Mama, zašto se ovi dečki drže za ruke?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GoranaR.
    25. Studeni 2013. 22:51

Draga Ana, prelijepo rečeno!
    U potpunosti se slažem.
    Djeca tako lako prihvacaju stvari oko sebe upravo takvima kakve jesu.
    Mnogi od nas bi mogli puno naučiti o prihvaćanju, od njih.
    Hvala na divnom i tečnom tekstu:)

Zeko123
    26. Studeni 2013. 08:41

A pitanje koje slijedi... "Mama kako bi ja došao na svijet da si ti voljela neku curu, a ne mog tatu?"

dalena
    26. Studeni 2013. 10:39

U potpunosti se slazem sa odgovorom, osim sto ja u takvo objasnjenje prakticiram svojem djetetu ponuditi nekoliko smjerova u kojem on moze odabrati svoje mišljenje.. Neki ljudi misle da je to potpuno normalno.... Neki ljudi misle da je to psihicka bolest.... Neki ljudi misle....

Zeko123
    27. Studeni 2013. 22:09

Slažem se s anteom11.

Ne znam šta se sad svi nešto javno izjašnjavaju i prave pametni... Izađeš lijepo na referendum i zaokružiš svoje mišljenje (koje nikog drugog ne treba zanimati), a svome djetetu objasniš na primjeren način ono što TI kao roditelj smatraš da je ispravno. Jer zato i jesmo roditelji, da odgajamo svoju djecu u skladu sa našim uvjerenjima i ne radi se samo o ovom pitanju, nego o 10001 pitanju koje će nam djeca još postaviti u životu.

• mojaljubovica
    28. Studeni 2013. 11:16

Nemam rijeći,kud ide ovo društvo.Kako može biti nešto normalno što nije prirodno.Da je to prirodno da se vole osobe istog spola onda bi se ta priroda pobrinula da isti mogu imati djecu,pa stoga i obitelj.Obitelj ćini zajednica osoba različitog spola koji imaju djecu i to je normalno.Sve ostalo nije normalno.Homoseksualizma je bilo oduvijek ali ne u ovolikom broju što govori da su načete sve moralne i društvene vertikale ljudske civilizacije.Da bi istospolni parovi imali djecu oni moraju posvojiti dijete a to dijete nitko ne pita želi li rasti u takvoj zajednici,Šta je s pravima tog dijeteta?Ako društvo krene u tom smjeru šta će biti normalno za 100 i više godina? Djecu treba odgajati  da samo muškarac i žena mogu imati dijete prirodnim putem i a  sve drugo je neprirodno.Što se tiće gay parova uvijek ih je bilo i bit će,ali zar se moraju toliko eksponirati i tražiti prava koja im po prirodi ne prirpadaju.Nitko ne može zabraniti da dva dečka žive skupa ali da im se zakonom dozvoli da imaju prava osnivati bračnu zajednicu a stoga i obitelj ,tu sam protiv.Svatko dijete mora imati mamu i tatu a ne mamu i mamu ili tatu i tatu pa stoga mislim da je sve dalje uopće glupo raspravljati.

• drava06
    28. Studeni 2013. 13:12

Odlično, odgovrila bih isto tako. Jer tko smo mi da odlučujemo što je normalno ili što je prirodno, da je nešto neprirodno onda to prirodna ne bi stvorila,a koliko ja znam nitko nije sam odlučio i rekao: ja ću sada malo biti gay, takav se rodiš. Samo neki to možda ne prihvate i budu nesretni cjeli život, baš zbog ovakvog odvratnog društva kojemu je sve što je drugačije odmah bolesno ili neprirodno ili što već.

Zeko123
    28. Studeni 2013. 15:47

Ma dajte molim vas.... Pa šta je ljudska vrsta spala na to da se uspoređuje sa životinjama kako bi se opravdali homoseksualci??? Neka se oni lijepo vole i rade štavhoće iza zatvorenih vrata, nemam NIŠTA protiv njih. Ali bi vas pitala jedno pitanje... Da se sutra zaljube deda od 80 god i njegova unuka od 16 i da žele sklopiti brak, vama bi i to bili NORMALNO? Ili da se počnu ženit ljudi sa svojim mačkama i psima? Pa i oni se vole....

antea11
    28. Studeni 2013. 15:59

Točno to sam i ja pomislila, nismo životinje (a posebno je smiješno uspoređivati ljude s dvospolnim vrstama!!!!) Uopće mi se ne da to komentirati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.