Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Emmie

Broj poruka: 1361

Prijavi adminu

Kety992 žao mi je što je maleni imao toliko lošu reakciju. Mogu misliti kro koji si strah i stres prošla.

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

Pozdrav zene, nadam se da ste sve dobro 😊
    Vidim ovdje vise nikoga skoro nema. 
    Nadam se da su mališani dobro, trudnice uzivaju ili su vec i rodile. 
    Javite se malo 🥰

• BruNa

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Bas mi je gust vratit se tu i vidjet stara poznata imena😃 
    Lonmi kak je sa dvoje djece? Evo moja curke ima dvije godine i 2 mjeseca, trenutacno vodimo bitku sa odvikavanjem od pelena, nije nesto zainteresirana i postala bude velika seka!
    Nadam se da se budu curke javile i rekle kak su😃

Bubica1

Broj poruka: 1504

Prijavi adminu

Pozdrav drage mamice! Evo da se i ja malo javim nakon 100 godina.  Naša curka je jedan pravi mali todler u punom smislu te riječi, priča 100 na sat, baš je ono jaaaakooo brbljava, ali i dosta teška u zadnje vrijeme, baš prolazimo neko takvo ajmo reć prilično izazovno razdoblje konstantog negodovanja na sve, odbijanja poslušnosti i slično. Znam da je to još jedna faza kao i sve do sad pa samo čekamo da završi.  
    Inače smo super i sve je OK, curka ide u vrtić, ja radim punom parom, ali i pripremam se na FET (krioembriotransfer) onog smrzlića kojeg imamo iz prvog MPO postupka. U ponedjeljak imamo zakazan termin tako da držite fige da uspije i ovaj put da dobijemo svoju drugu bebicu. 
    Čitala sam nešto malo unatrag pa vidim da ima i novih bebica i novih trudnica pa ovom prilikom čestitam svima! 
    Lijepo vas je čitati i svega se prisjetiti. Nadam se da ste sve dobro i vaša dječica također! Puse

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Curke drage!!!
    Samo da Vas sve pozdravim, nadam se da su sve bebice dobro, vise nisu ni bebice, a i mame naravno.
    Ja sam u isvekivanju poroda svaki dan, drzite fige i javite se malo!!😘

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

Sa dvoje tako male djece je bas izazovno 😂
    Neka su samo zdrave, drugo ce proci.
    Ruzice ajme nisam ni znala, sretno i zelim ti brz porod 🥰

blossom

Broj poruka: 390

Prijavi adminu

Drage mame kako ste, kako su vaši mališani?
    Lonmi kako si ti, kako hendlaš s dvoje?
    Bruna čestitam, Ružice si još u komadu 
    Bubice držim srećice da uspije i javi nam 
    Nešto sve više novih trudnica  ....meni je nakon trudnoće štitnjača buknula, hB zadnji nalazi su dobri, sad samo dio operirati i kad se sve stabilizira, voljeli bi da L dobije bracu ili sekuDakle MareiKate jel sam ja to dobro vidjela neki dan tvoj nick na popisu tema, morala sam kliknut 3 stiže  kad ti je termin, kako se snalaziš? ....joj presretna sam jer sam vidjela tvoj nick, ostalo mi u lijepom sjećanju naše dopisivanje....ali i dopisivanje sa svim curama
    Nadam se da će se i ostale cure javiti, da malo oživimo ovaj forum ---
    Emmie i Kety thx za iskustvo i Kety žao mi je što je maleni imao lošu reakciju  nama je prvo cijepljenje prošlo dobro
    jedino joj za 10 dana na lijevoj nozi kod uboda krenulo oticati i boljeti na dodir, pa nam je dala blagu kortikosteroidnu kremu, prošlo joj za 2 dana, ali i dalje joj je kvrga i bolno na dodir, pa joj masiram
    Valjda sad na idućem ide to famozno od kojeg mi svi pune glavu, nadam se da će i to proći ok.

• BruNa

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

Stalno udem tu da vidim ako se koja javi. Curke kako ste? Kaj ima kod vas?

• LuPa

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Ines

Tinchy_07

Pozdrav mame, molim Vas ako koja ima iskustvo s auto sjedalicom Lorelli Aviator 360°, sa isofix bazom. Gledam da je na akciji, a ne mogu nac Adac testove za nju i ne poznajem nikog da ju ima.
    Hvala puno
    Imam ju ja i odlicna je, sve preporuke za nju, ne bi se dvoumila ni sekunde. Od sigurnosti, lakoce postavljanja, udobnosti ma sve je top top 👍👍

Pozdrav, puno kasnim, no nadam se da ćete vidjeti. Kupili smo istu sjedalicu, malena ima 13 mjeseci i 10kg, i ne možemo nikako produžiti remencice, sto sad? Jel se onda veze s pojedem automobila ili? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.