Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    02. Lipanj 2021. 15:53

Grebanje po licu-i mi rezemo noktice svako malo,grebe se uzasno. Kad je nervozan imam osjecaj da ce si oci iskopati s tim prsticima😅

• julesica
    02. Lipanj 2021. 15:58

Moj se isto stalno grebe, najviše po čelu, i to po noći vjerojatno dok se budi ili kaka 🙍
    Danas prvi put, će dragi doć doma, a stan u kaosu, ručak do pola pojeden, od presvlačenja mi sve ostalo na stolu, ja gladna, zedna, pije mi se kava i piški mi se 🤣 spavao nije više od 5 min u komadu, uspava se na meni, spustim ga plače, sad kao drijema, ja lezim pored njega i uopće mi se ne ustaje 😁 ali prije toga drijemeža mi se tak slatko nasmijao da sam mu sve oprostila ❤️

• thera
    02. Lipanj 2021. 16:11

Julesice,ako te tjesi kod mene je tak stalno. Ja sam tek jucer i danas uspjela pomesti i malo pospremiti dok se zabavljao u baby gymu. Znalo se dogoditi da ni kavu ne uspijem popiti ni otici na wc. Rucak kuham dok drago dodje doma,vec sam navikla. Nadam se boljim danima i da ce htjet u klokanicu pa da barem nesto mogu obaviti s njim
    Apetit-i meni se lagano vraca. Ni priblizno ko zadnje dane trudnoce ali iskreno se nadam da takav vise nikada nece biti😂🙈

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:08

Zavrsili s ultrazvukom kukova. Lik u klaicevoj neljubazan,napisao u nalazu da je odradio pola stvari koje uopce nije. U nalazu pise da je sve uredno,nama rekao da mu je desni kuk krut i da treba vjezbati.  Ultrazvuk opet kad prohoda. Jel to svi moraju ili samo ako ima nekih problema? U petak se narucujem privatno😏

Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:17

Thera, kod koga si bila u Klaicevoj?
    .
    Majcin sine, znaci plac plac plac i to takav, da sam sva u ocaju sa sebe skinula majcu, stavila ga koza na kozu i jedva uspjela primiriti🤯 zaspao je na meni, sad sam ga prebacila u kindru na trbuh i nadam se da bude barem malo oddrijema, cak ne trazim niti spavanac🙏 
    .
    A ja sjedim u grudnjaku i bapskim gacama, rascupana na krevetu. Umorna ko' zemlja. Zedna ko' graba😑

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:22

Jagodice,dr.Bojić.

Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:24

Kucanske poslove ne uspijevam uopce odraditi. Ako uopce, onda nesto mini, tipa iznesem smece, pocnem praznit, punit  perilicu - zapocnem i nedovrsim 🤷‍♀️a meni je to wellness sam takav🤗
    .
    E da, nama predstoji pregled 2.po redu kod pedice sljedeci tjedan i nije da prizivam zlo, ali mislim da se i kod nas radi o hipertonusu - sakice stisnute vecinu vremena, pisala sam vec o onom "izvijanju" u luk kod podrigivanja i sto sam primjetila zadnja 2 dana - kad ga drzim u narucju, nunam npr pocinje mi se dizati, tj savijati prema naprijed, kao da zeli sjesti🤔 popraceno uz nekakvo rezanje, roktanje. Boze mi oprosti, ali nadam se da kuzite kaj mislim. Kao da trbusnjake radi...
    .
    Ja prijavljujem jace opadanje kose, vrtoglavicu (vjerovatno jer sam ovak anemicna, a sad jos i mengu imam) i suha usta, suha koza, znaci mogla bi se uljem trackat i jos nebi bilo dost...

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:24

Zao mi je sto imas takav dan. Moj se vozi trenutno,ljuuut je,imam osjecaj da ce iz jajeta izaci. Dragi nas ostavlja i ide na posao dalje,jedva cekam😅

Jagodica125
    02. Lipanj 2021. 17:26

Thera, ni nama uvz kukica nije dugo trajao, a bili smo kod dr. Vlajica🤷‍♀️

• thera
    02. Lipanj 2021. 17:27

I ja sam primjetila pojacano ispadanje kose i vrtoglavice zadnjih par dana. Opcenito se nekako slabije osjecam. Pripisujem to neredovitom spavanju i prehrani

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.