Ruska, ni mi nismo dirali pristice i isto smo samo fizioloskom cistili… brzo je proslo. Sad vec skoro nista nema, mozda jedan ili dva tu i tamo.
Sto se tice nosica, da… ja tako radim. Kapnem dvi-tri kapi u svaku nosnicu, pustim koju minutu da omeksa i onda izvucem s tim rucnim aspiratorom… i sto je najsmijesnije to joj radim dok spava - a ona nista… cak se zna smijati tome u snu. 😅 dok je budna, nekad miruje dok to radimo, nekad ne… ovisi kako je raspolozena valjda. 🤷♀️
.
Gdje nam je Zara, duuugo je nema?!Javiiii seee, nadam se da ste ok! 😇🌸
Ruzice? Nadam se da je i kod vas bolje. 💜
Je li nam AnaAn rodila? 🌸🌸🌸
Sad glupo pitanje 🙈🙈 Vezano za ovaj rucni aspirator.. Prije neg se stavi u nosic, istisne se zrak ili kako? Nisam ga koristila jos jer nije bilo potrebe, al da znam.. Necu ni ja onda dirat te pristice, neg se sami ciste 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska, nije glupo pitanje. I ja sam sa muzem to vijećala. 😅 ovaj Lola baby ima ventil sa strane, znaci mozes ga stisnut prije ulaska u nos ili nakon, svejedno je, bebi nece uci zrak u nosic. Ali ja ga isto za svaki slucaj stisnem prije, sta je sgurno - sigurno. 😅 za druge aspiratore ne znam, mi koristimo taj.
Cure, smije li se tuna u konzervi jesti tijekom dojenja?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Chre moje evo i mene. Ne stignem bas često na forum uz sve poslove 🤣🤣
.
Za početak Lussi i Iva čestitam vam 🎊🎉🎊🎉
.
Sve koje ste stavile slikice bebice su preslatke, nezna se koja je ljepša beba, a kako samo brzo rastu ful se vidi po slikama🤗🤗🤗
.
Emmie drago mi je da si nam se javila i da ste sada dobro. Često mislim na tebe i bas mi je bilo zao da se nisi javljala🤗🤗
.
Prijavljujem da sam dobila jučer prvi puta nakon poroda menstruaciju i mogu vam rec da sam inace imala ful jako krvarenje a sad isto ono bas jako krvarim. 🙉
.
Ružice nemožeš samo tako otići sa foruma pa mi se stalno pratimo 🤗🤗🤗, nemogu ostati bez frendice sa foruma samo tako preko noći, falit ćeš mi. 🤗🥰😘 Samo sam ti htjela ponoviti da znas da nije samo tebi sada tako da je to normalno ja sada imam nazovimo to tako dobru bebu ali sam i ja sada jako i ful smirena a ako se sjecas kad sam pisala kad sam rodila prvu curku to je bilo koma, muž kaže i dan danas da sam bila neuračunljiva i koma, i da nezna kako smo to izdržali, znaci nošenje i plakanje po cijele dane, nije htjela ni u kolica ni u sjedalicu za hranjenje ni u autu se vozit ni ništa ja sam bila iscrpljena i fizički i psihički i znala sam plakat od muke svaku večer u wc-u, navecer također nošenje znali bit mokri od znoja i ja i on. A svađanje s mužem da ti ne govorim i to sve od umora i nerzvoze znači užasan period i samo sam jedva čekala da napuni godinu dana da počne već hodat i da krene na bolje i tako je i bilo nakon godine dana smo bile bolje i ja i ona. Samo gledaj nekako dan po dan i proći će i probaj se nekako smiriti znam da je tesko jer sam to prosla ali najbolji dani su pred vama i tek stižu, ne brini sve će se to posložiti i bit će bolje. 🤗🤗🥰😘 I da slobodno kukaj tu nama i žali se, nama ne smeta a.bit će ti lakše kad podjeliš s nama i nama je tako ili sad ili smo to prosle pa znamo kako je to. Nitko ti neće zamjeriti. Drži se i ne posustaj tu smo za tebe ❤❤❤
Cjepljenje - mi smo bili jučer na pregledu sa 2 mjeseca i dobio je dva cjepiva u bedra i nikad mi jos nije tako plakao tako mi ga je bilo žao znači ostao je bez zraka koliko je plakao i zacrvenio se sav i rekle bi moje curke prave suze su mu tekle. Znači koma umrla sam nisam nista ni cula sto mi je sestra pricala za sta su ta cjepiva od muke.🤣🤣 Tako da nemam pojma za što se cjepio 🙈🙈🙈🙉🙉🙉😳😳 Kad smo dosli doma dala sam mu paracetamol kako mi je doktorica rekla preventivno za svaki slucaj. Kupila sam bila te flastere hladni olozi kao i stavila mu kad smo dosli doma i on je plakao nakon toga 10 min dok mu nisam to skinula i rekla da cu mu stavit samo ako natekne ili nesto ali eto nema reakcije za sad tako da nije bilo potrebno.😉
.
Vezano za kilažu meni je pedijatrica rekla da kad su bebe na prsima tj doje da nije važno koliko dobiju na kg da nikad nije previse i da nije problem ako samo doje a ako su na ad onda je problem ako previse dobiju zbog jetre i bubrega eto tako mi rekla. Moj ima 7.150kg i 62cm i rekla je da je dobio dosta kg ali da zasad nije problem jer je i narastao puno tako da je sve ok.
Ja isto razmisljam da cu danas ili sutra zvati svećenika za krštenje da to obavimo dok je jos mali. Cure gdje ste vi kupile robicu za krštenje ako ste već kupile za dečke i ako ste kupile je možete staviti sliku jer stvarno neznam sto da mu kupim za obuć? A još moram i curama kupit robu i cipele i od toga mi je stvarno muka neznam di da im nadem neke haljinice a da im se svide znači mislim da će me bolit glava od toga 🤣🤣🤣🤣 pogotovo zato jer jedna nosi vec za odrasle M/L a manja broj 170 tako da nać nešto je lutrija.
Ruska, nijeglupo pitanje. I ja sam sa muzem to vijećala. 😅 ovaj Lola baby ima ventil sa strane, znaci mozes ga stisnut prije ulaska u nos ili nakon, svejedno je, bebi nece uci zrak u nosic. Ali ja ga isto za svaki slucaj stisnem prije, sta je sgurno - sigurno. 😅 za druge aspiratore ne znam, mi koristimo taj.
Ja sam dobila onaj neki u kompletu sa skaricama, cetkom, itd... Od NUKa je... Nema ventil neg se samo stisne. Ja cu stisnut prije neg stavim u nosic 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Kupanje - ja ga kupam zadnjih 20 dana svaki dan zbog tjemenice jer bi stvarno htjela da se toga više rješimo jer mu je dosta jako bila i sad je vec puno bolje i jako se voli kupati pa mi zao da ga ne okupam jer uziva. Nasamponiram ga na spuzvi od presvlačenja i onda u kadicu par minuta i to je to. Bas uziva. 😉🤗
.
Tjemenica - ja mu znači stavim ulje od mustele 10 min prije kupanja i onda kad ga skinem mu smocim glavicu i stavim pjenu za tjemenicu od mustele i stavim ga u kadicu i onda prodem lagano sa češljićem i isperem i to je to. I svaki dan je sve bolje. 😉🤗 po mojoj nekoj procjeni mozda jos 4-5 dana i proci ce ali kazem moj je imao bas jako jako.
Cure, smije li se tuna u konzervi jesti tijekom dojenja?
Internet kaze ne 🙄 i ja sam gledala. I dalje nista od velikih riba, cak ni tuna iz konzerve, nista od nekonzerviranih svjezih sireva i mesa (a ja jela prsut i prezivjeli oboje).. smijes samo one stvari koje smo izbjegavali zbog kontrakcija kao sto je ananas, bosiljak, datulje i to ali zato ima cijeli popis novih pizdarija koje stete bebi, ne vise od 300ml kave, 125ml vina, nista vlaknastog jer uzrokuje grceve, izbjegavat jagode radi alergija i gazirane sokove i cokoladu. Ja jedem sve od navedenog u vrlo malim dozama, jos nije imao grceve, samo ne konzumiram ribe i sirovo radi bakterija.
Kupanje - ja ga kupam zadnjih 20 dana svaki dan zbog tjemenice jer bi stvarno htjela da se toga više rješimo jer mu je dosta jako bila i sad je vec puno bolje i jako se voli kupati pa mi zao da ga ne okupam jer uziva. Nasamponiram ga na spuzvi od presvlačenja i onda u kadicu par minuta i to je to. Bas uziva. 😉🤗
.
Tjemenica - ja mu znači stavim ulje od mustele 10 min prije kupanja i onda kad ga skinem mu smocim glavicu i stavim pjenu za tjemenicu od mustele i stavim ga u kadicu i onda prodem lagano sa češljićem i isperem i to je to. I svaki dan je sve bolje. 😉🤗 po mojoj nekoj procjeni mozda jos 4-5 dana i proci ce ali kazem moj je imao bas jako jako.
Kad se otprilike pojavi tjemenica? To imaju otpocetka ili isto naknadno dobiju? Prvo mi je dijete pa stvarno sam tutlek 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji