Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    30. Studeni 2021. 22:44

bebolinka

Bebanomoje čitam šta si napisala za spavanje i od rijeci do rijeci kao da sam ja pisala. 🤣🤣 sveeee istoooo ej
    Umirem snjommm, ovo nisu istine.. također regresija sa 4 mj nije postojala ali ovo ubijanje teško 🤣🤣🤣
    A to kad sjedne između nas pa se igra, penje po nama, jednu večer mi je počupala pola trepavica i muzu brade 🤣🤣🤣 ma show neznam do kad će ovo trajati

🤣🤣🤣 zakon, sad mi je to smiješno ali u 4 ujutro neće biti 🤣🤣🤣 
    meni čupa šiške, obavezno kod svakog uspavljivanja i tako kad ju ja pokušavam ignorirati 🙄😁
    E da, nova fora joj je spavanje na trbuhu, već 3.dan. i smiješna je ako tako zaspi i malo se probudi, samo se digne na ruke pa se baci nazad na trbuh I nastavi spavati. A ja ju gledam na baby monitoru i samo skačem i trčim do sobe čim vidim da je budna. Možda ću napokon smršaviti 😜🥳🤞

Lonmi
    30. Studeni 2021. 23:42

Bebanomoje

Lonmi

Da, moze se nazalost. Nama je to isto rekla pedica prvi put kad smo bile i svaki put gledala.
    Kako je rastegnula tako se odvojilo, uzas.
    Zbilja pazimo na to i nije mi jasno kako se polijepilo.
    Bebanomoje ja uvijek razdvojim kod kupanja, ali ocito nisam dovoljno.
    Vjerujem da je kod tvoje curice sve ok. Jel gleda pedijatar taj dio na pregledu?
    Uzas nek se to dogodi 😣

Da, gledala je pedijatrica svaki put. Nije nista komentirala pa vjerujem da je ok. Samo kažem, nisam znala da se to može dogoditi.
    A šta ti je rekla ped na to što se raskrvarilo?

Samo je prokomentirala kako sad krvari jer se zalijepilo i da ce ocistiti octeniseptom.
    Beba je toliko vristala da se nismo cule, ali ne zbog tog nego cim joj se približila. Mogu si misliti kako je to negdje peklo jer je i sad crveno. Ne vjerujem jednostavno da se to moze tako polijepiti i sve si mislim kako se to sad frisko jer fakat gledam nonstop, uopce ne znam od cega to 😑

• avama
    01. Prosinac 2021. 02:12

Evo da se javimo. Napokon je izasao prvi zubic. Napunili smo 8 mj I tjedan dana, vrijeme leti. Po noći baš i ne spava, mislim budi se što puta, onda sisa I zaspi dalje. Najnovije je da se probudi uz plac. Možda ga bole zubi.
    Papa polako sve više, imamo 2 obroka. Vodu još uvijek ne želi, pljuje. 
    Puze vojnicki i to po svuda. 
    I muž mi je prehlađen od  jutros, nadam se da nije korona. Cijepiti se prvom dozom. 
    I sad samo čekam da se maleni razbili.  
    I par dana ima kao tockasu malu modricu na leđima ( ne znam da li se udario na igračku dok sjedi zna se prevrnut ili past na leđa) I sad me baš strah. Vidjet ću da li će  proći

• Bebanomoje
    01. Prosinac 2021. 16:33

avama

Evo da se javimo. Napokon je izasao prvi zubic. Napunili smo 8 mj I tjedan dana, vrijeme leti. Po noći baš i ne spava, mislim budi se što puta, onda sisa I zaspi dalje. Najnovije je da se probudi uz plac. Možda ga bole zubi.
    Papa polako sve više, imamo 2 obroka. Vodu još uvijek ne želi, pljuje.
    Puze vojnicki i to po svuda.
    I muž mi je prehlađen od jutros, nadam se da nije korona. Cijepiti se prvom dozom.
    I sad samo čekam da se maleni razbili.
    I par dana ima kao tockasu malu modricu na leđima ( ne znam da li se udario na igračku dok sjedi zna se prevrnut ili past na leđa) I sad me baš strah. Vidjet ću da li će proći

Nadam se da nije korona. Vladaju viroze, gnojne angine... evo meni muz došao s posla - groznica, temp 38, luda sam jer ga je svekrva zarazila. 
    Samo da nam ne predje na bebe 🤞🤞🤞
    Što se tiče masnice, moja ima na rukici 3 masnice i to je muz skuzio da su od igračaka. Meni to fascinantno kak se uspjela tak jako udariti ali eto... nadam se da je I kod tebe tako 😊

• avama
    01. Prosinac 2021. 22:15

Evo da javim m si bili kod dr danas, i to na leđima je.mali hemangiom. Vadil isto i krv i malo je slabokrvan hemoglobin je 96, pa smo dobili aktiferin kapi I vitamin c u kapima (samo ne mogu naći u kapima za tako male). Hvala Bogu pa nije nešto drugo, prepala sam se baš jako. 
    Ma suprug se prijen2 tj cijepiti prvi put i nadam se da nije korona, nema temperaturu za sad. Alicisto sumnjam da će nas to zaobići. 
    Uglavnom moramo početi papati meso i imati više obroka. 
    Slijedeći petak idemo vaditi krv  zbog kontrole.

Elly94
    02. Prosinac 2021. 19:42

Pa zene,majke,kraljice!Pozdrav od jedne nemajke!Mi smo dobro,stovise odlicno smo osim zadnjih 2 tjedna.
    Zadnjih 10 dana smo oboje bolesni.Prvo se Lukas prehladio,dan nakon ja.Bez temp,nosic zezao ,ciscenje nosica nemoguca misija i tako.Borba svaku noc.Srecom prek dana je bio super volje i sve je stvarno junacki izdrzao..Po noci se minimalno budio al I ono malo sta se budio tesko je  disao zbog nosica..da bi eto ..ovu noc pred jutro ..PAO SA KREVETA.Inace imam lak san i stvarno nisam mislila da se to moze desit...i desilo se..slomio me umor..slomili su me svi ovi teski dani...probudio me zvuk pada ..pogledala sam pored sebe,LUKASA nije bilo..bio je na podu poreed kreveta na trbuhu i vristao.primila sam ga i vidjela krv na svom ramenu..ugl zanjemila sam ...dosao je dragi uzeo ga je dok sam ja otisla na wc i povracala od soka.....otisli smo u klaicevu nakon sat vremena jer je krvario na usta i svako malo plakao...srecom nije nista strasno..opna na zubnom mesu je pukla ,inace je jako prokrvljena..ali srecom i brzo zarasta..trebamo ga pratit kroz noc svaka dva sata da vidimo dal je dobro i reakcije..sve u svemu danas nam je bio i sistematski i vadjenje krvi..tako da FUN FUN FUN ! Dobro je sto je kasice i sve poslije bolnice papao i sve je bilo super...al na pregledu kod pedice je bio kaos ..sve ga je jadnog izmucilo...i sad pajki ko klada..
    Samo da kazem ...znala sam da volim svoje dijete...al kad se nes ovako desi i kad osjetis takvu bol oko srca ...jos ti vise to otvori oci koliko ljubav moze bit jaka i koliko moze boljet  i koliko mozes bit jaka za svoje dijete.MI mame smo nadnaravna bica!Ispricavam se na gramatici al jednostavno nemam snage pazit na to...samo sam zeljela podljelit ovo danasnje iskustvo! Nadam se da ste sve dobro i da bebice uzivaju u vasoj ljubavi!

Elly94
    02. Prosinac 2021. 20:20

E da,zaboravih. .izlaze nam na to sve prvi zubici !Ali nemozemo se zalit.. naspram svega ostalog 😅

• julesica
    02. Prosinac 2021. 20:20

Jako mi je žao što je malecki pao ☹, mogu misliti kako ti je taj tren bilo, moj je noc prije se probudio vrišteći, i to tako jako da je ostajao bez zraka, došao bi k sebi tek nakon što bi mu lagano puhnuli u lice, i tako par puta, znači koma, ne znam čega se tako jako uplašio. A danas je i meni mogao pasti sa kreveta, obično ga stavim na kauč i zagradim jastukom dok spava preko dana, ja sam uvijek tu negdje pa nisam imala straha, jer i kad zaspem s njim probudim se i na najmanji njegov šum, ali evo danas on mene budi tako što me čupa za kosu i stipa za uho, i ja skuzim jastuk na podu, sreća pa mu je bilo zanimljivije mene gnjaviti nego se odrolati na pod. Ali da, slažem se s tobom, takav strah i takva ljubav je tolika da me iskreno nekada plaši.

Elledanse
    02. Prosinac 2021. 22:33

Elly saljem zagrljaje ❤️❤️ 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

kety992
    02. Prosinac 2021. 23:42

Elly ❣❣  brz oporavak maleckom od svih tih stvari sto ga trenutno zezaju. Moj M je dobro podnio obje prehlade...ja ne bas tako...vjerujem da ti nije lako. Drži se 💪💪 
    Mi smo u skoku...wuhuuu🤣🥳😔🥴 zubici su vani...to je plus...skok se nadovezao na cijepljenje i sad je onak veselo. Nosiljka odraduje svoj dio..👌💪
    Moram ga pohvalit poceo je otvarat usta malo...5x je 5x 😅🤷‍♀️ danas smo uveli blitvu i cak je pojeo oko 80g 🥳🥳  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.