Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Ines

Broj poruka: 1331

Prijavi adminu

Bljuckanje, pa moja ne bljucka bas puno, za sad se ne mogu pozalit. Mozda ako mi je dva, tri puta jace bljucnula i to je to. Dosta mi je dobra po tom pitanju. 

Nea 💗

Ines

Broj poruka: 1331

Prijavi adminu

Bocice, ja imam Aventove anti-colic i one imaju taj ventil za otpustanje zraka i bas mora povuci kao na sisi da bi islo, ovako kad ju okrenem nista ne curi i kada vuce bas se cuje da mora fajn povuci kao na sisi. Mislim da upravo iz tog razloga ni nemam problem s odbijanjem sise zbog bocice, jer je ubiti trud koji mora uloziti na ovome i na onome jednaki. A oko mene se svi sjatili sa kritikama, jao odvici ce ti se sise tako, e pa bogami nece i nije. I trazi sisu prije neg bocicu. To je najgluplja izjava koju su mi ljudi upucivali 🤦‍♀️

Nea 💗

• EmEn9

Broj poruka: 1309

Prijavi adminu

E te kapi K1 D3 su meni rekli u rodilistu da mu dajem a kad sam dosla doma mi patronazna rekla da to nije potrebno jer da je potrebno i bitno islo bi na recept a ne da moramo kupovati. I kaze da cu s mjesec dana od doktorice dobit recept za kapi onaj vitamin ako se ne varam D  to sam i s curama bila isto koristila i to je to. Tako da ja nisam ovo kupila ni dala mu nego čekam pregled s mjesec dana da mi doktorica napise recept za ove druge. 😉
    .
    Hvala cure na odg za robicu iz nexta 😉
    .
    Cure ja mislim da nas ova Daly ako sam dobro napisala nadimak malo zaje. Vec smo joj sve odg na onoj temi i ona nas sad opet pita isto. Ja bi joj sad nakon svih nasih dobronamjernih odgovora jedino mogla savjetovat da se ode pose..... pa nece vise razmisljat dali je moguce nego ce znat da je moguce da ostane trudna. 🤭🤭🤭🙊🙊🙊🙉🙉🙈🙈🙈 Nakon svih našin odg nisam mogla a da ovo ne napisem dosta smo bile pristojne 🤣🤣🤣

• daly56

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

EmEn9

E te kapi K1 D3 su meni rekli u rodilistu da mu dajem a kad sam dosla doma mi patronazna rekla da to nije potrebno jer da je potrebno i bitno islo bi na recept a ne da moramo kupovati. I kaze da cu s mjesec dana od doktorice dobit recept za kapi onaj vitamin ako se ne varam D to sam i s curama bila isto koristila i to je to. Tako da ja nisam ovo kupila ni dala mu nego čekam pregled s mjesec dana da mi doktorica napise recept za ove druge. 😉
    .
    Hvala cure na odg za robicu iz nexta 😉
    .
    Cure ja mislim da nas ova Daly ako sam dobro napisala nadimak malo zaje. Vec smo joj sve odg na onoj temi i ona nas sad opet pita isto. Ja bi joj sad nakon svih nasih dobronamjernih odgovora jedino mogla savjetovat da se ode pose….. pa nece vise razmisljat dali je moguce nego ce znat da je moguce da ostane trudna. 🤭🤭🤭🙊🙊🙊🙉🙉🙈🙈🙈 Nakon svih našin odg nisam mogla a da ovo ne napisem dosta smo bile pristojne 🤣🤣🤣

Cure vjerujte da mi je puno lakše nakon vaših komentara.Nisam se imala kome povjeriti i objasniti situaciju pa sam naišla na ovaj forum.Vjerovatno je neka od vas imala slične tripove o trudnoći u mladosti..moj je eto da je trudnoća možda moguća ako mi nešto sperme ako je bilo sklizne sa stražnjice u rodnicu(bila sam tada u sjedećem položaju) 🤷

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Sad me Ines sjetila pa ako kome slučajno pomogne. Kada mi Leo bude preumoran pa neće/ne zna zaspat, stavim ga na sebe, onak trbuh na trbuh, namjestim se u poluležeći položaj i upalim mu bijeli ili rozi šum. Obično se umiri kroz par minuta i onda smanjujem dok skroz ne ugasim i on nastavi spavat. Ubiti taj šum ga skoro uvijek smiri, ali inače ne koristim za uspavljivanje da se ne nauči na to. Muž koristi svaki put kod presvlačenja da mu se ne dere 😄.Za Daly sam i ja zaključila da je trol, jer je odgovore dobila, a stalno ponavlja pitanje. Plus nekako mi je teško za povjerovati da u današnje vrijeme kada je sve živo dostupno putem interneta netko može biti toliko needuciran. Osim ako se radi o djetetu, ali onda definitivno nije zrela za spolne odnose 🤔

• daly56

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Ivancica90

Sad me Ines sjetila pa ako kome slučajno pomogne. Kada mi Leo bude preumoran pa neće/ne zna zaspat, stavim ga na sebe, onak trbuh na trbuh, namjestim se u poluležeći položaj i upalim mu bijeli ili rozi šum. Obično se umiri kroz par minuta i onda smanjujem dok skroz ne ugasim i on nastavi spavat. Ubiti taj šum ga skoro uvijek smiri, ali inače ne koristim za uspavljivanje da se ne nauči na to. Muž koristi svaki put kod presvlačenja da mu se ne dere 😄.Za Daly sam i ja zaključila da je trol, jer je odgovore dobila, a stalno ponavlja pitanje. Plus nekako mi je teško za povjerovati da u današnje vrijeme kada je sve živo dostupno putem interneta netko može biti toliko needuciran. Osim ako se radi o djetetu, ali onda definitivno nije zrela za spolne odnose 🤔

Vjerujte mi kad provjerite na internetu tek se onda uplašite..na netu je moguće na sve načine..

Ninnach

Broj poruka: 1033

Prijavi adminu

Pozdrav svim novopečenim mamama ! 😊
    Evo mi jučer objavile prvu kontrolu s mjesec dana starosti... Sara je dobila 1kg i  narasla 3cm, ☺️
    Ja nisam u mogućnosti dojiti pa smo na AD I zasad je ok.
    Dajem joj Biogaia kapi s D vitaminom I zasad nemamo grčeve, ne znam jel zbog tih kapi ali sretna sam da ih nema.
    Drago mi je da ste otvorile ovu temu!
    Moja jede stalno preko dana, a po noći svaka 3 do 4h.
    Pratim vas ovdje, puno sreće nam želim, ❤️❤️❤️
    😘

Emmie

Broj poruka: 1361

Prijavi adminu

Temperatura sobe - ovdje nas savjetuju da temperaturu držimo od 18oC do 20oC zbog opasnosti pregrijavanja bebe. Bebe valjda ne mogu regulisati svoju temperaturu, a pregrijavanje nedaj Bože može imati najgore posljedice. 
    .
    Beba se zagrcne - kada beba doji mora se truditi više da dođe do mlijeka, što nije uvijek slučaj sa bočicama. Pa ako beba poteže mlijeko iz bočice sa istom snagom, mlijeka će biti previše pa će se zagrcnuti. Slažem se da su super izbor bočice koje imitiraju dojku.
    .
    Smrdljivi znoj - drago mi je da nisam jedina 🥴. Strah me bilo i guglati zašto od početka trudnoće to tako "miriše". Još koristim samo prirodni dezodorans bez metala koji ne pomaže.
    .
    Plač bebe - malena jedino plače kad je gladna, umorna ili kada se napreže da kaki. Ona se previše napreže da kaki, čak nekada i u snu, a nema zatvor. Toliko sam zbunjena tim ponašanjem. Možda su grčevi, a ona ih se pokušava riješiti naprezanjem.
     .
    Dijeta - izbjegavam mlijeko jer se bojim da joj smeta pa se napreže od grčeva, a ne jedem ni mahunarke. Većinom ribu, jaja, falafele, maslac od kikirikija, voće i tako. Ne hranim se baš najbolje sada i to bih rado da promjenim. Uzimam i vitamine.
    .
    Spavanje - meni sada malena spava kroz noć, skoro 12 sati u jednom komadu. Naravno, plače svako 2-3 sata da jede i bude presvučena, ali samo nastavi spavati. Ostatak dana je budna i malo odspava po sat svako 2 sata ili tako nešto. Kada se  probudi ujutro ona jede, gleda u nas i okolo, malo guče i uglavnom je dobra ako naprezanje za kakanje nije na rasporedu, a većinom jeste.🤦🏻‍♀️
    .
    AnaAn čuvamo ti mjesto ovdje ⚘⚘⚘⚘⚘

Emmie

Prijavi adminu

Daly - Tina2901 jes' to ti?

Emmie

Prijavi adminu

Ninnach super za malenu Saru i kako ona lijepo napreduje! 💖🌷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.