Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    19. Svibanj 2021. 16:05

Emen9, zato mi postojimo - za jadanje😁🤣🤣😘😍

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    19. Svibanj 2021. 16:36

Što ae tiče boli u leđima, znate da sam se jadala🤣 nakon poroda jer je to bilo zaista prestrašno. Bol je sada popustila ali i dalje boli i to dosta. Bojim se da to kod nas koje amo rodile i brinemo o djeci, a kamoli više njih, nije baš lako rješivo😕.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:40
  • ružica
    19. Svibanj 2021. 18:04

Iva,
    I meni su rekli da ne treba jesti 24 sata  a ja sam svjedok da je moj mali plakao od gladi.
    Mame koje se razumiju, dajte objasnite kako djeluje Biogaia a kako Espumisan. Djeluje li to trenutno ili što.
    Ja gledam ne davati toga previše, gledam samo što bi pomoglo djetetu a uopće ne shvačam mehanizam djelovanja. 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:40
  • julesica
    19. Svibanj 2021. 18:12

Evo i mog malca
    https://ibb.co/f1ZY0Gv

• julesica
    19. Svibanj 2021. 18:15

I meni su rekli da ne treba jesti prva 24 sata, ali ja sam više puta trazila da mi ga daju na prsa, dali su mi ga nakon cca 18 sati, no on nije plakao. 
    Svaka čast vama koji hendlate više klinaca 👏👏ja sam solo s njim veći dio dana i kad nam je koma dan baš budem umorna navečer

19. Svibanj 2021. 18:18

ružica

Iva,
    I meni su rekli da ne treba jesti 24 sata a ja sam svjedok da je moj mali plakao od gladi.
    Mame koje se razumiju, dajte objasnite kako djeluje Biogaia a kako Espumisan. Djeluje li to trenutno ili što.
    Ja gledam ne davati toga previše, gledam samo što bi pomoglo djetetu a uopće ne shvačam mehanizam djelovanja.

Iva je objasnila espumisan dobro, on bi trebao jedan veci plin u crijevima razbit na vise manjih i lakse se izbace. A biogaia je probiotik, on u pravilu stvara dobre bakterije u crijevima i održava crijevnu floru, iskreno mislim da kod grčeva on nije od pomoci nesto ekstra kao takav. To mi se vise kao prevencija za crijeva daje 🤷🏼‍♀️ kao što mi popijemo linex...

19. Svibanj 2021. 18:19

julesica

Evo i mog malca
    https://ibb.co/f1ZY0Gv

Miš medeni pava 😍

pupetta
    19. Svibanj 2021. 19:32

Evo i mene nakon par dana, imali smo nekoliko obiteljskih proslava pa nikako do mobitela. Nisam sve uspjela pohvatati jer ste bome bas aktivne bile 
    Pupak - nama je otpao s 10 dana, sve je bilo ok, cistila sam 70% alkoholom i sterilnom gazom.
    Spolni odnosi dajte me prosvijetlite kada uspijete, mi doslovno nemamo kad iako imamo zeleno svjetlo oe doktora. Par puta smo se poceli ljubiti i mali se odmah oglasio kao sirena 
    Kontracepcija godinama sam bila na pilulama, ne bih se sad vracala na njih. Ali ne bih ni kondome jer sam se totalno od toga odvikla, tako da mislim da ce kod nas biti oprezna igra "vadi ga van" 
    Ruzice cure su ti vec objasnile, samo da napisem da bi Espumisan trebao djelovati ubrzo nakon koristenja, a Biogai treba nekih 7-10 dana da odradi svoje.
    MissGraz, Ruzice - mi kazemo bavarin, ali to vam je inace jedna zanimljiva rijec koja u hrvatskom jeziku ima puno inacica. Najcesce su bavarin, babarin, slincek, partikla. Imala sam seminarski rad na ovu temu pa mi je bilo simpa 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI