Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    04. Listopad 2021. 14:16

Lonmi diranje bebe po rukicama,glavi...pa samo se izjasnis i gotovo. Kome ne pase nek digne nos...kaj sad. Ja imam veliku obitelj...i dok smo se mi skupili...bake dede...i vec nas je bilo 40 🤣🙈 pozvali par kumova...i najblizu rodbinu i eto...90 ljudi...bilo je na otvorenom...vani vruce...klinci se igrali na napuhancima i u prirodi...milina. i kod nas nitko od gostiju nije dirao malenog po rukama...eventualno po nogici i hlacicama no. I stariju djecu ucim da ga ne diraju po glavi i rukaama pa se odmah to odnosi i na sve druge 🙈😅 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

pupetta
    04. Listopad 2021. 14:44

Mame, jel se vase bebice rotiraju u oba smjera? Moj malac se jako rano krenuo okretati leda-trbuh, s 3 mjeseca. Ali, jos uvijek se ne okrece trbuh-leda, a skoro ce nam 7 mjeseci 🤷🏻‍♀️

Baby P 03/21 💙

zabica
    04. Listopad 2021. 15:08

Pupetta, moja je prije propuzala, a onda tek se krenula okretati trbuh-ledja, ocito im je to zahtjevnije🤔 sada pokusava sjesti i jucer je uspjela u nekakav bocni polusjed, ali ne forsiram ju, neka se sama uci tempom koji njoj odgovara. Stagnirala mi je sa okretanjem i puzanjem dok su ju mucili zubi, sada opet puza, a tada je samo htjela da ju nosim..
     Starija mi je u ovoj dobi jos bila u lezecem polozaju maltene, prohodala sa 14 mj i eno je, sve s njom je ok, tako da je to sve individualno-od bebe do bebe🤭🤗

pupetta
    04. Listopad 2021. 15:31

zabica

Pupetta, moja je prije propuzala, a onda tek se krenula okretati trbuh-ledja, ocito im je to zahtjevnije🤔 sada pokusava sjesti i jucer je uspjela u nekakav bocni polusjed, ali ne forsiram ju, neka se sama uci tempom koji njoj odgovara. Stagnirala mi je sa okretanjem i puzanjem dok su ju mucili zubi, sada opet puza, a tada je samo htjela da ju nosim..
    Starija mi je u ovoj dobi jos bila u lezecem polozaju maltene, prohodala sa 14 mj i eno je, sve s njom je ok, tako da je to sve individualno-od bebe do bebe🤭🤗

Hvala ti puno ❤
    Moj se odize na sve 4 i ljulja se u tom polozaju, a ponekad isto iz tog polozaja dode u polusjed, ali evo ta druga rotacija nije nastupila pa su me zanimala iskustva 

Baby P 03/21 💙

• NeverEver
    04. Listopad 2021. 17:00

Zabica bas super sto si napisala da ti je beba "stagnirala" s puzanjem dok su ju mucili zubici jer me to malo umirilo. Moj naime vec 3, 4 dana nije zainteresiran za puzanje nakon sto je tjedan prije krenuo i to na dlanovima a ne laktovima. Opet mi slabije jede ovaj tjedan i iako ne place, vice na nas i crvene mu se gornje jedinice, sline na bacanje i ruke i sve ostalo stalno gura u usta. Donje su mu krenule prije 2 tjedna i na pola su vani, lijepo se vide, jako su ostre. Nadam se da je onda i kod njega to sa zubicima povezano. Okrece se s ledja na trbuh od 3 mjeseca a sa trbuha na ledja mi se poceo prosli tjedan i to je vise puta i dana za redom napravio (5.5mj), odupre se na jednu ruku i lagano zabaci na ledja. Dok ga hranim ga nekad stavim na sebe u skroz niski polulezeci polozaj i iz toga bez pomoci samo sjedne sam. Sjedi par sec i vrati se. Ali s poda nije sjeo i mislim da nece skoro al ni ne zuri nam se nikam 🤷‍♀️ Bas je nekak imao dobar period, svaki dan malo uspio puzati i nesto novo izvest i onda odjednom vise nista, lezi na trbuhu, rucice prekrizi i chilla. Gleda oko sebe, eventualno dosegne neku igrackicu i ruke gura u usta. 🤔 Imamo iduci petak pregled s 6 mj pa cu provjerit jos sa dr., al znaci ima beba koje se tak smire radi zubi? Manje puzu?

Lonmi
    04. Listopad 2021. 17:55

Ma cure moje, a sta je tim ljudima da to uopce idu raditi. I ja kazem ostro i bezobrazno, ali i kod nas velika rodbina i naravno da moj muz mora sve zvati, a tamo ih barem ima da dizu noseve (briga me). Muka mi je od toga da moram svakoj "babi" govorit nemoj, pusti, nedam cuvati bla bla.... pa i ova korona bi im mogla usijati malo logike u glavu....
    Nisam nikad nicije dijete dirala, a ovi svi kao da su ludi 😂

🌺Principessa🌺
    04. Listopad 2021. 20:27

Cure jesu vam pale drustvene mreze? Ne radi mi insta,wap,fejs ni messenger🤔

Elledanse
    04. Listopad 2021. 20:36

Pale su te drustvene mreze. Pise na portalima
    .
    Jos malo i mi pocinjemo sa kasicama. Ima tko kakav zanimljiv pribor za jesti da pokaze. Za sada imamo nekoliko kasikica i jednu casu sa drzacima koje smo dobili, pa se mislim koji tanjur da kupim... Twistshake i Kika boo sam vidjela neke

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

🌺Principessa🌺
    04. Listopad 2021. 20:40

Ja ti imam sve od twistshakea 🥰 i onu podlogu i dva tanjura i zlice i termos za vodu i termos za kasice i bocice🤣

• NeverEver
    04. Listopad 2021. 20:54

Ja sam dobila od nekog babylove pribor i ok mi je al nismo jos bas krenuli pa treba pricekat malo 😂 Casa nema ruckice. Iskusne mame, da ne guglam, se preporuca takva simplex casa ili da ipak ima drzace nekakve? 
    Lijepo mi izgleda babybjörn i done by deer al set kosta cca 350kn, ne znam dal se isplati investirat u to. Njihove case nemaju rucke. Recimo na bubamari ima set za 160kn koji mi je cute pa razmisljam jel da uzmem al casa ima rucke.. https://www.bubamara.eu/hranjenje/djecji-tanjuri-i-pribor/setovi/set-za-hranjenje-ovcica-stanley-34228
    Malo mi je dost plavog, svidjaju mi se stvari s tockicama i sex neutralne pa trazim tak nest.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.