Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz

Broj poruka: 1324

Prijavi adminu

Bebanomoje to sto ti opisujes mi smo imali, uzrok je bila vrecica za urin. Kad je bila bolesna morali smo hvatat urin za analizu, pa od te vrecice i ljepila je krenulo tako kako ti opisujes… nista nije pomoglo dok nismo otisli u dermatologa, dg. je bila iritativni dermatitis koji je presao u candidu… dobili smo TRIDERM kremu 2xdnevno mazati 5-7 dana (za dva dana je doslovno sve otislo) i onda nastaviti Rojazolom 2 tjedna 2xdnevno, a izmedju ta dva puta mazati sa Avene Cica kremom i Bepnthen masti… guzu prati u Bioderma Atoderm ulju. Potpuno smo morali izbaciti vlazne maramice, guzu samo prati mlakom vodom i cistiti fiziloskom, mijenjati cesto… 
    Guza nam je sad k’o u princeze, ni manje ni vise 🤭😀
    Nas derma je u Splitu, tako da ti nazalost ne mogu dati preporuku za Zg… 😕

• Bebanomoje

Broj poruka: 770

Prijavi adminu

MissGraz

Bebanomoje to sto ti opisujes mi smo imali, uzrok je bila vrecica za urin. Kad je bila bolesna morali smo hvatat urin za analizu, pa od te vrecice i ljepila je krenulo tako kako ti opisujes… nista nije pomoglo dok nismo otisli u dermatologa, dg. je bila iritativni dermatitis koji je presao u candidu… dobili smo TRIDERM kremu 2xdnevno mazati 5-7 dana (za dva dana je doslovno sve otislo) i onda nastaviti Rojazolom 2 tjedna 2xdnevno, a izmedju ta dva puta mazati sa Avene Cica kremom i Bepnthen masti… guzu prati u Bioderma Atoderm ulju. Potpuno smo morali izbaciti vlazne maramice, guzu samo prati mlakom vodom i cistiti fiziloskom, mijenjati cesto…
    Guza nam je sad k’o u princeze, ni manje ni vise 🤭😀
    Nas derma je u Splitu, tako da ti nazalost ne mogu dati preporuku za Zg… 😕

E vidiš, nama je rojazol i a derma - dermalibour cica krema u kombinaciji skoro sve izlječilo ali opet je iz nekog razloga krenulo. Tako da ovo tvoje me tješi da nam samo još nešto nedostaje da imamo pravi recept, hvala ti ❤

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Kod nas treci dan traje temp 38,4 crp 2,5 a leukociti niski cini mi se 2,9-3 jel ikome tako bilo pa da su se vratili u normalu nakon Virozetine…. Kaze dr viroza tipicna kao ponovit cemo krvnu sliku nakon ..ma znam sve Al ono…spasite me pozitivom 🙏🏻
    Danas  cu ponoviti kucni test njoj i sinu da vidim jos  jednom da nije guba od kovida

• Bebanomoje

Broj poruka: 770

Prijavi adminu

mom_of_4

Kod nas treci dan traje temp 38,4 crp 2,5 a leukociti niski cini mi se 2,9-3 jel ikome tako bilo pa da su se vratili u normalu nakon Virozetine…. Kaze dr viroza tipicna kao ponovit cemo krvnu sliku nakon ..ma znam sve Al ono…spasite me pozitivom 🙏🏻
    Danas cu ponoviti kucni test njoj i sinu da vidim jos jednom da nije guba od kovida

Mojoj su leukociti bili niski kratko nakon viroze pa smo ponovili vađenje nakon 3 tjedna i tada je sve bilo super, tako da nemoj brinuti 😊

mom_of_4

Prijavi adminu

Bebanomoje hvala draga na odgovoru 😍😍😍bas me zvala prija mali joj je imao leukocite 3,1 i onu trodnevnu virozu nakon koje slijedi osip ..tako da desava se..mene afanalo na prvu Al bit ce sve ok..mrvici se spojila viroza i dva zuba od dole izasla .. pa mi je pretesko gledat je tako nervoznu a inace se smije s njima po kuci i vesela je..samo nek prode sta prije..🙏🏻

Elledanse

Broj poruka: 378

Prijavi adminu

Mame jedno pitanje nevezano za nasu temu, ali ako se kome da napisati. Koji su u hr najcitaniji portali ili koje vi citate? Ovo mi treba poslovno. Znam za 24 sata, net, index, klik, jutarnji, vecernji, zadovoljna, dnevnik, dnevo itd. Ako znate jos neki... 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

mom_of_4

Prijavi adminu

Elledanse smijat ces se i cudit ako kazem da nista od tog niti citam niti pratim🙈🙀 ja ko one babe kurjozne udem kad je nesto na sva zvona neka Boom vijest pa da ćirnem o cemu se radi inace me rijetko sta tamo interesira…

Elledanse

Prijavi adminu

Taj odgovor nijedan marketing djelatnik ne voli cuti 😂 Ali posto si ti mom of 4 onda razumijem. A i drustvene mreze dosta okupiraju, naravno ko prati i ima kad 🙈 

mom_of_4

Prijavi adminu

Elledanse 😂😂🙀doslovno kad uhvatim pet min u miru da sjednem onda evo mob u ruke i prolistam po njemu sta ima ..iako i to mi je bezveze nego eto u nesto da buljim u tisini (za sve je krivo dojenje)😂😂😂😂

Elledanse

Prijavi adminu

Ma ja samo ti doji. Sad mi je jasan taj trend dojenja u zadnje vrijeme 🤣 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.