Nego druga tema, meni se cice vracaju u normalu 🙊🙊🙊 2 mj nakon prestanka dojenja. Tak da samo strpljenja drage zene 😘😘
Uffff svaka cast. Ako cu dojiti godinu dana, a tako planiram mislim da cu imati 2 posusene sljive 😂
I sad nakon skoro 4 mj dojenja se vidi da su malo "pale" 🤭😂
To ti je kod mene izgledalo tocno kak je moja gin rekla, koristena vrecica od caja 😂 nije jos skoz kak je bilo al nekih 80% vec je i skuzim razliku bas.
Eee upravo tak 😂😂😂😂
Ines i Ridja,
Evo ja se slažem i s jednom i drugom.
Mislim da Ines ima takav stil i nastup pa to izgleda malo, ne znam koji izraz da upotrijebim, a u pozadini je dobra namjera. Isto tako kužim i što Ridja źeli reći, ne postoji struka bez veze!
Bitno da su dječica zadovoljna a to jedu li jednu ili 4 kaše na dan je stvar svakog roditelja!
Avama, zanimljivo pitanje!
Ja razmišljam o drugom ali sve čekam da mali počme bolje spavati i da se malo odmorim pa da još malo razmislim bistre glave 🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
NevEva,
Čestitke! Vi slavite na isti dan kao mi, samo mjesec kasnije 😍🎂👶
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Nego druga tema, meni se cice vracaju u normalu 🙊🙊🙊 2 mj nakon prestanka dojenja. Tak da samo strpljenja drage zene 😘😘
Uffff svaka cast. Ako cu dojiti godinu dana, a tako planiram mislim da cu imati 2 posusene sljive 😂
I sad nakon skoro 4 mj dojenja se vidi da su malo "pale" 🤭😂
🤣🤣🙈🙈🙈🙈 jos ce past 🤭🤭 al vratit ce se...barem malo 🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Evo i nas...krstenje proslo...maleni plakao pa 10-ak min..🥴 danas je bio vruc dan..nismo to ocekivali,njemu je bilo vruce i tak..prezivjeli smo. Bilo je divno inace..klopa..ekipa..sve super. Slicku nemam jos...jer nas je slikao fotograf bas...pa bude vec 😊
Vidim da ste se raspisale 🤭🙈
Girl - ja jos nisam dobila..nadam se da ni necu uskoro...sa prvim sinom...tek mj dana nakon prestanka dojenja. 🔝
Uglavnom,vidim da je svasta nesto napisano...napisala bi roman o svojih skoro 9g iskustva 😅 ja se ne slazem sa svim preporukama itd....sto ne znaci da sam ja u pravu...ali unatoc tome sto slusam svoju djecu..i recimo Mateo koji se sa svojih 3 mj dize u kolicima...okrece...dobro moram pazit na njega itd..nije da cu mu dozvolit da neke stvari radi..usmjerit cu ga na bolje i pravilnije...kod mene ne vrijedi pravilo da ih ja posjedam...jer kauc kut...jastuci..i tak slicno za mene nisu opcija...ja legnem na pod s njim i kroz vjezbe ga ucim kako da se sam digne...kad mi se bude sam posjeo onda nek radi sta hoce..i tak...hrana isto...6mj iskljucivo dojim...jer meni beba od 6 mj sigurno ne moze rec e gladna sam za 3 obroka i vise...😅 pa da ju ja slusam...sta ce moj od 9kg..ima ga dovoljno i s mojim mlijekom samo. Svi radimo sa svojim djetetom kako hocemo..naravno...al ja cu uvijek podijelit iskustvo koje prolazim vec 3.puta...kao mama nakon prvog poroda sam sutjela i slusala sve i upijala sto i kako.
Vitamini- uveliko se razlikuje potreba za vitaminima kod mama koje doje i kod mama koje ne doje...i tocka. Ja kao mama dojilja moram cuvat i zube i kosti i svasta nesto...kosa je samo jedna u nizu na popisu...
Mozda bi jos nesto i napisala...al smo bas iscrpljeni i sad odmor barem tjedan dana 🤣🙈🤭 pusa bebicama 😘
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Od pocetka sam sa vama. Od pocetka svoje trudnoce. I svaki dan prvo kaj sam napravila bilo da uđem u forum.Nisam puno pisala. 🙄Al sam citala i upijala. 🧐Sad mogu upit od par zena savjete.Ovo sve ostalo je apsurdno. Zbog nekih forum gubi svrhu.. Tu smo da jedna od druge ucimo a ne da se natjecemo. Bezveze malo.. 🥴
Jutro, mamice!
Ne bi se previse osvrtala na sto ste sve pisale, svatko na kraju dana radi kako misli da je najbolje za njegovo dijete. Najvaznije je dobro razluciti i poslusati sve strane i argumente i onda donijeti odluku na temelju toga. Nijedna od nas nije savrsena mama, ali se sve trudimo i svaki dan ucimo i to je ono sto je meni osobno najvaznije. A vec smo vise puta zakljucili da ekstremi u jednom ili drugom smjeru nisu nikako pozeljni.
Julesica uhh nije mi bilo svejedno ovo procitati. Nadam se da ste dobro i da cete ubrzo "zaboraviti" na to iskustvo. Ljubim te, cuvajte se! 😘
Vitamini - slazem se s Kety. Ja ih jedno vrijeme nisam uzimala pa sam ponovno krenula i stvarno se puno bolje osjecam. Btw vec sam mislila da sam ovdje jedina dojilja kojoj beba ima oko 6 mjeseci, a da nema mengu.
Druga beba - ne razmisljam o tome, jedno vrijeme sam bila protiv, sad vec malo popustam. Ali, ako i bude, bilo bi idealno da zatrudnim kada mali napuni 3 godine. Ali, to su samo zelje, a realnost cemo vidjeti
Baby P 03/21 💙
Evo i mene, citam i dalje ali rijetko pisem.
Moj Bruno nama cita knjige, hoda naveliko, sam reze meso, prica 3 jezika i nakon dugo neckanja smo ipak odlucili preskocit ovu skolsku godinu.
Ma daj zene, pa cemu to? Upravo iz tog razloga izbjegavam parkice sa mamama, jer njeno je uvijek najbolje, samo se natjecu ciji je prije sta napravio. Nedaj boze priznat da doma ima vesa za ispeglat, suda u sudoperu ili prasine na komodi. Ili da dijete ne spava cijelu noc, da ima prljavu pelenu i da ne znas zasto place.
Nisam ovo mogla presutit, bilo je jace od mene.
Uglavnom, back to reality. Bruno je shvatio da nemora vristat kad se probudi, da smo tu i da ga nismo napustili 😂
Preko noci spava super, uglavnom je zadnja bocica izmedu 7-9 i onda odspava do 2,3,4,5 pa hranjenje i odspava jos malo. Guguce, smije se, okrene na bok i sad je prava vesela beba.
Pustite bebe da budu bebe, ne citajte previse kad se "mora" posjest, hranit, prohodat i slicno. Uzivajte u svojim smizlama a ja i dalje promatram 😘😘
Jutro curke!
Kety super da je sve dobro proslo, plakanje na krstenju je dio price 😅
Ja sam imala namjeru malog skockat u kosiljicu i masnicu jer su nam dosle bake i tete, mali napunio 5mj, al je taman zaspao i bilo mi je zao budit ga zbog fotke u kosuljici.
Treba li kojem muskicu ovdje br. 74 bijela kosulja i crna leptir masna? Poklonimo, nikad noseno, frisko oprano i speglano u petak a ne krstimo i nema to kam nosit. Doma mi je u trenirci.
Kooooonacno je normalno spavao, 3 noci smo imali parade svaka 2 sata, nocas smp se uz 2 budjenja odmorili kao da smo na spa 😅😅 small steps.
Uzivajte u nedjelji drage majke i nemajke, nase su bebe od svih tu za pozeljet. Ako budu i takvi ljudi, promijenile smo svijet. 💕
Dobro jutro drage mame nadam se da ste sve dobro.
.
Samo da vam kažem da Ayaat ima dva donja zubića i to izgleda preslatko.
.
U zadnje vrijeme je počela "pjevušiti" visokim glasom ta ta ta ta ta ta ili ponekad na na na na na i onda sam skužila da je to možda tašun tašun tanana😆 I sada nakon svakog mog pjevanja tašun, tašun i ona "pjeva" ta ta ta, pa možda je to stvarno to😊😊😊 još ne tapše rukicama, ali doći će i to.
Sortiraj odgovore
Najstariji