Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra982
    12. Listopad 2021. 16:26

kety992

Petra ja vecinom sve uzimam u dm-u. Njihov bio pirov griz. I palentu njihovu. Znam narucit iz tvornica zdrave hrane..al tamo vise kad imaju akcije neke…pa uzmem i sjemenke..i heljdu i svega toga.

Hvala ti! I ja sam mislila naručiti u tvornici zdrave hrane, pa se sve bojim da to nije previše za njihove male želučiće... 

kety992
    12. Listopad 2021. 16:43

Petra982

kety992

Petra ja vecinom sve uzimam u dm-u. Njihov bio pirov griz. I palentu njihovu. Znam narucit iz tvornica zdrave hrane..al tamo vise kad imaju akcije neke…pa uzmem i sjemenke..i heljdu i svega toga.

Hvala ti! I ja sam mislila naručiti u tvornici zdrave hrane, pa se sve bojim da to nije previše za njihove male želučiće…

Bolje u dm-u za pocetak. Nekak mi izgleda kvalitetnije. U tvornici uzimam za nas vece

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Valkris
    12. Listopad 2021. 17:00

kety992

Stvarno ? Moj pljuje bas na bocu…kak je tvoja reagirala na bocu?

Ma isto je pljuvala na pocetku. Probali smo s avent bocicom, nije htjela. Pa smo uzeli mam bocicu i povukla par puta misleci valjda da je duda i malo po malo se navikla. S tim da i dudu neće bas.. Ali sad bocicu hoce (pije iz bocice mozda tjedan dana, jos se navikavamo)
    A griz, moj stariji voli jako pirov isto. Iz dma smo uzimali

• NeverEver
    12. Listopad 2021. 18:15

Doraaaa kak to bude medenoooo 🤩🤩🤩🤩🤩

• NeverEver
    12. Listopad 2021. 18:18

Cure trebam pomoc, znate da sam generalno oprezna s ljekovima, ima koja iskustva s panadolom? Malom ipak jedinica gore ide, ne 2 i jaaako je velik zub, vidi se da se spusta jer druga jedinica "stoji". Danas je tako tuzno plakao, uz suze i sve. Bas ga boli. Pise na panadolu 2.5ml za njegovu dob, ja bi dala 1ml i to bas ak opet bude jako strasno. Gel pomaze mrvicu samo. 

• NeverEver
    12. Listopad 2021. 18:29

Nisam pitanje napisala, super. Pise na panadolu da se daje oralno, jel se moze umijesat u ad il mu moram na zlicu dat u usta?

Emmie
    12. Listopad 2021. 19:01

NeverEver, evo ja sam baš malenoj dala Calpol (jagoda) to ti je kao Panadol ja mislim. Dala sam joj direktno u usta. Svidjelo joj se...htjela je još🙄😆

Valkris
    12. Listopad 2021. 19:40

Ja sam starijem davala Lupocet sirup, cepic, kad su ga zubi mucili. Daj preporucenu dozu po kilazi. I na zlicicu, nemoj mijesat s AD
    (ja sam pomijesala dok je imao temperaturu i nije mu spustilo nista temperaturu, valjda se previse razvodni i ne djeluje :moj zakljucak 🤷‍♀️) 

Emmie
    12. Listopad 2021. 20:26

Malena se danas cjepila, do sada je dobro hvala Bogu, ona je stara. Plakala je samo dvije sekunde kad su je bockali, a onda prestala i počela grabiti tlakomjer. Dala sam joj Calpol (paracetamol) preventativno po preporuci doktora. 
    .
    Avama - sjećam se ds tvoj maleni ima sutra cjepljenje. Sretno! Neka sve brzo i lako prođe.🧡
    .
    AnaAn, hvala ti na objašnjenju. Vjerujem da ti nikako nije lako. Šaljem ti zagrljaj, nemam ništa pametno za reći. Djeca ponekad prestanu biti alergična kad malo porastu, pa se nadam da će tako biti i kod tvog malenog.
    A to što će se od sada cjepiti u bolnici je dobra ideja. Drago mi je da su ovo shvatili ozbiljno.🧡💗

Lonmi
    12. Listopad 2021. 22:26

Ridja ista stvar. Ni meni se taj ad neda miksati 😣
    A pahuljice si prvo s vodom pa onda jos u kasicu ili?
    Mogu joj i tako dati.
    Ili cu sutra samo s vodom sloziti pa nek proba.
    Bas hoce jesti 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.