Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    16. Lipanj 2021. 17:14

Kety, thera, pupetta, NevaEva, Elly ...hvala svima, evo javljam da se konacno maloprije pokakala. 😊😆 Ja joj guzu perem, ona dalje torpedira, 2 pelene i podlogu smo zmazali dok je bilo gotovo. 🤣🤣 
    A sad negdje pise i neki kazu da do 6tj mora biti minimalno 3 puta dnevno, drugi da moze i 10 dana proci bez stolice... Moje misljenje nakon ovoga je pricekati, ali ako se beba pati, place, grci se jako i cesto otici kod pedijatra - tako ste neke i same pisale. 🙂 Moj sin je cesto imao stolicu kao beba, a i dan danas ide 2 do 3 puta dnevno. 😀  Bas su njih dvoje totalno kontra po svemu, razlika je izmedu njih je kao dan i noc. 😃

[/ url

Girl1234
    16. Lipanj 2021. 17:15

Hvala, cure. Ako koja sazna bas od pedijatra, neka javi cime se sigurno moze mazati :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Bebanomoje
    16. Lipanj 2021. 17:16

Ja sam svojoj mazala lice Bepantenom zbog sitnih pristica. Sad da li je pomoglo, ne znam jer ih ima još 😁 probajte prvo malo namazati lice s tom kremicom pa vidjeti da li ima reakcije. Ja sam našoj pedijatrici rekla da sam mazala tako lice i rekla je ok, da mogu tako raditi.

Lonmi
    16. Lipanj 2021. 17:16

Ertzui tako ti i moja, ja operem, posusim, na mazem kremu i onda ga ispali ko iz topa 😂😂. Bilo vec i po meni i po zidu 😂😂
    A prvu rundu ispali dok jede ili odmah poslje 😂

kety992
    16. Lipanj 2021. 17:32

AnaAn - rekla si da ides sutra na pregled., mislim da ti je tijelo samo izbacilo to sto nebi trebalo bit tu...ako te ne boli nemoj razbijat glavu...pogledat ce ti na pregledu. Ja mislim da nije nis strasno..bitno da ne krvaris od tud...i da nemas neki podljev i slicno..
    Ertzui- bravo za malenu 🙈🥳🥳🥳🥳🥳🥳 i moji svo troje su razliciti u svemu 🙈  
    Sitni pristici- ja ne mazem nicim..prvo dvoje sam uvijek u cistoj vodi samo okupala ili prebrisala...a i njega sad nekoliko puta dnevno prebrisem mokrom krpicom...a pojave mu se ...jedan dan je imao oko usta sve puno...pa za 3 dana lice jedna strana...sad mu je na uheku 🙈😅 za sad prode samo od sebe. Sudocrem definitivno nebi...pavloviceva mi je premasna..pa onda jos na pristic ..nezz nekak mi nije to za lice bas..bepanthenom sam recimo sebi mazala kad mi se u toku trudnoce bas osusilo na licu...onak ko krastica...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    16. Lipanj 2021. 17:39

https://ibb.co/0m8kRVF 
    Pozdrav ekipi od naseg decka 🥰 kad sam budan zelim samo jesti 🤣 pa jos nemam slike kak treba osim dok spavam 🙈🤭

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• ertzui
    16. Lipanj 2021. 17:46

Lonmi omg, po zidu 😲🙈🙈😂😂😂 
    .
    Kety aaaa, pospanko maleni 💙

[/ url

• thera
    16. Lipanj 2021. 17:51

Cini mi da je netko spomenuo plakanje u snu. Moj je danas tako vrisnuo da sam skoro infarkt dobila. Jedva sam ga smirila i morali smo izaci van na zrak. Sad spava u kolicima.
    AnaAn,nisam imala takvu situaciju ali moral priznati da jos uvijek ni ne gledam puno dolje🙈Vjerujem da nije nista strasno ali ako imas pregled svakako pitaj da budes mirnija. Ja sam se vratila na pocetnu kilazu(ne idealnu ali kilazu koju sam imala prije) ali nisam zadovoljna trbuhom. Mlohav  je😰 Jel se vama pupak vratio na staro? Moj se opet uvukao ali izgleda mi grooozno. Velik i taman🤦‍♀️

• julesica
    16. Lipanj 2021. 18:19

Plakanje - moj zna u snu zaplakati, potraje par sekundi, mozda nešto sanja🙍
    Trbuh - koma, moj je onako mekan kao spužva, i pupak mi je nekako veći i udubljeniji nego prije

• thera
    16. Lipanj 2021. 18:25

Julesica,i trbuh i pupak identicni. I jos trbuh pun strija i linea negre koje sam dobila na porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.