Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    02. Listopad 2021. 16:11

Emmie vec vidim kako cu plakat od 8 do 5 na poslu 😂 prvi dan super, kavica, laganini a od 2.dana na dalje cu umrijet od tuge za njim 😭😭 al ajde, daleko to jos i ostaje s tatom 2 mjeseca pa cemo se nekak poslozit. 
    Thera zicat cu te na fb ulje 😂
    Ja nisam dobila jos nist za porodiljni, predala sam kad je mali imao 5 mj i 8 dana, sve mailom, zena me nazvala i rekla da su zaprimili i objasnila sto treba za tatu kad koristi ova 2 mjeseca nakon mene.

• avama
    02. Listopad 2021. 19:13

NeverEver

Emmie to nije tako strasno, budes se naviknula dok krenes. Ja bi voljela da mogu imat takav prelaz, bude mu sok dok samo odem jedan dan i nema me od 8 do 5 😔
    Avama, ako joj je placa bila 5600 onda je moguce da dobiva svih 12mj isto.

Nije 4000 i nesto

• avama
    02. Listopad 2021. 19:18

Evo meni u rješenju piše ovako:
    Za vrijeme korištenja prava iz točke 1 korisnik ima pravo ja naknadu plaće u iznosu od 100% od osnovice za naknadu plaće utvrđene prema propisima obveznog zdravstvenog osiguranja, a koja ne može za puno radno vrijeme iznositi više od 170% ili 5654 ni manje od 2328 kn.

• EmEn9
    02. Listopad 2021. 19:55

Cure ja sam skužila danas jer sam uspoređivala cijene da su na bazzar.hr najjeftinije pelene od violete imaju sad akciju za one bijele cotton 2+1 gratis za 150kn znači jedne dođu 50kn a u dućanima su jedne 79kn ako se ne varam a one ljubičaste violeta pelene danas u plodinama 95kn a na bazzaru 69kn znači ogromna razlika. U kojem dućanu vi inace kupujete pelene?

🌺Principessa🌺
    02. Listopad 2021. 20:14

EmEn9

Cure ja sam skužila danas jer sam uspoređivala cijene da su na bazzar.hr najjeftinije pelene od violete imaju sad akciju za one bijele cotton 2+1 gratis za 150kn znači jedne dođu 50kn a u dućanima su jedne 79kn ako se ne varam a one ljubičaste violeta pelene danas u plodinama 95kn a na bazzaru 69kn znači ogromna razlika. U kojem dućanu vi inace kupujete pelene?

Ja ti uzimam na bazzaru mjesecno pakiranje🙈 danaas sam u dmu uzela pelene gacice limited edition jer su 79kn
    Pelene gacicr broj 3 vidim da ju tiskaju🙄😣 a pelene pampers active baby 3 su joj okej

• EmEn9
    02. Listopad 2021. 20:20

Ja često isto kupujem na bazzaru jer budu dosta jeftinije pelene i one puffies budu na akciji a ok su mi.  I meni se čini da su pampers active baby malo veći model samo šta mi u zadnje vrijeme čim se popiša odmah ful smrdi pelena pampers i moram ga odmah ići presvuć dok se kod violete ne osjeti toliko jako. A do sad i nisam baš išla za cijenom a sad kužim da su u biti pampers dosta skuplje od svih a nije da su mi sad ono top naspram drugih tako da mislim da ću ih kupovat samo kad bude kakva akcija.

• NeverEver
    02. Listopad 2021. 21:10

avama

Za vrijeme korištenja prava iz točke 1 korisnik ima pravo ja naknadu plaće u iznosu od 100% od osnovice za naknadu plaće utvrđene prema propisima obveznog zdravstvenog osiguranja, a koja ne može za puno radno vrijeme iznositi više od 170% ili 5654 ni manje od 2328 kn.

Da da.. zato kazem, ako ima 5600 placu (ili manje) ima isto svih 12 mj. Svi koji imaju placu iznad 5600 u zadnjih 6mj dobivaju manje nego prvih 6 mj, odnosno max tih 5600. Tak sam bar ja shvatila..

• ružica
    02. Listopad 2021. 22:41

Emen9 ja pratim akcije pa kupim... najčešće Bipa kad su Violeta pelene na 60 kn, ali bude ta ista cijena i u konzumu nekad Sparu itd...i Bubamara često ima super cijene pelena. Ima li Bazzar dostavu da se plaća??
    Sad ću i u dmu na onaj popust u city centru kupiti baby love jer submi skroz ok pelene.
    Trenutno su mi pants Violeta vrh. Lako se oblače, upijanje super, ugodne, i neka ono stezu li ga gdje...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama
    03. Listopad 2021. 08:58

NeverEver

avama

Da da.. zato kazem, ako ima 5600 placu (ili manje) ima isto svih 12 mj. Svi koji imaju placu iznad 5600 u zadnjih 6mj dobivaju manje nego prvih 6 mj, odnosno max tih 5600. Tak sam bar ja shvatila..

E ok. Ja imam manje od 5600 i piše mi satnica 21 i nešto kn kao i prvi 6. Tak da bi onda ja trebala dobiti isto. Meni je to onda 100 posto. Ali baš ću nazvat u pon

• avama
    03. Listopad 2021. 09:03

Evo mi spavali noćas do 5.30. Ja sva sretna i onda se ja probudim s migrenom. Ali 3to pijem tabletu, pa kavu (koju inače ne pijem) I nadam se da će proći. Malo je popustila kako je počela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.