Počela sam jučer sa Femarom, od danas mglavobolja, u isto vrime kao da imam crijevnu virozu i prehladu, sve me boli. Ne znam jel imam nuspojave, jesam li meteoropat ili sam skupila nešto
Jesam, i sve šta imam je u čestima. Morala sam popiti brufen da mogu izgurat ovaj dan dalje.
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️ - nema oplodenih js
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
ja bih rekla da je to sta si napisala jer mi je sad dobro i kao da nista nije bilo, a u jednom trenutku sam mislila da sam gotova da cu se razbolit kompletno.
nadam se da ce ovako i ostati 🤞
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Sva me jeza prođe kad sam pročitala glavobolja 😵💫. Drži se, jedi što više proteina i ono što ja nisam znala a dr mi danas rekao - smanji na minimum limun, limetu, narandžu. Imaju te neke kiseline što pospješuju glavobolje, a ja limun u sve trpam samo što ga samog ne jedem.
Neka ti samo ostane sad tako bez posljedica, nadam se da je to bila samo prva reakcija. Čuvaj se ❤️
Edit: ako ne piješ već magnezij je idealan za glavobolje, uvedi ga svaki dan, biće bolje vjeruj mi. I mnogo vode, glava boli kad joj fali kisika a voda joj je glavni izvor kisika
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Kroz popodne opet neke fumade, a nakon toga sve uredno.
Inace pijem magenzij i puno vode, ali pripazim na citruse da 😅
Nadam se da je ovo samo bila jednom rekacija i to je to.
Jesi ti kuci?
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Citruse, čokolada i mliječni proizvodi, ali mi je citruse posebno naglasio.
Hvala što pitaš, izašla sam danas popodne napokon. Okupala se i odspavala u svom krevetu ajme tako male stvari a tako su mi značile danas. Ne boli me pa je dobro ali sam ja mrtvo tijelo, čim ustanem malo mi se zavrti, ne mogu mnogo da hodam, stvarno moram dobro da odmorim. Nikad ne misliš da se tebi ovo može desiti, ono nemam ni 30 zar uopće mogu biti bolesna? Duša me boli kad vidim modre ruke koliko su me izboli ali nekako se uvijek sjetim žena ovdje, žena koje su godinama prolazile i gore. I dalje idemo isto, dan po dan, svijet ide dalje ja samo mogu da se borim dalje. Dobro mi je došlo da ovaj jedan ciklus odmorimo, ako se potpuno ne oporavim tražiću čak da transfer prebacimo za 6mj ali otom potom. Trenutno definitivno nisam spremna za FET
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD oprosti, tek sad kad si rekla sam vidjela post. Čim sam stigla zaspala sam i odvalila 4h u komadu 😅. Rekla sam već ali se nadam da ću sad zadnji put reći - najgore je prošlo.
Kako si ti? Jesi li se malo oporavila, pripremaš li se za novi FET?
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Pozz cure, pratim vec dugo ali nikako da kom, ne pronalazim temu pa evo da ovdje pitam… danas sam 10DPO, je li ovo pozitivno? Hvala 🩷
Pozdrav, nažalost promašila si temu. Slika se ne vidi, ti ponovi test ili izvadi betu iz krvi ako nisi sigurna i to će ti pokazati.
Ova je tema za borilice, ako ikada želiš da se pridružiš u borbi za bebu dobrodošla si ali pitanja “da li je test pozitivan” iz vedra neba cura koje nisu aktivne učesnice teme nisu dobrodošla.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Prvi ciklus da pokusavamo
Ovulaciju sam osjetila po bolovima i iscjetku
odnos 24.3.
ovulacija 26.3.
2dpo bockanje u jajnicima
3dpo isto
6dpo nenormalna glad
8dpo zgaravica i ucestalo mokrenje
9dpo osjetljive i vece grudi
9dpo test negativan
9dpo je rano. Ponovi test najbolje na dan očekivane tj na 14dpo. A simptomi nažalost ne znače ništa prije pozitivnog testa.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh, prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih❤🙏🏻
Update od mene sinoć temperatura. Popijem brufen pa je spala. Tačno ne znam šta se dešava s obzirom da sam ja jednom u životu imala temp kad sam preležala kovid. Samo neka više stane ovo sve 😵💫
Još mi nije uopće dala prejaku stimulaciju ali eto sad znam kako moje tijelo reaguje. Istražiću malo šta valja za imunitet, moram definitivno.
Kako se ti osjećaš, kad ti je pregled? Jooj vjerujem da ti je ovo najljepši Uskrs do sad, sljedeći s bebanom još ljepši 😍
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Hvala ti za savjete pogotovo brezinu vodicu, treba mi to debljanje 😅. Probaću da nađem, ali kako kažeš što god od toga ne može odmoći. Sad moram svakako korigovati ishranu zbog migrena.
Javi nam se s pregleda, jedva čekam 🥰. Samo neka se ti dobro osjećaš i neka sve ide u dobrom smijeru ❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD a moj slučaj nije ni blizu pojedinim ovdje. Sve smo zaslužile da kažemo da je vrijedilo pretrpjeti ove muke ❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Svjesna sam da je rano i da simptomi nista ne znace
Imam 4 trudnoce iza sebe, od tog 2 spontana nazalost
Ali eto, nada postoji
Pogotovo jer sam svaki put ostala trudna iz prve, ali naravno da ne mora biti i ovaj put, samo mi strpljenje nije jaca strana sta se tice testova 🙈
Imam 20ak onih test trakica pa cu svaki dan jednu do ocekivane menstruacije 😄
4 trudnoće i svaki put uspjelo iz prve i javiš se na temu lovci na ovulacije? Zaista žene ne čitaju ni nazive ni postove ovdje. Pričekaj par dana samo, strpi se. Žene ovdje godinama pokušavaju i imaju konjske živce, nekad mi se čini iskreno da su ovo samo namjerni rage bateovi i više nisam ni povrijeđena kad se neko ovako javi već mi je samo žao što neki nemaju ljudskosti i empatije pogotovo žena prema ženi. Pročitaj bar ovaj dio od početka ima samo 50 strana pa će ti biti jasno.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi, ja te znadoh, prije nego što iz krila majčina izađe, ja te posvetih❤🙏🏻
Tratinčice napisaću zasebno da ti ne odgovaram gore ali se ovo odnosi na tebe, tulipan, jelušićku, jasamja i sve ostale žene koje su uspješno ostale trudne hvala Bogu. Jednom borilice uvijek borilice i vi ste uvijek dobrodošle da se javite i kažete kako napredujete, pol bebe, porođaj.. Bar mene interesuje jer smo zajedno bile u ovoj borbi samo ste vi uspjele i otišle korak dalje ali to ne znači da mi ostale nećemo niti da vas sad “odbacujemo” jer ste ostale trudne. Naprotiv nezimjerno mi je drago da je sve u redu i da ste napokon uspjele nakon toliko suza, neprospavanih noći, negativnih testova, to što ste vi sada trudne ne poništava borbu koju ste prošle. I nemoj da misliš da trljaš so na ranu jer si daleko od toga, ja redovno uđem na temu ljetnih beba da ispratim naše trudnice i bude mi puno srce kad vidim da je sve u redu. Nemoj da se ustručavaš, zadrži nam se tu koliko god želiš jer si ogromna podrška svakoj od nas i znamo koliko si se borila i koliko ti znači i sretna si zbog trudnoće i trebaš biti. Jaka si borilica i dobila si svoju nagradu i ne mogu reći u ime drugih cura ali se bar ja ne osjećam nimalo ugroženo ni povrijeđeno tvojom trudnoćom. Uživaj i piši, volimo čuti kako si ❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Danas sam napisala kako mi je danas 9dpo, jutros test negativan
Kako danas nisam pila puno tekucine, sad bezveze iskoristim jos jedan test i u roku minute svjetla crtica 😲
Pokusavam uslikat, ali se na slici ne kuzi
Iste je debljine i boje kao kontrolna, samo jako svjetla
Za svaki slucaj cu ujutro ponoviti
https://ibb.co/bjP0mWTr
Ne.znam cemu onakvi komentari
Meni je ova trudnoća zeljena kao svaka do sada
Sada sam i u godinama i nisam mislila da bi opet iz prve uspjelo
Prije nikada nisam pratila ovulaciju, sada sam odlucila pratiti svaki mjesec jer nisam vjerovala da opet mogu brzo ostati trudna
Očekivala dam podrsku i da se pratim s vama, ali ocito sam debelo pogrjesila temu
Sretno , odjavljujem se!
Da si bar malo pročitala o čemu je tema shvatila si da jesi debelo pogriješila temu. Imaš teme trudnoća, one su takođe željene i javi se tamo ako si trudna. To su teme za tebe. Kao što i ti očekuješ podršku i mi očekujemo empatiju ne može samo na jednu stranu.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Nazalost jesi pogrijesila temu jer ima dosta drugih tema za testove i rane trudnoce, ali ti zelim svu srecu u ovoj trudnoci, neka sve prode skolski te da nikad vise ne prozivis spontani. Sretno!
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Sretan Uskrs svim curama koje slave ❤️
Purko nisi nam se javljala nadam se da si dobro i da nisi imala nikakvih više nuspojava.
Mango zaboravih te pitati hoćeš li vaditi progesteron?
Ja sam od juče popodne bez temperature hvala Bogu. Sve mislim da sam u bolnici skupila neku virozu nemam drugog objašnjenja. Ipak sam silazila po kavu sebi jer žena ni u bolnici bez kave ne može 😅 pored svakakvih sam prolazila. Nadam se da je ovo sve iza mene sada napokon.
Mango da ima smisla, držim fige da se mrva zakači 🤞🍀
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD koji si ti dc? Mi se lijepo pratimo 🥰
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD oces pratit trakicama ili sve prepustas kucnoj radinosti?
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Super, drzim fige ❤️
Ja od utorka krecem s trakicama jer mi je sutra zadnji dan terapije 🙈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
MissD meni 6, još uvijek je dobro 😅. Chat kaže da se ciklus može tj ovulacija poremetiti u ciklusu nakon ovulacije ali i ja ću bez trakica pa kako bude.
Purko fotkaj trakice baš sam uzbuđena da ispratimo ovaj tvoj put dobitni nadam se 🤞🍀
Edit: u ciklusu nakon stimulacije*. Definitivno sam premorena 😅
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
I ja istooo, danas je i meni 6dc 😁
Bas se obe odmorite ovaj ciklus i uzivajte maksimalno!
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
ajoj, moon, tebe je stvarno napalo, zadnje sam pročitala da si izašla iz bolnice i sad vidim još i temperatura :'))) moguće da si skupila u bolnici, meni su dvi cimerice došle zdrave, otišle s odvratnim kašljanjem xD drago mi je da si bolje!
👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ➕️❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji