Ja sam dobila 2 dana ranije duša mi place užasno se osjećam iskreno najradije bih od svega odustala 😏
Žao mi je 😔. Odtuguj pa skupi snage za dalje. Planiraš li neke dalje pretrage? Oprosti ako si pisala zadnjih dana ništa ne mogu popamtiti..
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Ne sikiraj se opušteno icu vjerovatno a sad na sta konkretno ne znam to cu vidjeti sa ginekologom jer očigledno ima nešto što koci
Zao mi je, odtuguj pa ides jaca u novi ciklus ❤️
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️ - nema oplodenih js
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Proće me znam ali eto razočaran se i pokleknem a znam i sam da ću se do kraja boriti.
Jutros nista vidjecemo oce li kroz dan biti nešto sad me to zbunjuje bas čitala sam o spotingu prije m mada nikad nisam imala.
Slažem se s tratinčicom obavezno test ako ne krene pravo krvarenje. Ta brljanja su normalna u ranoj trudnoći
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Uzela test da uradim ujutru krenulo u toku dana tako da je ovaj ciklus ajmo reci propao.
I ja sam se ponadala da je implantacija al nije ipak je veštica.
Hvala drago mi je sto mogu sa nekim podeliti ovakve stvari.
Sto bi se reklo iz tvojih usta u bozije uši❤️
Sačuvaj test za sljedeći ciklus nadam se da će ti trebati 🍀.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Moon jesi dobila M?
Ne još 🙃. Grčevi ubiše, a utriće sam u četvrtak zadnji put stavila. Valjda će, nadam joj se svaki čas.
Kako si ti, ima li je kod tebe na vidiku?
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Ja sam sinoc stavila zadnji i ne mogu vise, taman dok procurim bit ce to taman za lutealnu.
Nadam se da cu procurit do sride, ali nemam nista nikakve simptome.
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Ja sam se nadala do sutra jer idemo potpisati ugovore neke za našu djecu pa ću se vidjeti s doktoricom i da uživo isplaniramo što dalje. Pitaću je svakako ali od M izgleda ništa. Sad kad treba ona ne dolazi… Još sam i sa mužem pokušala ubrzati dolazak ali ne radi 😂
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Mozda te iznenadi pa dode ujutro 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Valamar Sunny hoteli, velika preporuka.😊
Igraonice za djecu, bazen i plaža ispred većine hotela.
Šaljem vam vaučer od 100eura za prvi boravak u Valamar hotelima. 😊
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru. Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti ti!

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Kao što sam pretpostavila preskačemo jedan ciklus pa u svibnju u FET. Tako da sam još jedan mjesec tu s vama boreći se prirodno jer što da ne kad već imamo ciklus između. Doduše neću piškati trakice vodiću se simptomima pa kako bude.
U stimulaciji nisam imala niti jednu migrenu, ma truna da me glava zaboljela, zato sad napadi da moram u bolnicu na koktele… Samo da ostanem trudna pa da me popuste tih 9 mjeseci
bit će to beba oko Valentinova držat ćemo palčeve da bude i novogodisnja po prirodnom ciklusu pa šta Bog da
žao mi je za glavobolje, nadam se da će i to proći sa trudnoćom, izdrži još malo
Prije se nadam bebi za Valentinovo nego novogodišnjoj 😅.
M još nije krenula vrag je odnio valjda krene do kraja dana. MissD sjetila sam te se kako te boljelo ciklus nakon stimulacije, držim sama sebi fige da mi što lakše prođe ne mogu bolove više 😭
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
zao mi je Moon, ali uzmi si taj ciklus da onda odmoris i provedes ovo vrime za sebe i napunis baterije. 🫂🩷
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Ja sam očekivala pa se nisam razočarala. Idu nam 2 Uskrsa sad biću s mužem i obitelji, možda u drugoj polovini mjeseca otputujemo malo negdje da se psihički pripremimo… Čekala sam 16 mjeseci šta je još jedan
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD na taj sam mislila, sad već samo čekam da dođe i da završim s tim.
Tratinčica provedi svoj mjesec gledajući bebaru na uzv i bebeće stvari po trgovinama 🥰. A nadam se i nama da će biti sretan 😁
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Krenulo smeđarenje, sad će i krvarenje 🥳
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Evo ja sam procurila, i to odjednom trcala sam na wc ali bilo kasno, morala ici kuci s posla se prisvuci. Zvala sam kliniku, cekam da se jave za termin za folikulometriju.
Moon jesi ti svoju docekala?
Procitala sam gore komentare, slazem se da treba sve pretrage obaviti kako idu po redu, neke platiti neke preko uputnice, ovisi koje si srice. Neke ce odraditi prije neuspjeha, neke tokom pokusavanja, a neke nakon svega... Svako ima pravo birati kojim ce putem ici, i podrzavam i one koji zele pokusavati prirodno godinu dvi i one koji nakon 6 mj idu na MPO, sve ovisi o karakteru i zeljama i mogucnostima na kraju krajeva...
Ja sam prva koja sve placa i nastaviti ce placati, a opet sam se odlucila za IUI prije operacije, jer ako je mogu izbjeci zasto ne, ali sigurna sam da me ceka ubrzo
Sigurna sam da ce se svima nama ostvariti nase zelje, samo moramo imati strpljena i vjere 🥰
Mango da, i tokom zahvata ce provjeriti ponovno lijevi jajovod koji je suspektan, iako je na HSG sve proslo kroz njega ali me bolilo dosta.
MissD da, u bolnicama imaju protokole kojih se drze - jedna pretraga za x neuspjeha... zato cemo dio same rjesavati, upravo zbog onog mira u glavi.
Nalazi su ti iduci utorak?
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
ma hoce sigurno.
evo ja imam pregled 10/04, kod drugog doktora pa cu i njega pitat za jos jedno misljenje o svemu, cisto eto da ne zafali
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Cure ja sam dobila. I ostala u bolnici zbog migrene koja je nesnosna nikad ovakva bila nije. Valjda bude bolje pričaju nešto da će me do petka držati pa vidjećemo
Bas sam se zabrinila di si s obzirom da si jucer napisala da si bila na koktelu lijekova.
Jel ti lakse sad ili si jos u bolovima?
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Daju koktel popusti zaboli i tako.. Valja bude bolje
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Hoce, mora. Zelim ti da sta prije prode da budes bez bolova 🙏🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Brzo se oporavi,bit ce bolje vec sutra sigurna sam 🤗 da dodes kuci cim prije i proslavite Uskrse sa najmilijima 😘
Hvala žene ❤️
Voljela bih bar za Uskrs kući ali ne mogu lagati da mi je bolje ako nije.. A ovdje je užas samo što prije da sam van
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD inače imam migrene ali nikad ovako jake i da ništa ne pomaže. Dr je rekao da vjv ima veze jer su srozavali hormone pa ih dizali tijelo se iscrpilo. Ako bar jedan od ova dva smrzlića bude dobitan nećemo opet u ovo, dosta mi je jedno dijete
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Mango izgleda. Nema za mene više stimulacija definitivno. Dva feta će biti i s tim tačka na ivf
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Eventualno prirodni postupak bez stimulacije. Ili prirodno ako se zalomi. Ne znam koliko je iscrpno pokušavati za drugo dijete ali sam se pomirila i sa činjenicom da nemamo nijedno, ako i to jedno dobijemo biće mi blago i najveća sreća na svijetu. Sve bolove mogu ali ove na glavi nikako
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Ciao cure, evo me i u ovom kutku foruma, zalutala s potpomognute. Vidim puno poznatih imena, a čini mi se da je tu malo manja i još osobnija zajednica 🥰
Imam doma Clearblue test za utvrđivanje ovulacije, ovaj koji pokazuje smajlić. Koristila sam ga 3 mjeseca prije MPO i bio mi je dosta zgodan, pokazivao je LH porast. Ostale su mi još dvije trakice. Znate li možda mogu li se negdje kupiti zasebno samo trakice? Ne treba mi novi uređaj, a skupo je to dosta stalno iznova kupovati. Ako ne, koje su vam se trakice pokazale najboljima, u smislu omjera cijene i kvalitete? Hvalaaa 🥰
hej, dobro nam dosla i na ovu temu
mi se ode dugo vec podrzavamo, malo nas je pa je zato nekako i osobnije
ja isto nisam nasla di ima uzeti samo trakica za CB, sve sta ima kupiti ovako po ducanima je stvarno skupo.
Najcesce narucim ove jer mi prebrzo dodu, ali kad mi je hica kupim prve po redu u ljekarni/bipi/milleru
https://gravida.hr/proizvod/test-trakice-za-ovulaciju-i-trudnocu-femometer-40lh-10hcg/?gad_source=1&gad_campaignid=19623996181&gclid=EAIaIQobChMIqNPP5Z_MkwMVysp5BB2WfwzdEAAYASABEgKvefD_BwE
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Dobro nam došla ovdje! Ja sam isto sa sheina jer u bih nema neki izbor a skupe su i ovo šta ima.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Hvala cure na savjetima i dobrodošlici ❤️
Super mi je što se ovaj 'mini' forum proširio van svoje primarne teme, ja zapravo ispala skroz rendom sa svojim pitanjem hahaha.
Meni je isto forum postao neka mala slatka svakodnevica, koja me veseli, dođem na posao, drušvene mreže, mail, forum :D vidit što se zbiva s curama, čuti nešto novo, korisno, podijeliti muku
👩 34, endometriom na jajniku, PCOS; amh 24
👨 35, oligoasthenoteratozoospermia
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ➕️❤️
Ja recimo ovdje pišem sve misli, muke, jade, dok tamo samo ono vezano za potpomognutu. Ovdje sam počela, cure su mi kao najbolje drugarice s kafe, podržavamo se u svemu a ima još par cura koje i dalje pokušavaju prirodno pa i njih bodrimo da što prije dođu do željenog plusa. Ovu smo temu pretvorile u tu malu zajednicu i primamo i nove cure naravno sve hrabre borilice, hvatačice ovulacije i one koje imaju nedoumice oko pretraga, trakica ili bilo čega drugog 🥰
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
1.IVF - Sv.Duh, 2/26 💉Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 13🥚, 3 ❄️ - OHSS - freeze all
FET 5/26 ➕️❤️
Sad sam isčitala sve gore kad me malo popustilo napokon nakon 3 dana. Cure sve ste u pravu, svaka za sebe. Osnovne nalaze po meni treba raditi nakon 6 mjeseci jer možda neko ima mali problem koji sprječava a lako se popravi tipa ogtt.
Što se mene tiče muž je od starta odluke o ivfu preustio meni i rekla sam odlučno u stimulirani više nikad. Dva smrzla imamo daće Bog jedan da uspije ako je suđeno suđeno je. Moje zdravlje nema cijenu, mom budućem djetetu treba zdrava mama. Danas je moja meni u posjetu došla ostarila 3 godine od sikiracije za mene. Ne treba nam to u životu. Ako se zalomi prirodno odlično ako ne ništa. Ako FET nijedan ne uspije pod velikim možda se odlučim za prirodni postupak, ali ja volim svog muža, on voli mene i vjenčali smo se zbog toga a ne zbog djece. Ako Bog ne želi da imamo djecu nećemo ih imati jedno drugom smo dovoljni. Ovakve posljedice ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela..
Plus mi je na to na hitnoj krenulo krvarenje a ja samo jedan uložak onaj u gaćama. Dok su me primili mužu sam samo rekla uloške i vlažne maramice da ponese.. U najnezgodnije vrijeme krenula. Ali dobro hajde sve je prošlo ok, jednu pidžamu sam jutros procurila, nije tako strašno
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD jeste hvala Bogu, dobro me popustilo uspjela sam i jesti. Nadam se da ću kući do petka da Uskrs provedem sa svojima.
A moramo misliti prvo na sebe jer ako mi nismo zdrave neće biti ni naša djeca. Ta bića zavise od nas moramo biti najbolje verzije sebe za njih ❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Mango i tratinčica hvala vam cure divne ste ❤️. Svaka vam je na mjestu, u pravu ste. I u avionu masku prvo stavljamo sebi pa djetetu. Tako treba i u životu
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Zelim ti da si kuci na veliki petak i da uzivas sa svojima za Uskrs, da se nakon ovog svega odmoris i napunis baterije ❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Moon, jako mi je žao da ti se to događa , evo nisam imala pojma na koliko levela nas može ta stimulacija sjebati (jel se smije na ovom forumu napisati bad word?).
Imam isti stav kao ti, dok sam ležala onih 5 dana u bolnici u mukama mislila sam si što je meni ovo trebalo i doslovno nikaaaad višeeeeee, ipak sam si ja i moje zdravlje važniji od imaginarne bebe, i ako ćemo biti samo on i ja do kraja života, to će isto biti predivan život ❤️
Jedino evo, sad je prošlo 15ak dana od svega, i nisam tak rigorozna u svojim mislila, strah me da ću na kraju još zaboraviti sve i opet se upustiti u jad :D ali mislim da neću, eventualno u prirodnom ciklusu, kako i ti kažeš.
Nadam se da si zdrava čim prije i doma sa svojima ❤️
FET 5/26 ➕️❤️
Rinolada nažalost moja odluka je konačna. Ležim na neurologiji, ovdje su svi pacijenti samo ne normalni, ljude vežu, svađaju se, noću neka baba jauče prestrašno. Jastuka nisu imali muž mi donio od kuće. Svoj toalet papir, jedva sam se istuširala uz pomoć muža jutros živo čudo ok doktor pa ga je pustio inače ne smije. Jedino dobro je što se smije hrana unositi pa mi prave moji i donesu. Do mene leži čovjek nešto mu kažu jedni drugo drugi, niti je to organizovano niti išta.. Ja sam zdrava i meni bolnica ne treba, zadovoljna sam sa dva smrzlića i prepuštam se u Božije ruke. Imala sam kamenje u bubregu, bolove u leđima nesnosne zbog kifoze, nema kakav bol prošla nisam ali glava pa 10 mjesta prazno to boli kad neko krene da mi se obraća. Svaku migrenu preplačem a traje par sati ovu od 3 dana ću da pamtim za života. Toliko luda nisam, nikad više one igle neće u mene pa makar ne imala djece nikada. Postoji i posvojenje na kraju krajeva..
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Moon, ajme grozno, zvuči užasno! I žao mi je da si toliko propatila s raznim bolima, još si stvarno mlada. Tako je, sve opcije su nam otvorene! Drži se ❤️
FET 5/26 ➕️❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD sretno sutra na HSG i javi kako je proslo 🤞🏻
Sretnoo 🍀
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD odličnoo 🥳. Možda ti bude potreban još jedan kasnije ali bude to okej
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
odlicno! sad se lipo zabavljajte ovaj ciklus
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Drago mi je je missD da imaš uredan nalaz i da je sve lijepo prohodno ❤️ bila si jako potonula nakon FETa, sad mi zvučiš bolje i optimističnije ❤️
Vjerujem da ti je bilo preteško to proživiti i čini mi se da si se jako krivila, ali stvarno stvarno si trebaš popustiti i probati preći preko svega. Moramo se sjetiti da i prirodne trudnoće, u kojima je sve normalno i zdravo, 50% njih završi neuspješno. 50! To je ooogroman postotak. I jednostavno je to tako, loša sreća. Ostani dobro, i ponesena dobrim vijestima, vrati vjeru da će jedan od dva smrzlića uspjeti ❤️ ili možda i prirodnjak hehehe
FET 5/26 ➕️❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Bolje je pustiće me sutra. Nešto se prepiru oko dalje terapije ali je meni bitno samo doma da odem. Svi se slažu oko toga da je ovo reakcija na stimulaciju, provjeravali su i tsh 2 je. Sve kako treba. Mene više hvala Bogu dragom ne boli i samo da mi je ovaj dan pregurati. Došao muž jutros rekoh samo mi pomozi da se istuširam crknuću 😂. Inače i sise su mi za dva broja veće od stimulacije 😵💫
ne ponovilo se!
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Super, kad se domogneš svog kreveta, sve će biti 5x lakše, drži se ♥️
FET 5/26 ➕️❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji