Ja sjedim opet uz njegovo gnijezdo i bdijem nad njime🤣 zamracila sam malo sobu, otvorila prozor na kip, da imamo svjezeg zraka. Njega nagranila, premotala, daj Boze da malo dulje odspava, ovo danas je bas izazovno, kako njemu tako i meni.
.
Mjerenje temp u guzi - ajme majko mila, nisam jos radila, strah me kad dodje do toga. Savjeti ?!
.
Spavanje na trbuhu - moj sin uopce ne spava na trbuhu. Bok jedan drugi, super, ledja isto, ali trbuh - nope🛑 stavljam ga na trbuh dok vjezbamo, ali pocne plakat kad ga namjestam za boravak na busi "na dulje vrijeme", pa smo opet na boku. E da jednom sam ga kad je bas ono neutjesno plakao mucila ga busa, stavila na trbuh spavati da mu pritisne busu i tu je zaspao od muke mislim. Moze i tu savjeti?!🤣🥰🤗
.
Jao ovaj forum je blagoslov🙏 ma ne forum, vi ste mi blagoslov🦸♀️👭
Mene isto bilo strah tog mjerenja u guzi, al moj ga opće ne doživljava. Smije se, maše ručicama i guguće i ili mu ja pričam nešto ili mu muž pjeva. Jedino mi je problem kad počne i nogicama mahat jer mi se izvuče toplomjer. Ja jedino pazim da ne gurnem duboko, stavim onaj vrh samo i to je to. I ako maše nogicama rađe držim toplomjer pliće nego da mi preduboko ode. I negdje sam čitala da je bolje imat fleksibilni toplomjer, al mi za sad imamo obični
NeverEver ista stvar i kod nas danas samo mi spava i jede kao da je noć, neznam dal je sve skupa danas bio sat vremena budan. Malo bude budan i odmah počne trljat okice i zaspe. Čisto me strah noći 🙉🙉🙈🙈
Ja sam svoju stariju (ima 2 godine i 3 mj) ostavila 3 tjedna doma, da se ona ne osjeća isključeno i za to vrijeme su mi bile mama/svekrva kod nas i to mi je bilo najkaotičnijih 3 tjedna.
Čim je krenula krenule su i viroze jer je vrijeme još šugavo 🙄 pa smo tako jedno tjedan dana svi bili bolesni, i bebica. Ali eto dobro je prošlo, nije bilo ništa ozbiljno - kašalj, šmrcanje
EmEn tvoje su onda puno vece i super da pomognu, to mi je bas lijepo 😊 😊 😊
Znam da ce bit kaoticno doma 🙈
MareiKate, strah me te prehlade kod tako male bebe.. Zato i gledam kako i sta.. Tako sam i ja nekako mislila, 3 tjedna mjesec dana da bude doma..
I nama svekrva bude pomagala.....
Očekujem kaos..
NeverEver ista stvar i kod nas danas samo mi spava i jede kao da je noć, neznam dal je sve skupa danas bio sat vremena budan. Malo bude budan i odmah počne trljat okice i zaspe. Čisto me strah noći 🙉🙉🙈🙈
Probudio se u medjuvremenu, jeo i opet spava. Nas dvije smo sovice danas znaci. 😅
.
Ja nisam jos mjerila u guzi, muz kupio digitalni s fleksibilnim zavrsetkom za nekih 80kn u ljekarni. Da je po mom mjerila bi na uhu. Ne znam kak cu ovo iskreno.
Hvala na iskustvima, onda cu i ja svog spremit k dr.dok predje 37.5 za svaki slucaj.
.
Spavanje bebe na trbuhu - moj voli na boku i ledjima kao i mali Fran a na trbuh ga nisam ni stavljala jer me bilo strah da mi ne umre 😂 imamo samo vjezbice.
.
Cure koliko dugo u minutama vjezbate s bebama? Cca 1mj starima? Trbuh, nozice i to? Ja sam svojim razgibavam nozice kod svakog prematanja i dam mu malo da mlatara okolo prije nego sto stavim frisku pelenu a na trbuh ga stavljam jednom dnevno po par min. Jel to premalo? Dize glavu kao kornjaca i opcrnito je cvrst. Nisam ga htjela preforsirat da ga nest ne buba..
Kako je lijepo citat kako vasi spavaju zbog ovakvog vremena😊 Moj je nocas spavao ni 7 sati,s prekidima. A danas mozda sat vremena u setnji. Od 13 smo budni,visimo na sisi i cekamo tatu da dodje😂 Zaspi,spustim ga i za 5-10 minuta budenje i plac. Veceras idemo na put od skoro 2 sata. Ja se naaadam da ce barem na putu spavati. Ono kad meni treba vise sna nego djetetu😅
Moje je dijete danas budno od 7 i 15. U toku dana bi zaspao ba 5 min, sve skupa možda sat vremena. Cijelo vrijeme plače. Ne znam di sam više... Jedva čekam da muž dođe doma...
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Thera, ista situacija...
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Curke, jel moguce da je mojoj curki dohrana finija od mojeg mlijeka? Pa ja ne znam kaj joj je danas. Mrlji ga s jelom cijeli dan, pa to hranjenje traje po sat vremena. 🙈 Danas je samo jednom dobila dohranu, sve ostalo moje jer sam uspjela tolko izdojit. I taj jedan put pojela u roku 10 min, a dok je jela moje ko da kamenje jede. Samo zuji okolo, dudlja nezainteresirano i na kraju zaspi. Mozda joj stvarno nije fino? Dal ovisi o tome kaj pojedem? Jer sam citala da nije neka razlika u okusu bez obzira cime se majka hrani. Do sad je papala i jedno i drugo bez problema. Dal joj je jednostavno takav dan ili joj stvarno ne valja, ne znam. 🤷
I da, i ona je danas velika spavalica. 💤 Osim u vrijeme hranjenja koje traje li ga traje svaki put. 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubice,dohrana je puna secera i ne bi se cudila da im je bolja nego nase mlijeko. Ja probala,meni je isto finija😂
Ja jedva docekala da je dragi dosao doma🙏 dok je vecerao decko, ja maloga spremila za spavanje i nahranila i sad se valjaju po krevetu🥰🤗
.
Neva - ja svojega svaki put kad skuzim da je budan, a nije lose volje polegnem na sredinu kreveta i onda s njim vjezbam ili mu pricam. Okrenem ga na busu, sam se vrati na bok, pa kukove vjezbamo kod svakog 2 prematanja i tak. Dok je spavao danas sam guglala baby gymove, nasla sam jedan ... za 799kn🤣🤯😵 pa kaj ima na tome tolilo kostati?!😳
.
Sad citam bas o gugutanju i baby jeziku, rekla mi je patronazna da svaki put kad se "glasa" ponovim to za njime i pricam mu puno i kad vidim da se napreze kai da "zeli nesto rec" nikako ne stavljam dudu, nego poticem "glasanje". Ma vrhunski sam ovo opisala, nema sta 🤣
.
Jao cure moje, toliko sam umorna, idem se otusirati i odspavati na 2 sata🤣 i opet koliko god umorna bila... kad vidim njega, sve me prodje.
.
E da, primjetila sam da sam dosta zastitnicki nastrojena prema njemu u vezi drugih. Kao vucjak sam ponekad, majke mi🐶🐕 ne volim kad dodje deda s posla i odmah mu zelindat puse (deda radi citav dan s ljudima, strah me korone), kad dragi dodje s posla (smrdi po cigaretama), kad ga uspavam, a stanem potom na parket koji zaskripi, isla bih parket trgat van🤣⚒
Sortiraj odgovore
Najstariji