Pozdrav drage mamice! Evo da se i ja malo javim nakon 100 godina. Naša curka je jedan pravi mali todler u punom smislu te riječi, priča 100 na sat, baš je ono jaaaakooo brbljava, ali i dosta teška u zadnje vrijeme, baš prolazimo neko takvo ajmo reć prilično izazovno razdoblje konstantog negodovanja na sve, odbijanja poslušnosti i slično. Znam da je to još jedna faza kao i sve do sad pa samo čekamo da završi.
Inače smo super i sve je OK, curka ide u vrtić, ja radim punom parom, ali i pripremam se na FET (krioembriotransfer) onog smrzlića kojeg imamo iz prvog MPO postupka. U ponedjeljak imamo zakazan termin tako da držite fige da uspije i ovaj put da dobijemo svoju drugu bebicu.
Čitala sam nešto malo unatrag pa vidim da ima i novih bebica i novih trudnica pa ovom prilikom čestitam svima!
Lijepo vas je čitati i svega se prisjetiti. Nadam se da ste sve dobro i vaša dječica također! Puse
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Drage mame kako ste, kako su vaši mališani?
Lonmi kako si ti, kako hendlaš s dvoje?
Bruna čestitam, Ružice si još u komadu
Bubice držim srećice da uspije i javi nam
Nešto sve više novih trudnica ....meni je nakon trudnoće štitnjača buknula, hB zadnji nalazi su dobri, sad samo dio operirati i kad se sve stabilizira, voljeli bi da L dobije bracu ili sekuDakle MareiKate jel sam ja to dobro vidjela neki dan tvoj nick na popisu tema, morala sam kliknut 3 stiže kad ti je termin, kako se snalaziš? ....joj presretna sam jer sam vidjela tvoj nick, ostalo mi u lijepom sjećanju naše dopisivanje....ali i dopisivanje sa svim curama
Nadam se da će se i ostale cure javiti, da malo oživimo ovaj forum ---
Emmie i Kety thx za iskustvo i Kety žao mi je što je maleni imao lošu reakciju nama je prvo cijepljenje prošlo dobro
jedino joj za 10 dana na lijevoj nozi kod uboda krenulo oticati i boljeti na dodir, pa nam je dala blagu kortikosteroidnu kremu, prošlo joj za 2 dana, ali i dalje joj je kvrga i bolno na dodir, pa joj masiram
Valjda sad na idućem ide to famozno od kojeg mi svi pune glavu, nadam se da će i to proći ok.
Pozdrav mame, molim Vas ako koja ima iskustvo s auto sjedalicom Lorelli Aviator 360°, sa isofix bazom. Gledam da je na akciji, a ne mogu nac Adac testove za nju i ne poznajem nikog da ju ima.
Hvala punoImam ju ja i odlicna je, sve preporuke za nju, ne bi se dvoumila ni sekunde. Od sigurnosti, lakoce postavljanja, udobnosti ma sve je top top 👍👍
Pozdrav, puno kasnim, no nadam se da ćete vidjeti. Kupili smo istu sjedalicu, malena ima 13 mjeseci i 10kg, i ne možemo nikako produžiti remencice, sto sad? Jel se onda veze s pojedem automobila ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji