Lovci na ovulaciju (LH trakice) - 8. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moon
    [UREĐENO] 15. Travanj 2026. 19:58

Evo cure ja bih da ispišem update od mene, Mango znam da si ti pričala da imaš migrene a ovo mi je sada najveći problem. Imam odavno terapiju sumatriptanima kad krene napad (ne smiju se piti svaki dan) ali je meni od kad sam izašla iz bolnice napad svaki drugi dan. U nedjelju sam popila jer me boljelo i imala sam kao panični napad stezalo me u grudima i tresla sam se. Danas doktor bio baš zabrinut jer je to izgleda krenulo trovanje tim lijekovima jer sam ih pila previše, boli me prečesto. Sad sam dobila paracetamole svaki dan + još neke analgetike i za 7 dana kontrola da se presječe taj ciklus. Ako to ne uspije bojim se da ću morati odgoditi transfer dok to ne riješim jer mi se tijelo treba očistiti od svih lijekova. Danas u ordinaciji gleda on mene gledam ja njega i plakali bi oboje nema šta da mi da da je dovoljno efikasno a da se očisti kroz mjesec dana. 
    Nakon transfera ću zbog ovoga uzeti bolovanje do bete, ako bude pozitivna možda i duže jer tad neću smjeti piti ništa od ovog i to mi je zaprijetio i neurolog i gin. Nisam mislila ali iskreno imam i sad prava da ga uzmem na ove dijagnoze. 

Oprostite na postu, ne morate ni odgovarati ni čitati ja sam se morala istresti jer sam više očajna i bojim se da neću uspjeti doči do svog cilja jer me ovo spriječava. 

[OBRISANO] 14. Travanj 2026. 21:18
    purko19
    14. Travanj 2026. 21:39

Neka si se istresla, bolje nego drzati u sebi, ja moram priznati da je moja anksioznost uzrokovana neplodnoscu prestala nakon sta sve svoje misli prenesem ode vama. 
    Tu smo da budemo jedna za drugu.
    Pij to sta to je doktor reka, odmaraj se, spavaj, setaj na zraku, pij puno vode, ako treba odi na bolovanje jer moras sebe na prvo misti staviti.
    Ako bude potrebno prebcit ces FET, u svom pustom cekanju ako jedan misec dodatno znaci da ces biti zdravija i spremnija, fala bogu.
    Od sveg srca ti zelim da sta prije dodes na svoje da mozes reci da si sad dobro ❤️

👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
    Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
    🧔🏻‍♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
    01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
    💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
    🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    14. Travanj 2026. 21:51

Hvala cure da nije vas ne znam gdje bih sve iz sebe izbacila. Baš sam očajna najviše jer imam osjećaj da sam ovo sama sebi uradila a znam da nisam otišla na ivf pojela bih se jer nisam pokušala i dala sve od sebe. Samo želim da me ne boli i da dobijem dijete zar stvarno toliko puno tražim? A neki to imaju i ne cijene ni 5%.. Samo se nadam da će mi pomoći sad ova terapija da mogu nastaviti ka svom cilju i na kraju da živim normalan život. Kao da ivf nije bila dovoljna muka iskreno naspram ovoga sad ivf je ništa pikala bih se do kraja života svaki dan

👩🏻‍🦱 -27, endometrioza, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
    🧔🏻‍♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
    🧬 DFI 26%
    3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
    5/26 FET - prirodni, nema ovulacije ✖️
    6/26 FET ⏳

rinolada
    14. Travanj 2026. 22:04

Ajme Moon grozno  stvarno mi je žao, već sam sto put napisala isto, al ne mogu vjerovati koliko te napalo, nikako da te muke zaobiđu :( stvarno se čovjek zapita što mu je to trebalo u životu... ali hej, sve, baš sve u životu prođe, tako će i to. Izdrži nekako, doći će kraj ♥️
    btw, sad ću skroz pasti s Marsa.. jedna curka koju pratim na ig je liječila migrene botoksom. Ne znam ništa o tome, osim da je njoj pomoglo. Možda je to neka luda alternativa koja zaobiđe puste tableturine

👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
    👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
    1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
    FET 5/26 ⏳️

Moon
    14. Travanj 2026. 22:16

Rinolada nema što pokušala nisam samo taj botoks još ne. Kamenje neko, akupunktura, daith pirsing imam, nema kakve injekcije nisam primila i gdje nisam primila, špricala u nos, mackala po sebi i sve je to privremeno. I nekoliko doktora je reklo da to može pomoći ljudima koji dobiju migrene nakon neke bolesti, pada, povrjede ili slično, ja nisam te sreće. Moja baka je imala, moja mama je imala i obe su u menopauzi prestale dobijati napade. I svi doktori su sigurni da mi je menopauza jedini trajni lijek a do tad bori se ovako 😔
    Trenutno mi nije cilj da me nikad ne boli jer znam da to ne može ali bih voljela da to bude jednom u mjesec dva a ne baš svaki drugi dan

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

missD
    15. Travanj 2026. 06:28

O Boze dragi, ovo je bas muka kao da ivf sam po sebi nije dovoljna muka ☹️ stvarno mi je zao moon, bas te sve snaslo. Grlim te, drzi se 🫂❤️
    Slazem se s curama, budi sad sebi no1, sve drugo ce doci, i posao,  i transfer i sve. Ti si najvaznija, stavi sav fokus da se ti oporavis i odmoris.

👩‍🦰29, PCO jajnici, endometrioza
    HSG, OGTT, histeroskopija ✅
    Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
    🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
    03/26 FET ❌
    05/26 FET ➕

Mango.
    15. Travanj 2026. 06:31

Moon, joj kako mi je zao ..nista drugo pametno ti nemam reci. Ocito si hormonski osjetljivija, cim ti je mami s menopauzom prestalo😒 
    Bas bas mi je zao, nadam se da ces naci nacin da te migrene prestanu i da ces se napokon osjecati bolje 🫂❤️ nemam ti pametan savjet, i ja ih znam imati ali ni blizu tako izrazeno kao tebi, meni s obicnim lijekovima i mrakom se smiri..

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

rinolada
    15. Travanj 2026. 18:11

Moon, kužim, očito je to genetski uvjetovano :( preloše. Ne znam, istraži možda još taj botoks kao zadnju opciju. Samo mislim da ne smije u trudnoći+dojenje, bar ovaj koji ide u mrštilice xD

1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
    FET 5/26 ⏳️

Moon
    15. Travanj 2026. 19:58

U trudnoći smije samo paracetamol a meni to kao tik tak 😅. A sada me tretiraju kao trudnicu svakako, danas me opet zabolilo pa sam izašla s posla, rasplakala se u uredu ma katastrofa. Al je sada bolje malo

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    [UREĐENO] 15. Travanj 2026. 09:43

Ja sam danas u voznji skoro skrenila u Milera po trakice da pratim kako ovitrelle izlazi iz mene i da vidim hoce li se sta poveti dogadati nakon 10dpo.
    Pa sam na semaforu odustala, ali nisam sigurna kakvo ce mi psihicno stanje biti ujutro 🤣
    Ne znam dal da van kazem odgovorite me ili da me poduprete haha

Moon
    14. Travanj 2026. 21:58

Ja te ne podržavam, neka si odustala 😅. Iskreno mišljenje je da trakice samo izazivaju stres koji ti trenutno može samo učiniti gore. Sve si napravila šta si mogla i sad je sve na prirodi, ako si toliko dugo čekala okupiraj se nečim sačekaj još dva tjedna. Zamisli kako ćeš se obradovati kad tad test bude pozitivan 🥳

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

rinolada
    14. Travanj 2026. 22:06

Možda je lako reći tj napisati, ali slažem se s Moon, ne vidim što dobrog te trakice mogu donijeti. Samo da se mučiš i analiziraš :') bolje živiti u miru 

FET 5/26 ⏳️

missD
    15. Travanj 2026. 06:30

Meni je ceknje nakon feta trajalo stoljecima tako da skroz razumijem potrebu da se testiras i ja bih ti rekla ako te opet bude vuklo da kupis te trakice pa nek ih voda nosi 😅😅 rade stres, al radi stres i samo cekanje i brojanje dana

🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

03/26 FET ❌
    05/26 FET ➕

Mango.
    15. Travanj 2026. 06:33

Ja se sa MissD slazem. Ja bih vjv isto kao ti razmisljala i uradila jer bih htjela znati sto prije. I da je negativan ishod i pozitivan.
    Tako da. Ovisi kakve emocije u tebi izaziva, tako uradi

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

[OBRISANO] 15. Travanj 2026. 08:26
    purko19
    15. Travanj 2026. 08:45

Jos sam u fazi da se mogu odupriti, ali bas sam isla citati i dosta zena krene oko 7dpo da isprati stopericu jer tad je rano za potvrdu trudnoce i onda prate jel svijetli ili tamni. 
    Pricekat cu jos koji dan, pa cu vidit sta mi je veci stres. 

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    15. Travanj 2026. 09:43

Na kraju krajeva ipak sebe samu najbolje poznaješ i uradi ono što ti izaziva najmanje stresa 🥰

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

purko19
    [UREĐENO] 15. Travanj 2026. 12:29

Moon jesi sta bolje danas? Jesi uzela bolovanje da se rekuperas do kraja?

Moon
    15. Travanj 2026. 10:08

Ne boli me danas, počela sam s terapijom pa ćemo vidjeti. Radim još iskreno ne bih sad išla na bolovanje s obzirom da je ovo okruženje u kom inače boravim, ovo mi je svakodnevni život i želim biti ok u takvom životu. A ne da se pazim pa se razbolim čim se vratim. A na bolovanje ću od transfera do bete to definitivno

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    15. Travanj 2026. 10:14

Onda podrzavam, sigurna sam da ce to proci sve tokom ovog ciklusa 🙏🏻

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    15. Travanj 2026. 10:33

Ja se iskreno nadam jer sam skroz potonula i nemam nade više ni za šta, toliko mi daleko djeluje taj transfer. Otići ćemo krajem mjeseca na vikend putovanje da se malo relaksiramo prije transfera, sad me i strah malo zbog svega ovoga. Ali idemo u to nema šta
    Kako si ti danas? Kakvo je stanje sa testićima? 

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    15. Travanj 2026. 10:47

Da, dobro ce ti doci, da se malo maknes. Znam kako je to kad potones, mislim svi znamo, pogotovo kad uz to imas jos i takvu bol. Ja se sicam prosle godine kad su i mene hospitazirali zbog glavobolje, a ti od te boli jednostavno ne mozes biti sretan ni osjecat se dobro. Ali kako to prolazi, tako si ti sve bolje. I onda triba jos malo vrimena da se svakodnevni zivot vrati na staro. Zato zelim da se na tom putovanju maksimalno opustite! 🫂
    FET se cini daleko, ali iza vrata je. Bas zelim da bude uspjesan ❤️

Dobro sam, IBS me ubija, koliko god ja ne osjecam da sam pod stresom i mislim da sam ok, moja crijeva znaju pozadinu mog psihickog stanja. Pokusavam se sta bolje hraniti i setati da se to sve smiri.
    Samo da anksioznost ostane spremljena duboko u ladici i ne izade vani, sve drugo cu izdrzati.

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    15. Travanj 2026. 12:09

Doživjela sam svakakve boli i kamen izbacila iz bubrega, upale ove upale one, leđa od kifoze bole stalno, i ništa se ne može porediti sa bolom na glavi. Boli me kada mi se neko obrati kad trebam da sastavim rečenicu. Daj Bože nikad nikom takva bol. 

Malo će i od progesterona sad crijeva radit, a ako ti je lakše ispiši tu sve šta osjećaš. Nije nimalo lako to što prolaziš iako zvuči tako, masa se tu osjećanja smjenjuje svakog sekunda i to je sve normalno. Izdržaćeš i ova dva tjedna neka ti onda najveća briga bude koja kolica da kupiš ❤️

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    15. Travanj 2026. 12:29

Da, ja sam prije uvik govorila da mi je upala bubriga bila najgore iskustvo ikad, kolecistektomija mi je bila mala beba naspram tog, ali glava - sta god da te boli na njoj najgore. 

Neka nam svima to bude najveca i briga, i to uskoro 🤞🏻❤️

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

• lemzi01
    [UREĐENO] 15. Travanj 2026. 21:05

Pozdrav žene, nova sam ovdje 
    Tražim vaše mišljenje i malu pomoć. Operirala sam endometriozu prije mjesec dana i sada muž i ja krećemo u akciju za bebicu.
    Nisam još sigurna u ovulacijske testove pa bih vam poslala slikicu i bila bih zahvalna na vašem mišljenju.
    Želim vam svima puno sreće i veliki plusić 

purko19
    15. Travanj 2026. 21:05

Dobro dosla, i jos brze otisla! 🤞🏻
    Posalji nam sliku, mozes uploadat na ibb.co, pa cemo mi ode rado vijecati. Poanta je da testna bude tamna kao kontrolna ili jaca od nje. Drzim fige da je peak 😍

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

• lemzi01
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 10:30

Evo slika:
    https://ibb.co/TjMrtmX
    Danas mi je 11dc
    Nadam se da sam dobro objavila, još se snalazim na forumu 
    Hvala vam na dobrodošlici  
    Također, može pomoć još jedna, kako odgovoriti ovdje na objavu? 

purko19
    15. Travanj 2026. 21:21

Na ovu strelicu zavinutu prema desno, ispod tvoje objave.
    Ovo jos nije peak, testiraj svaki dan i uhvatit ces. Ali svakao vi pokrivajte iako nije peak, plivaci mogu ziviti duze od jajne stanice. 
    Nadam se da cete uspjesno pokriti 🍀

Imate li jos kakve dijagnoze? 
    Nadam se da ce endometrioza sad mirovati duuuuugo nakon operacije 🤞🏻

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    15. Travanj 2026. 21:21

Dobrodošla i što prije otišla na vedrije teme! 
    Mislim da ovo nije još peak ali samo što nije. Nastavi da testiraš, možeš i više puta dnevno, kad uloviš peak ovulacija je obično u roku od 24h. 
    Da odgovoriš na objavu samo stisneš strelčicu u donjem desnom uglu objave tu pored lajka 😄

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

lemzi01
    15. Travanj 2026. 21:32

Glupa sam, hvala na pomoći 
    Tako sam i ja mislila, ali akcija sigurno neće škoditi 
    Imam endometriozu, nažalost 4. stupanj. Zahvatila mi je cijeli jajovod pa sam ga morala odstraniti.
    Preporučena mi je i folikulometrija, ali to planiramo od idućeg mjeseca, za sada pokušavamo ovako pa kako bude.
    Također smo na listi za IVF, ali na redu smo tek za 5 mjeseci, pa se potajno nadamo da nam možda neće ni trebati..

Moon
    15. Travanj 2026. 21:38

Ne brini tu smo za pomoć i podršku. 
    Koliko imate godina? Nadam se iskreno da te bar bolovi od endo neće mučiti.
     A dok dođete na red na IVF ništa ne gubite pokušavajući prirodno. Držim fige da ne dođete uopće do IVFa 🤞

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    [UREĐENO] 15. Travanj 2026. 21:39

Drzim fige da uspije! Uvik je moguce i nadam se da ce se uvatiti mrva 🙏🏻

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Nina37
    16. Travanj 2026. 08:46

dobrodosla  pratit ćemo zajedno peakove i navijati, slobodno piši simpome i pojadaj se ako osjetis potrebu  zar se 5 mj čeka na IVF? To preko zdravstvenog? Ja sam mislila da to ide odmah isti ili idući mjesec 

Moon
    16. Travanj 2026. 08:55

Nina kako sam skužila cure s potpomognute preko zdravstvenog se popunjava mjesecima unaprijed u u nekim klinikama već nemaju mjesta za ovu godinu. S plaćanjem možeš odmah od idućeg ciklusa ako imaš sve nalaze. 
    U BiH nije neki izbor, nije ni gužva pa smo mi relativno brzo, malo je i drugačiji sistem kad predaješ nema neke liste koja se popuni i slično. Isto kao privatno da ideš samo ti država plati

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    16. Travanj 2026. 09:20

Da, liste cekanja su duge za privatnike preko hzzo, ali kazu da u bolnickom liste nisu tako duge ovisno o bolnici, medutim to tribas zvati svaku i pitati.
    Mi smo u privatnika ali s placanjem jer mi HZZO opcije u mojoj regiji ne odgovaraju, a i nije da imam izbora. Ako necu Split, mogu jedino u Zagreb 😅

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

rinolada
    16. Travanj 2026. 09:49

Hej lemzi, dobrodošla. Žao mi je zbog uznapredovale endometrioze. Navodno operacija pomogne u ostvarivanju trudnoće, tako da vam držim fige!
    Ako ćeš imati volje, napiši kako ti je išao put s dijagnozom endometrioze, mene to zanima, obzirom da i sama imam endometriom na jajniku, ali doktori ne vide druga žariša. 
    Za trakice, ja sam koristila clearblue digitalni test za utvrđivanje ovulacija, dosta je zgodan jer pokaže smajlić kad imaš LH porast. Pa je nedvosmisleno i ne treba interpretirati. Mana - skup je :D
    U kojem ste gradu i u kojoj klinici za ivf?
    Ja stvarno nisam čekala toliko dugo, mjesec dana max. Za bolnicu.
    Nina, mislim da je najduže čekanje ako ideš preko hzzo ali u privatnu kliniku. Možda je lemzi u toj opciji.

FET 5/26 ⏳️

lemzi01
    16. Travanj 2026. 10:20

Hvala vam cure na dobrodošlici i lijepim željama, šaljem i ja vama puno pozitive ❤️
    Što se liste čekanja tiče, odlučili smo ići privatno u polikliniku koja je pokrivena preko HZZO-a. Iskreno, i ovo mjesto na listi smo dobili preko veze, tako da je već i to uspjeh.. Ne znam kakva je situacija po bolnicama, imate li vi iskustva?
    Do dijagnoze endometrioze sam dolazila punih 10 godina, dok nisam napokon naišla na doktoricu koja je ozbiljno shvatila moje bolove i rekla da to nije normalno. MR je pokazao tek 1. stadij, ali sam svejedno išla na operaciju zbog sumnje na hidrosalpinks i jakih bolova zadnjih mjeseci koji su trajali cijeli ciklus..
    Na kraju su na operaciji našli ciste od 5 cm na oba jajnika, endometriome na crijevu i mjehuru, problematičan jajovod i hrpu priraslica koje su sve to povezale… tako da je bilo “veselo” 😅

rinolada
    16. Travanj 2026. 10:53

lemzi, da, za tu opciju privatnika + hzzo se dosta čeka. Kako pišu cure na forumu potpomognute, mislim da je poliklinika ivf popunjena do kraja godine. A tipa u Škvorc se može doći nešto brže, kroz 4 5 6 mjeseci. 
    Ja sam u državnoj bolnici, brzo sam došla na red, cca mjesec dana za prve konzultacije, i onda još mjesec dana do postupka.
    Za endo, kužim, jedna klasična priča gdje se uopće ne prepoznaje kao problem i gdje pacijentica sama gura svoju sudbinu... ah :') meni na sreću nisu tako grozni simptomi, nemam bolove osim tokom menge.
    Drago mi je da si uspjela ipak to razriješiti i zbilja se nadam da će ti operacija donijeti olakšanje i život bez boli.

FET 5/26 ⏳️

Nina37
    16. Travanj 2026. 20:01

Aha,shvatila sam,dugo se čeka ako cemo preko hzzo ali neku kliniku koju sami odaberemo s popisa kojeg pokrivaju. Ok,prvo da ustanovimo problem i da cujem njihovo misljenje pa cu dalje vijecati sta i kako. I mogu ispucati 3 puta besplatno ako sam shvatila? Nakon toga ako placam budem pogledala koja je najuspjesnija klinika,mozda vi vec znate?

purko19
    16. Travanj 2026. 20:24

Apsolutno najvise hvale je za IVF u Zagrebu. Ali s obzirom da si u Istri dosta hvale MIA polikliniku u Rijeci.

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Mango.
    16. Travanj 2026. 21:16

Bok lemzio1. Ja sam tvoj post slucajno preskocila.
    Cure su ti vec objasnile sve, dio oko ivfa nemam iskustva pa ne mpgu puno pomoci.
    Bas sam se najezila za ovaj opis endo, drzim ti sve fige svijeta da sad nakon op ugledas plusic❤️
    Gdje si radila magnet zdjelice, bjelovar? Jel to po onom protokolu za endo? Kako je moguce da je tako velika razlika magneta i operacije covjece😵 oproati na puno pitanja, i ja ju imam pa sam sokirana sad malo.
    Meni je nadjena tokom op, ali nista opsezno..nesto malo na cerviksu i par plakova po maternici, i pocetni stadij adenomioze. Jajnik mi je cist. 
    Dugo sam bila na pilulama, i odmah po skidanju sam trudna bila. Tek unazad godinu ipol imam svoje cikluse, i osjetim pravu endometriozu. Nekad bi se pucala u glavu kako me boli. Isla sam radit mr zdjelice, al endometrioza osim na cervixu nigdje nije vidjena, pa se sad bojim da bi tog moglo biti svugdje.
    Cak ti ni cistu od 5cm nisu vidjeli na magnetu?! Kako je to moguce😭

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

Moon
    16. Travanj 2026. 22:45

Ja bih samo pitala kako te ciste od 5 cm na jajnicima nisu viđene bar ultrazvukom? Moja je oko 4,5cm pa je teško promašiti, bez da sam išta govorila svaki ginekolog ju je vidio i komentarirao da je “školski” primjer endometrioze. 
    Iskreno sam se baš naježila, na crijevima i mjehuru mogu zamislit kakve to probleme radi.. mene ova na jajniku kao u oko boli. Kažu da trudnoća pojede endo, mantram ti da ostaneš trudna što prije 🤞

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

lemzi01
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 01:29

Oprostite, tek sad sam vidjela vaše odgovore pa idem redom 🙂
    Magnet sam radila privatno u Zadru, u poliklinici Pupillam, a očitavala ga je ista doktorica koja radi i u Bjelovaru a to je dr. Jug Klobučic.
    Na UZV-u mi nikad nisu vidjeli apsolutno ništa konkretno, osim cista žutog tijela koje su uvijek bile tu i uglavnom iste veličine. Spominjao se i hydrosalpinx, koji se na kraju uopće nije potvrdio. Možete misliti moj šok kad mi je doktor nakon operacije rekao što je zapravo našao i kolika je razlika između nalaza s magneta i stvarnog stanja.
    Operirao me dr. Marak u Zadru, koji je specijalist za endometriozu, tako da sam stvarno bila u sigurnim rukama. Rekao je da još nije vidio ovako veliko odstupanje između magneta i stvarnog nalaza. Očekivala se relativno jednostavna operacija, eventualno uklanjanje jajovoda u trajanju od sat i pol, ali na kraju je trajala puna 4 sata i bila dosta kompliciranija, pogotovo zbog debelog crijeva.
    Također mi je rekao da sam imala priraslica kao netko tko je već imao 5 operacija, a meni je ovo bila prva. Zbog njih se cijela lijeva strana “ujedinila”, pa magnet nije mogao sve točno očitati koliko je to bilo slijepljeno. MR je jedino očitao te endometriome na oba jajnika..
    Kad sam to sve čula, samo sam se rasplakala jer sam napokon dobila odgovor odakle dolaze ti užasni bolovi i da nisam luda. Zvuči grozno, ali nakon svega osjetiš i neko olakšanje, nakon godina odlazaka na hitnu po injekcije, boli 24/7 i osjećaja da si zakinut u poslu i životu… napokon imam razlog za sve to.
    Eto cure moje, nije bas ukratko ali sumiramo zadnjih 10 godina moje borbe. 
    Sada idem dalje pozitivno, nadam se nekim boljim danima. 
    Danas sam vas nešto popratila koliko sam stigla, vidim sve te veliki borci i evo možda vas ne poznam ali sve što želim sebi iskreno želim i vama 💜

missD
    17. Travanj 2026. 01:44

Ajme lemzi koja prica i borba! Od srca ti zelim da je najgori dio puta iza tebe i da te ceka iza ugla zeljeni plusic ❤️

🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

03/26 FET ❌
    05/26 FET ➕

Leptir3
    17. Travanj 2026. 07:22

U državnim bolicama se čeka manje. Ja sam zvala duh i dobila sam termin prvih konzultacija za cca 2 tjedna, a čini mi se da i sve dalje ide skroz brzo. Možda da probaš nazvati par državnih bolnica i raspitati se jer se u privatnim klinikama dosta čeka i između prvih konzultacija do nekog postupka. 
    sretno :)

Moon
    17. Travanj 2026. 08:11

Lemzi skidam kapu, kakva borba. Svaka čast kako si to izdržala. Drago mi je da si našla tako dobrog doktora, bilo koga da je shvatio tvoj bol ozbiljno. Zaista ti želim da je sve najgore iza tebe i da je tvoj plusić iza ugla ❤️

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    17. Travanj 2026. 08:18

Draga Lemzi bas mi je zao sta si sve prosla, nadam se da tvoja prica borbe s endo zavrsava, te da te ceka mrva iza kantuna ❤️

Moju prijateljicu je Dr. Matak operirao, nakon teskog gaslightinga od doktora, isto je imala tezak slucaj endo ne kao ti (ali je bio pokazan na MR), nije zahvatila jajnike ali je isla do anusa… mislim da je on obavio vrhunski posao, ostala je trudna 4-5 mj prirodno nakon operacije! 

Tako da sam sigurna da si bila u najboljim mogucim rukama i da sad dolazi sve ono sta treba 🤞🏻

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Mango.
    17. Travanj 2026. 08:22

Joj, tako mi je zao.
    Ne mos vjerovati da je toliko prosireno, ne mgu ni zamisliti kolike bolove si morala osjecati.
    Jel ti imalo lakse sad nakon operacije?
    Ja sam imala termin kod nje u Bjelovaru prosli tjedan, i morala sam otkazati jer nisam bila u Hr uopce 😭
    Koliki razmak ti je izmedju uzv i magneta bio? Msm 5cm na uzv da se ne vidi, nemoguce mi zvuci. Osim da ti nisu endometriome zamijenili sa cistom zutog tijela, jer se ta cista treba povuci sa ciklusom? To ja cesto znam imati, al se uvijek nakon menge povuce

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

rinolada
    17. Travanj 2026. 10:06

lemzi jako mi je žao što si sve to morala proživiti i zbilja se nadam da će ti operacija donijeti veliko olakšanje i praktički novi život. Ta bolest je pre podmukla i tužno je što ne možeš znati što se unutra događa dok te ne otvore :/ sretno ❤️

FET 5/26 ⏳️

lemzi01
    17. Travanj 2026. 10:30

Vidi se da se nisam naspavala, slučajno na krivi post odgovorima 😅
    Hvala vam cure, stvarno ste divne 💜  
    Iskreno se nadam da je sad barem na neko vrijeme sve to iza mene. Trenutno se osjećam bolje nego cijelu prošlu godinu, tako da vjerujem da je operacija stvarno napravila razliku.
    Mango razlika između UZV-a i magneta bila je oko 3 mjeseca. Doktorica koja me poslala na magnet već je tada vidjela endometriom na jajniku veličine oko 2-3 cm, ali ovaj drugi nije. Moguće je da je u međuvremenu narastao, a isto tako i da se na ultrazvuku nije jasno vidio jer je jajnik bio u nezgodnom položaju. Ali iskreno ona je jedina koja me je baš detaljno pogledala i poslala da uradim nalaze (markere i magnet). Ne želim se uopće sjetiti koliko sam pregleda prošla i novaca potrošila prije nego što sam pronašla nju. Također sam i za operaciju nakon magneta čekala jedno cca pola godine. Prvo pregled kod doktora 2 mjeseca pa operaciju 4 mj. 

Moon
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 10:20

Jutro cure drage, kako ste? Ima li novih simptoma kod čekalica? 

Ako već nije bilo očito iz prethodnih postova ja sam ovaj ciklus prirodnog otpisala. Ne znam ni kad je bila ovulacija ni da li je bila, danas je 17dc. Nismo ni pokrili nešto puno zbog mog zdravstvenog stanja a usput i od svih trovanja lijekovima očekujem menstruaciju što prije i da mi se hormoni smire da mogu malo opuštenija u transfer. Sva sam u nekom grču, strah me bolova, psihički potonula plačem ni iz čega baš katastrofa. Ali hajde tješim se da će proći i ovo kao i sve do sad

purko19
    16. Travanj 2026. 09:23

Nadam se da ce ti ova losa faza brzo proci, triba je izdrzati i isplakati se, saljem ti najveci zagrljaj i svu pozitivu da ti prestane bol i da budes ona stara 🫂❤️

Ja odmaram, lipo mi je, vec sam jutros odradila kratku setnju od 2,3 km. 
    Ne mislim o nicemu jos jer znam da je rano 😅

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    16. Travanj 2026. 09:27

Purko 🫂
    Drago mi je čuti da ti je lijepo, neka potraje 😄. Bar je vrijeme okej pa možeš šetati. Joj ja sam nestrpljiva za tebe mogu mislit kako je tebi 🫣

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

[OBRISANO] 16. Travanj 2026. 09:28
    purko19
    16. Travanj 2026. 09:30

Stvarno imas osjecaj da vrime tako sporo ide kad nesto iscekujes, a u suprotnom skroz proleti.
    A tek sam 3dpo 🙈

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

purko19
    16. Travanj 2026. 09:31

Tratincice kako si ti?

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    16. Travanj 2026. 09:32

Tratinčice znam da nas čitaš pitanje vrijedi i za tebe 😄

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

[OBRISANO] 16. Travanj 2026. 09:33
    rinolada
    16. Travanj 2026. 10:02

Ja sam slično, u pms-u, ne mogu spavati, pere me glavobolja i plačem na svaki vrag, znači da je menga blizu. Uz to alergija i dalje u punoj snazi pa mi je isto baš loš period.
    Strah me da se cijeli stres i jad od oporavka ne preslika na sljedeći ciklus, kad imam prirodni fet. Tipa da ne ovuliram evo baš taj ciklus i onda piši kući propalo, čekanje još mjesec dana. 
    Moon, osim što ti je zbilja fizički grozno, vjerujem da je i zbog nadolazeće menge sve emocionalno pojačano. Nadam se da ćemo okrenuti novi list s mengama i krenuti pozitivnije u novi ciklus :')
    purko, vjerujem, ovo dok nešto čekaš, vrijeme prolazi kao u nekom alternativnom svemiru. A obično se ni ne okreneš i cap, evo prošla godina dana doslovno. 
    tratinčica, mislim da se tog straha ne uspijemo otarasiti do samog kraja, ali vjerujemo da će sve biti okej, jer nema razloga za suprotno. I tako nekako si treba mantrati u glavi. Sretno i uživaj ♥️

FET 5/26 ⏳️

Mango.
    16. Travanj 2026. 10:03

Nadam se da ce tvoja ova faza brzo biti iza tebe, bas si se namucila i jedva cekam osjetit radost tvog posta kad stavis sliku plusica🥰
    Purko, 2ww mi je najgori period ikad u zadnjih pola godine. Kao ne mislim o tom. A realno svaki trenutak dana mi se ta misao provuce. 

Meni se muz razbolio, dobio temp...znaci ja nez ocemo mi ijedan normalan ciklus ulovit, da nitko nije bolestan i da mozemo normalno pokrit😡 bas sam se nazivcirala.
    Nekako vjerujem da je u nas do tog ovih mjeseci, jer smo doslovno non stop bolesni..a opet 🤷‍♀️

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

Moon
    16. Travanj 2026. 10:09

Rinolada suosjećam sa strahom, kad bolnicu prođeš svega te strah i na sve si oprezna. Plus pms.. Nadam se da će ti menga čim prije i da ćeš imati uspješan FET. 
    Je li ti dr potvrdio/la prirodni FET? Meni ništa nisu rekli ali zbog ovoga i ja bih u prirodni, svakako imam redovne ovulacije i cikluse na 28-29 dana, uvijek mi je sve bilo kako treba. Estrogen i ja smo zakleti neprijatelji trenutno 😂

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

Moon
    16. Travanj 2026. 10:12

Mango a miša mu, opet? Vama treba debeo odmor i jačanje imuniteta, ali i ovi virusi kao da su uznapredovali nikako se izlječiti. Filuj muža medom 😂
    Nadam se da će ga proći kroz par dana, baš je naporno bit bolestan

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

Mango.
    16. Travanj 2026. 10:19

Ja nisam nikad ivf prosla, ali se bojim tih hormona i svega..tako da vas razumijem, izmedju ostalog i to je jedan od razloga zasto vjerovatno necemo u te vode. Kako bude, bude.
    Al ova prica od Moon, i te glavobolje..prestrasno, nadam se da je to bas rijetkost i da zene to ne moraju prolaziti na redovnoj bazi.
     A za nas, jbg ja radim u bolnici i vratila se na posao nakon 2god. Nemam kolektivni imunitet , a i dijete nam je u jaslicama. Ne moze gora kombinacija🥲 valjda ce ljeto biti nase , kad oboje nadodjemo malo  jer sam vec sad izgubila nadu za ovaj ciklus

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

Moon
    16. Travanj 2026. 10:35

Mango ja sam rekla da stimulaciju više nikad pa makar ne imala djece. Meni su inače migrene uzrokovane hormonima pa je zato tako eskaliralo, znala sam da će bolit ali da će baš ovako biti nisam imala predstavu. Kako vidim žene nemaju hvala Bogu takve posljedice to sam samo ja bila tako zbog mojih dodatnih bolesti, ali imaš drugi rizik hipera kao rinolada šta je prošla. I kad ti daju one papire i pročitaš sve rizike nije ti svejedno. Prije ivfa sam mislila kao hajde sve se preživi kad mogu tolike žene mogu i ja mada sad imam totalno drugačiji pogled. Da preživila sam ali kako, kakve posljedice je to preživljavanje ostavilo. Prije svega želim da imam lijep život s mužem a ne da ostanem sama i psihički nestabilna ganjajući dijete. Daće mi Bog ako je suđeno. Sreća pa imaju te dvije blastice, bar će jedna uspjeti vjerujem u to. 
    Iskreno se nadam da je ne ljeto nego proljeće vaše i da ćeš uprkos bolestima ostati trudna. Jesi razmišljala neku podršku nakon ovulacije u vidu andola, aspirina? Da ne koče trombofilijske mutacije slučajno..

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

rinolada
    16. Travanj 2026. 10:43

Moon, da, meni su baš potvrdili da idemo u prirodni fet. Pitali su me jesu mi ciklusi ok i jel ovuliram, ja sam rekla da da. Nakon što dobijem mengu, 8. dan ciklusa idem na prvu folikulometriju. Mislim da i ti komotno možeš, ciklusi su ti školski. Jedino me eto strah da se baš sad nešto ne poremeti od stresa. Ali valjda nemre stres baš ukinuti ovulaciju, ako je inače ima. Nadam se xD
    Mango, teško je ostati zdrav u ovim oscilacijama temperatura, a pogotovo još bolnica + jaslice.. držim vam fige za ozdravljenje. Za ivf - jako je puno i ok priča, čini mi se da većina cura ipak odreagira ok i nema neke veće probleme. Ali definitivno nije niti bezazleno, kako se možda zamišlja. 

FET 5/26 ⏳️

purko19
    16. Travanj 2026. 10:50

Mango trebaju i vama toplice i dobar odmor! Nadam se da ce se rekuperat i da cete uspiti pokriti 🤞🏻
    Rinolada, Moon i MissD sigurna sam u vase FETove, napravile ste sve u vasoj moci i nadam se da necete nijedna imati nijednu tegobu vise nikad osim rasta trbuscica ❤️
    Tratincice sigurna sam da ce sve biti dobro do kraja, doza straha je ocekivana i normalna. 

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Mango.
    16. Travanj 2026. 11:06

Meni se rijetko ciklus od stresa poremeti, a prosla sam kroz svasta. Cak i kad sam cekala operaciju za tumor jajnika, svejedno sam dobila tocno kad sam i trebala npr
    Al nakon spontanih mi se malo poremeti, treba ciklus dva da nadodjem al nikad mi ne preskoci ovulaciju. Tako da, nadam se da je i vama kao i meni i da nece doci do takvih slucajeva🫂🤞❤️
    Hm, daaa mi smo ustv preumorni od poslova i zivota bez ikog svog da ti uskoci.. nekad se pitam kako se uspijemo toliko puta i seksat🤣
    Moon, to mi je pitanje za gin iduci tjedan. Da barem andol uvede od ovulacije, pa cu je pitati i za femaru nakon propuhivanja....ako muzev spermio bude ok. Ako ne, ne znam sto cemo onda 😊

Vi koje imate te mutacije, jel se vama uvodi od ovulacije neka terapija?

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

rinolada
    16. Travanj 2026. 11:10

moon, doslovno, misliš si, pa ako mogu tolike žene, mogu i ja. I pročitaš i potpišeš taj papir s rizicima, i misliš si ma jooooj, pa neće to mene.
    A onda napišeš frendici koja je prošla ivf i rodila bebu da si u bolnici zbog ohss, ona odgovori što je to  al ti si baš glavni zgoditak osvojila, moja agonija je bar završila s prvom mengom, u tebe jedno kontinuirano sranje :( 
    mango, zbilja ne mora biti crno, uglavnom većini curka bude okej. Kažem eto, moja prija nije ni znala da ohss postoji.
    purko hvala ❤️

FET 5/26 ⏳️

Mango.
    16. Travanj 2026. 11:29

Rinolada, a da gle rizik je sa bilo kojim lijekom i sve nosi nus pojave. Pa sad, kako ti grah padne😂 ja bih isto voljela da ne znam sto su lh trakice, i bilo koji termin vezano za ovo sve.
    Zelim vam svima da uspije u kucnoj radinosti i da vas iznenadi i da ne morate kroz nikakav proces vise prolaziti :)

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

Moon
    16. Travanj 2026. 11:51

Ni meni od stresa se nisu nikad poremetili ciklusi, znala je zakasniti ili poraniti ovulacija ali ne i izostati. 
    Mango ja od transfera uzimam clexane a imam blaže mutacije zato i pitam kod tebe da ti se da neka podrška jer si imala biokemijske. Nadam se da će gin uvesti nešto i da je samo do tog bilo. 
    Rinolada završiće i ova agonija, mora. Ništa ne traje vječno, samo neka naši fetovi uspiju pa se družimo do kraja trudnoća i imamo bebice u par dana razlike 🥰

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

Mango.
    16. Travanj 2026. 11:57

A ne znam jel se to daje u prirodnim ciklusima i kucnim radinostima, bas moram pitat. Jedva cekam kod svoje gin jer ona zna bas moj cijeli put i sve vezano za mene🙈
    Imam neki predosjecaj jos za muzev spermio da ce biti los, ne znam zas. Zadnji put, prije 2god, je bio okej

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

Moon
    16. Travanj 2026. 12:19

Ne vidim razlog da se ne da s obzirom da imaš mutacije nije fer da se patiš. Držim fige za spermiogram, misli pozitivno 🤞

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

[OBRISANO] 16. Travanj 2026. 12:21
    Mango.
    16. Travanj 2026. 12:42

Upravu si moon, tko ce se boriti za nas ako ne mi same. Iako sam svoju jedinu uspjensu trudnocu iznijela sa heparinom tek od pozitivne bete.
    Tratincice, da..to mi i chat gpt kaze, kao ne moze biti tako los s obzirom da se trudnoce ipak ostvaruju i imamo dijete. Vidjet cemo

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

rinolada
    16. Travanj 2026. 17:24

Hvala cure za info oko ovulacija, zadnja 3 mjeseca pred ivf sam ih pratila trakicama i dolazile su i ciklusi su bili skroz uredni i školski, ali ranije kroz život kad mi je menga znala kasniti i brljavila oko trajanja nisam pratila trakicama, pa ne mogu reći sa sigurnošću da 100% uvijek ovuliram. Prekratki je uzorak od ta 3 mjeseca :D
    Ali vjerujem da će sve biti okej ❤️

FET 5/26 ⏳️

lemzi01
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 10:33

Ispričavam se zbog reklama po stranici i neprospavane noći na krivi post poslala odgovor i upala ovdje kao padobranac 😂. Zanemarite 💜

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 09:21

Tratincice vidim da si otisla. Cuvaj se, zelim ti sve uredno i skolski do kraja, da mazis svoju mrvu za Bozic ❤️

Moon
    16. Travanj 2026. 15:17

Mene je presjeklo u stomaku sad kad sam vidjela. Tratinčice ako čitaš ja se iskreno nadam da je sve u redu i da si se samo radi psihe sklonila sa foruma. Također želim sve uredno do kraja ❤️

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

purko19
    16. Travanj 2026. 15:18

Mislim da je otisla zbog zadnjeg posta na jesenskim… nadam se da je to razlog i da si zeli mir u trudnoci.

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Moon
    16. Travanj 2026. 15:25

Da, vidjela sam post i meni je muka mogu mislit njoj. Ako će joj biti manje stresno podržavam 100%. Voljela bih da rodi zdravu bebicu zaslužila je

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

Mango.
    16. Travanj 2026. 15:36

Msm ako joj ovakve informacije uzrokuju stres, bolje da se makne. Sranja se mogu dogoditi uvijek, nazalost cak i nakon sto rodis i mislis da je sve okej. 
    Dan po dan, tjedan po tjedan.
    To je taj teret i kriz roditeljstva, doslovno od pozitivnog testa dok ne umres. Na nama je da mislimo i mantramo dobro.❤️

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

purko19
    16. Travanj 2026. 15:37

Slazem se Mango. Svaka nova faza otvara novi level straha, to je tako.

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

rinolada
    16. Travanj 2026. 17:27

Ajoj, baš mi je žao, ne znam što se dešava na toj temi, ali pretpostavljam nešto neugodno za pročitat :( dobro napisano Mango, osobno volim upijati iskustva i biti informirana, ali ako se netko loše nosi s tim, bolje otići.
    Tratinčice, sretno ❤️❤️❤️

FET 5/26 ⏳️

missD
    17. Travanj 2026. 01:39

Sretno dalje draga tratincica ❤️ nadam se da ces nam se ipak vratiti i tu i tamo javiti kako raste trbuscic i kako krecu udarci malim nozicama i rucicama 🥰

🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

03/26 FET ❌
    05/26 FET ➕

Nina37
    17. Travanj 2026. 09:21

tratincice sretno  ako je tako bolje za tebe, za tvoj mir podržavam. Ipak, javi nam se za koji mjesec. Vjerujem da ćemo biti ovdje bar neke od nas i  podijeliti koji sretan trenutak sa tobom 

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

purko19
    [UREĐENO] 16. Travanj 2026. 18:37

Myname vidim da si mi komentirala post. Kako si ti? Ima li kod vas kakvih novosti?

myname
    16. Travanj 2026. 18:11

purko19 Nažalost nema nekih novosti. Kod mene danas 16. dc, radila sam zadnja 3 dana testove s digitalnim CB testom, ali nema još pozitivnog rezultata. Zapravo sada željno iščekujem početak idućeg ciklusa, jer ću se tada odmah naručiti na HSG i nadam se da će nakon toga biti nekog pomaka.

purko19
    16. Travanj 2026. 18:37

Samo vi pokrivajte, nikad ne znas ☺️
    Drzim fige da hsg bude uredan i skine paucinu, pa da se mrvica uhvati 🤞🏻🍀

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

purko19
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 14:48

MissD sretno sutra, javi nam se ❤️

Moon
    16. Travanj 2026. 23:00

Sretno draga missD 🥰

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

missD
    17. Travanj 2026. 01:36

Hvala cure moje ❤️sve vas citam ova dva dana ali nikako da uhvatim vremena da sjednem i na sve vase postove odgovorim. Javim se sutra s planom za dalje 🤗

🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

03/26 FET ❌
    05/26 FET ➕

rinolada
    17. Travanj 2026. 10:08

Čekamo te missD, idemo jako u ovaj mjesec 🥰

FET 5/26 ⏳️

purko19
    17. Travanj 2026. 14:48

Cekamo te ❤️

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

• lemzi01
    [UREĐENO] 17. Travanj 2026. 10:23

Cure, nadam se da vam je dan bio ok 😊
    Evo mog testa večeras:
    https://ibb.co/8nLM922J
    Mislim da je ovo peak, šta vi kažete? Da pokrijemo večeras i ujutro? 😄

Moon
    16. Travanj 2026. 22:39

Pravi peak, pokrijte danas i sutra i sretno da ovakav bude za 14 dana 🤞

🧬 DFI 26%
    6/26 FET ⏳

missD
    17. Travanj 2026. 01:37

Da da, nema dvojbe 🤗 sretno i neka bude uspjesno 💪

🙍‍♂️ 30, astheno/normo
    Pokušavamo od 10/24

03/26 FET ❌
    05/26 FET ➕

purko19
    17. Travanj 2026. 06:32

Predivan peak! Sretno u pokrivanju, ako mozete i danas ujutro jer plivaci su tad najbrzi 🍀

🏥CITO
    IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
    IVF 06/26 🐞✨

Mango.
    17. Travanj 2026. 08:18

Peak dns. Ovulacija je cca kroz 24h  , pokrijte koliko god vam se da i mozete😂

2024.👱‍♀️
    #2 od 10/2025
    Endometrioza
    Amh 7,8pmol

Nina37
    17. Travanj 2026. 09:18

lijepo potamnilo  ako ste pokrili sinoć, jutros, predlažem još i večeras  i nadamo se najboljem rezultatu, čekamo da javiš simptome i plusić za 2 tjedna 

rinolada
    17. Travanj 2026. 10:23

Sretnooo :)

FET 5/26 ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI