Susika kako uspijevaš da spava vise od 6 sati u komadu? Cime ju hranis odaj nam trik 😂😂😂
Kamilica koliko im date caja od kamilice, i na koji nacin, na zlicicu ili? Sve cu probati, evo taman pijem sok od marelice 😂
Ja kupim domacu kod travara i skuham prstohvat u hladnoj vodi, u 3-4 dcl.kad prokuha pustim još minut- dva i procjedim i tako mu dam naravno mlaku. A stavim u bocicu da bude oko 50ml i to mu dajem u toku dana. To je savjet od patronazne, ne više od toga. Ja popijem litru caja od kima i pola litre komorača🙄🙈
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Kamilica - dala sam par puta, dvije žlice! Budući da smo samo dojenje tako sam joj dala.
Menga - dobila sam definitivno! Pojačalo krvarenje, cista krv, mini grcevi u jajnicima koji udaraju na bedre #sretnica/iznimka.
Negativ - s vremenom ce i to popustiti. Al sve sto si tu napisala vjerojatno sebi ponavljas u glavi i to je ok. Tako i ja pricam sa sobom stalno. Najjaca sam kad pocmem zabrijavat da Sara ne dobiva dovoljno na tezini! Pa se pocmem pitat zasto se netko ponasa kako se ponasa! Zasto ovo, zasto ono....al sad u zadnje slijed prekinem disanjem upalim aplikaciju breathe, poprwtim disanje i guraj mala dalje. Al da socijalni kontakt i pražnjenje misli vrijede svake riječi i svake minute...ovako same sa sobom totalna ludara!
url=https://lilypie.com]
Mallla - pa to mozda koja kila viska koju vjerujem da ovako na oko samo ti vidis, isto kak si i sve vidimo mane 🙄 između ostalog visoka si😍
MariLove - hranim ju sisama😁 bi rekao muz, hodajuca mljekara😅
Ivo&Ivana - kad si se vec dotakla teme "gospođe" i njenog izgleda, nisam popucala nit rezana tak da je to isto 🙏 al sam primijetila da su male stidne usne manje, a ne primjecujem natecenost velikih pa da zbog toga.. jel to koja kod sebe primjetila?
Negativ - ja sam isto od onih koja ce se potrudit stalozeno reagirat na sve i na taj nacin ostavit dojam da je sve u redu, no nije ispravno niti dobro za mene, a to me i dovodilo do anksioznosti jos vise.. odlucila sam sad nakon poroda da izbacim svaku emociju iz sebe i puuuuno mi je lakse..
Tako sam odrasla, da nikad nitko nije pokazivao emocije, a kad sam pokazala bilo je samo jos gore i tesko je to mijenjati, al trudim se.. tako da Negativ ja sam u ovih mjesec i nesto vise put plakala pred muzem nego u ovih puuuno zajednickih godina, a plakala sam 5 puta 😅😅😅
I ja sam primijetila isto to za male stidne usne. Samp, sam mislila da umišljam. Ali stvarno su manje 🤔
Mislim da nam je svima potreban neki ispusni ventil, jer nam je tijelo proslo kroz niz hormonalbih promjena i još prolazi i sasvim je normalno da se osjecamo aksiozno. Ja znam iz cista mira se rasplakati i pustim da placem i dobro se isplacem i onda sam ko nova.
Sad se bavimo 24 sata sa bebom i nas ritam se promjenio, tako da je to sve shvatljivo, sva ta nasa ponasanja.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
I ja sam primijetila isto to za male stidne usne. Samp, sam mislila da umišljam. Ali stvarno su manje 🤔
Mislim da nam je svima potreban neki ispusni ventil, jer nam je tijelo proslo kroz niz hormonalbih promjena i još prolazi i sasvim je normalno da se osjecamo aksiozno. Ja znam iz cista mira se rasplakati i pustim da placem i dobro se isplacem i onda sam ko nova.
Sad se bavimo 24 sata sa bebom i nas ritam se promjenio, tako da je to sve shvatljivo, sva ta nasa ponasanja.
Upravo to, a i da nisam rodila i da nemam bebu, a budem po cijele dane doma (osim povremeno ducan, frizer i setnja) isto bi mi psihicki tesko palo.. a di jos ove hormonalne, a i zivotne promjene..
Ivana pitala si jel me bolilo tijekom sexa, nije! Sex mi je bolji nego ikad (nakon prvog poroda nije bilo tako) i od prvog poroda koristim lubrikant radi suhoće.
Drage zeneee… Saljemo vam pusu mali Karlo, njegov podbradak i ja https://ibb.co/7190WhM 😂😂
Negativu trudnoci sam citala onu knjigu Najsretnija beba u kvartu, i oni objasnjavaju da do 4mj ne mozes naviknuti dijete na nosenje, nemaju razvijen osjecaj za "iskoristavanje" :) puno je bitnije odgovoriti
na njihov plac i pokazati im da smo tu za njih.
Mallla dosla sam na forum sa namjerom sa vas pitam za tu nervozu i vidim tvoj post, dakle u ranojutarnjim satima krene to neko komesanje, nervoza i stenjanje u snu, nastavlja se tokom cijelog podoja, doslovno se ko mala jegulja mice na sve strane.. Mislila sam da je zato sto se ne moze pokakati. Znate li neki preparat za olaksavanjekakanja? Istrazit cu i ovaj Torminalis, možda je to to. Po opisu mi se čini sa imalo isti "problem".
Lulu bravooo! I ja sam u sub pobjegla na djevojacku, nije me bilo od 14 do 23 wuhuuu 😂🎉🎉
I mi od 5 sati svako jutro imamo komešanje i stenjkanje u polusnu.... Koje je jutros kad ssm ga uzela nosit završilo sa kakicom💩💩 do vrsta koja je izašla meni po trbuhu i grudnjaku🤦♀️🤦♀️. Imali smo ranojutarnje kupanje.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ivana pitala si jel me bolilo tijekom sexa, nije! Sex mi je bolji nego ikad (nakon prvog poroda nije bilo tako) i od prvog poroda koristim lubrikant radi suhoće.
Joojj, ja nemam nikakve želje za seksom. 😥😭 Jednom smo imali odnos nakon poroda, nije boljelo uopće, malo mi je bilo samo čudno. A i zadnjih tjedan dana imam problema sa hemeroidima, to još više umanjuje želju. 🙄 I vrućina. Nadam se da će se brzo sve vratiti u normalu.
Mallla, kako ti je bilo nakon prvog poroda?
Joojj, ja nemam nikakve želje za seksom. 😥😭 Jednom smo imali odnos nakon poroda, nije boljelo uopće, malo mi je bilo samo čudno. A i zadnjih tjedan dana imam problema sa hemeroidima, to još više umanjuje želju. 🙄 I vrućina. Nadam se da će se brzo sve vratiti u normalu.
Mallla, kako ti je bilo nakon prvog poroda?
Razumijem te po pitanju hemeroida, moji su nakon poroda bili oooogromni, cak mi je doktor rekao da bi trebalo na operaciju ali me spasila mast hrmofiks. Narucila aam je preko int. I stvarno je najbolja od svih, u roku pd tjedan dana su se povukli a bili su kao one male hrenovke. Oprostite na opisu
Mallla nadam se da ce tako biti i kod mene. Citala sam da mnoge boli i da im je neugodan osjećaj još mjesecima nakon poroda. A iskreno ja bas imam jaku zelju.
Evo i nas, taman se probudili iz popodnevnog drijemanja
https://ibb.co/fQ4cgG6
https://ibb.co/gJTxBpk
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Nakon prvog poroda sex me nije bolio ali nisam imala želju, jako teško sam se opuštala, zatezao bi me šav i smetala me.suhoća. tako da mi je sada razina želje i ugode pravo iznenađenje!
Sortiraj odgovore
Najstariji