I meni je ovaj forum jako puno pomogao. Svaki dan sam plakala nakon izlaska iz bolnice , vjerojatno su me hormoni sorali a i opcenito nova osoba ti je u zivotu.Muz i ja navikli bit sami ,imati vrijeme samo za sebe , spavati kad god zelis i koliko zelis, a ja stvarno volim spavat, isto kao i jesti , obozavam hranu! A sad.... jedem tek tolko da sam sita odnosno da imam mlijeka za nju, ne spavam, budim se po noci svaka dva,tri sata za hranjenje a i opcenito plitko spavam jer stalno nju osluskujem! Isto sam napocetku koma bila, kaos u glavi, dok se nisam sabrala i rekla.sama sebi ajmo polako , dan po dan , upoznati svoje dijete i pratiti njezin ritam a i tu sam vas citala i vidjela sam da nisam luda i da je sve normalno! Tako da forum je zakon i isto hvala vam na svemu ❣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
I meni je ovaj forum jako puno pomogao. Svaki dan sam plakala nakon izlaska iz bolnice , vjerojatno su me hormoni sorali a i opcenito nova osoba ti je u zivotu.Muz i ja navikli bit sami ,imati vrijeme samo za sebe , spavati kad god zelis i koliko zelis, a ja stvarno volim spavat, isto kao i jesti , obozavam hranu! A sad…. jedem tek tolko da sam sita odnosno da imam mlijeka za nju, ne spavam, budim se po noci svaka dva,tri sata za hranjenje a i opcenito plitko spavam jer stalno nju osluskujem! Isto sam napocetku koma bila, kaos u glavi, dok se nisam sabrala i rekla.sama sebi ajmo polako , dan po dan , upoznati svoje dijete i pratiti njezin ritam a i tu sam vas citala i vidjela sam da nisam luda i da je sve normalno! Tako da forum je zakon i isto hvala vam na svemu ❣
Potpisujem od rijeci do rijeci. MissGraz i Jagodica bas ste mi uljepsale dan. 💗
Koji je btw super jer je moj mali danas druga beba. Sutra ce biti treca. To je majcinstvo valjda.
Steznik - ja sam se informirala u medjuvremenu. Ako fizijatar kaze da se nosi se nosi. Ako fizijatar nist ne kaze mogu se nosit steznici tipa gacice i bodiji da poprave tonus misica ali malo jer dok imas steznik misic ne mora nista raditi i ne oporavlja se nego se odmara. Tak da je meni receno da se mogu nosit npr steznik gacice povremeno ali krenuti laaaagano s vjezbicama kao sto su podizanje nogu u lezecem polozaju i sl. Kupila sam gacice al nisam ih imala jos, mene to STEZE 😂😂😂😂
Missgraz - bravo sto si uspjela da ostanes sama i sto si se tako organizirala. Daje mi nadu da i ja mogu.
.
Rita - hvala na iskustvu. Tako je i meni bilo.
.
Ako je netko zadovoljan svojim kolicima neka mi napise model i po cemu vam odgovaraju. Ako mislite da na nesto treba obratiti pozornost. Hvala
.
Otkad znam da se beba nije bas udebljala dajem joj vise za jesti. Dala sam malo i dohrane da jedna bradavica dode sebi ali tesko ide to zacjeljivanje rane. Vec vucem 3 tjedna. Imala sam kremu sa linolinom od Lansinoha, a sad sam kupila od Multi Mam kremu/balm ali mi nije nesto. Bolje su one njihove obloge sa hladnim efetktom (multi mam kompresse). Ali samo da moja bebica lijepo napreduje. Drzite mi fige
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Missgraz - bravo sto si uspjela da ostanes sama i sto si se tako organizirala. Daje mi nadu da i ja mogu.
.
Rita - hvala na iskustvu. Tako je i meni bilo.
.
Ako je netko zadovoljan svojim kolicima neka mi napise model i po cemu vam odgovaraju. Ako mislite da na nesto treba obratiti pozornost. Hvala
.
Otkad znam da se beba nije bas udebljala dajem joj vise za jesti. Dala sam malo i dohrane da jedna bradavica dode sebi ali tesko ide to zacjeljivanje rane. Vec vucem 3 tjedna. Imala sam kremu sa linolinom od Lansinoha, a sad sam kupila od Multi Mam kremu/balm ali mi nije nesto. Bolje su one njihove obloge sa hladnim efetktom (multi mam kompresse). Ali samo da moja bebica lijepo napreduje. Drzite mi fige
Znas sta probaj? Jedan dan rucno izdajat tu dojku i stavljat komprese. Meni je isto tako bilo i postedila sam ju jedan dan i drugi dan se skroz oporavila. Znaci, rucno izdajaj, ne sa izdajalicom. I svaki put kad dojis namazi bradavicu svojim mlijekom... Meni je bradavica bila sva krvava i rasturena i taj jedan dan odmora je bas puno pomogao, skroz se oporavila drugi dan. Nadam se da ce i kod tebe upalit 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Baš mi je drago da jedna drugu motiviramo, bodrimo 👭🥰
.
Moj malisa spava od cca 16h!!!😳😳😳 idem si skuhat đezvu kave jer nas ceka paklena noc, izgleda 🤣
Avama znam da nije idealno rjesenje, ali ostavi ga odspava na vama, sigurno ce odraditi barem 2 sata vidjet ces. Vi pogledajte film i opustite se. Znam kako vam je jer i mom malcu treba san, ali se doslovno bori protiv njega. Inace pokusaj pratiti njegove znakove pospanosti i tada ga uspavljivati, hvatat ce bar po 10-15 minuta sna pa ce se nakupiti kroz dan. Bebe koje su premorene budu ekstra nervozne, tesko ih je uspavati i cak se cesce bude po noci. U svakom slucaju nadam se da nam je ovo samo faza i da ce brzo proci 🙏
Pokusat cu, danas je odspavao sat veena u komadu, a sad cemo vidjeti kakva ce biti vecer.
Miss Graz i mojdoji na zahtjev, isto nekad za 20 min, nekad.za 2 sata. Ja se ne mogu izdojiti, ide samo malo, ali za obrok nema sanse. Tako da ni ja bas ne mogu negdje otic.
Jagodice kakvi postovi, trebalo mi je ovo 🥺
Jako lijepo i motivirajuce. Uživam što je ovdje iskreno roditeljstvo bez uljepšavanja na ovom forumu, izgubilo bi smisao da se svi prezentiramo kao savršeni roditelji sa savršenim bebama, jer let's face the truth, nismo 😅
.
MissGraz ja nekako i sebe nađem kad procitam tvoj post, mi puno gubimo dojenjem na zahtjev, mislim da taj naš grč jel nam dijete sito i zadovoljno neće nestat još dugo, ja uspijem i izdojit, ali evo nisam prakticirala ostavljanje sa nekim i unatoc tome. Jednostavno sve obavim sa mužem kad dode sa posla, jaje, auto, njih dva se zabavljaju unutra, ja obavim što trebam, funka za sada, jer često zaspe u vožnji. Koristim svaku slobodnu sekundu da se resetiram na balkonu uz kavu, počistim, sredim se i idemo dalje 😁 i pošto isto tako ode u spavanac u 21, tu muž i ja imamo vremena jedan za drugog, izmasira me i onda mirna mogu pod tuš i u krevet. Ili peglat isto tako 😂
Jagodicekakvi postovi, trebalo mi je ovo 🥺
Jako lijepo i motivirajuce. Uživam što je ovdje iskreno roditeljstvo bez uljepšavanja na ovom forumu, izgubilo bi smisao da se svi prezentiramo kao savršeni roditelji sa savršenim bebama, jer let's face the truth, nismo 😅
.
MissGrazja nekako i sebe nađem kad procitam tvoj post, mi puno gubimo dojenjem na zahtjev, mislim da taj naš grč jel nam dijete sito i zadovoljno neće nestat još dugo, ja uspijem i izdojit, ali evo nisam prakticirala ostavljanje sa nekim i unatoc tome. Jednostavno sve obavim sa mužem kad dode sa posla, jaje, auto, njih dva se zabavljaju unutra, ja obavim što trebam, funka za sada, jer često zaspe u vožnji. Koristim svaku slobodnu sekundu da se resetiram na balkonu uz kavu, počistim, sredim se i idemo dalje 😁 i pošto isto tako ode u spavanac u 21, tu muž i ja imamo vremena jedan za drugog, izmasira me i onda mirna mogu pod tuš i u krevet. Ili peglat isto tako 😂
Ha ha i mi tako u autu (ili tata ili deda cuvaju) i ako place voze po parkiralistu
Jao, cure, hvala sto postojite. Meni je danas najgori dan ikad. Mali nije spavao danas sve skupa sat vremena. Konstantno plač, plač, plač. Mislila sam da cu prolupat. Sad jede... Vidjet cemo oce li se smirit.. Bože, daj snage
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji