Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    06. Srpanj 2021. 08:18

Petra982

Drage mamice! Često mislim na vas, al ne stižem pratiti, a još manje pisati. Mi smo dobro. Adrian divno napreduje i stvarno je beba za poželjeti. Papa, spava, kaka i tako u krug. Stvorio je neki svoj ritam i ako ga ne poštujemo pobuni se, ali ne mogu se požaliti jer od 10 navečer pa do 9 ujutro spava, hrani se, bez razbuđivanja, tokom dana kako kada. Ima perioda kad odspava dosta, s ponekad ne silazi s ruku. Sve u svemu, zadovoljni smo! Stariji klinci su me iscrpili pred kraj šk godine, pa seoba na otok i prilagodba na život u manjem prostoru. Uz one vrućine i sparinu pravi izazov, no posložili smo se uz klimu, čak odlazimo i na kupanje brodom (na pol dana). I neka urinoinfekcija me zafrkavala, al i to je iza mene. Vrijeme pre pre brzo leti. Mrvek i nije toliko mići. U 2 mj dobio 1 700 i 7cm.

Kako se povezati preko fb? Instagram ne koristim baš.
    Elledanse i Bubice hvala što mislite na mene 🤗! Čitala sam na preskoke, pa ne zamjerite ako sam koga preskočila, a i malo sam umorna od jučerašnjeg dana. Umro mi dida pa smo potegnuli 400km na pogreb i danas ćemo nazad. Naravno, Adri je s nama jer ga do sada nisam ostavljala za otić frizeru, a kamoli ovako na duže, a obaveze oko apartmana ne dopuštaju dulji ostanak.
    Grlim vas sve i želim vam sve najbolje!

Evo moj fejs,pa ti posaljem popis🤩 https://ibb.co/DDTywk2
    Drago mi je da stw dobro i da malisa napreduje,samo uzivajte🥰😍 i naravno da si se javila, vec smo te par puta spomenuli🙈
    Moja sucut zbog djeda

pupetta
    06. Srpanj 2021. 09:29

Jutro, drage mame!  Nisam se javljala par dana, nisam stizala jer sam vecinom bila sama s malim pa nikako da u miru nesto natipkam. Ne znam jel nas hvata skok ili regresija, ali neki vrag je  Nije nista strasno, ali primjecujem da ga je teze uspavati i vec mi se par puta probudio nakon nocnog hranjenja i ne zeli zaspati nego tek za nekih sat ipo vremena, bez obzira na 278 isprobanih vrsta uspavljivanja. Svladao je okret na trbuh, ne onaj skroz s leda, nego se prvo baci na bok pa onda na trbuh. Sada bez problema izvuce onu ruku koja mu je prije ostajala zarobljena. Uglavnom, ne smijem ga vise ostaviti na krevetu ili negdje na 2 minute jer ode on  Okrene se na trbuh i onda se baca pa prode tako cijeli krevet. 
    Petra drago mi je da si se javila  primi moju sucut 🙏
    MissGraz kakvo je stanje kod vas? Cini mi se da se i ti nisi javila koji dan 

Baby P 03/21 💙

• NeverEver
    06. Srpanj 2021. 09:35

AnaAn kod mog smrdi zadnja cca 2 tjedna, do tad je kakao svaki dan puuuno puta i nije smrdilo a sad 1 ili 2 puta dnevno i smrducka. Mislila sam da je to normalno pa se nisam konzultirala s pedijatrom. Mozda da ti napravis promjenu u prehrani pa vidis jel ce bit i kod njega.
    U babybjornu je jednom ili 2 puta dnevno po 10ak minuta. Imamo ritam u kojem dok je budan 20 min papa, 15 je vjezbanje dok ga oresvlacim pa je gol, to obozava, pricamo - prvo ja njemu i on me gleda pa ga stavim u babybjörn i onda on prica i gledano sta ima po kuci, to traje cca 40ak min i onda ga primim na ruke onako uspravno, da mi slusa srce i on se umiri, dam dudu i zaspe za 10 sec. I tak svaka 3 sata 😅😅😅

• NeverEver
    06. Srpanj 2021. 09:37

Petra, zao mi je zbog dede.. 😔
    Mali ti je super 🤗 Ti si iskusna mam i super se snalazis. Ja sam vec mislila da ne pises jer jedris dalekim morima :)

• NeverEver
    06. Srpanj 2021. 09:39

AnaAn ne stavim ga svaki put kad je budan u babybjörn jer mi nekad stuca nakon jela a nije dobar polozaj za diafragmu u njihaljci pa bi dulje stucao, nosim ga radije onda.

Emmie
    06. Srpanj 2021. 10:19

AnaAn, da te malo nasmijem, neku noć sam sanjala da mi srce udara 10,000 puta na minutu dok su mi mjerili u bolnici. Trudnički strahovi 😁😄😄😄😄
    .
    Sretno ti kod kardiologa! 😘

• Tea2807
    06. Srpanj 2021. 10:31

https://ibb.co/XYhJz6c

Neki novi nacini ispijanja kave 😁😁

mom_of_4
    06. Srpanj 2021. 10:34

Lonmi naravno da mozes odgoditi cjepivo,moji su se cijepili inona ce ali ne sad na lito nikako po ovim vrućinama ..Bdw ko me moze natirat na to..Aj nek mi bude zuta minuta taj dan na pregledu i nek spomene cjepivo cjepit cu ja nju s tri doze.

mom_of_4
    06. Srpanj 2021. 10:38

Tea blago ti se moja nece nigdi iz kuce 😂😂😂😂😂

mom_of_4
    06. Srpanj 2021. 10:41

https://ibb.co/sgHfFWj
    Jedva malo ispred kuce inace su mi dica volila setnje ,voznju autom ..ova nista samo na ruke ,na sisu,i doma stoj .uspavljujem od 0-24 vec san lagano nadrkitos 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.