Bebanomoje to sto ti opisujes mi smo imali, uzrok je bila vrecica za urin. Kad je bila bolesna morali smo hvatat urin za analizu, pa od te vrecice i ljepila je krenulo tako kako ti opisujes… nista nije pomoglo dok nismo otisli u dermatologa, dg. je bila iritativni dermatitis koji je presao u candidu… dobili smo TRIDERM kremu 2xdnevno mazati 5-7 dana (za dva dana je doslovno sve otislo) i onda nastaviti Rojazolom 2 tjedna 2xdnevno, a izmedju ta dva puta mazati sa Avene Cica kremom i Bepnthen masti… guzu prati u Bioderma Atoderm ulju. Potpuno smo morali izbaciti vlazne maramice, guzu samo prati mlakom vodom i cistiti fiziloskom, mijenjati cesto…
Guza nam je sad k’o u princeze, ni manje ni vise 🤭😀
Nas derma je u Splitu, tako da ti nazalost ne mogu dati preporuku za Zg… 😕
Bebanomoje to sto ti opisujes mi smo imali, uzrok je bila vrecica za urin. Kad je bila bolesna morali smo hvatat urin za analizu, pa od te vrecice i ljepila je krenulo tako kako ti opisujes… nista nije pomoglo dok nismo otisli u dermatologa, dg. je bila iritativni dermatitis koji je presao u candidu… dobili smo TRIDERM kremu 2xdnevno mazati 5-7 dana (za dva dana je doslovno sve otislo) i onda nastaviti Rojazolom 2 tjedna 2xdnevno, a izmedju ta dva puta mazati sa Avene Cica kremom i Bepnthen masti… guzu prati u Bioderma Atoderm ulju. Potpuno smo morali izbaciti vlazne maramice, guzu samo prati mlakom vodom i cistiti fiziloskom, mijenjati cesto…
Guza nam je sad k’o u princeze, ni manje ni vise 🤭😀
Nas derma je u Splitu, tako da ti nazalost ne mogu dati preporuku za Zg… 😕
E vidiš, nama je rojazol i a derma - dermalibour cica krema u kombinaciji skoro sve izlječilo ali opet je iz nekog razloga krenulo. Tako da ovo tvoje me tješi da nam samo još nešto nedostaje da imamo pravi recept, hvala ti ❤
Kod nas treci dan traje temp 38,4 crp 2,5 a leukociti niski cini mi se 2,9-3 jel ikome tako bilo pa da su se vratili u normalu nakon Virozetine…. Kaze dr viroza tipicna kao ponovit cemo krvnu sliku nakon ..ma znam sve Al ono…spasite me pozitivom 🙏🏻
Danas cu ponoviti kucni test njoj i sinu da vidim jos jednom da nije guba od kovida
Kod nas treci dan traje temp 38,4 crp 2,5 a leukociti niski cini mi se 2,9-3 jel ikome tako bilo pa da su se vratili u normalu nakon Virozetine…. Kaze dr viroza tipicna kao ponovit cemo krvnu sliku nakon ..ma znam sve Al ono…spasite me pozitivom 🙏🏻
Danas cu ponoviti kucni test njoj i sinu da vidim jos jednom da nije guba od kovida
Mojoj su leukociti bili niski kratko nakon viroze pa smo ponovili vađenje nakon 3 tjedna i tada je sve bilo super, tako da nemoj brinuti 😊
Bebanomoje hvala draga na odgovoru 😍😍😍bas me zvala prija mali joj je imao leukocite 3,1 i onu trodnevnu virozu nakon koje slijedi osip ..tako da desava se..mene afanalo na prvu Al bit ce sve ok..mrvici se spojila viroza i dva zuba od dole izasla .. pa mi je pretesko gledat je tako nervoznu a inace se smije s njima po kuci i vesela je..samo nek prode sta prije..🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji