Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    13. Travanj 2021. 12:45

Ružice ne brini, previše sam ga hvalila. 🤣🤣 od prekjučer već umirem 🤣🤣🤣 znači koma, skoro stalno na rukama, neznam stvarno dal je moguce al ocito je da se vec naucio na ruke. Spava po danu samo po 10min do pola sata i onda opet uspavljivanje znaci koma ili bude budan malo pa grinta. U biti tek oko ponoć ili jedan zaspe prvu turu od 2 sata i onda hranjenje pa tura spavanja 3-4 h i to je to i obda opet nosaj, ljuljaj itd. Znači koma. Slomljena sam ova dva dana. A nisu grčevi to vidim nego jednostavno kao spava mu se a nikako nemoze tvrdo zaspat.
    .
    Ines ma kazem i ja meni ovo vec sve tragikomicno kao da sve patronažne i pedijatrice nisu isle u istu skolu 🤣🤣 svaka svoje govori 🤣🤣🤣🤣 uglavnom meni su i s curama i sad rekli u bolnici a i doma da se ad nikad ne daje ispod 3h ali moj zna jako plakat ponekad i nakon 2 i pol h pa mu dam. Kao cica se daje na zahtjev a ad ne.  Ali opet kazem svaka svoje govori tako na kraju moras sam odlučit kako ćeš. 😉🤗

Girl1234
    13. Travanj 2021. 12:57

Cure, jel vi uz bebu stizete rucak skuhati 🤣🤣🤣

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

pupetta
    13. Travanj 2021. 13:48

Avama velicine od najmanjih do najvecih (a isti broj) idu ovako: C&A, Next, H&M. To je ono sto ja imam pa mogu usporediti 
    Ruzice i moj ti tako nemirno nekada spava po noci, a po danu redovito primijetim izrazen Moorov refleks.
    Elledanse dobro nam dosla!  Ranu je najbitnije redovito prati cistom vodom i posusiti je. Ja bih nakon takve higijene umocila blazinicu u caj od hrastove kore i natapkala. 10 dana nakon poroda je vec bilo bolje, mogla sam sjesti otprilike, a sada kao da i nisam imala rez. Ja sam pogledala kako to sve izgleda i nije strasno 
    Dora evo nam i tebe, dobro nam dosla! Kako se snalazite? 
    Girl kako koji dan, ali uspijem generalno  sreca pa nam bake i djedovi jos uskoce i donesu rucak ponekad 
    Ridja kako ste vi bili na kraju rijesili problem s nekakanjem? Ako netko drugi ima jos iskustva slobodno pisite. Ja sam pojela sve sto otvara, pazim generalno sto jedem, al jos nema govanca. Mislim da je i dodatno nervozan zbog toga, samo na meni zeli spavati zadnjih par dana  Iako ne vidim da se napreze ni nista, ali vidi se da mu nesto smeta. Jedino prdne tu i tamo i to jako zasmrdi 

Baby P 03/21 💙

• MissGraz
    13. Travanj 2021. 13:50

Girl, ja skuham, ali to traaaaaaje. Posto moja smizla voli visit na rukama i ako ju spustim vristi. Gledam skuhat dok spava, a robu nekad vjesam u etapama po uru vremena. Sve se bolje snalazim s jednom rukom. 😂

Jagodica125
    13. Travanj 2021. 13:52

Hvala curke na toploj dobrodoslici!🤗
    .
    Nama je danas bila patronazna 2.put, od jucer je dobio punih 40g🥳 jucer 3840, danas 3880💪
    .
    Papamo 90ml svaka 3sata (ne pojede uvijek sve i ponekad je to i 2ipol sata). Stuca puno i danas bas puno kaka🤗 
    .
    Podrigivanje - moj malisa podrigne kako kad🤷‍♀️ ponekad je to onaj socni ravno iz birtije🤣 ponekad samo naprezanje, bljucka rijetko, tak da sve 5.
    .
    Zasad mi je najveci problem funkcioniranje po noci, dosta sam anemicna nakon carskog, pa imam epizode vrtoglavice gdje ke strah stajat i uzet ga u ruke, pijem heferol.
    .
    Htjela bih dojiti i mlijeka imam, doduse ne previse. Izdajam se redovito. Jucer mi je patronazna rekla da se nastavim izdajat, a malisi AD, danas je rekla da prestanem izdajat i ne puno tekucine i iskljucivo AD, pa sam zbunjena😔 zelim dojiti, i mlijeko mi dolazi, samo su mi bradavice gumene i ogromne, rekla je patronazna da ce biti tesko dojenje jer je malisa navikao na flasicu, pa se muci na sisi. Zelim dojiti😪

• ružica
    13. Travanj 2021. 13:55

Pupetta

Ja svome dala zaslađenu kamilicu jučer, imao probavu dva puta! Dal je slučajno ili ne, neznam, provaj!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta
    13. Travanj 2021. 13:57

ružica

Pupetta,

Ja svome dala zaslađenu kamilicu jučer, imao probavu dva puta! Dal je slučajno ili ne, neznam, provaj!

Ajde mi molim te samo reci kako si to skuhala i koliko si zasladila? Nije kakao od srijede, vec me to bas muci sad...

Baby P 03/21 💙

Girl1234
    13. Travanj 2021. 14:04

Pitala sam za kuhanje jer mi je mama otisla jucer, a muž danas na posao pa sam sama, haha. Al evo, uspjela sam bolonjez napravit 🤣🎉

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

13. Travanj 2021. 14:06

Pupetta-
    Pošto je nama to bilo krizno razdoblje nakon otpusta iz bolnice i već sedmi dan nije kakao, nisam prije pisala, jer ono, to je bio neki osobni savjet i neznam kako bi tko postupio ali uglavnom jedna starija pedijatrica nam je rekla da uzmemo štapić za uho i namažemo ga kremicom po vatici, ali ne puno te da taj štapić mu lagano pogurnemo u anus, samo onako malo i zavrtimo ga tako malo u guzi, da dobije nagon za kaknjem, tipa isto kako se toplomjer stavi, nakon toga je drugi put ful malo kaknuo ali ga je potaknulo na radnju. E sad kod nas je više problem bio ja mislim što on nije papao kako spada tada, jer vjv nije dolazio do masnog mlijeka nego je dojkio toliko da se namiri a ja tad nisam kužila to sve, dok nije patronažna bila i potanko objasnila dojenje. Poslije toga promjena prehrane i taj caj od kamilice i secer, natakanje, zvakala suhe sljive i dojila kako spada, poceo i on kakati. I još nam je patronažna rekla, nema veze i da je jednom u dva dana ako je obilna kakica, nemora poslije svakog papanja kakat. I ja mislin da nam je dosta i espumisan pomogao, jer mislim da se zbog njega ne napreze pa nekako glađe ide.
    Eto to je neko moje iskustvo sa tim kakanjem, nadam se da će malo pomoc bar.

• MissGraz
    13. Travanj 2021. 14:09

Zar nije zasladjena kamilica za nas? Ako dojimo popijemo, pa navodno treba pomoc njima? Ne znam jesam ja to krivo onda nesto skontala ili? 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.