NeverEver 🥰🥰🥰🥰 sve ok ma kad joj “dode vrime “i puzat ce i setat jasno mi je ne odlucujem ja o tome.
Lonmi 😂nije mi nitko rekao hvala Bogu na kontrolama sve ok bude nego znas mene ja je usporedim s nekom bebom od 8 mj pa mi pari sitna sva dok svi lazu da je najnormalnija za svoju dob..ujutro nam je bas kontrola mislim danima nekih 8500 i 69 cm moja procjena vidit cemo bas sutra.. principesa
Evo moja ima jedan mali mali tek provirio 🥳🥳
Ajme pa curka je savrsena 🥰
Ja se vec prepala da postoji neki problem.
Mi smo na 9100g i 76cm dugi. Do prije mjesec dana nije bilo niceg i onda odjednom zubi, puzanje, posjedanje.
Sad tek vidim koliko mi je bilo lakse dok nije puzala, ovako samo trcim za njom 😂, a ima je i za dici sad vec, po cijele dane smo same, kicma pati 😂
Drage, najdraže mame i bebe samo da vas pozdravimo.
Nadam se da ste dobro, mi bas i nismo, mali ima koronu.
Muž također pozitivan m, a vjerovatno i ja ali nemam simptome... mali dvije noci i dana ima visoku temperaturu i sve skupa je to užasno.
Ja ne znam kako vi s tim kućnim testovima jer se nama nisu pokazali pouzdani. Muž doma negativan, isto dan napravio pcr i naravno pozitivan. I ja sam na kućnom negativna a na pcr u očekujem da ću biti pozitivna.
Čuvajte sebe i svoje bebice.❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro mamice🥰
Mi imamo 3 zubica i to donja. S time da se gore vec neko vrijeme sve bijeli a on slini i zvace sve toliko da imam osjecaj da ce sam sebe pojesti. Tak da cekamo…
Korona-evo i nas u 2.krugu. Dragi je pozitivan,ja negativna za sad,malog nismo testirali. Grlobolja,glavobolja,kasalj,lagana temp. Mali je srecom za sad ok a i nama su puno laksi simptomi nego prije 3 mjeseca kad smo prebolili prvu.
Padanje- kad ga pustimo bez nadzora pad je osiguran u prvih 30 sekundi. Toliko je brz da valjda ruke ne stignu pratiti noge,zapetlja se i glavom o pod😅 Dize se uz sve,krevet,zidove,police..i to naravno rezultira padom ako nismo pokraj. Jucer je dragom pao jer je pokusao sici s kreveta,na glavu,naravno. Srecom docekao se nekako na ruke. Veselo u svakom slucaju. Drzite se❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji