Emmie vec vidim kako cu plakat od 8 do 5 na poslu 😂 prvi dan super, kavica, laganini a od 2.dana na dalje cu umrijet od tuge za njim 😭😭 al ajde, daleko to jos i ostaje s tatom 2 mjeseca pa cemo se nekak poslozit.
Thera zicat cu te na fb ulje 😂
Ja nisam dobila jos nist za porodiljni, predala sam kad je mali imao 5 mj i 8 dana, sve mailom, zena me nazvala i rekla da su zaprimili i objasnila sto treba za tatu kad koristi ova 2 mjeseca nakon mene.
Emmie to nije tako strasno, budes se naviknula dok krenes. Ja bi voljela da mogu imat takav prelaz, bude mu sok dok samo odem jedan dan i nema me od 8 do 5 😔
Avama, ako joj je placa bila 5600 onda je moguce da dobiva svih 12mj isto.
Nije 4000 i nesto
Evo meni u rješenju piše ovako:
Za vrijeme korištenja prava iz točke 1 korisnik ima pravo ja naknadu plaće u iznosu od 100% od osnovice za naknadu plaće utvrđene prema propisima obveznog zdravstvenog osiguranja, a koja ne može za puno radno vrijeme iznositi više od 170% ili 5654 ni manje od 2328 kn.
Cure ja sam skužila danas jer sam uspoređivala cijene da su na bazzar.hr najjeftinije pelene od violete imaju sad akciju za one bijele cotton 2+1 gratis za 150kn znači jedne dođu 50kn a u dućanima su jedne 79kn ako se ne varam a one ljubičaste violeta pelene danas u plodinama 95kn a na bazzaru 69kn znači ogromna razlika. U kojem dućanu vi inace kupujete pelene?
Cure ja sam skužila danas jer sam uspoređivala cijene da su na bazzar.hr najjeftinije pelene od violete imaju sad akciju za one bijele cotton 2+1 gratis za 150kn znači jedne dođu 50kn a u dućanima su jedne 79kn ako se ne varam a one ljubičaste violeta pelene danas u plodinama 95kn a na bazzaru 69kn znači ogromna razlika. U kojem dućanu vi inace kupujete pelene?
Ja ti uzimam na bazzaru mjesecno pakiranje🙈 danaas sam u dmu uzela pelene gacice limited edition jer su 79kn
Pelene gacicr broj 3 vidim da ju tiskaju🙄😣 a pelene pampers active baby 3 su joj okej
Ja često isto kupujem na bazzaru jer budu dosta jeftinije pelene i one puffies budu na akciji a ok su mi. I meni se čini da su pampers active baby malo veći model samo šta mi u zadnje vrijeme čim se popiša odmah ful smrdi pelena pampers i moram ga odmah ići presvuć dok se kod violete ne osjeti toliko jako. A do sad i nisam baš išla za cijenom a sad kužim da su u biti pampers dosta skuplje od svih a nije da su mi sad ono top naspram drugih tako da mislim da ću ih kupovat samo kad bude kakva akcija.
Za vrijeme korištenja prava iz točke 1 korisnik ima pravo ja naknadu plaće u iznosu od 100% od osnovice za naknadu plaće utvrđene prema propisima obveznog zdravstvenog osiguranja, a koja ne može za puno radno vrijeme iznositi više od 170% ili 5654 ni manje od 2328 kn.
Da da.. zato kazem, ako ima 5600 placu (ili manje) ima isto svih 12 mj. Svi koji imaju placu iznad 5600 u zadnjih 6mj dobivaju manje nego prvih 6 mj, odnosno max tih 5600. Tak sam bar ja shvatila..
Emen9 ja pratim akcije pa kupim... najčešće Bipa kad su Violeta pelene na 60 kn, ali bude ta ista cijena i u konzumu nekad Sparu itd...i Bubamara često ima super cijene pelena. Ima li Bazzar dostavu da se plaća??
Sad ću i u dmu na onaj popust u city centru kupiti baby love jer submi skroz ok pelene.
Trenutno su mi pants Violeta vrh. Lako se oblače, upijanje super, ugodne, i neka ono stezu li ga gdje...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Da da.. zato kazem, ako ima 5600 placu (ili manje) ima isto svih 12 mj. Svi koji imaju placu iznad 5600 u zadnjih 6mj dobivaju manje nego prvih 6 mj, odnosno max tih 5600. Tak sam bar ja shvatila..
E ok. Ja imam manje od 5600 i piše mi satnica 21 i nešto kn kao i prvi 6. Tak da bi onda ja trebala dobiti isto. Meni je to onda 100 posto. Ali baš ću nazvat u pon
Evo mi spavali noćas do 5.30. Ja sva sretna i onda se ja probudim s migrenom. Ali 3to pijem tabletu, pa kavu (koju inače ne pijem) I nadam se da će proći. Malo je popustila kako je počela.
Sortiraj odgovore
Najstariji