Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Lusi,ja iza sebe imam tri negativna kućna testa, a znala sam da je imam. Danas pcr naravno pozitivan.Da, bolovi u kralježnici, glavobolja, bol u mišićima i umor, to su moji simptomi.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

🌺Principessa🌺

Broj poruka: 458

Prijavi adminu

Da da, bas mi i prijateljice pricaju kaj su preboljele da su ih leda jaaako bolila..mislila sam da sam luda😥 i koljena me bole bas.. jucer sam radila test doma i danas isto i negativni,sad necu opet.. mozda u nedjelju napravim jos jedan kucni kad idem u utorak na pcr tak i tak.. 
    I grlo me boli,onak..malo grebe...
    Drzite se🤞🏼🤞🏼🤞🏼

• NeverEver

Broj poruka: 1041

Prijavi adminu

Cure, mi dobili koronu pogledom valjda. Znate da nedam nikom da ga nosi dulje od 5 min i to s maskom, mi cijepljeni, nedemo nikam, narucujemo online. Cini se da je pobrao u tih 10 sec pregleda kod pedijatra, u cekaonici smo bili sami, sestra i dr nemaju simptome, imali su maske, malog sam ja drzala na vagi, dr ga je gledao 3 sec. Zakurio on meni, mi smo se isti dan svi testirali, testirali i njega iz sline kucnim testom i svi negativni. Njemu se temp nastavila, dakle dvije noci i jedan dan al hvala bogu dobro ju je podnosio, samo se htio mazit, nije plakao, jeo je i vise nego inace pa je bio dobro hidriran. 38.7-39 je bila. Njemu temp stala, mene ZABOLJELA LEDJA, pocela kasljat, odma sam znala da nije obicna prehlada ako boli tijelo, posumnjala sam na gripu al kao da eliminiramo koronu napravili opet test i muz i ja. Pozitivni oboje. Dakle kucni test pokazuje valjda samo nakon sta par dana imate simptome. 
    Mi smo jos u grlobolji, temp nemamo, osjecaj slabosti je tu, bolovi u ledjima i glavobolja prosli isti dan.
    Mi smo kao blage simtpome imali al nije to zezancija. Samo sta vam ne mogu vise rec cuvajte se jer ako smo mi pokupili a mi smo se ekstremno cuvali, ne moze se to izbjec vise. Tko misli da moze i zeli, neka se radije cijepi. Mi ocito nebi dobili nego smo dobili od njega koji nije cijepljen, on je pokupio a mi od njega i bojim se da bi ja imala puno zesce simtpome da nije omikron jer je mene dost pokosilo. Inace sam mlada 😂 zdrava, nisam temp imala 13 godina, prehladu/hunjavicu zadnje 4. Samo da znate, uz omikron vam ide uzasna glavobolja prvi dan, kihanje i kasljanje, boli tijelo barem 1 dan, temp najvise 38.5 i moze bit mucnina i probavne smetnje. Meni je sve to i bilo. Prvo mucnina pa bolovi u ledjima i tijelu, onda sam zakurila na 37.7, osjecaj slabosti, dok prodje temp dolazi kasalj i sad smo kao bolje. #bljak

• NeverEver

Prijavi adminu

Lussi moj muz je sa 9 mj dobio prve donje jedinice a do godine dana je imao samo ta dva zuba, svi su izrasli, lijepi, bijeli, nema karijesa. Ne brini. Moj malac valjda na mene pokupio, 9.5mj ima, sa svih 8 me ugrize😅 

• NeverEver

Prijavi adminu

E i stinica jos, ne znam kak vase bebe, al moj spaaaava i spaaava od kad je imao koronu. Inace je ok spavao al sad bas otegne, 12, 12.5 sati po noci i 2-3 po danu. Dok spava nema temp (36.5 u guzi smo izmjerili) i ne kaslje, obnavlja se pa ga ne diramo. Prek dana nije malaksav al nije ni aktivan kolko je prije bio, to ocekujemo kroz par dana, valjda se smilovao dok smo bolesni oboje.

• Dora2021

Broj poruka: 695

Prijavi adminu

NeverEver

E i stinica jos, ne znam kak vase bebe, al moj spaaaava i spaaava od kad je imao koronu. Inace je ok spavao al sad bas otegne, 12, 12.5 sati po noci i 2-3 po danu. Dok spava nema temp (36.5 u guzi smo izmjerili) i ne kaslje, obnavlja se pa ga ne diramo. Prek dana nije malaksav al nije ni aktivan kolko je prije bio, to ocekujemo kroz par dana, valjda se smilovao dok smo bolesni oboje.

O sunčeko 💙 pa sto mu gromova 😫😫 bas mi je žao kaj to morate prolazit, vidis ti vraga di je svukud ta beštija 🤬  

• Dora2021

Prijavi adminu

Sve vas kaj vas je ulovila ta beštija, zelim da prodje brzo i što bezbolnije ❤️❤️❤️❤️

🌺Principessa🌺

Broj poruka: 458

Prijavi adminu

Evo i moja curica je pozitivna na kucnom,ja i dalje negativna

• Dora2021

Prijavi adminu

🌺Principessa🌺

Evo i moja curica je pozitivna na kucnom,ja i dalje negativna

Mišica 💓 mama, drz te se i da prodje brzo ko munja i bezbolno 💖

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Joooj suosjecam sa svakom koja se trenutno nosi s covidom 😔 ,samo da prode sta prije i bezbolnije 🙏🏻
    Mene isto grlo boli i glava rastura Al mislim da sam  se prehladila da nije bestija jer vjerovatno bi me oborilo s nogu kao sto me obori umor od nespavanja jer nju zubi muce uzasno.Imam osjecaj da ce sada cijeli arsenal zubi izaci odjednom🐥🙈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.