Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    29. Rujan 2021. 13:07

Lonmi

Zabice tu sam 😊❤️
    Kety nas ceka sutra i uopce ti ne zelim pricati koliko sam ja jadna od toga. Dusa me boli cim se sjetim kako je zadnji put vristala. I tamo i kod kuce.
    Uzas 😑😣

Joj i mi idemo sutra,ali cu probatu odgoditi jer šmrca dosta..

• Bebanomoje
    29. Rujan 2021. 13:14

Joj strasite me,  mi idemo 13.10 na cjepljenje i nije mi bas svejedno kad čitam kako vaše bebe reagiraju. Na rotu i prvo cjepivo nije imala reakcije, nadam se da ce tako biti i sada.

Neva, ili ostale, imate možda sačuvan link od ogradice koju je Neva preporučila? 😊 danas sam ju dva put morala micati od police ispod tva pa mislim da je vrijeme za šoping 😅

Emmie
    29. Rujan 2021. 13:37

Bebanomoje, čitala sam da su reakcije najveće/najgore prvi put jer su bebice male, a dobivaju 6 u 1 cjepivo, mengitisB cjepivo, a ponekad i rotu u isto vrijeme. Mnogo mama tvrdi da je drugi put mnogo lakše. Nadam se da malena neće imati nikakvu reakciju kao što nije imala ni prvi put⚘💗

• NeverEver
    29. Rujan 2021. 14:33

Cure nije jos dosla ona ograda pa pricekajte s narudzbom da nebi bilo nest krivo. Vele da bude uskoro. Evo danas je 14 dana od kad sam narucila i platila.
    Ali je dosla hranilica pa 2 pitanja za sve vas drage mamice:
    1. Jel stavljate djecu koja ne sjede samostalno u hranilicu papat? Ili se drzim babybjörna dok ne pocbe sjedit sam? Na hranilici pise od 6mj.
    2. Planiram pocet s dohranom ozbiljnije za 10ak dana, vidim da sa 6mj smije cimet. Prvo mu dam kasicu od jabuke 3 dana i iduca 3 u tu kasicu umijesam cimet u prahu? Ili kuham jabuku u vodi sa stapicom cimeta? Nebi to odmah al do bozica svakak da mu mogu dat puricu i za desert jabuku s cimetom 😂😂 Cimet i kasnije druge zacine isto 3 dana za redom dajem? Kolicinski tek toliko da se osjeti, jel tak? 

Lonmi
    29. Rujan 2021. 14:56

NeverEver

Cure nije jos dosla ona ograda pa pricekajte s narudzbom da nebi bilo nest krivo. Vele da bude uskoro. Evo danas je 14 dana od kad sam narucila i platila.
    Ali je dosla hranilica pa 2 pitanja za sve vas drage mamice:
    1. Jel stavljate djecu koja ne sjede samostalno u hranilicu papat? Ili se drzim babybjörna dok ne pocbe sjedit sam? Na hranilici pise od 6mj.
    2. Planiram pocet s dohranom ozbiljnije za 10ak dana, vidim da sa 6mj smije cimet. Prvo mu dam kasicu od jabuke 3 dana i iduca 3 u tu kasicu umijesam cimet u prahu? Ili kuham jabuku u vodi sa stapicom cimeta? Nebi to odmah al do bozica svakak da mu mogu dat puricu i za desert jabuku s cimetom 😂😂 Cimet i kasnije druge zacine isto 3 dana za redom dajem? Kolicinski tek toliko da se osjeti, jel tak?

Jabuku kuhas i onda blendas ili kako? Jel dodas jos sta unutra?

Elly94
    29. Rujan 2021. 15:14

bok bok svima!
    stavlja se cejlonski cimet i nemora se uvodit 3 dana.ugl imate stvarno na ovoj stranici koju cu stavit sve detaljno od recepata do uvođenja namirnica,koje su zitarice dobre ,kako se pripremaju,kako se zaleđuje koja namirnica..Ma bas sve ima detaljno .Ja sam stvarno puno naucila na toj stranici.

https://www.facebook.com/groups/kashice

Elly94
    29. Rujan 2021. 15:20

a sto se tice hranjenja preporuka je da se dijete hrani u krilu dok se samo ne posjedne jer je ipak preveliki pritisak za kraljeznicu kad sjedi sam na tvrdoj podlozi.

Elly94
    29. Rujan 2021. 15:23

Mi nismo imali nikakve reakcije sto se tice cijepljenja osim placa.Cak zadnji put nije ni bilo placa,nije ni skuzio da je dobio pikicu.Ostale smo u soku i ja i sestra hahaha ..tako da fkt je svako dijete prica za sebe .Isto sam bila paranoicna al eto proslo je kao da se i nismo cijepili :)

kety992
    29. Rujan 2021. 15:29

Emmie moj je sad drugi puta primio cjepivo vec...prvi puta nista nije bilo a sad grozno 😔 
    Neva jabuka ako nije domaca nespricana prokuhat kratko, ja sam blendala i cejlonski cimet sam uvodila isto 3 dana na vrh nozica ili cajne zlicice.,znaci ne previse.  Svoje sam prvih 2-3tj drzala u krilu..i onda u hranilicu. 
    Lonmi uvodi svaku namirnicu po 3 dana...kad uvedes jednu/dvije...kombiniras sa vec uvedenima i to je to...ja uvijek u jutarnjim satima zbog moguce reakcije. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• NeverEver
    29. Rujan 2021. 16:39

Hvala cure! 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.