Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    21. Siječanj 2022. 15:31

Moj bebac isto manje sisa po danu od kad papa. Ali nocu zato sve nadoknadi!!!
    Ja sam mu mislila davati iza godine ili kad već bude htio onaj kindermilch nor aptamil +1god.

Elledanse
    21. Siječanj 2022. 16:30

Avama cetkaj zube sa soft/mekanom cetkicom. Curaprox su dobro mekane i ne pritisci jako kada cetkas da ne ostecujes zubnu caklinu. Zubna pasta Sensodyne je za osjetljive zube. Meni je ovo ortodont preporucio kad sam nosila fiksni aparatic i od tada pretezito koristim. Mozda ti malo smanji osjetljivost. 
    Samo naprijed na drugu bebu. Vjerujem da ces pronaci dodatnu snagu i da ce to sve ici! 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Elledanse
    21. Siječanj 2022. 16:33

Sad si spomenula da manje sisa po danu a vise po noci. Moja mala pojede vise mlijeka po noci i ujutro nego po danu. Umjesto da smanji po noci ona se i dalje isto budi. Je li itko uspio to nocno smanjiti? 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• Tea2807
    21. Siječanj 2022. 18:16

Elly ako ti pase zg, zapad, baruna filipovica. Moja pedica je sanja pek i stvarno je super. Ona je nedavno preuzela naseg starog pedijatra koji je preminuo. Jako mi je zao za bebicu, i svaka cast vama da niste nekoga prebili tamo, ja neznam kako bi reagirala, pogotovo kad su bolesni a ignoriraju te. 
    Sretno dalje, i da nemate nikakve teze tegobe

Elly94
    21. Siječanj 2022. 20:55

Hvala ti Tea2807 !imam vec par kandidata samo ne znam dal' primaju ...Sve bum zvala pa i ovu kaj si preporučila samo da se maknem od ove..Dal' se uopce moze mijenjat pedijatar prije godine dana navrsene?

• Bebanomoje
    21. Siječanj 2022. 21:57

Elly94

Hvala tiTea2807 !imam vec par kandidata samo ne znam dal' primaju …Sve bum zvala pa i ovu kaj si preporučila samo da se maknem od ove..Dal' se uopce moze mijenjat pedijatar prije godine dana navrsene?

A gdje ste trenutno sa ped? Da ju možemo izbjeći u širem luku...
    Ne znam da li se može mijenjati, iskreno i mene to zanima...

Elly94
    21. Siječanj 2022. 22:02

Kod Tamare Voskresensky Baricic...najbolje je....  imala je jos kikseva odkad se Lukas rodio.. i totalno je bez zivota...da nisam neke stvari unaprijed cula od vas koje ste pisale ostala bi u neznanju...ma uzas ..

Elly94
    21. Siječanj 2022. 22:06

Jebes ti sve diplome kaj ima kad nije topla prema dijetetu i majci nego samo da obavi to ..mrtvo ladno kaj ima i to je to

pupetta
    22. Siječanj 2022. 08:38

Drage mame, samo da posaljem svima podrsku i zagrljaj i zazelim brzo ozdravljenje vama i bebicama. Drzite se, proci ce i ovo 🙏💕

Baby P 03/21 💙

• avama
    22. Siječanj 2022. 09:01

Mame maleni se počeo dizati uz stol i tako. Jučer cijeli dan i napokon je propuzao pravilno. (Cijelo vrijeme vojnicki). Jučer se okrenem a on stoji uz stolić. I sad se non stop diže uz nešto. 
    Tako da slijedi ludilo.

Jel ima koja mama iz Zapresica (ili blizu), ili zapadni dio Zagreba? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.