Ruzice...ja sam si nasla tetu koja jednom u 10 dana opegla robu za 100 kn, bebu stavim u Babybjorn na veš mašinu pa sređujem sebe dok pričam s njom, nekad se dere, nekad ne, ali bar me vidi, a onda u klokanicu navijemo muziku i počistimo skupa kuću...to ujedno spada i pod tijelovježbu😂😂😂
Ružice, nemaš nekog da ti uskoči malo, par sati da obaviš što trebaš? Ja veš mašinu rješavam uz njega redovno. Jednom rukom ili ako je mirniji njega animiram a ja vješam/slažem. Spizu također uz njega u marami... Ti svog ne nosiš?
Cure, kako se vama bebe bude kad su na vase mlijeku? Moj se nocas budio svakih sat i pol, ne moram reci da izgledam kao smrt na dopustu…
nema pravila, nekad se cijelu noc nacicava, a nekad me počasti s 2,3 sata u komadu, al nikad duže🤦🏼♀️
Jutro, drage mame! ❤
Haljinice su prekrasne! Ne sjecam se tko je napisao, ali slazem se da bih i ja bankrotirala da imam curicu
Slazem se da su klokanica, marama i lezaljka dusu dale za ciscenje i kuhanje Iako, moj mali vise voli lezati na podu nego biti u Nuni, izvrsna investicija
Mi smo jucer otisli na selo i moram se pohvaliti da je moj mali nocas prvi put odspavao u miru 6 sati u komadu. Ostala sam u soku i provjeravala jel dise jer se inace budi najcesce svakih dva ipo sata.
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro drage mame,
Evo samo da vam se javim i poželim ugodan dan.
Prijavljujem veliki, do sada najveci nered u kuci, robe za peglati za tri dana, zalihe hrane nema, malome moram kupiti brdo kratke odjece ali treba stici do trgovine, a mosu ne stignem oprati, o cemu drugom da pricam…
Dakle, najveci kaos u stanu i najveci manjak vremena od poroda.
Ruzice ja imam zenu koja mi dolazi po nekoliko ssati dnevno..sredi robu, usisa podove ,ppspremi ...i zna oko malca biti dok ja obavim nesto..to mi je spas jos dok mi traje skola starijima a onda cu je vjerojatno otpustiti jer cemo ici na otok..uglavnom..i meni bi bomba bila da mi nje nije, al skup je to sport..50kn po satu a ona meni treba bajmanje 4 dnevno..recimo danas ce biti pet ili cak sest
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
AnaAn - mene je ovu noc pocastio i bio budan od pola 2 do pola 5...stalno nacicavanje 🙈🙄🤯 inace odspava po 2h...al ovu noc nije bio zainteresiran. Jos su maleni i treba im...a nase mlijeko brzo probave.
Ružice - inace nisam previse kupovala u konzumu..ali...od kad sam rodila...dok lezim u krevetu,napunim kosaricu i samo posaljem nekog da mi to pokupi kad ide s posla. Sve fino poslozeno u kutijama..samo prebacim u friž il po kuhinji...i mirna..nit sam hodala po ducanu nit nis..i dm tako obavim. 😍 ja sam odusevljena s tim...nezz kako vi druge al meni je ta opcija sad NO1.w
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ruzice, vec sam pisala da ja to sve po noci radim. Tj. iza 10 kad ona bas utvrdi - peglam, perem, cistim… sve osim paljenja usisavaca, to preletim dok je muz doma i dok je budna. Nema mi druge. Kakva su vam nocna spavanja? Da pokusas tako? Ili sto kazu cure, ako si okej financijskog stanja da unajmis nekoga? Kod nas u St, ne znam znas li, imaju agencije, dodju ti vikendom, pociste generalno i cao.
Sto se spize tice, kety992 konzum je zakon!! Ili narucim na kucnu adresu ako mi nije hitno ili narucim na pick up, pa muz preuzme. Sveta stvar!! Ne znam kad sam zadnji put isla u trgovinu, to mi je uz ovu njihovu opciju postalo totalno gubljenje vremena. Em nisam u guzvama, em fino sve pregledam bez pressinga i vidim akcije i sve.
Kad se vratim na posao - buduci da su mi smjene nenormalne, planiram isto uzet pomoc u kuci, jer da to malo vremena sto cu imat slobodno provodim cisteci nije mi drago… radije cu izbacit manikuru, npr, ali platit zenu za ciscenje i cao. I tako novci odu da ni sama ne znam gdje, ovako cu bar imat cistu kucu. 😅
Nas pocetak dana... uzas!😱 izbacio dudu sam tak, okej, budem vratila i zanunala, no big deal... malo morgen... krenuo je takav plac, ja onak jos u polusnu... nikako ga primirit.... daj flasicu...papa, nosim ga, idem ššššš, spustim u kolica i tam se isprducka i kaka... valjda je u tom bio problem🤷♀️
.
Nego, mislim da malisa opcenito jako malo spava, po danu je to drijemanje od 5-10 min, do predvecer kad potegne od 20h30 do 02h00, ostatak noci plitki san... savjeti? Pomoc? Evo bio je dosad u gymu, igrali se, zaspao na rukama, i evo budi se vec, niti 10min nije spavao i tak bu citav dan😭
.
Nekaj radim krivo
Jagodica tak je meni bilo 3 dana prosli tjedan, sigurno skok jer je sav bistar, nasmijan i "odrasliji" sad i spava opet po 2,3 sata u komadu po danu pa je budan sat i pol 2, igramo se i opet spava. A prosli tjedan - budan od 9 do 21 s pauzama za spavanje dok je na cici, 15ak min, krepala sam. Mislim da je i kod tebe skok s 2 mjeseca. Izdrzi 😘😘
.
Konzum klik - obozavam! Nismo u ducanu bili 3 tjedna, sve na kucnu adresu donesu. Mislim da cu koristit i u buduce a sad s njim je spas. Ves obavljam za sad sama ali sam nasla zenu koja ce dolazit peglat jednom tjedno. Pospremim dok on pajki ali mi skripi parket pa cesto puta kuham dok je on u babybjörn i to ful jednostavne i brze stvari.
.
Cure, nama je sutra 2 mjeseca od poroda. Ja sam spremna vratit se skroz u normalu sto se sebe tice. Od sutra krecem s vjezbanjem i dijetom, sminkanjem itd.
.
Thera hocu te vec 100 godina pitat koje tajice si uzela? Ja sam one na sarene prugice, zovu se disco 😂
.
AnaAn moj spava 3 i pol, 4 sata u komadu i onda krece.. prvo cicanje pa zaspe i spava 2 sata, opet cicanje al se probudi za 1 sat i tak sve manje do jutra. Ja ak ne odem spavat s njim ovu prvu rundu oko pola 10 navecer, ne budem spavala nikad jer do jutra periodi spavanja budu sve kraci. Preko dana ne mogu..
Sortiraj odgovore
Najstariji