Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    12. Lipanj 2021. 22:40

Meme jel mi mozete napisati sto mi sve treba za bebu iz ljekarne . Npr za pupak,cepici itd... imam neki popust tamo pa da ne kupujem napamet,a vi ste vec iskusne😁 zadnje pripreme su sad🤭 hvalaaa

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• avama
    12. Lipanj 2021. 23:33

anaAn

Cure moje, meni nekako te kile i taj trbuh nakon carskog tako tesko silaze, osjecam se bas debelo i niti malo lijepo, trbuh kao da sam u 5 ili 6mj trudnoce i onda te strije😔
    .
    Poze za dojenje ne znam kako vi, ali mene kicma boli uzasno, dojim iskljucivo sjedeci, jer lezeci se natezemo.
    .
    Jel cija beba ima suho celo i vlasiste? Ako da, jel tretirate s necim

i meni kile nikako dole nakon carskog ostale 2,3kg viska i bas me zivciraju. 

Moja beba je imala suho celo i vlasiste, malo sam joj znala namazat sa melemom baby ili obicnim. A sad koristim cicabio od bioderme i odlicna je kremica.
    A vlasiste sam s mustelom za tjemenicu prala. 

• avama
    12. Lipanj 2021. 23:41

A miso se.jucer cijeli dan borili s grcevima i plakanjem. Sinoc od 20.30 do 23.00 je tako jako plakao da sam plakala s njim. Sve dok se ne pokaka ga boli. Uzas.
    I onda sam danas kupila probiotik Lactibiane Pileje (jer je jaci od biogaje i waya, ima vise vrsta) i Lefax od Bayera (slicno Espumisanu, jako ga hvale) i dala sam mu to. I smirio se. Od tog Lefaxa se jako brzo isprdi. Samo se nadam da.ce mu biti bar malo lakse. 
    Navodno je najbolji probiotik panda ali ga treba svaki put otopiti u malo vode ili mlijeka pa je meni problem kako cu mu dati kad samo sisa i nece nista drugo popiti.

• CvjetakZanovjetak
    12. Lipanj 2021. 23:44

Mame,mi smo krenulo imat odnos sa kondomom i mene je ipak zabolilo nekaj i nisam mogla i stali smo.. i sad ja pricekam da on zavrsi svoje i idem se ja obrisat,a ono na vlaznoj maramici malo krvi..
    Jel to normalno?  Znaci nis ne curi iz mene,isla sam piskit i sve okej,al na papiru bilo malo krvavo😓😓 odma sam se zabrinula.
    Sad je proslo 6 tjedana,uskoro idem na kontrolu..

🌺Principessa🌺
    12. Lipanj 2021. 23:46

Curke,jel koja daje Oleovit d3 kapi i Bio Gaiu?  Jel imaju grcice od tih Oleovit?
    Ja sam mislila uzet Waya d3 posto nas i ovako nekad muce gricici,pa me strah da ne bude uz Oleovit jos gore..
    Kaj vi mislite? 

kety992
    12. Lipanj 2021. 23:52

ertzui

Cure sa epiziotomijom ili koje su popucale kao ja..nakon koliko su vam ispali savovi? I kad ste krenule u setnje? Mene cesto boli donji dio trbuha do dolje, tesko se dizem s kreveta, tesko se okrecem s boka na bok, teze hodam jer me boli… dal je to od lezanja vecinu dana ili znaci da bi i dalje trebala lezati? Dok lezim ne boli me nista. Vecinu dana lezim ili sjedim - trudim se sto manje sjedit. 😬

Ej draga 😊 evo mi sutra 3 tjedna,konci su poceli ispadat tek prije 2-3 dana...lezim i dalje vecinu dana...izbjegavam sjedit...citala sam da je oporavak za rupturu 2.stupnja koju ja imam oko 2 mjeseca..nekad i duze..
    Duzu setnju nisam imala...izadem jednom dnevno u dvoriste malo s njim i to je to..po kuci sve lagano obavljam..kad muz dode navecer on pomogne sve sta treba jos. Cuvaj se...i cim vise odmaraj...tijelo ce ti bit zahvalno kasnije...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Tinchy_07
    13. Lipanj 2021. 07:46

Pozdrav mame, imam pitanje ako mi mozete pomoc - komarci i kako zastitit bebu?
    Zivim na selu, blizina vode, imamo komarnik na balkonu, ali opet ulaze u sobu i bojim se sto ce bit kad beba dođe.
    Koliko sam skuzila tablete za komarce nije zdravo stavljat?
    Kupila sam one flastere mosquitan za zalijepit na krevetic i kolica, ali citam na njima da jedan traje do 6 sati pa mislim da je to preskup sport.
    Ima li nesto sto mogu slobodno koristit?
    Hvala unaprijed🤗

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• ružica
    13. Lipanj 2021. 08:08

Principessa,

Možda da provaš BioGaia s viraminom d, to mi uzimamo... ja bih sad skoro stala  BioGaiom jer su grčići dosta manji, prešli bi na Oleovit ali me strah isto da se ne krene grčiti...kako podnese oleovit bebice koje su imale grčeve?
    Emmie draga, malena ti je predivna, evo tek sad vidjela sliku...❤️
    Elza, hvala na savjetu...😍

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NeverEver
    13. Lipanj 2021. 08:40

AnaAn ne vidim tvoj cijeli post, ne mogu nac, samo sazetak kod avama. Mislim da nama s carskog mozda malo dulje treba da ode sve jer se i manje krecemo i opreznije smo oko sava i to ali kod mene se koza povlaci, pocela sam primjecivat prije 2 tjedna i kile su skoro na normali, na +1, 1.5 sam. Znam da ti je koma jer je i meni i jos te strije, kao da sam na zlostavljanju bicem bila a ne trudna, ali vidi se pomak polako i tako ce i kod tebe. Ja sam sad 2 mjeseca nakon poroda. Ako se ovak nastavi za 2 mjeseca cu bit utegnuta i na staroj kilazi 😂

• EmEn9
    13. Lipanj 2021. 09:20

Cure moje ja mislim na vas i falite ali ja nikako ne stignem čitati ni pisati u zaostatku sam oko 100 strana i ja to ne stignem pročitat tako da uopce neznam što sam propustila ni dobro ni loše ali nadam se da ste mi sve dobro i ùzivate sa svojim bebicama. Probat ću od danas pa na dalje malo popratiti što se događa. 😊😉
    .
    Neznam o čemu ste pisale ni na kojoj ste temi ali evo ukratko o nama 🤗😊😉Mi smo vam dobro. Moj Lukas je još uvijek dobra i jako vesela beba ( Ružice nemoj biti ljuta 🤣🤣 Nadam se da si mi dobro i da su se grčevi smirili kod vas). Stalno bi pričao i stalno se smije i na glas i ful voli društvo. Novost nam je sada da ful trpa rukice u usta i slini jako pa mu pokusavam gurati dudu da ne jede ruke ali on ju pljune za čas 🤣🤣 Sada mi jede u prosjeku svaka 3 i pol sata 150ml po danu to bude nekih 6 hranjenja dnevno a po noci se budi jednom ili dvaput i to pojede i natrag zaspi.

Ja imam 2 kg manje nego prije trudnoće ali mi je ostao mlohav donji trbuh i to dosta i to mislim da mi je vjerojatno zbog 3 djeteta pa su mišići popustili ful očito jer mi nije bilo tako nakon drugog. Dali je nekome još ostao trbuh?
    .
    Kakva je situacija kod vas svih da vas malo čujem? Kakve su vam bebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI