Kety hvala!.😊 i kod mene je 2 stupanj. Odvazila sam se ipak pogledati dolje i to jos pocetkom tjedna...cak mislim da ne izgleda tako strasno ali je bilo nateceno. Pa kad to sve splasne nadam se da ce to biti relativno ok. 😬 jaooo, 2 mj mi je nekako dugo..nadala sam se da ce mi biti bolje dok konci ispadnu ili tjedan nakon toga. Ja jos nisam izlazila, a i mi smo u stanu na 3 katu. Muz je doma trenutno, sve je preuzeo na sebe i s malim ode van cjelo popodne, a ja se ugl bavim bebom, izdajanjem, dojenjem i lezanjem. 🙈
[/ url
Cure, beba mi ima puno lice pristica. Onako crvenih s bijelim vrskom, kao za istisnuti (necu to raditi naravno) sta je to? Jel mogu s cim tretirati, kamilicom? Svaki dan ih ima sve vise, grozno mi to izgleda.
I tjemenicu ima gratis 🤦♂️
Jel moze te pristice po licu dobiti i od moje prehrane? Jedem slatkog dosta, ili su to neke dojenacke faze.
.
Moja je danas nervozna na sisi, trga ju, bradavicu navlaci, mase s rukama 🙆
Kety hvala!.😊 i kod mene je 2 stupanj. Odvazila sam se ipak pogledati dolje i to jos pocetkom tjedna…cak mislim da ne izgleda tako strasno ali je bilo nateceno. Pa kad to sve splasne nadam se da ce to biti relativno ok. 😬 jaooo, 2 mj mi je nekako dugo..nadala sam se da ce mi biti bolje dok konci ispadnu ili tjedan nakon toga. Ja jos nisam izlazila, a i mi smo u stanu na 3 katu. Muz je doma trenutno, sve je preuzeo na sebe i s malim ode van cjelo popodne, a ja se ugl bavim bebom, izdajanjem, dojenjem i lezanjem. 🙈
Bit ce bolje,naravno 😊😊 meni je vec sad puno bolje...al morale bi se vise pripazit...s dizanjem teskog..nikako cucnut i tak to. Ja sam izasla nakon 10 dana...prije nisam bila sposobna😒 Bit ce to ok...samo sam rekla...divno su me sj....,umjesto da su me zarezali i vec bi se oporavila...ovak problemi sa wc-om i svim ostalim..mah...na manju bebu me rezali..sad na diva od bebe oni mene puste da popucam...ugl sranje veliko.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Cure, beba mi ima puno lice pristica. Onako crvenih s bijelim vrskom, kao za istisnuti (necu to raditi naravno) sta je to? Jel mogu s cim tretirati, kamilicom? Svaki dan ih ima sve vise, grozno mi to izgleda.
I tjemenicu ima gratis 🤦♂️
Jel moze te pristice po licu dobiti i od moje prehrane? Jedem slatkog dosta, ili su to neke dojenacke faze.
.
Moja je danas nervozna na sisi, trga ju, bradavicu navlaci, mase s rukama 🙆
Moja to radi(kad doji) kad hoce podrignut, pa je moram dici ili kad je tak pospana pa je zovem žifčana baba 😂😂 i onda radim ššš da se smiri, pa normalno cica i zaklopi oči...
Mi jucer imali prve goste...bilo je divno vani 😊
Malac je zaspao oko pola 10...i probudio se...tj u polusnu je trazio papati 3x preko noci i danas do pola 7,pa je opet papao i nastavio spavat do 10...a i mi zajedno s njim 🙈🙈 od kad se probudio je na prsima 😑😅 🤯🤯 dobra noc...takav dan 🤷♀️ danas mu je 3 tjedna...🥰
Ja dajem bio gaiu sa vit D, tako sam starijima davala pa cu sad i njemu...u petak imamo prvi pregled pa cemo vidjet sto dalje. Kad su vama krenuli grcevi koji vodite borbu s njima? Moji nisu imali bas pa se ne sjecam...jel bi se trebala pripremat?? 🙄🤔🤔
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lomni,ti pristici su normalni i proci ce sami od sebe. Ja nisam s nicim tretirala i povukli su se.
Cure, vec drugi dan za redom je malisa premoren, znaci tokom dana spava po niti 10min, noc je raskomadana, molim vas za savjete, prijedloge. Nebi bio problem da nisam ja neispavana, krepana. Rasplakala sam se sada i popila normabel od 5mg, jer sam tak iscrpljena, ne mogu se brinut onda o njemu, a samo se kod mene i samnom primiri... ocajna sam...
Znaci dam flasu, pelena suha, cajeka pio, kakao je, zanunam ga i idem ššššš dok ne zapse cvrsto, stavim na bok - probudi se, opet šššš dok ne zaspi pa na busu, probudi se u roku od 10ak min, a vidim da je umoran, cedrav je, zijeva, sklapa oke, tup pogled... zamracena soba. Tisina. Nemam pojma sto vise da radim...
Jagodice draga,
Uh, što da kažem.
Voljela bih pomoći a ne znam kako.
Ponovit ću što i cure, da mu nije toplo, hladno, etiketa ili neudobna pelena? Skok u razvoju?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Kety nadam se da cemo se uskoro oporaviti i zaboraviti na to. 😊
.
Znam da je prerano za to ali ja svoju pustim da mi po noci spava od cca 00 do cca 5, pa do 8, pa do cca 10, pola 11. Preko dana trazi cesce papati.
.
Jagodice mozda ti netko drugi da bolji savjet ali moj prvorodeni je bio takva beba da od pocetka nije spavao duze od 10min osim ako je spavao na meni..samo tako se mogao on i ja odmoriti..ali nista nisam kraj njega mogla napraviti, njega bi probudila i muha u letu. 🙄 ali zato ova malena je cista suprotnost, barem za sad. 🤞🙈😀
Ili lezi s njim u krevet pa skupa probajte odmoriti.
[/ url
Sortiraj odgovore
Najstariji