"od životinja ima primjera dvospolaca koji se sam oplođuju i na svijet donose potomke te primjere istospolnih parova koji također mogu imati potomke" - o čemu ti pričaš??? "primjere istospolnih parova"???? nisu to istospolni parovi nego potomci tih dvospolaca koji se mogu i nespolno razmnožavati! Ljudi se ne mogu nespolno razmnožavati! smiješno...
meni je smiješno što se danas kad se razvodi toliko puno ljudi poistovjećuje BRAK i OBITELJ..ja recimo smatram svojom obitelji i najbolje prijatelje..isto tako samohrani roditelj smatra svojom obitelji svoje djete,a supružnici koji nemogu imati djete u obitelj svrstavaju i svog psa ili mačku..pa ne vidim razlog zašto dva muškarca ili žene zajedno nebi imali obitelj...njihova ljubav u njihovoj obitelji nije manje bitna niti različita od drugih obitelji kakve god da jesu po sastavu...također ja sam primjer koji ima bebu na putu i dragog,mi smo kao sa slike...ali ja nisam u braku sa svojim dragim no zbog toga nismo manje obitelj niti se manje volimo niti to ljudima smeta... ja neću odgajati svoje djete da mrzi razlićitost,već da voli sve svoje prijatelje kakvi god da jesu,da prema svima bude pristojno,da pomaže i da zaštiti one koje drugi maltretiraju ili da ako njega netko maltretira da zna kome se treba obratiti i da zna da nisu svi ljudi takvi. gejevi ne štete nikome niti ikoga ugrožavaju niti žele posvajati djecu..oni žele ono što želi svaka normalna osoba,da vole, da budu voljeni i da budu prihvaćeni..smatram ovaj referendum nepotrebnim jer smo u krizi i jer će si sad svakakve budale dati za pravo da maltretiraju drugaćije a ne da rade ono za što će dati glas 'za' a to je štititi ljubav koja karakterizira obiteljsku zajednicu
Kao prvo gayevi imaju obitelj. To su njihovi roditelji, braća, sestre, djedovi bake... Ovdje se radi baš o tome da se gay zajednica ne naziva brakom i da nije u redu da posvajaju djecu (što naravno žele). Jer di je onda pravo tog djeteta??? Da ga "obilježiš" za čitav život i učiš cijelo društvo kako je normalno imati 2 tate ili 2 mame. A šta kad se taj gay par rastavi, pa svatko od njih nađe nove partnere... onda će dijete imati 4 mame ili tate... Ma super!
Sortiraj odgovore
Najstariji