Post gore ima puno komentara pa pisem novi za lakse snalazenje 😀 u mojoj klinici se krece 2.dc s time da se prvi dan racuna taj dan do 18h ako krene M, a sve nakon se broji od iduceg dana. Svaka klinika valjda ima neki svoj nacin, ali svakako je dobro sve ih ispitat da ne bude zabune i nesporazuma tako da tratincica ne stedi ih s upitima. 😀 lakse jedan poziv, nego propusten cijeli ciklus.
Kod mene i dalje pms, cekam da stane i da krene M jer je ovo ludnica 🤯 Nocas sam spavala s grudnjakom sto nikad ne radim, ali bilo ga je nemoguce skinut, bol do suza
I ja sam imala situaciju na zadnjem viđanju sa dr muž već ustao išao bi on a ja otvorila svoja pitanja. Kad se kreće, kad dobijam terapiju, na koliko su pregledi, kako ovo kako ono. I ne mislim da zvučom glupo meni je prvi put i želim i imam pravo biti informisana. Čak se i doktorica nasmijala i lijepo odgovorila na sva moja pitanja. Mene krene hvatat panika i to baš panični napadi ako nemam plan i ne znam šta će se desiti. Uostalom i da nije tako svaka žena ima pravo znati svaki korak u postupku i detaljno objašnjenje.
Zar te tako jako boli? Užas.. Ne daj se, izdrži još malo, podsjećaj stalno sebe radi čega to radiš, vrijedno je. Daj Bože da nećeš još dugo čekati 🤞
👩🏻🦱 -27, endometrioza, 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
🧬 DFI 26%
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
5/26 FET - prirodni, nema ovulacije ✖️
6/26 FET ⏳
Ma da, tako i ja pristupam u bolnici i svo osoblje ima razumijevanja za to, znaju i oni da nam je ovo sve nepoznato i prvi put prolazimo. A toliko je osjetljivo i nije bezazleno tako da nije ni cudo da imamo milijun upita.
Ma nadam se da je danas zadnji dan i da mi sutra krene vise. Onda bi krajem iduceg tjedna vec isla na folikulometrije i rekla mi je dr oko 18.-19. DC fet 💪
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
Mutacije PAI 4g/4g homozigot i MTHFR heterozigot
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
I pitala sam i kako da računam dane kaže dr ako pravo prokrvarim do 17h onda je to 1dan ako poslije onda je sutradan 1dan.
Tratinčica ima pravo ima li šanse da si trudna kad su ti tako jaki simptomi?
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Nemam pojma, ali zadnjih dana sam se ponasala kao da apsolutno nema te opcije, trenirala, isla u saunu, za vikend bila u izlasku 😆 skroz sam otpisala tu mogucnost. Vjerujem i dalje da je samo do hormona i stimulacije, kad nije uspjelo prirodno skoro godinu i pol, sumnjam da i sad ima nade
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
meni je bas drago da si uzivala u lutealnoj! tako triba
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Neka si ti uživala i dala sebi oduška, možda ti se baš zato i posrećilo 😄. U svakom slučaju želim da te grudi što prije popuste bar malo 🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Bas jesam uzivala, konacno, cure moje to je revolucija 😅 zivot kao prije borbe za +
Nestvarno mi je da cemo jednom opet tako zivjet, da doslovno nemam pojma koji je dio ciklusa, samo okvirno znam kad ce menga i to je to. Nismo ni znale kako nam je lijepo bilo kad je tako bilo 😍
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Jutro cure :)
Ja imam situaciju, od 14dpo do evo 16dpo ja imam spoting, nikako da mi menga pljusne.
Ne volim bit delulu i mislit da je trudnoca jer stv msm da nije, al me brine kao produzenje lutealne faze? Jel ima tko iskustva, sa urednim ovulacijama? Mozda zbog bolesti pa mi se malo hormoni zbrckali?
Ne osjecam klasicne menga grceve, al sam napuhana ko zaba i puna plinova.
Moze biti sporiji pad progesterona, lutealna je ok ako je 16 dana, znaci tribala bi M najkasnije sutra.
Jesi ponavljala test?
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Da, samo da ne ode predugo. Ako dns pljusne mi je jos ok
Nisam radila test od 10dpo, al fkt ne msm da je trudnoca u pitanju.
Placem vec 2 dana radi apsolutno svega, bas me pere pms
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Lutealna do 16 dana kažu da je normalna. I što purko kaže mora da je spori pad progesterona čim tako smeđari..uradi ti danas test ako ne pljusne bar da isključiš 100% trudnoću
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Ma da, znam. Znalo je i meni to biti al krene prije..od tipa 11,12dpo.
Nije nikad ovako kasno, pa mi je to nesto novo.
Al msm da ce dns krenut, samo da pocne da mogu dalje sa zivotom.😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Bilo je meni tako pred mjesec dana. Krenulo je 17 dpo smeđarit, i trajalo oko 4 dana, nikako da krene prava menga. Osjecala sam grčeve kao da trebam dobit, tako da ni ja nisam posumljala na trudnocu, više mi se čini da su se malo zbrčkali hormoni možda zbog stresa.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Dobili smo odobrenje, sutra idem po terapiju i startam sljedećom menstruacijom. Sad može i da urani samo da dođe, jedva čekam 🥳
SUPER 🥳
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Hvala cure ❤️
Tratinčice pratimo se, pratimo, nadam se i na zimskim bebama da ćemo se pratiti 🥳
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
To je tooo, nikad blize 😍😍 sad samo hrabro i sve nam javljaj 🤩
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Iako je ovo za mpo temu htjela bih da dignem malo ovu, čini mi se da smo sve već umorne i uspavane. Bili smo kod dr, napravila je i uzv da vidi stanje. Danas mi je 19dc. Potvrdila je ovulaciju, endo je i dalje tu, ono što nije lijepa vijest je da se izgleda počela stvarati i na lijevom jajniku što prošli put (12.mj) nije bilo. Baš zato je rekla da nam je cilj da što prije ostanem trudna. Lijevi jajnik kaže da ima dosta folikula i lako je dostupan tako da s te strane je ok ako ovaj desni zahvaćen endometriozom ne bude imao puno.
Plan smo malo promijenili, trebam ih zvati na 1dc i 2dc doći na uzv i po terapiju. Razlog je taj što sam visoka 165 i imam 50kg i to jedva. Zdrava sam ali i dr sama kaže da još mora dobro da iskalkuliše jer mi ne smije dati jaku terapiju zbog kilaže. Dosta se žena pati sa viškom kg meni da je samo nabaciti koje kilo.. Ali nije rekla da to predstavlja problem kod aspiracije i transfera. Što se nje tiče ako je ks dobra možemo u postupak. Tako da još uvijek ne znam šta od terapije ali mi je i svejedno, od sada ništa ni ne plaćam. Sad sam ostala samo da jedva čekam menstruaciju.
I da ono što sam prvo pitala jer mi 1dc pada po kalendaru u subotu dr je rekla ako dobijem do 14h (jer do tad rade) ili u petak da dođem bez zvanja. Ako menga dođe u subotu popodne da dođem u ponedjeljak ujutru isto tako bez poziva. I to mi se dopada ne da ni ona da zakasnimo već idemo jako na ožujak 💪
Biti ce to sve dobro sigurna sam ❤️
Samo krenite, nadam se da ce vas proces kreniti u dobrom smjeru i da ce sta prije zavrsiti uspjesno 🙏🏻
Navijam za sve nas ode najjace, sve cemo se mi izboriti sa nasim problemima 🍀
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Samo da krene, cekanje je najgori dio. Lakse je nekako kad udes u proces pa se nesto dogada. Cekamo zajedno i pratimo se ♥️ vrijeme nam je za plusice napokon 🙏
Kod mene krenula M tako da sad ide estrofem i brojimo dane do folikulometrija 🤞
Mango kakva je kod tebe situacija?
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Tratinčica odmah sam se tebe sjetila da ću isto kao ti 😂. Ali što kažeš možda i bolje da prilagode terapiju točno kako treba.
MissD jesu li te popustili bolovi?
Ostale cure Nina, Mango, Rose kako ste? Dugo nam nema Sarite i Tulipan pitam se jesu li dobro..
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Na vrijeme si krenula na VTO 😊 nadam se da nece i na drugi jajnik doci endo,da se to moze jos promijeniti na bolje 🤞 u svakom slučaju sada ste nadomak cilju,bit će to sve dobro ne brini 🤗
Ja lovim peak,jučer popodne je bilo bas blizu,iscjedak pojačan,budem danas ponovila s trakicom,pokrili smo sinoć a planiram i naredna 3 dana 🤣 jedino se brinem jer nakon odnosa dosta toga iscuri van. Jučer sam lezala jedno 20 min,ustanem se i potekne niz nogu 🤦
Kad mi je rekla to za endo preblijedila sam sva 😅. Ali nadam se da će trudnoća to brzo riješiti.
Nina top, samo pokrivajte. Gledala sam nekoliko doktora da su rekli da se ne bojimo ako iscuri da oni pravi plivači u prvih par sekundi odmah otplivaju gdje treba. Držim fige da ti je ovaj ciklus dobitan 🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Tratinčica desilo se sve što izgovoriš/napišeš 🙏
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Baš tako! Vjerujem da naše vrijeme dolazi uskoro i držim se toga da ćemo se pratiti i na zimskim bebicama 🥰
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Hej cure. Ja nemam sto pametno napisati kad ste vecina u mpo vodama i ne razumijem se puno u to, osim da drzim fige za sve i sto kraci put 🥰
Moon zao mi je zbog endo. Imas ciste onda na oba jajnika jel?
A vidis , meni je jajnik cist al evo..ni to ocito nije garancija nicega.
Ja sam dobila, skoro 4dana kasnila. I nenormalno jaka, sa hrpom velikih ugrusaka. Imam osjecaj da je opet biokemijska bila u pitanju, al hajd znaj. Nisam htjela radit test da me ne poljulja psihicki zbog smedjarenja danima, pa nije ni bitno al eto.
Cekam da prodje, da mogu dalje u ciklus. :)
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Nina sretno u pokrivanju 🍀🤞🏻
Sve imamo izgurat jos malo, brzo ce to proci. MissD mi cemo se pratiti, meni ce AIH biti oko 15.3 🥳
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Mango moguće biokemijska ali se nemoj zamarati time sada i ako je ništa ti ne znači. Jesi li planirala možda kod gin da kažeš za te biokemijske?
Za endo mi je rekla ova na desnom je standardno ista, na lijevom se tek krenula stvarati pa je jako mala. Samo što nje nije bilo ranije pa me brine da ne naraste i ta.. Sretno u ovom ciklusu, navijam da bude napokon dobitni 🤞🍀
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Purko ajme i ti si uskoro 🥳. Držim fige da prva AIH uspije da popraviš statistiku 🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
A nemam joj sto ic, sve pretrage potrebne kao obrada za habitualne pobacaje sam odradila. 🤷♀️
Na kontroli sam bila prije 3,4mj sve je bilo uredno. Ne znam sto bi mi i rekla na to sve. Jedino briseve nisam preko godinu dana, mozda samo to bi bilo ok evo.
A za endo i jajnike, joj zao mi je...vjerujem da nije ugodno cuti da je i na drugom jajniku.
To mi je najveca nocna mora, u mene je dubokozdjelicna endo al je jajnik cist. I ovako mi je amh nizak, i imam samo jedan.
Jos nama nije mpo opcija, tako da nadam se da mi nece previse problema stvarati.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango baš mi je žao zbog situacije 😔. Nadam se da će se uskoro zvijezde posložit za tebe ✨🍀
I slobodno piši kad hvataš peak i ti i druge cure, ipak smo tu da se bodrimo iako smo u različitim fazama. Možda se i mi vratimo na lh trakice nekada 😅. Voljela bih da ova tema "umre" samo zato što su se cure prebacile na teme trudnoća a ne na teme potpomognute..
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
jedva čekam cure da krenemo sve ♥️
Mango jel se sicas da smo komentirale kako zene u MPO otpočetka ciklusa krenu sa heparinskom terapijom, a ti imas mutacije vec dokazane. Pa mozda nebi bilo lose ici u hematologa/gin i popricati s njima o tom da ti uvedu terapiju odmah da se uspije zadržati a ne po potvrđenoj trudnoći jer biokemijske kad su česte znaju biti baš od tog.
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Osjecate i vi proljece u zraku, neku pozitivu? Sad se zaredalo par lijepih i toplih dana i odmah se bolje osjecam, tako da sam uzbudena sta se tice svih, i nadam se plusićima uskoro
Purko, daaa znam da dosta cura sa mojom dijagnozom uzimaju heparin od transfera. Sad ne znam jsl bi meni dali u situaciji prirodnih ciklusa i pokusavanja, mozda se raspitam
A ja sam vam odradila hrpu pretraga svakako, cak i magnet zdjelice tako da osim briseva mi nista ne preostaje.
Ako ne uspije kroz 2 ciklusa, muz mora spermiogram za kojeg pocinjem strepit jer radi jako jako stresan i napran posao.
I to je to 😅
Ostaje samo cekati i moliti se da bude.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Bit će to sve super sigurna sam, riješit će se to sve i ubrzo ćeš javiti plus. Ja sam imala 47 , 48 kg i 161 sam bila. Od trudnoće sam 52. Puno jedem,ali imam brz metabolizam, bavim se sportom. Ništa to neće smetati. Istina je to za blažu stimulaciju, ja sam dobila jako blagu i dosta reagirala.
Sretno cure svima
ja sam u nedjelju noć očekivano procurila. Tempo mi je od prošlog petak turbo pa ne stignem ni na što misliti. Idemo jako dalje
💙
Mango meni je uključen od dana početka stimulacije, da se tijelo privikne valjda. I otjeraj muža na spermiogram možda mu je samo mala terapija potrebna da ugledate plus 🤞
Nina samo čekam da otopli ne volim zimu nikako 😅. Baš je lijepo ovih par dana odmah sam raspoloženija.
Rose meni je i drago da je ovako ispalo ipak sam ja najbitnija u čitavom postupku, vidim da je stalo doktorici da mi prilagodi a ne samo generički svima isto daje.
Drago mi je da ti M nije puno kasnila, sad jako u ovaj ciklus 💪. Da nam 3mj bude pun plusića 🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Moon meni se sad od stimulacije pojavila cista i na drugom jajniku, isto je mala ali je tu ☹️ tako da sad i ja imam na oba.
Purko aaa taman cemo se poklopit, i meni je dr rekla transfer oko 18.-20. dc sto taman pada negdje oko 15.3.
Mango bas mi je zao, znam da ova izjava nekima ide na zivce ali biokemijska je znak da tijelo moze prihvatiti trudnocu tako da ne odustajte. Mene bas brine sto mi se nikad dosad nije dogodila ni biokemijska, u skoro 18 mjeseci pokusavanja...
Joj samo da endo ne podivlja od stimulacije 😫. Brine me što se ova krenula stvarati sama od sebe..
Za biokemijsku - možda ti se i desila ali ne znaš. Beta ne naraste mnogo, ne detektuju testovi u dosta slučajeva, menstruacija samo malo zakasni ako i to. Tako da možda ti se i pokušalo zakačiti a nije ostalo.
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
da, kazu da 50% zena niti ne zna da je imalo biokemijsku.
bas se radujem, nadam se da ce nam ozujak doniti dugo zeljeni plus
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Ma da, tko zna iako cudno mi je da bas nijedan mjesec nisam ulovila... kako god, od danas sam na estrofemu, citala sam o nuspojavama, Boze pomozi 😂 od sutra cu ubacit i l arginin, vit E i sok ciklu za endometrij i iduci petak, 6.3. cu na prvu folikulometriju 🤞 dakle odbrojavam 8 dana
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
MissD pitam ovako ispod tvog posta, jesi pričala o aspiraciji ali mi se tada činilo daleko a sada mi je sve ekstremno blizu jer je menstruacija po rasporedu za samo 9 dana.. Radila si u općoj anesteziji ako se dobro sjećam? Šta nakon, da li ležiš tu još malo ili su te odmah pustili doma? I kad je popustilo skroz od anestezije jesi morala piti išta za bolove? Jesu li ti dali i neki dress code s obzirom da sam vidjela par žena koje su išle na aspiraciju sve u trenerkama a ja kod gin isključivo u haljinama idem 😅
Oprostite druge cure, jesmo na pogrešnoj temi ali šta da radim kad opcija za privatne poruke ne postoji inače bih bombardovala pitanjima 😂.
Bliži se i tvoj trenutak da zasjaš trudničkim sjajem ✨
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Opca anestezija, lezala sam jos 2h nakon toga u bolnici i onda doma, taj dan samo mirovanje i odmor i od iduceg dana lagani povratak u normalu, samo naravno bez velikih tereta, saginjanja, treninga jos koji dan jer ipak su to ubodi u jajnike pa dok se sve malo smiri... ja sam sestru jos u bolnici trazila ketonal u infuziju i nakon toga vise nisam pila protiv bolova.
Isla sam tamo u trenerci da mi kasnije nije usko ni napeto po trbuhu, a tamo sam dobila njihovu spavacicu cim sam dosla.
Samo pitaj, da ti bar malo iskustvom mogu olaksati 🙌
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Koji larginin si kupila i koji vit E?
Ja sam dodala samo omegu sa vitE, ali mislim da mi triba jos dodatno nesto, jer ovi sokovi mi ne pomazu uvik je tanak.
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
L arginin:https://shopbuilder.hr/slobodne-pojedinacne-aminokiseline/builder-l-arginine-500-gr-p16162
Vit E: https://hr.iherb.com/pr/solgar-vitamin-e-67-mg-100-iu-100-softgels/48611?utm_source=comms&utm_medium=email&utm_campaign=shipping_confirmv2&utm_content=recommendation_link
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Hvala ti ❤️
Idem odmah napraviti narudzbu na iherb da mi stigne do 5dc 🤞🏻
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Pozdrav cure, duže me nije bilo, hvala šta me niste zaboravile. Uzela sam mali predah od svega, a onda sam i zaboravila lozinku al evo tu sam 😂
Kod mene ništa novo, 17dc, ovulacija je bila 14 ili 15 dan, ne znam al pokrili smo sve dane prije pa šta bude, ovaj put skoro pa ništa nisam razmišljala o tome i bilo nam je baš dobro, nisam osjećala nikakav pritisak oko tog, sad dosadno čekanje.
Drago mi je da sve imate plan za iduce korake, odobreni papiri, kretanje u postupak, inseminacija, debljanje endometrija, pokrivanje i vatanje peaka i da nam svima proljeće nosi nove radosti 🐞
P.S. moj prvi je začet u proljeće i zimska je beba, mislim da je skroz u redu da bude i drugo kad vec imam sve od robice za zimsko dijete 😂😂
Draga Tulipan baš mi je drago da si se javila
nadam se da ti ovo proliće donosi još jednu zimsku bebicu ♥️
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Drago mi je da si se javila 🥰. Sretno, nadam se da nam slikaš plusić brzo. Neka nam proljeće donese nove radosti 🤗🥳
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Neka tebe opet s nama tu 🥰 i slazem se da je skroz posteno da sad opet padne jedna zimska beba tako da samo akcija 💪🙂🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Drago mi je da si nam se vratila i sretno🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da proljeće donese najdivnije vijesti 🙏🏻
💙

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️
Cure kako ste? Sta ima novog?
Da nam ne zamre forum u ovom periodu dok nesto cekamo.
Evo ja jos cekam mengu, nikakvih naznaka da stize, nadam se da ce me iznenaditi bez bolova i da nece biti kasnjenja 🤞🏻
Kada je očekuješ?
Kod mene dosada što se tiče ciklusa, ovulacija bi trebala početkom idućeg tjedna
💙
I ja čekam mengu ali još nema naznaka. Ali treba tek sljedeći vikend pa očekujem grčeve negdje od srijede/četvrtka. Progesteron radi punom parom.. Ostalo sve dosadno bez simptoma.
Purko tebi dežim fige da ne kasni a Rose tebi da bude jedna kvalitetna ovulacija 🤞🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Hej cure, evo da se i ja javim. Bas sam u nekom ludom tempu zivota, krenula sam opet i sa treninzima..pa posao,vrtic, kuca, drustveni zivot🤡
Ja sam 6dc, uskoro krecem sa trakicama. Bas nista pametno za prijaviti.
Jedino sam si zacrtala zdraviji zivot, prehranu, da si skinem napokon ovih 4,5kg viska sto me zivciraju i eto 🤣 moja saga
Pratim vas sviju❤️❤️❤️ drzim fige pusa
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Rose i Mango drzim fige da uspjesno uhvatite.🙏🏻
Rose Trebala bih dobiti danas ali nista jos, nadala sam se da ce vec jucer krenit. Iako evo danas me nesto krenilo boluckati 🤞🏻
Mango nadam se da ce ti trening i ta ludnica opcenito pomoc da se malo opustis i da vrime do plusica brze prode ☺️
Moon i Tratincice jos maloooo, jedva cekam da dobijete lipe i kvalitetetne 🐧😍
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Evo je cure, krenila M sa 1.3. 🥹
Nadam se da ce nam svima sve ici po planu.
MissD vidim da imas folikulometriju iduci tjedan, cekamo jos malo da budes PUPO 🥰
Bas zelim da se sve skupa priselimo na zimske 26/27 🙏🏻❤️🍀
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Ma odličnoo 🥳
Baš nam je lijep period krenuo, missD nam je pupo uskoro, ti si nam pupo uskoro, biće nam veselo proljeće 🍀❤️
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Lajk za datum pocetka M jer je bas dobar da se od njega racuna trudnoca. Termin taman oko 1.12 za divne blagdane 🥰
Daa, na estrofemu sam vec 4.dan, pijem sve ove dodatke, sok od cikle, kupila sam neki l arginin odvratnog okusa 🤢, hodam svaki dan bar 5-6 km tako da ocekujem dobar endometrij vec na prvoj folikulometriji 🤞 nadam se da je ovo nas ciklus, za sve nas cekalice 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
MissD procijenjeni termin spada na moj datum rodendana 🙈🥹
Sve uvjete si chekirala i ti da bude savrsen endometrij pa da se mrvica lipo ugnjezdi 😍
Ja sam isto narucila l-arginin i vitE sa iherba, nadan se da ce doci do petka 🤞🏻
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Drzim fige za brzu dostavu 🤞 a datum i rockas - mali znakovi 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Super, nek je stigla ☺️ sad još samo da inseminacija bude dobitna odma iz prve 🤞
Termin se gleda od dana zadnje M +7 dana

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Mango sretno ti da uhvatiš peak, slikaj nam trakice 😄
Sve smo se izgleda bacile na zdraviji život, i ja sam krenula malo sa šetnjama, laganim treninzima, raznovrsnijom hranom (što mi jako teško pada ne volim jest 😅). Dobro je što je vrijeme lijepo sad pa se može šetati. Nadam se čitavom proljeću ovakvom.
Doktorica mi je rekla da nema potrebe da pijem išta osim folne (ili prenatala koji sadrže folnu) i vitamina D. Da bi to sve trebalo biti okej, vadila sam i feritin opet i podigao se fino. Nastaviću sa ferozomalom ali ne svaki dan, ovo dvoje što je rekla uzimam svakako. Baš se nadam da je ovo naš mjesec, sve smo se dale u jaču borbu za bebama 💪. Mora da se isplati
Oce, isplatit ce se jer mora! ❤️
Ja cu isto nakon postupka pauzirati vecinu suplemenata da se odmorim bar tih 10ak dana i piti samo prenatale i uzivati u proljecu i nadati se 🥰
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Ja sam ubacila zdravo, ali nisam bas skroz izbacila nezdravo. 😆
Popijem casu vina, pojedem nekad grickalice i slatko, ali jedem dosta voca i povrca, pazim na hidrataciju i suplemente i na treninge i kretanje. Dio ove price je i sreca i da se uhvati dobar trenutak, dobar ciklus, stanice i ostalo tako da mislim da sve mi dajemo max od sebe a ostalo kako se poslozi🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Ne radim ovo ni zbog trudnoće, iskreno, nego zbog odraza u ogledalu. Nije strašno, ali moglo bi biti i bolje. Dojenje me malo sjebalo, odnosno prestanak dojenja pa pripazite na to sljedeće godine🤭😜
Žene zatrudne pijane, drogirane, dok imaju rak, razne bolesti...ako mora, bit će bez naših dodataka prehrani, bar ja tako mislim😀
.
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Pa ja isto treniram i zivim ovako iskljucivo zbog sebe 😅
Inace i setam i zdravije jedem ali i popijem koju casicu s drustvom.
Bas to mango sta kazes, tako da ne tribamo se briniti puno ☺️
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Ma mislim da je nemoguće izbaciti nezdravo prvi ovaj vazduh koji udišemo.. I čaša vina nije nimalo nezdrava ako ostane samo čaša i ne pređe u flašu 😄
Tratinčice nadam se da će feritin biti top da nemaš apsolutno nijedne prepreke na putu ka bebari 🤞
Mango ne staj nam na zajedničku muku žene zatrudne nemaju ni uslova ni želje za djecom a vidi nas ovdje.. I za odraz u ogledalu mogu ti samo reći da se trudiš da sebi budeš najljepša. Zdrava i lijepa sebi to je jedino bitno. I nadam se da ćeš to i biti 😊
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
A dobro, ja popijem tu i tamo koji martini, koktelcic itd.
Tocno mi ne pada napamet prestat zivit ona 2 tjedna cekanja,..ok necu se olesit od alkohola. Al bome cu piti koju casu i popit brufen ako me glava boli isl. Dosta je bilo, vrijeme je za normalan zivot i kad bude,ako bude super.😅
A za trenkanje i to, ha gle ne skodi, vec primijetim da bolje spavam napokon. Inace imam ozbiljnih nesanica, i rijetko kad spojim citavu noc u komadu da sam spavala. Staaaalno se budim.
A nije do djeteta mi, do moje glave je😆
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Slazem se Mango, triba ziviti 🥂
Popij melatonin ili magnezij noc sa melatoninom koji dan za redom, pa ces lipse spavati ☺️
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
I kod mene bude i gin tonica i brufena kad je sila, i odem u saunu i bas kako kazete, ako je sudeno, doc ce trudnoca uz sve to. Do transfera tako, od transfera se ponasam kao trudnica 🤩🤩
Za bolji san i meni bas razliku radi trening, puno kvalitetnije spavam. I uzimam magnezij svaki dan i par puta tjedno melatonin, najcesce vikendom.
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Slažem se, treba živjeti...ja tako oduvijek živim, baš pokušavam iskoristiti svaki trenutak. Oduvijek sam aktivna i na sve strane...ja to tako moram...malo je dana da sam doma jer me vuče nešto novo i to želim i sinu omogućuti. On već navečer pita gdje sutra idemo 🤣🤣🤣
Svima želim najdivnije proljeće 🙏🏻❤️
💙
Taman kad sam se pohvalila da bolje spavam, zakucala sam noc sa 2h sna u u komadu valjda i bila budna pola noci🤣🤡
Koristim magnezij pred spavanje i melatonin, al evo haha
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Žene ipak smo najzdravije kad smo opuštene i kad nam je psiha zdrava. Ni tijelo ni beba za koju ne znamo u trenutku ne bi zamjerili čaši alkohola i provodu. Na kraju krajeva ni sa djetetom ne planiram prestati živjeti, ići će svuda sa mnom i neće biti mrtva tišina kad spava, stan sterilan svaki dan... Ne želim nikad hodat kao po jajima.
Za bolji san dobar je čaj od kamilice, dobar je i od kantariona ali se taj smije samo u folikularnoj fazi. Miksam to s lijekovima za migrenu i magnezijom, pokušajte i to da ne jedete jaku hranu, bez kave, topao tuš prije spavanja..sve što spušta tlak zapravo. Nadam se da će biti bolje, nesanica mi je najgora i iskreno me strah iste jer me uvijek sastavi migrena od toga 😔
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Sve se slažem žene, ne staje život kad dođe beba, samo se treba malo prilagoditi i nema hodanja po jajima. Samo da nam dođe konačno prilika da to sve primjenimo u praksi! 🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Ma joj, tako sam i ja sve govoril i htjela dok nisam dobila bebu koja je 3mj kontinuirano plakala, i morala je biti tisina da spava uopce inace bi slusala vristanje satima. I da. Spavala je iskljucivo na meni 😅
Nisam nigdje isla tada jer doslovno nisam mogla..danas je jako rijetko bolesna. Nikad ne znate sto vas ceka, tako da treba sve prihvatiti i biti spreman na sve i izbacit tu recenicu " ja nikad necu" ,"ne bih nikad" isl jer ne znate sta vas ceka😂 Sad je najdivnije dijete na svijetu, al jbg trebalo je proci tu fazu.
Inace sam uvijek imala lagan san i te faze nesanica, al otkad sam nju dobila je jedan poseban level..mozda i djelomicno ptsp u igri hahaahah
Al budem probala ove cajeve svakako, tenks na savjetu.😀
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Mango ne mislim to u smislu da ću ja striktno ovako ili onako. A vjerujem ni druge žene. Samo da ne želim da me dijete ograničava u smislu da ga/ju ne mogu stavit u kolica ili kengur ili ga nosit na kraju i izaći van, da li to bio park, bašta kafića ili ispred zgrade nije bitno. Isto da neću svaki dan ribat to sam sigurna jer mi ni sad nije svaki dan sve oribano i sterilno 😂. Samo ne želim prestat živjeti dolaskom djeteta povremeno se vraćati svakodnevnom životu
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Samo nemojte nikad rec moje dijete nece spavat samnom u krevetu 😂😂
To je jedino šta sam rekla nema šansee i evo vec 3 godine spavamo skupa 🙈

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️
Moon i Tratincice, drzim fige da bude sve kako ste zamislile, slatke muke🥰
Tulipan, jako puno stvari "nece nikad" u majcinstvu mi se odbilo od glavu, vise to ne izgovaram 😂
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Tulipan e to definitivno slaba sam na to i malci od brata kad su spavali kod mene i kad sam ih čuvala spavali su sa mnom čim se nečeg boje ili kao čita tetka priču pa zaspu i dijete i tetka 😅. A uopšteno te "manje" stvari niti ne planiram kako nam bude. Jedino što planiram je ne pravit nikakve velike žurke do prvog rođendana jer ni ja to ne volim i ako ko želi doći vidjet bebu može doći vidjet bebu naravno ako sve prođe dobro i beba i ja budemo dobro. Ostalo sve vremenom, kako bude biće samo da bude 🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Toliko sam toga prosla dok smo dobili prvo dijete, znate kako me bolilo briga za ista. Nosit cu je ako treba dok se ne uda, uspavljivat samo nek je tu hahaha
Tako mislim i za drugo i trece i ako bude bilo, samo nek su tu..mazit i ljubit dok ne pobjegnu od nas.😂
Samo neka bude, sto moon kaze🙏 na sve pristajemo
2024.👱♀️
#2 od 10/2025
Endometrioza
Amh 7,8pmol
Hahaha da,da. Nikad ne reci nikad🤣🤣🤣
Mali i ja sam turbo aktivni. Tata nešto manje jer puno radi, a i nije skroz takav tip...mi to odradimo za njega 🤣🤣🤣
Lako za navike, samo neka su oni živi i zdravi 🙏🏻 on oduvijek spava sam, ali ja legnem do njega dok ne zaspi i to mi uopće ne smeta. Još imam s njim par godina i bit će mi velik 😭 falit će to sve...
💙
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Nakupilo se odgovora.. Rose želim ti još jedno malo pa da na repeat bude i sa bebicom 🤞
Meni su počeli grčevi danas, već s posla sam mužu pustila poruku večeras seks da menga brže dođe 😂. Grčevi jesu bili kratki i blagi ali obično tako počne, do srijede očekujem jače. Prvi put se radujem grčevima pitam se da li sam normalna 😂
Jesi jer znas sta to donosi, ovo su menge kojima se radujemo 🥳
🏥CITO
IUI 04/26 ✖️05/26 ✖️
IVF 06/26 🐞✨
Neka jeeee, nek dode sto prije 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
05/26 FET ➕
Daa ovo su menge kojima se radujemo već sljedeću ne očekujemo 😅
Tratinčica ajmoo neka i porani nećemo joj zamjeriti 😂🤞
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
🧬 DFI 26%
6/26 FET ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji