Mom curica je 😊
Falis mi da skupa odbrojavamo, mi smo isti termin imale 😂 bas sam se neki dan sjetila kako smo od 100 odbrojavale 😂.
Probaj ju pustiti da sama jede, moja i cokolino hoce jesti sama, ali s prstima 😂, hoce se sama cesljati, prati zube, obuvati 😂. Vidjeti cu ja tu samostalnost kad ce trebati 😂
Za vocem nije preluda, osim lubenice, od povrca jede sve. Ne zamjeram jer i sama tako jedem, ali nije da njoj ne nudim vocke, samo ih ne zeli za sad. Zitarice tipa proso itd., 0 bodova. Od toga smo odustali. Cak ni gris bas ne voli, makar ga i zasladimo.
Jede s nama sve sto i mi, a za dorucak vecinom cokolino, bananu i nesto takvo, drugo ne prolazi.
Ma samo nek su zivi i zdravi 😊
Zabice moja uvijek me se lijepo sjetis ❤️ Ljubim te!
Nemam bas vremena tipkati zbog posla i svih drugih obaveza. A mala je zvrk, 300 na sat.
Mi smo trenutno u nekoj virozici, temperatura, ali nema deugih simptoma. Da nismo prebolili trodnevnu, mislila bih da je to, ali nema jos ni osipa… ne znam..
Vrtica se plasim k’o vraga zbog tih bolescurina, ali nemamo drugog izbora.
.
Nadam se da ste svi dobro.
Pozdrav svim mamama ❤️
Draga moja Žabice i ostale mame,
Evo samo da se malo javim. Ponekad malo svratim an forum ali ne pišem često.
Mi smo svi dobro. Trenutno smo u Kanadi kod mojih.
Let je trajao 9 sati, a malena je bila budna 7 i po od tih 9 sati. Možete zamisliti kako mi je bilo😆.Već sam budna jer se malena probudila u 3:30 ujutru, pitala jaje i pokazivala prstićem u usta. Ja napravila i jaje, a ona pojela samo mrvicu i to je to.Čestitam novim trudnicama, sretno trudilicama, a Avama žao mi je zbog tvog gubitka⚘
Pozdrav cure, baš je lijepo vidjeti da pišete. Baš mi fali ne tipkanje.
Moj maleni je odjednom naraso (kako je ranije rodjen i sitniji, sad se odjednom izduzio) i poceo je papti. Na moru smo, i on stvarno uziva, obozava se kupati, navečer setamo. Ima dana kad ne želi spavati preko dana, ali onda zaspi malo ranije. Baš uživamo. Prvi tjedan je bio deda s nama (i to je bilo bas uživanje za njih dva).
Ja sam malo došla k sebi zbog spontanog, ali malo me strah kako će se sve sad odužiti. Moramo čekati sad neko vrijeme da ponovno možemo raditi na bebici. A godine su tu.
Dakle, moja MissGraz 🥰😘💗i moja Emmie🥰😘 💜 imaju male zvrkove....jooj cure bit ce to vama vrrrrlo zahtjevno tamo do neke tri godine, a nakon toga bi trebalo biti samo lakse i lakse, moja "zvrkasta" je sada vec velika prava cura i predobra je, ali kad je bila beba bio je cirkus-doslovno ni jednu noc nije zaspala bez da ju nosam i pjevam-dokle god sam ju mogla drzati, mislim da je imala negdje 5-6 godina kada smo na jedvite jade uspjeli prestati s tim, ali uspavati ju u krevetu je tada trajalo 5x duze...😂😂😂😂
.
Avama-zao mi je zbog tvog gubitka🥀, to ni jedna zena ne bi trebala dozivjeti, ali eto-nazalost-dogadja se..
Ne brini, stici ces-ako smijem pitati-koliko imas godina?
Mame, koje kravlje mlijeko dajete djeci (ako ga piju)? Moj mali pije 1 bocu adaptiranog prije spavanja, al se razmisljam da se prebacimo na kravlje pa me zanimaju iskustva 😊
Hej draga! Ja ti dajem Dukat ili Zbregov svjeze mlijeko. 😊
Cca popije 1,5 dl navecer sa zitaricama u boci i isto toliko ujutro. 😊
Mame, koje kravlje mlijeko dajete djeci (ako ga piju)? Moj mali pije 1 bocu adaptiranog prije spavanja, al se razmisljam da se prebacimo na kravlje pa me zanimaju iskustva 😊Hej draga! Ja ti dajem Dukat ili Zbregov svjeze mlijeko. 😊
Cca popije 1,5 dl navecer sa zitaricama u boci i isto toliko ujutro. 😊
Hej kakve žitarice joj daješ u boci?
Mi smo joj probali dati svježe mlijeko koje smo kupili u Veroniki, ali na prvi gutljaj se stresla i nema šanse, tako da smo i dalje na adaptiranom. Ono što me ljuti/muči je što ona popije oko 135ml navecer pred spavanje, pa oko ponoći 210 ml i sad se već par noći budi opet oko pol 3 da joj dam još mlijeka pa napravim još 135 ml. Ona popije skoro pola litre i neće ništa mliječno preko dana. Ok, tjesim se da je faza, bila je i bolesna sad par dana uz temp, ide joj četvorka i sve kužim, ali kako da joj smanjim to mlijeko?
Preko dana i dalje su to muke - sve one fine voćne kase sa zitaricama koje je jela ujutro smo izbacili i mogu biti sretna ako pojede palačinku ili ustipak. Sav moj trud za zdravu prehranu je pao u vodu 🥺 stvarno sam došla u fazu da sam presretna ako pojede krisku salame ponekad jer je užasno izbirljiva postala, a ja skroz bez ideja za obroke 😔
Bebano, dajem joj ili Milupu iz Mullera ili Hipp ili Lino onu mijesavinu zitarica. Ponekad ubacim zobene i dodam malo vanilije. Kako kad. To sve pije na bocu sa sisacem za gusti protok. Ako joj dajem na zlicu puno manje pojede. A i to joj je neki ritual pred spavanje.
Za dorucak joj obicno napravim kao neki smoothie sa zobenima i mlijekom i dodam voce u to - krusku, jabuku, bananu, sumsko voce, itd.
Izbacila mi je medjuobroke skoro potpuno, jedino sto prolazi je mozda malo banane. Jednostavno nece i nece, sto god nudila - voce, slatkise, svejedno je. Rucak i veceru zato pojede i vise nego odilcno, pa se ne brinem previse iako bih volila da ima malo vise unosa voca, ali trudim se to kroz dorucak nadomjescivati i pije neki sirup od bazge i crnog ribizla za imunitet.
Mlijeka po noci popije do 150ml Bebimila 4, to se ne trudim izbaciti pogotovo sad kada je izbacila medjuobroke.
Sortiraj odgovore
Najstariji