne probavu. Isto kao i nadraživanje što je Chian pisala, mokrom blazinicom po guzi uz povlačenje koljena prema trbuhu. Uglavnom ako je on dojen onda i do 14dana je normalno ako je trbuh mekan.
    Koža nisam vam rekla da smo kožu doveli relativno u red. Možda je do proteka vremena a možda jer sam pokušavala svašta. Nisam nigdje našla kupiti bademovo ulje pa sam kupila kokosovo. Uglavnom nakon kupanca masirala sam Saru njime, vec taj dan i dan sutra nema crvenila, nema suhoće, točkice se drastično smanjile. Sad sam baš zadovoljna da je taj dio iza nas...već sam probala x kupki.
    Vitamini pijete li kakve vitamine? Ja sam bila kupila elemama i pila ih al kao inače ja te vitamine znam uzeti zdravo za gotovo. Pa sam malo pila malo nisam i skužim da mi stvarno trebaju. Od onih mojih stanja s mentalnim zdravljem, do problema s boli nogu, probava, umor....uglavnom pijem njih sada + magnezij i ja se osjecam puno bolje. Pratim sebe kad mi treba odmor a kad mogu u đir (plaža, šetnja, kava). Malo sam se i osumčala i plivala...uglavnom raspoloženija sam, odmornija, manje me bole noge (njih mažem i kremom venomax), probava bolja. Još sam uočila nešto različito od prije, puno brže se smežuram u vodi, dok operem sude ili se otuširam ja već smežurana. U fazi sam prihvaćanja tih svih promjena. Kaže meni mama a što si mislila da ćeš proći lišo 😁 A prijateljica me stalno napominje  da to što sam imala lagan porod ne znači da tijelo nije prošlo šok i da mu treba odmora i vremena. Hvala joj na tome jer ja od sebe pre često očekujem da ja mogu sve, a realno baš i ne mogu.

mara5
    16. Kolovoz 2021. 10:04

Super za opise o grčevima i grčićima. 
    I moj mališa zna imati faze stenjanja, plakanja i mlati nogama i rukama tj noge više povlači prema sebi. Kada ga uzmemo na sebe, odmah se umiri i zaspe, samim vraćanjem u krevetić opet haos. Noći su mu super, ali preko dana ne sastavi 2 sata spavanja.
    .
    Počeli smo sa kapima k1d3. Znači Malla ti uz kapi daješ odmah i BioGaia.
    Ne znam uopće što mi potrebno što ne 😅

Koja je to točno poza tigar?
    .
    Kile, ja sam još 6 kg u plusu, ali kao i Negativ slatko ubijam,😂 morat ću i ja malo odustat.
    Vitamini nisam ništa uzela, ali  imam kutiju pre mam duo koju nikad nisam popila, pa bi možda to mogla. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    16. Kolovoz 2021. 10:13

Da, da Mara kombiniram to dvoje iako nisam sigurna ima li efekt da su grčevi manji al ja dajem u vjeri da imaju.

Susika
    16. Kolovoz 2021. 10:45

MariLove - presladak je Karlo 😍 i njegova imenjakinja ima podbradak😁
    Grčevi - mi ih nemamo, povremeno se napreže, negoduje, zacvili ugl. kod kakanja al ne plače gotovo nikad ❤
    i prespava citavu noć.. npr. ovu noć je zaspala oko 23 i 15 h i u 6 se probudila
    Vitamini - ne uzimam nista niti planiram, ne osjecam da je potrebno
    Kilogrami - ja sam jos nekih 7 kg u plusu, al sam zadovoljna.. imam 72 kg, na 172 cm, cak se i malo mrsavo osjecam😅😅 ugl. nemam realnu sliku o sebi 🤔😄 a jedem rekla bih normalno, ne prezderavam se, a nije niti da nemam apetita, i na toj tezini sam vec neko vrijeme
    Cure jel vi dajete kapi na zlicicu? koristite li plasticnu za bebe il moze biti i ova nasa "metalna"?

Mallla
    16. Kolovoz 2021. 11:17

Super su mi bile Waya kapi jer one imaju onu pumpicu pa sam davala njome, a one koje nemaju najnormalnije dam metalnom žlicom.
    Vi ste sve redom neke zgodne ženske...ja sam buci buci 😁 isto neman bas realnu predođbu o svom tijelu 😆 do 16g sam bila pre mršava imala sam 50kg na visinu 177cm, onda sam od 16-20 imala 68 kg, od 20 oko 72 do 75 i to mi je bila naj naj kilaža za moju visinu, najbolje sam se osjećala....u 26 sam došla na 78 zatrudnila i nabrala kila, iza trudnoce se uspilanspuatit na 80 i nikad vise ispod....variral sam od 80 do 83 (ovisno o ciklusu). Sada nakon ovog poroda imam 85-86 oko 3kg više nego kad sam zatrudna....ne žurim nigdje doc ce kilaza na red.

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Kolovoz 2021. 11:18

Mozda si dobila mengu, a mozda ti je od odnosa jer je to još sve osjetljivo unutra.
    Kad smo vec kod toga - jeli te bolilo? Jer smo mi pokusali prije par dana ali ja sam panicarka pa me bilo malo strah dok ne odem na pregled da mi kaze jeli sve ok. Rez od sava iz vani uopce ne vidim, bas me dobro zasila, a kad sam prvi put vidila stanje dolje nakon sivanja imala sam osjecaj da se vise nikad nece vratit u prvobitno stanje 😀😀.
    Kakanje- dajem mu nezaslađenu jer mi je tako rekla patronazna, a ja pijem dosta zaslađenu, pa umirem nakon toga.
    Masiram mu stomak i vjezbam s nogicama više puta dnevno i s blazinicom isto, a jucer i danas sam toplomjer uvela u akciju i evo napunio 2 pelene 🥳🥳🥳🥳
    Vitamini pijem Novalac jos od prije prije trudnoce i k2d3. Cak sam uzela za jacanje imuniteta kpd travara mješavinu meda, maticne mlijeci, propolisa i cvjetnog praha i svako jutro na tašte malu žlicicu i mislim da mi je dosta ponoglo jer se ne osjecam iscrpljeno, a sama sam s njim vec mjesec dana.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Kolovoz 2021. 11:20

Dragi je stalno na terenu, dođe kuci za vikend i opet nazad. Tako da jedino vikendom imam pomoc 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

MariLove12
    16. Kolovoz 2021. 12:04

Susika kako uspijevaš da spava vise od 6 sati u komadu? Cime ju hranis odaj nam trik 😂😂😂
    Kamilica koliko im date caja od kamilice, i na koji nacin, na zlicicu ili? Sve cu probati, evo taman pijem sok od marelice 😂

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.