Anaan, cestitam 🥰🥰
Mi smo se jučer vozili do Zapresica i nazad da malac zaspi.. I uspjeli smo, uspavala ga je voznja. Aj bar smo obavili izlet 🤣🤣
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jutro curke, evo i ja se pridruzujem majkama, zenama, kraljicama 💖💙
U srijedu se rodio Matej 3700g, 52 cm, nakon duge agonije indukcije porod zavrsen carskim rezom. Bebac je divan. Jedino mu se nije spustio jedan testis😔 kazu da to moze s vremenom se spustiti.
Cure, koje ste prosle carski, molim vas neke savjete kako sto prije i bezbolnije da prode oporavak.
Molim vas🙏
Ma čestitam ti lavice, sretna sam kao da sam ja opet rodila 😅❤
Dobrodošao Matej, želim mu sve najnaj 🎉
Što se tice testisa, mom necaku isto se nije spustio, mozda cak i oba, ništa strašna operacija nekad kad malo stasa, nece mu to do tad predstavljat nikakav problemcek, zapišat će te prvom prilikom 😂
Žao mi je što si se napatila na kraju, sjetim se sebe samo kako sam vrištala, preplašila cijeli kat rađaone vjerovatno 😆
Anaan, cestitam 🥰🥰
Mi smo se jučer vozili do Zapresica i nazad da malac zaspi.. I uspjeli smo, uspavala ga je voznja. Aj bar smo obavili izlet 🤣🤣
A nasmijala si me 😂
Nije da se smijem vašoj muci, ali praksi da 😁 bitno da je zaspao. Grčici ili?
Anaan, cestitam 🥰🥰
A nasmijala si me 😂
Nije da se smijem vašoj muci, ali praksi da 😁 bitno da je zaspao. Grčici ili?
Da, grčevi 😏
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pozdrav drage mame. Moja djevojčica je stara dva i pol tjedna. Po noći super spava a po danu je uglavnom budna. E sad, mene zanima što vi mislite o dudama i koliko ih koristite? Naime moja slatkica bi po cijele dane bila na sisi. I patronažna kaže da joj je to više utjeha nego je gladna. Već par dana stalno visi na sisi i tamo se uspava. Ubrzo se probudi i urla dok ne dobije sisu.
Ja sam već luda. Dečko mi je predložio dudu. Sad ja njoj dam dudu i onda je mir ali se meni to baš ne sviđa. Ako ima dudu, kako ću ja onda znati kad je gladna? I kako će onda ona znati da treba vući kad dođe prava sisa? A ne spavati opet..
Najveći strah od svih mi je da moja cura ne bude gladna. Dok sa druge strane ne bi voljela da je baš non stop na sisi.
Ima netko neki savjet?
Girl nasmijala si me jesi probala hopsati na pilates lopti? Mi nemamo grceve, ali nas je spasilo za uspavljivanje, a citala sam da je odlicno kod grceva, da se beba brzo smiri i cak zaspe. Pokusaj to u kombinaciji s nekim bijelim sumom. Drzim fige da upali
Eleonora znat ces kad je dijete gladno, i susjedi ce ti vjerojatno znati to bude bas kmekanje i jako glasan neutjesan plac. Uskoro ces nauciti raspoznati razlicite placeve pa ce ti biti lakse. Uvijek joj mozes ponuditi ciku svakih cca 3 sata ako te strah da ne bude gladna. Inace je normalno da beba visi na tebi prvih mjesec dana. Em zeli tvoju blizinu i toplinu, em se tek uspotavlja dojenje i ona navlaci sebi mlijeko. Znam da ti nije lako i da se cini da ce ti dojenje biti jedini posao do kraja zivota, ali nece, ne brini. Neki ne preporucaju dudu upravo zbog toga sto beba tako zadovolji refleks sisanja pa moze zaboraviti da je gladna, iako ja mislim da bi ti itekako dala do znanja da je gladna. Ja bih recimo voljela da moj malac prihvati didu, al on nece pa nece. Svasta sam nadrobila tu, bit svega je da se pokusas opustiti, daj dudu tu i tamo, ali i ponudi ciku pa ces s vremenom vidjeti kako sve funkcionira. Kazu da na pocetku mora biti barem izmedu 8 i 12 podoja dnevno i 5-6 upiskenih pelena. Pa se mozes voditi i time ako tw strah gladi
Baby P 03/21 💙
Pozdrav drage mame. Moja djevojčica je stara dva i pol tjedna. Po noći super spava a po danu je uglavnom budna. E sad, mene zanima što vi mislite o dudama i koliko ih koristite? Naime moja slatkica bi po cijele dane bila na sisi. I patronažna kaže da joj je to više utjeha nego je gladna. Već par dana stalno visi na sisi i tamo se uspava. Ubrzo se probudi i urla dok ne dobije sisu.
Ja sam već luda. Dečko mi je predložio dudu. Sad ja njoj dam dudu i onda je mir ali se meni to baš ne sviđa. Ako ima dudu, kako ću ja onda znati kad je gladna? I kako će onda ona znati da treba vući kad dođe prava sisa? A ne spavati opet..
Najveći strah od svih mi je da moja cura ne bude gladna. Dok sa druge strane ne bi voljela da je baš non stop na sisi.
Ima netko neki savjet?
O, ne brini, plakat ce kad je gladna, nece joj duda utaziti glad samo nadomjestiti “sisanje za umirivanje”. Mi koristimo dudu od prvog dana i ta kad je gladna dudu bez problema lansira iz usta i vristi. 😅
Ima netko neki savjet?
Moja uvijek trpa rucice u usta kad je gladna.. A od prvog dana koristimo dudu 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pupetta, nadrobila si svašta i baš se sad osjećam bolje. Prvo mi je dijete i sva sam preplašena. Dok bi se trebala više opustiti i uživati u tom malom stvorenju.
Znate curke kako sam jucer pricala da me trta mjerenja temperature u guzi?! E pa danas sam i to naucila 🤣🦸♀️ ja malisu previjam i skuzim da mi je nekak topao, toplijo nego inace i kao da ima sitne tockice po prsima i ledjima.
.
Pozvala sam mamu, tako da me to baka naucila 👭 imam onaj digitalni toplomjer sa savitljivim, silikonskim vrhom i sad ovak - vrh sam tamo umocila u maaaalo kreme, malisu okrenula na bok, ima onak savijene noge i tu u guzu, plitko stavila topmlomjer, hvala Nebesima zacas zapisti - 37°3 C. Pedica se ne javlja, tek je pocela smjena, puno posla ziher, ja zvala patronaznu, poslala slike -> kaze razodijenuti maloga i primirit. Mjerit opet. Ucinim to, mali se primiri, temp sad 36.6, koza normalna, kaze sestra od plakanja i naprezanja se pocrveni ne samo u licu nego i po torzu (a malisa se danas napreze em zbog plakanja, pa prduckanja...), tako da nije nista strasno🙏
.
Zavrijedila sam lignje za rucak 🤤
Sortiraj odgovore
Najstariji