Dobro jutro drage mame❤️,
Kod nas spavanje do 4. Nakon toga njemu stenjanje, mučenje, nama nespavanje.
MissGrazz, čini mi se da si ti kao i ja. Sve da ie cakum pakum a to sada ne moze biti i onda na dane pucanje..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja se ustala, pijem kavu. To mi je ultra važno za započeti dan. Upalila mašinu, skinula robu s sušila i sad bi voljela makar zapoceti ručak da kasnije bude lakše završiti.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Jel ima koja od vas one lampe kao posebno svjetlo za bebice? Mi spavamo u mraku, samo svjetlost ulicne rasvjete dopire u sobu.
.
Odoh i ja odspavat do sljedeceg papanja👋 laku noc bebice i mame🧡
Ja imam nocno svijetlo, samo se pali po noci. Iz bubamare reer.
Jel ima koja od vas one lampe kao posebno svjetlo za bebice? Mi spavamo u mraku, samo svjetlost ulicne rasvjete dopire u sobu.
.
Jutro mame! ☀️
.
Kod nas je izaslo sunce, al’ sa nekim vjetrom nenormalnim. Stvarno mi je ovog vremena preko glave vise. 🙄
.
Ruzice, cini mi se da jesmo iste, da. 😅 Jos me muz stalno kori - znas da ne mozes stic, pa ostavi, pa odmori…onda mu se ni ne smim zalit da me bole ledja, jer me samo ono znacajno pogleda. Haha. Ali meni ako je oko mene kaos - u glavi mi je kaos. Uvik sam bila takva. Nekako kad mi je okruzenje uredno mirnija sam bez obzira na to sto sam umornija i samim time sam onda raspolozenija i stabilnija za podnit bilo koji stres s njom.
Avama i vi ste se bas namucili, uh. Drzim fige da to sto prije prodje!
Što se tiče hladne vage kod pedijatrice ja uvijek uzmem tetra pelenu sa sobom i stavim na tu njihovu vagu a i sestra sama kaže da stavim tetru na vagu da ne legne gol na to i onda isto tetru prebacim na ono za mjerenje i to je to rješen problem 😉
Haha, kao da slusam med sestru nase pedijatrice 🤣 "Mama, tetra pelen posvuda - stavite 2 u torbu, u auto, ma ako treba i u frizider"🤣
.
Mene zanimaju te vjezbice zbog hipertonusa, a budem se sutra tokom dana pozabavila malo i baby handlingom✍📝
.
Inace, mi smo se opet oko 01h45 probudili, papali i pola sata n treba da zaspimo. Spustim ga u krevetic i ostanem jos neko vrijeme sjedat u mraku (kao sad npr) ako bi se poceo meskoljiti ili kaj vec. Ako treba uskocim, ako ne prebacim ma bok i spavanac🥱😴
.
Bijeli i roza sum - nikad cula za to, da budem iskrena🤭 mi trenutacno ne trebamo nikakvi sum, ali kazem trenutacno, to sa spavanjem je tricky pa se ne drzim previse za to kak je sad🤣
.
.
Ja nemam posebne lampe za bebu, imam male led lampe strateški rasporedjene po sobi, da malcu ne ide svjetlo u oči, a mi da ga vidimo.
MissGraz, totalno te kuzim ovo vezano uz red, meni je isto uzasno bitno da sve oko mene bude tip top jer ako nije to me cini uuzasno nemirnom i nervoznom 🙄🙄
Zivcira me uzasno ta moja osobina i pokusavam ju nekako odpilit ali ne ide mi bas...
A sad s troje male djece je fkt tesko zadovoljit ju 🤯
Pitanje vezano za one Niveine fizioloske kapi za nos.. jel dovoljno samo nakapat te kapi il se bas treba izvuc sa aspiratorom? Jel beba onda bude na ledjima ili ju treba staviti na bok?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mateja91,
Ako smijem pitati koliko imaš godina kad imaš troje?
Joj žene moje kako je kod vas danas? Kod nas nervoza na najjace cijelo jutro.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
AnaAn ja sam izbjegavala sjedenje jer sam skužila kako me počne više smetat rez. Sjedila sam dok sam jela i dojila, ostalo sam ležala i lagana šetnja po doma. Malo mi je ta crta reza izbočena, al ne baš puno, al kad stisnem imam na par mjesta ko kuglicu. Masiram tu i tamo pa imam osjećaj da se smanjuju, a možda sam samo zamislila 😄
.
Ruska ja sam samo kapala, i aqua maris samo našpricam. Al ne vidim mu u nosiću niš, ja to više preventivno jer nekad malo glasnije diše pa ga neću s aspiratorom mučit dok se baš ne začepi.
.
Noćna lampica - palila sam svoju koja se može smanjit dok sam ga po noći dojila i presvlačila. Sad smo dobili neku sa zvjezdicama, ali sam skužila da bolje spava kad mu je mrak, tako da zadnjih tjedan dana i rolete spustimo navečer i ne palimo niš. I prek dana isto idemo u zamračenu sobu tak da zna da je vrijeme za pajkenje, lakše se umiri kad ima manje stvari za gledat okolo.
.
Mame koje doje, jel normalno popodne i navečer imat manje mlijeka? Meni su do prije 2 i pol tjedna cice non stop bile tvrde i prepune pa me sad dok su popodne mekane strah da nema dovoljno. Ubiti su prestale bit prepune kad je on presto papat po noći, sad su mi samo ujutro tvrde. Zbunjuje me jer ujutro aktivno cica 15-20 minuta, a popodne manje od 10. A naviko je da mu sam curi i ne mora vuć pa me strah da se popodne ne najede jer čim se mora malo potrudit njemu se više ne da.
Sortiraj odgovore
Najstariji