Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica

Broj poruka: 464

Prijavi adminu

Jbm mu više i tu koronu, želim svima bez oporavak 💪 tko zna možda smo i mi imali jer je mali imao virozu, bili smo kod dr.valjda bi nam doduše rekao. Kad je malom prestala temp meni počela opća slabost, lagan kašalj,  bez temp, i tako skoro tjedan dana, a prehlađena nisam bila valjda 10 godina. Ako je i bila, dobro smo prošli. Stvarno se više ne može izbjeći.
    Inače mi smo bili u skoku očito, sutra puni 9 mjeseci, sjedne stoput na dan, ne pada, ustaje se na noge zadnjih par dana, a mislila sam da imam još vremena do tada.

🌺Principessa🌺

Broj poruka: 458

Prijavi adminu

Mi smo na Fran Mihaljević, cekamo..

• Dora2021

Broj poruka: 695

Prijavi adminu

🌺Principessa🌺

Kaj je bilo? 

🌺Principessa🌺

Broj poruka: 458

Prijavi adminu

Dora2021

🌺Principessa🌺

Kaj je bilo?

Ima laringitis uz koronu, radili su joj dvaput inhalacije, dobila pikicu u guzu, vadili krv.. upravo smo dosli doma hvala Bogu! ❤️

• Dora2021

Broj poruka: 695

Prijavi adminu

🌺Principessa🌺

Dora2021

🌺Principessa🌺

Kaj je bilo?
    Ima laringitis uz koronu, radili su joj dvaput inhalacije, dobila pikicu u guzu, vadili krv.. upravo smo dosli doma hvala Bogu! ❤️

Ajme, pol dana 🥴 a ribica 💓 pusa da prođe brzo 💋🤞 ne ponovilo se 💞💞

Valkris

Broj poruka: 1183

Prijavi adminu

Lussi držite se 🤞
    I svi bolesni.. 
    Mi svi pozitivni, mene satralo. Bolovi leđa, glavobolja, mišići, temperatura, mučnina, povraćanje, groznica, i onda se to malo smiri uz Lupocet, pa danas potoci iz nosa cure..
    Klinci i muž sa blagim simptomima hvala bogu, muža isto leđa bole.. 
    Inače u izolaciji smo od petka i Malac je prvi bio pozitivan na kućnom u srijedu, odnosno 5.dan od kontakta sa zaraženom osobom (tetom u vrtiću), a muž i ja pozitivni tek od jučer na kućnom, a simptome imamo par dana.
    Držite se svi, proći će sve to 😘😘

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Valkris i Principessa i sve zaražene mame i bebe, držite se, evo mi smo bolje, tj maleni je bolje a uhvatilo ga je u ponedjeljak noc. Jučer smo već bili malo u đir.
    Stalno mozgam gdje smo skupili, pazili smo se, ne bolesno ali smo pazili, i nikako ne mogu dokučiti, znam da to sad nije ni bitno ali eto... bitno da su nam oni dobro a za nas ćemo lako....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Drage mame, saljem veliki zagrljaj vama i bebicama da cim prije ozdravite ❤ Nije vam lako, ali drzite se, proci ce i ovo 🙏❤

Baby P 03/21 💙

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

Držite se mamice ❣ držimo 🤞🤞 da cim prije ozdravite svi skupa i da nam brzo dođe proljece i ljeto i da ova glupost nestane vise 🥺😡 Pitanje za mame dojilje, koje jos uvijek nisu dobile...jel ima uopce takvih jos tu osim mene? 🙈😅 s prvim sam dobila mjesec nakon sto sam prestala dojit..sad jos nema naznaka. Kak je kod vas bilo? 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Drage moje držite se sve ce ovo jednom biti proslost i kovid i muke ove..jer zaista je puna kapa svima vise em izolacije em bolova uzaaas..mi smo u izolaciji od stare godine bili do 16.01 evo jucer sin se žalio na stomak da ga boli i glava evo jutros 37,7 zar opet.. Boze smiluj se🙏🏻
    Kety ja jos dojim imala sam dva puta menstruaciju toliko obilnu da mi je procurilo na svaki moj korak..uzas jedan ..kupovala sam one uloske xxl velicine od pupka do lopatice doslovno jer tolike izljeve nisam imala nego pri porodu.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.