I još nešto! Javila sam se ženi koja ima stranicu "Svijet snova", a koja pomaže roditeljima kako djeci usaditi zdrave navike spavanja. Kako mi je napisala: "Svaka navika spavanja se može mijenjati, ali nikako da se bebu ostavlja samu da plače. Plač je često neizbježan kada se mijenja nešto, ali to ovisi o dobi djeteta, o temperamentu djeteta i mnogočemu. U sklopu paketa "Četvrto tromjesečje" pojašnjavam što je normalno i očekivano kod spavanja beba, što se može kontrolirati, a što ne. Tada se mogu usaditi određene zdrave navike spavanja ako je beba potpuno zdrava i pogotovo ako je nezahtjevnog temperamenta. Cijena paketa je 390 kn, a uključuje online razgovor sa mnom u trajanju od oko sat i pol, detaljan priručnik o svemu što smatram važnim u toj dobi te što očekivati kasnije, kako dijete odrasta."
Tomu se baš veselim, jer bih voljela raditi na tom djelu, što mogu promijeniti, a što ne već sad, jer se iskreno bojim da griješim u mnogočemu.😁
👨👩👧👧👭
Magdalena e baš to..ono kad se još više rasplakao, ja ono u šoku boze sta je sad bilo jesam ga krivo uzela, jesam mu nešto pritisnula..pa onda ga pregledavam i pipam sta boli...ali pošto smo jednako stari onda vjerujem da je stomacic ili nešto što se jednostavno pojavi u ovom razdoblju, skok ili slicno
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sto se tice dojenja i ad, i ja tako. Ujutro jedan podoj, jedan kroz popodne i jedan navecer iza setnje, inace samo vuce na prazno. Znam dati i za mazenje , ali ad otprilike svaka tri sata 120 ml. Inace je sad vec po tablici 150 ml 5 puta na dan ali uvijek bljucne visak pa nisam povecavala dozu. Mi smo baby gim kupili u lidlu, nekih 100 kn, mozda malo vise... Dal se vama desava da ga stavite u baby gim a on ne doživljava igracke? Moj se zabulji u prozor (valjda jer je svjetlo) i to mu je toliko zanimljivo da ne doživljava gim. Sad u ponedjeljak ima 8 tjedana i nekak si mislio m da bi vec trebalo biti igre u gimu 🤔
Sto se tice dojenja i ad, i ja tako. Ujutro jedan podoj, jedan kroz popodne i jedan navecer iza setnje, inace samo vuce na prazno. Znam dati i za mazenje , ali ad otprilike svaka tri sata 120 ml. Inace je sad vec po tablici 150 ml 5 puta na dan ali uvijek bljucne visak pa nisam povecavala dozu. Mi smo baby gim kupili u lidlu, nekih 100 kn, mozda malo vise… Dal se vama desava da ga stavite u baby gim a on ne doživljava igracke? Moj se zabulji u prozor (valjda jer je svjetlo) i to mu je toliko zanimljivo da ne doživljava gim. Sad u ponedjeljak ima 8 tjedana i nekak si mislio m da bi vec trebalo biti igre u gimu 🤔
I moj se više voli zabuljit u sliku na zidu
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Magdalena ja vise nemam prepunjenosti nikako pa s tr strane nemam problem. Ne dodajem joj ništa al često ponudim sisu i kad je ona ne traži. Uočila sam da ako smo vani kad je jako vruće onda posisa u razmaku sat vremena dva puta sigurno, ako smo kući onda prođu 3+ sata.
Što se spavanja tiče ja vjerujem da se s vremenom iskristalizira sve, stvorila se prava mala znanost oko toga al jasno je da djetetu kojem se ne spava neces moc uspavat, djete koje nesto muci isto tako, prije spavanja jenpotrebno vrijeme mira, to se suoper postigne rutinom...e sad varijacije su mnoge al do trece godine sve to sjedne na svoje. Jako brzo prođu te prve tri 😊
Nervoza sinoc Sara nervozna, grize dudu, čupa, plače...meni mama i teta kažu da nju svrbe desni...ja ih gledam pa kako vec? A one meni da neke bebe vec s 2mj pocmu osjecat desni...reko ajmo i to odradit ako je to....Hana mi jenprvi zub dobila sa 6mj.
url=https://lilypie.com]
Magdalena ja vise nemam prepunjenosti nikako pa s tr strane nemam problem. Ne dodajem joj ništa al često ponudim sisu i kad je ona ne traži. Uočila sam da ako smo vani kad je jako vruće onda posisa u razmaku sat vremena dva puta sigurno, ako smo kući onda prođu 3+ sata.
Što se spavanja tiče ja vjerujem da se s vremenom iskristalizira sve, stvorila se prava mala znanost oko toga al jasno je da djetetu kojem se ne spava neces moc uspavat, djete koje nesto muci isto tako, prije spavanja jenpotrebno vrijeme mira, to se suoper postigne rutinom…e sad varijacije su mnoge al do trece godine sve to sjedne na svoje. Jako brzo prođu te prve tri 😊
Nervoza sinoc Sara nervozna, grize dudu, čupa, plače…meni mama i teta kažu da nju svrbe desni…ja ih gledam pa kako vec? A one meni da neke bebe vec s 2mj pocmu osjecat desni…reko ajmo i to odradit ako je to….Hana mi jenprvi zub dobila sa 6mj.
Moj uglavnom odbija dudu ali zato gura svoje prste i šaku u usta i primjetila sam da povremeno kao da malo slini, možda i to ima veze sa desnima
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
https://ibb.co/JmBYZG7
Spava ko beba 🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Što se spavanja tiče ja vjerujem da se s vremenom iskristalizira sve, stvorila se prava mala znanost oko toga al jasno je da djetetu kojem se ne spava neces moc uspavat, djete koje nesto muci isto tako, prije spavanja jenpotrebno vrijeme mira, to se suoper postigne rutinom…e sad varijacije su mnoge al do trece godine sve to sjedne na svoje. Jako brzo prođu te prve tri 😊
Nervoza sinoc Sara nervozna, grize dudu, čupa, plače…meni mama i teta kažu da nju svrbe desni…ja ih gledam pa kako vec? A one meni da neke bebe vec s 2mj pocmu osjecat desni…reko ajmo i to odradit ako je to….Hana mi jenprvi zub dobila sa 6mj.
Moj uglavnom odbija dudu ali zato gura svoje prste i šaku u usta i primjetila sam da povremeno kao da malo slini, možda i to ima veze sa desnima
Da, I Veronika je posljednjih dana počela jako ruke gurati u usta i više slini. I meni je Magdalena prvi zub dobila sa 6.mj.😁
Nažalost, Veronika neće nikako dudu😒 Diže joj želudac...
👨👩👧👧👭
Ajme cure kad vidim kako je vaše prvo buđenje u 4 ili 5 postajem ljubomorna. Moja se do 4 probudi bar 2 ili 3 puta i u 4 obavezno buđenje, po sat i po ili dva.
Mama je zombi.
Uveče zaspi kako kad, baš nema nikakvog ritma ni za spavanje ni za jelo.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hmmm, sad kad već spominjete desni i zubiće, mislila sam da je nemoguće da je to već, ali i Rita baš jako slini i gutčra ruke usta i žulja dudu baš... Ne znam je li moguće da je već to u pitanju...
I Rita se ponekad zna zabuljiti u sliku na zidu i ne miče pogled, ono kao hipnotizirana 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji