Ružice ne brini, previše sam ga hvalila. 🤣🤣 od prekjučer već umirem 🤣🤣🤣 znači koma, skoro stalno na rukama, neznam stvarno dal je moguce al ocito je da se vec naucio na ruke. Spava po danu samo po 10min do pola sata i onda opet uspavljivanje znaci koma ili bude budan malo pa grinta. U biti tek oko ponoć ili jedan zaspe prvu turu od 2 sata i onda hranjenje pa tura spavanja 3-4 h i to je to i obda opet nosaj, ljuljaj itd. Znači koma. Slomljena sam ova dva dana. A nisu grčevi to vidim nego jednostavno kao spava mu se a nikako nemoze tvrdo zaspat.
.
Ines ma kazem i ja meni ovo vec sve tragikomicno kao da sve patronažne i pedijatrice nisu isle u istu skolu 🤣🤣 svaka svoje govori 🤣🤣🤣🤣 uglavnom meni su i s curama i sad rekli u bolnici a i doma da se ad nikad ne daje ispod 3h ali moj zna jako plakat ponekad i nakon 2 i pol h pa mu dam. Kao cica se daje na zahtjev a ad ne. Ali opet kazem svaka svoje govori tako na kraju moras sam odlučit kako ćeš. 😉🤗
Cure, jel vi uz bebu stizete rucak skuhati 🤣🤣🤣
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Avama velicine od najmanjih do najvecih (a isti broj) idu ovako: C&A, Next, H&M. To je ono sto ja imam pa mogu usporediti
Ruzice i moj ti tako nemirno nekada spava po noci, a po danu redovito primijetim izrazen Moorov refleks.
Elledanse dobro nam dosla! Ranu je najbitnije redovito prati cistom vodom i posusiti je. Ja bih nakon takve higijene umocila blazinicu u caj od hrastove kore i natapkala. 10 dana nakon poroda je vec bilo bolje, mogla sam sjesti otprilike, a sada kao da i nisam imala rez. Ja sam pogledala kako to sve izgleda i nije strasno
Dora evo nam i tebe, dobro nam dosla! Kako se snalazite?
Girl kako koji dan, ali uspijem generalno sreca pa nam bake i djedovi jos uskoce i donesu rucak ponekad
Ridja kako ste vi bili na kraju rijesili problem s nekakanjem? Ako netko drugi ima jos iskustva slobodno pisite. Ja sam pojela sve sto otvara, pazim generalno sto jedem, al jos nema govanca. Mislim da je i dodatno nervozan zbog toga, samo na meni zeli spavati zadnjih par dana Iako ne vidim da se napreze ni nista, ali vidi se da mu nesto smeta. Jedino prdne tu i tamo i to jako zasmrdi
Baby P 03/21 💙
Girl, ja skuham, ali to traaaaaaje. Posto moja smizla voli visit na rukama i ako ju spustim vristi. Gledam skuhat dok spava, a robu nekad vjesam u etapama po uru vremena. Sve se bolje snalazim s jednom rukom. 😂
Hvala curke na toploj dobrodoslici!🤗
.
Nama je danas bila patronazna 2.put, od jucer je dobio punih 40g🥳 jucer 3840, danas 3880💪
.
Papamo 90ml svaka 3sata (ne pojede uvijek sve i ponekad je to i 2ipol sata). Stuca puno i danas bas puno kaka🤗
.
Podrigivanje - moj malisa podrigne kako kad🤷♀️ ponekad je to onaj socni ravno iz birtije🤣 ponekad samo naprezanje, bljucka rijetko, tak da sve 5.
.
Zasad mi je najveci problem funkcioniranje po noci, dosta sam anemicna nakon carskog, pa imam epizode vrtoglavice gdje ke strah stajat i uzet ga u ruke, pijem heferol.
.
Htjela bih dojiti i mlijeka imam, doduse ne previse. Izdajam se redovito. Jucer mi je patronazna rekla da se nastavim izdajat, a malisi AD, danas je rekla da prestanem izdajat i ne puno tekucine i iskljucivo AD, pa sam zbunjena😔 zelim dojiti, i mlijeko mi dolazi, samo su mi bradavice gumene i ogromne, rekla je patronazna da ce biti tesko dojenje jer je malisa navikao na flasicu, pa se muci na sisi. Zelim dojiti😪
Pupetta,
Ja svome dala zaslađenu kamilicu jučer, imao probavu dva puta! Dal je slučajno ili ne, neznam, provaj!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pupetta,
Ja svome dala zaslađenu kamilicu jučer, imao probavu dva puta! Dal je slučajno ili ne, neznam, provaj!
Ajde mi molim te samo reci kako si to skuhala i koliko si zasladila? Nije kakao od srijede, vec me to bas muci sad...
Baby P 03/21 💙
Pitala sam za kuhanje jer mi je mama otisla jucer, a muž danas na posao pa sam sama, haha. Al evo, uspjela sam bolonjez napravit 🤣🎉
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pupetta-
Pošto je nama to bilo krizno razdoblje nakon otpusta iz bolnice i već sedmi dan nije kakao, nisam prije pisala, jer ono, to je bio neki osobni savjet i neznam kako bi tko postupio ali uglavnom jedna starija pedijatrica nam je rekla da uzmemo štapić za uho i namažemo ga kremicom po vatici, ali ne puno te da taj štapić mu lagano pogurnemo u anus, samo onako malo i zavrtimo ga tako malo u guzi, da dobije nagon za kaknjem, tipa isto kako se toplomjer stavi, nakon toga je drugi put ful malo kaknuo ali ga je potaknulo na radnju. E sad kod nas je više problem bio ja mislim što on nije papao kako spada tada, jer vjv nije dolazio do masnog mlijeka nego je dojkio toliko da se namiri a ja tad nisam kužila to sve, dok nije patronažna bila i potanko objasnila dojenje. Poslije toga promjena prehrane i taj caj od kamilice i secer, natakanje, zvakala suhe sljive i dojila kako spada, poceo i on kakati. I još nam je patronažna rekla, nema veze i da je jednom u dva dana ako je obilna kakica, nemora poslije svakog papanja kakat. I ja mislin da nam je dosta i espumisan pomogao, jer mislim da se zbog njega ne napreze pa nekako glađe ide.
Eto to je neko moje iskustvo sa tim kakanjem, nadam se da će malo pomoc bar.
Zar nije zasladjena kamilica za nas? Ako dojimo popijemo, pa navodno treba pomoc njima? Ne znam jesam ja to krivo onda nesto skontala ili? 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji