Izgleda da nwcu filozofirat s robicom negi pokloniti dalje👍🏼 nema smisla svakom ponavljat da ne zelim robicu...
Lonmi, rižine pahuljice sam znala pomiješati s kašicom od breskve ili marelice (friško blendano)da dobije čim više kašastu konzistenciju, al to kad su bili veći 7,8 mj. Možda može i s vodom... Booo!
Kety, dobra alternativa je palenta, a griz bi pšenični ili možda rađe pirov? Nekako tu pšenicu izbjegavam do godine dana.
Petra ❤️
Ja sam svojoj curici uvela rizine pahuljice. Bila bi i skuhala rizu pa ju blendala u kasicu, ali su me cure uplasile da nije to bas za pocetak jer je gusta i ljepljiva, pa cu na taj nacin kasnije.
Aliiii meni je problem to sta ja ne mogu ni 40ml svojeg mlijeka izdojiti bez obzira sta ga imam u potocima. Nista ne kaplje, majice su mi suhe, ponuda-potraznja idealno uspostavljena i ne mogu izdojiti vise od 15ml.
Ad mi mala ne zeli, prosli put joj je islo na povracanje kad sam s njim slozila.
Jel mogu onda i te pahuljice s vodom? Necu se muciti i pumpati sad kad je sve idealno.
Ja sam radila sa vodom po uputama sa kutije, jer isto nemogu izdajat puno a AD nemam a i dok to sve složim a sama sa njim, previše mi to vremena. 100 ml vode prokuhat, ohladit na 50 stupnjeva i 2,3 žlice rižinih, promješat i gotovo, makar ja ih mješam sa kašicom od kruške npr i pojede stvarno dosta, samo kad mu dajem, ma kakvi 🤢.
Moja mala nije htjela Hipp, Novalac, Nan.
Hoce iskljucivo Aptamil. Mozda im je razlika u okusu. Napominjem da moja doji i uveli smo jednu bocicu aptamila.
Lonmi, rižine pahuljice sam znala pomiješati s kašicom od breskve ili marelice (friško blendano)da dobije čim više kašastu konzistenciju, al to kad su bili veći 7,8 mj. Možda može i s vodom… Booo!
Kety, dobra alternativa je palenta, a griz bi pšenični ili možda rađe pirov? Nekako tu pšenicu izbjegavam do godine dana.
Ja koristim pirov. I klinci stariji ga vise vole. Oni ga jedu u kombi s vocem...ohladenog naravno ☺
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hoce iskljucivo Aptamil. Mozda im je razlika u okusu. Napominjem da moja doji i uveli smo jednu bocicu aptamila.
Stvarno ? Moj pljuje bas na bocu...kak je tvoja reagirala na bocu?
Ista stvar kod nas. Dojim ga, al smo uveli 1 bocu AD-a pred spavanje. Moj je prihvatio Novalac plus, ali je zafrkavao s bocom, zeli samo Avent. Citala sam da dojene bebe bolje prihvacaju formule koje imaju "pre" kraj imena, ali naravno ne one za prijevremeno rodenu djecu. Navodno je takva formula (s pre kraj imena ili sto je kod Novalaca plus) slicnija majcinom mlijeku
Baby P 03/21 💙
Ista stvar kod nas. Dojim ga, al smo uveli 1 bocu AD-a pred spavanje. Moj je prihvatio Novalac plus, ali je zafrkavao s bocom, zeli samo Avent. Citala sam da dojene bebe bolje prihvacaju formule koje imaju "pre" kraj imena, ali naravno ne one za prijevremeno rodenu djecu. Navodno je takva formula (s pre kraj imena ili sto je kod Novalaca plus) slicnija majcinom mlijeku
Ajd, probamo s tim, al samo za kašice...
Kety, koji pirov griz kupuješ?
Petra ja vecinom sve uzimam u dm-u. Njihov bio pirov griz. I palentu njihovu. Znam narucit iz tvornica zdrave hrane..al tamo vise kad imaju akcije neke...pa uzmem i sjemenke..i heljdu i svega toga.
Mi pijemo aptamil, ti brojevi 1,2 i pre su zapravo samo odnos koliko je mlijeko sličnije majčinom, pre je najsličniji, 2 je već slično kravljem mlijeku. Pa vjerojatno ako samo dojite i htjele bi uvesti malo AD bolje uzeti pre.
Sortiraj odgovore
Najstariji