Evo i nas, papamo i prduckamo odjednom Mali mi se cak sam probudio u 00:30 pa u 04:15 tako da sam u pozitivnom soku
Ninnach & Emmie super da vam curke tako dobro napreduju i da se snalazite
Bljuckanje - moj rijetko kad i podrigne jer uvijek zaspe na sisi, a ne budi se lako. Bljuckao je samo u bolnici plodnu vodu i zadnji dan AD kada su mu dali. Kaze mi patronazna da je to u redu jer sporo sisa i ne naguta se zraka, da ima takvih beba. Spava mi na boku tako da me nije strah
Izlazak - patronazna je rekla da ga izvodimo na balkon, ali je puhala bura zadnjih dana pa jos nismo. I da imamo zeleno svjetlo za setnju cim pupak zaraste, sto mislim da ce biti sad za vikend jer izgleda kao da je pri kraju. Iskreno, jedva cekam setnjice i nadam se da ce bebac uzivati na zraku. Ako sve bude ok napravit cemo malo dir po kvartu, a za Uskrs bi onda mogli poci do bake i dide
Baby P 03/21 💙
Evo i mi završili papanje, čekam da zaspe čvršće da ga spustim u krevetić. Iako u zadnje vrijeme to završi tak da ja zaspem i on ostane spavat na meni 😟 Znam da je preporuka spavanje na leđima, ali moj želi samo na trbuhu. Na leđima ili boku se najčešće probudi odmah ili najkasnije nakon pola sata i bude baš cendrav od umora. Pokušavala sam jedno vrijeme ga tak stavljat, sad sam odustala. Jel ima koja da je riješila taj problem? Strah me jer su me svi isprepadali sa sidsom i kako mora na leđa.
Moja od pocetka spava na ledima, jedino je 2-3 noci spavala na boku jer joj je nosic bio malo zastopan pa da lakse dise. Na trbuh ju stavljam samo kad je budna i to nece bas dugo bit jer ne vidi dobro oko sebe.
Ivancica moje kumče od prvog dana nije htjelo spavati nikak drugacije nego na trbuhu i tak su ju i stavljali. Tri noci su dezurali kraj kindica al onda su ju pustili da spava kak ona hoce. Evo ima vec 2 i pol godine i sve je super.
Spavanje - ja spavam negdje od pol 11 do 7,8 ujutro s dva dizanja za hranjenje. Napapa se i dalje spavat. Isto ju znam oko 20min drzat na sebi da budem sigurna da se posteno podrignula pa zaspim s njom i probudim se nakon pol sata, sat. U zadnje vrijeme odspavam i po 4 sata u komadu tak da sam bas naspavana 😃
Bok. Evo ja bi vam se pridruzila. Moja djevojčica je ravno 3 tjedna danas. Sada se bavimo dojenjem,inace je bila na izodjenom i ad. Iznenadila nas i rodena sa 37+4. Ružice, ja spavam otprilike 3-4 sata,dok ona posisa, podrigne se i zaspi, prode neko vrijeme.
Evo ona sad zaspala, a ja se razbudila i ne mogu vise spavat,iako bi mi dobri doslo jos malo sna😄
Ninnach koliko ti dohrane dajes koliko ml popije po danu i svako koliko? Moj je do jučer jeo 90ml svaka 3h i jucer i prekjučer smo vidjeli da mu je malo jer je ful plakao navecer i kad smo napravili jos je zaspao. Tako da sam mu sinoc počela radila 120 i nocas se sam probudio nakon 4h za jest pojeo 120 i sad evo hranim ga opet nakon 4h sa 120. I sad neznam dali da po danu nastavim sa 90ml pa svaka 3h ili 120 pa da cekam na 4h jer jer patronazna rekla kao da kad su bebe na dohrani da treba toj hrani 3h da se probavi a moj kad mu dam npr kao zadnja 2 dana 90ml mi je znao vec nakon 2h pitat za jest kao da mu nije dosta i sad mi malo bed sto ako mu dam 120ml i ako bude htio svaka 3h a ne svaka 4h hoce li mi pa previse dobit na kg? Hoce mu to bit previse? 🙉🙈🙈 Nikako na zelenu granu najprije mi padao na kg a sad me strah da ne dobije previse od te dohrane 🤣🤣🤣
Meni su u bolnici a i patronažna rekli da se mora stavljati bebu spavati na bok, svako hranjenje drugi bok, a tako sam i s curama radila a na trbuh i leđa može kao samo dok su pod kontrolom 😉
.
Spavanje - ja sam do nocas svaka 3h budila svog bebača za hranjenje jer mi isto patronazna bila rekla da ga budim jer je bio pao na kg a rekla je i da bebe nebi smjele spavat vise od 4h a nocas sam mu kao sto sam i napisala prije dala vise dohrane pa sam ga pustila da malo duze spava i probudila ga na 4h a ne na 3h.
Dobro jutro mamasite, ja na kraju budna od 4 jer nije htio spavat, mislim da ću natrag u krevet čim bum mogla. Tako da sam sad zombi, nisam jutarnji tip. Ja ubiti spavam kad i on po noći i nekad prek dana ak sam umorna. Problem mi je to kaj je budan oko 5, 6, 7 ujutro, a tad fakat ne funkcioniram. Mislim da po noći min 6 sati ulovim, nekad i više. Jer obično spava, pojede i presvuče se i ide natrag spavat. Pa tak i ja, jedino kaj ne odem rano u krevet nego između 22 i 24 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji