Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

mom_of_4

NeverEver 🥰🥰🥰🥰 sve ok ma kad joj “dode vrime “i puzat ce i setat jasno mi je ne odlucujem ja o tome.
    Lonmi 😂nije mi nitko rekao hvala Bogu na kontrolama sve ok bude nego znas mene ja je usporedim s nekom bebom od 8 mj pa mi pari sitna sva dok svi lazu da je najnormalnija za svoju dob..ujutro nam je bas kontrola mislim danima nekih 8500 i 69 cm moja procjena vidit cemo bas sutra.. principesa
    Evo moja ima jedan mali mali tek provirio 🥳🥳

Ajme pa curka je savrsena 🥰
    Ja se vec prepala da postoji neki problem. 
    Mi smo na 9100g i 76cm dugi. Do prije mjesec dana nije bilo niceg i onda odjednom zubi, puzanje, posjedanje.
    Sad tek vidim koliko mi je bilo lakse dok nije puzala, ovako samo trcim za njom 😂, a ima je i za dici sad vec, po cijele dane smo same, kicma pati 😂

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

Elly uzas je ta korona, moj muz je imao blage simptome, ali ostao je neki iritantan kasalj koji ga gusi po cijele dane. Ja i malena za sad nemamo 🙏
    Dobro da ste bolje 🥰, ne ponovilo se. 

🌺Principessa🌺

Broj poruka: 458

Prijavi adminu

Valjda bide joj izbio koji zub zacas haha puže, diže se na noge, sjedi, brblja,ali zuba nigdje😂
    Evo nas u timu Korona, muž pozitivan na kućnom, u izolaciji smo od danas..
    Ja i malena smo negativne zasad

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

🌺Principessa🌺

Nego,jesmo mi jedini bez zuba jos? 😂 Nijedan nema,a neda gledati u usta hahaha

Ma daj...njoj ce ko od sale...samo ce izvirit odjednom par komada 🤭😍👌

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Mi imamo malih ali slatkih 8400 i 68 cm 🐥..sve ok to je najbitnije naruceni za desetak dana na cjepivo i eto…
    Principesa moja najstarija je prvi zibic s 13 mj dobila tako da ima  fore hahahahha dok je krenu fackat decki izac ce joj svi 😂😂😂😂

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Drage, najdraže mame i bebe samo da vas pozdravimo.
    Nadam se da ste dobro, mi bas i nismo, mali ima koronu.
    Muž također pozitivan m, a vjerovatno i ja ali nemam simptome... mali dvije noci i dana ima visoku temperaturu i sve skupa je to užasno.
    Ja ne znam kako vi s tim kućnim testovima jer se nama nisu pokazali pouzdani. Muž doma negativan, isto dan napravio pcr i naravno pozitivan. I ja sam na kućnom negativna a na pcr u očekujem da ću biti pozitivna.
    Čuvajte sebe i svoje bebice.❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama

Broj poruka: 1260

Prijavi adminu

Moj maleni ima isto samo 2 zubica, a 10mj. Tako da nas ima više koji cekamo zubice.
    Mi smo jučer kupili nova kolica za šetnje Mast m4 i baš su zmaj! Kako vi mame s dvoje djece male razlike idete u šetnju, da li stariji žele hodati? Imate nastavak za kolica? Ili?

• thera

Broj poruka: 1200

Prijavi adminu

Jutro mamice🥰
    Mi imamo 3 zubica i to donja. S time da se gore vec neko vrijeme sve bijeli a on slini i zvace sve toliko da imam osjecaj da ce sam sebe pojesti. Tak da cekamo…
    Korona-evo i nas u 2.krugu. Dragi je pozitivan,ja negativna za sad,malog nismo testirali. Grlobolja,glavobolja,kasalj,lagana temp. Mali je srecom za sad ok a i nama su puno laksi simptomi nego prije 3 mjeseca kad smo prebolili prvu. 
    Padanje- kad ga pustimo bez nadzora pad je osiguran u prvih 30 sekundi. Toliko je brz da valjda ruke ne stignu pratiti noge,zapetlja se i glavom o pod😅 Dize se uz sve,krevet,zidove,police..i to naravno rezultira padom ako nismo pokraj. Jucer je dragom pao jer je pokusao sici s kreveta,na glavu,naravno. Srecom docekao se nekako na ruke. Veselo u svakom slucaju. Drzite se❤️

🌺Principessa🌺

Broj poruka: 458

Prijavi adminu

Jel kog bolila kicma? Vise ne znam jel to od nosenja male ili korona, grlo me boli , kucni je negativan.. u utorak idem na pcr

Elly94

Broj poruka: 261

Prijavi adminu

Kicma boli od korone ...znam dosta ljudi ..pa  i mog dragog i mene je boljelo

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.