https://ibb.co/v68FVTnq
identična sinoć i jutros, i bol u desnom jajniku od jučer popodne, nadam se da je narasta bar jedan jer toliko mi i triba 🤞
Da ova mi se čini ista, baš kao da će peak svaki čas. Do sutra neka naraste 🤞🤞🤞
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
ako boli to je neki znak da se nešto dešava, nadam se da rastee sretno i drzimo fige za sutra, neka narastu taman koliko treba
hvala cure!
Mango hocu, nadam se iskreno da ga necu uhvatiti danas, nego mozda tek ujutro, jer sutra imam popodne pregled, bitno mi je da raste ali da ne pukne prije stoperice 🤞🏼
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️ - nema oplodenih js
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Valamar Sunny hoteli, velika preporuka.😊
Igraonice za djecu, bazen i plaža ispred većine hotela.
Šaljem vam vaučer od 100eura. 😊
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru. Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Cure večeras u 22h decapeptyl i u petak u 9h aspiracija. Uzbuđena sam baš.
MissD šta si ti dobila pred aspiraciju? Nešto mi je rekla da mi je dala decapeptyl jer idemo na freeze all, inače bi dala nešto drugo. Na jajniku gdjr je endo me uzv boli kao u oko i tu je rekla da ne obećava da će doći do folikula ili i ako dođe da će js biti kvalitetne. Oslanjam se na ovih 7 s lijeve strane 😅
sretno, uzbudena sam i ja zbog tebe. ocekujem predivnu brojku oplodenih blastica koje se lipo razvijaju ❤️🤞🏼
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Mango valjda sam, toliko sam se okupirala ovim da nemam vremena misliti ni o čemu drugom. Vidjećemo kada prođe aspiracija, ali držim se ne dam da me obuzmu crne misli.
MissD isto, cetrotide ali mi je to pomjerila da uzmem danas u 14h i dva decapeptyla večeras. Znači okej je, jedva čekam sad tvoju pozitivnu betu pa da te ispratim kad sam već krenula tvojim stopama 🥳
Purko sutra ti sa lijepim vijestima pa te i ja slijedim prekosutra 🤗
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Sretno, pratimo te nek budu kvalitetne, nije ni bitno da ih je puno ali ove koje jesu da budu top
@missD pitanje za tebe. Jesi li imala nuspojave od decapeptyla? Muž mi je davao i kod druge injekcije pred kraj mi je odjednom došla vrtoglavica i mučnina kao da ću pasti u nesvijest, legla sam i odmah podigla noge. Zvuk mi je isto na minut nestao skroz muža sam čula kao kroz šum, sve je to trajalo 3 minute pa sam došla malo sebi. Kad se i zvuk vratio imala sam strašno zujanje u ušima i trnce kroz ruke i noge. Zbog tog zujanja mislim da je i tlak, chat nije oduševljen i kaže da obavijestim svoj ivf tim odmah. Ja sam svakako primila punu dozu lijeka s obzirom da sam od prve i većinu druge injekcije bila skroz ok, dok sam ja rekla da mi je muka i da mi se vrti muž je drugu dao do kraja. Sad me ovo malo brine, u 10 minuta sam već bila okej i sad sam ne boli me ubod, nije oteklo, nema osipa pa mislim da nije alergija.. Utješi me da si imala bar slično nešto i da je sve bilo okej
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Ma top, evo prošlo sat i po od kad sam primila i ništa. Ne boli, nema ni mučnine ni vrtoglavice ništa. Mislila sam sutra da se javim doktorici bar da joj kažem za ovo mada sad mislim da će biti sve ok
Edit: možda sam se malo i prepala jer je prva injekcija malo zaboljela. A i inače nisam fan igala i bojim se
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Našla sam ja za tlak samo da se zna desiti da naglo opadne pa mi se to možda desilo. U svakom slučaju obavijestiću ih danas
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
uh, baš za prepasti se. Javi baš što kažu
odlično da si brzo bila dobro i da je sada sve ok. Možda od panike stvarno
💙
Moon mislim da ti se to dogodilo zbog straha. Ista situacija je bila meni sada kada su mi krv vadili. Kako imam tanke žile koje nisu bas vidljive vise puta su me bockali iz obe ruke, krv nije isla kako treba i ja sam se prestrašila. Kod zadnjeg uboda počelo mi se crniti pred očima i šum u ušima. Podigli su mi noge i kroz 3 minute meni je odmah bilo bolje.
Tako pretpostavljam i tebi da organizam je reagirao iz nekog straha. Ništa se ne brini, nije do lijekova. I bitno da je sad sve ok
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Evo cure da i ode napisem, nista ovaj ciklus jer nema nikakvog napretka s folikulima. Iduci misec cemo probati novu terapiju 🤞🏻
Grlim te, travanj je naš 🫂🫂
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Tuzna sam jer nisam dobila ni priliku da pokusamo, ovo je drugi anovulatorni za redom.
Vidit cemo kakav ce biti odgovor na novu terapiju, drzin si fige 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Drzimo fige za novu terapiju 🤞 ako ova nije uspjela sigurna sam da oni imaju plan B 😊
Hvala cure 🫂❤️
Plan B je operacija pa IVF.
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Ma joj😥baš mi je jako žao. Skroz te razumijem, da je bila bar ovulacija pa postoji šansa...ma joj...Odtuguj i idemo dalje 💪🏻 drzim fige za novu terapiju. Grlim
💙
Drago mi je da bar reaguju kad već ne radi ova terapija idemo drugu, nema forsiranja. Nemoj govoriti da niste dobili priliku jer vas ista čeka. Brzo će to, jeste ogromna igra živaca ali možemo samo prihvatiti da je tako. Družićemo se na zimskim još uvijek čvrsto vjerujem u to ❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Kupila sam proxeed za zene, jedino jos sta nisam probala za kvalitetu i sazrijevanje JS pa se nadam da ce se sva ova suplementacija svakodnevna akumulirati na iducim ciklusima 🤣🙏🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
I da, hocemo. Zimske su sve do 1.3., nadam se da se nase mrvice tu negdi kriju 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Ja sam već računala termine ako u travnju budem u transfer i ako uspije 🫣. Nije bolest sve što boli😂
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Evo isla i ja pogledati, tako da sigurne smo u zimskima 🤞🏻🙏🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Sve računamo isto
purko19 i ja sam uzela proxeed inositol, po preporuci ginekologice, jer valjda ima te neke sastojke koji utječu na kvalitetu jajnih stanica. Mislim da je to inositol možda? Uglavnom da i to probamo, dosta je skup pa neznam ako si i ti iz Hrvatske i vidiš da ih ima na akciji negdje javi
Nina meni inozitol sam po sebi nije pomoga nista jer sam ga dugo pila, ali u ovoj kombinaciji sa L kartinitnom mozda ima smisla.
Meni muz pije proxeed, i stvarno mu je pomoga, covik je dosa sa 10% progresivno pokretnih na tipa 50% lagat cu sad jer se vise ne sicam a nemam nalaz isprid sebe. Pa se nadam da se i nama pomoci.
Javim kad ulovim neku akciju jer da stvarno je preskup, za nas dvoje za misec dana je 120 €
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Dala bi i 1000eur kad bi to bila garancija da ce uspijeti prirodno ali eto, mislila sam 3 mj probati jer kazu da za sve treba bar toliko da djeluje.. za sad sam uzela mjesečnu dozu pa cekam neku akciju da ponovim kupnju. Sad će Uskrs pa se nadam nekim akcijama, javim i ja tebi ako vidim
da, ja sam svome uzela ovaj:
SpermaX Plus – potpora spermi, 60 kapsula - FutuNatura.hr
Čini mi se dobri sastojci, jedino neznam ako ima napretka, to ćemo vidjeti na idućem spermiogramu. Ovo je pio jedno 3 mj sigurno pa je radio prvi spermiogram i ima 72% progresivno pokretnih.Sad jel od toga ili ne ne mogu reći..
da slazem se, i ja sam kupila odmah bez cekanja da sta prije krenem, ali iduci paket javljamo akcije
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Cure, ja (ne)očekujem gaduru u nedjelju navečer, pon
Grudi lagano počele boljeti, vjerojatno će sutra još jače
Nadam se svaki mjesec, ali već sam spremna na gaduru...
Rose i Mango neka vas obje iznenadi pozitivan testić 🤞
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Cure drzim fige za vas ❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Hvala cure❤️
Mango ajmo se nadati još malo...
Tratinčica tako ti je meni prije bilo, počele bi boljeti cca 7dana prije i do menge bi prestale. Sad krenu boljeti tek par dana prije tako da bole skroz do menge
Ja sam nedavno bila na sistematskom, papa uredna. Svi brisevi su bili uredni, prije manje od godine sigurno.
Hormone mislim ponoviti
💙
💙
Od 14 ih je bilo 11 zrelo, 10 oplođenih. Šokiraju me brojke svaki dan 🫣. Čekamo srijedu da vidimo blaste 🥳
Predivno, bas sam i ja mislila napisat kako ce tu biti bar 2,3 ❤️🥰
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Pa ako pola samo dogura do 5.dana mi smo na konju. I dalje se nadam bar 2 blaste, ali evo stvarno nisam ovaj ishod očekivala. Kad se ne nadaš mnogo pa te fino iznenadi ovakav broj
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD divna si hvala ti što pitaš ❤️. Dobro sam, ne boli me, uspjeli smo i prošetati jutros. Ok sam i spavala tako da mislim da ću biti ok. Stvarno se trudim da jedem proteinski, pijem ove elektrolite i dosta tečnosti. Kako si ti?
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Navijam za tebe sutra! Simptome gledaj kao u prirodnom ciklusu, neke žene imaju neke ništa do pozitivnog testa. Čekamo te s plusićem 🤞
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Tratinčica hvala ti na lijepim riječima, od prve bete baš zračiš pozitivom, nemaš pojma koliko mi je drago i kako te lijepo vidjeti tako sretnu i pozitivnu 🤗. Daće Bog svima nama obitelji o kojima sanjamo 🥰
Kako se ti osjećaš? Jesu li ti krenuli neki rani simptomi?
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Mango e da su mi ta nerviranja i žaljenja jedva ih čekam 🥰.
Tratinčice neka ostanu slatke, bez povraćanja 😅. Biće to sigurno sve u redu do kraja 🤗
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Ajme divno, jako mi je drago🙏🏻❤️
Još malo i eto još jedne naše drage trudnice
💙
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Kod mene grčevi počeli 😭
Rose zao mi je. Znas da nije gotovo dok m ne stigne,ali znam kako se osjecas. Idemo zajedno u novi ciklus 💪 nije nas ostalo puno na temi,šećer na kraju 😁
Žao mi je draga. Nadam se da ćeš uskoro naći uzrok koji je brzo i lako rješiv. Zaslužuješ maziti trbuščić, držim fige da se to uskoro dogodi 🍀
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Zao mi je Rose ali nije gotovo dok ne dode M. Jos se nadam 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Hvala cure ❤️
Stvarno znam da ništa od ovoga, baš me jako šarafi
Bit će sutra bolje, da odtugujem...
💙
💙
MissD čekamo i tvoj testić, nastavi val pozitivnih 🤞
Drzimo fige MissD 🤞🏻🍀❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Ma joj draga, znam kako ti je, stvarno znam, ali nemoj se obeshrabriti. Ako nije sad, bit će, sigurna sam 🙏🏻Nisam ja ništa tu implantaciju osjetila, apsolutno nikakav simptom.
Nama je uspjelo iz4.
1et smo imali i 3fet. Pisala sam jednom. Tijelo je bilo iscrpljeno, a i još neke sitnice se nisu po meni poklopile.
Drzim fige na najjače da je idući put pobjednički 🙏🏻
Grlim te ❤️
💙
Ma nisu sve, pratim cure koje su sa MPO teme otisle na ljetne, jesenske, neke nista nisu osjetile.
Prvi pokusaj nije uspio, imas ih jos i zelim ti svu srecu da iduci bude dobitni! 🙏🏻❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Mozes traziti histeroskopiju i kariograme, ali to sam skuzila da cure rade tek nakon vise neuspjelih FETova iako mozes i odmah, i napraviti testove na trombofiliju.
Ne znam ima li jos ista da se moze napraviti, ali nadam se da ti nista od tog nece trebati! ❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Mozda jos nije kasno? Ako nije uspjelo vidjet ces sta ce reci,mozda treba uvesti neku novu terapijicu 🤔 ja takoder u godinu pokusavanja nisam nikad niti biokemijsku imala,sise mi se rijetko i napusu u pms-u..bas cudno. Ako nije uspjelo sada probaj gledati pozitivno naprijed,puno ih ne ostvari trudnocu prvim pokusajem.. bitno da imate jos smrzlića,ne brini biti će sve ok na kraju 🫶
Grlimo te najjace 🫂
Doci cemo i mi na red ubrzo da se preselimo na vedrije teme ❤️🙏🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Strašno mi je žao ali ipak postoji neka duboka nada da beta bude pozitivna. Slažem se s curama da vidiš šta možeš napraviti prije sljedećeg FETa, imate još 2 smrzlića znači još 2 šanse. Nije to malo. Ne znam jesi li probavala embryo glue? Nešto sam čitala o tome da je dobar za implantaciju ali sam brzo ostavila kad sam shvatila da ću i ja u FET. Istraži možda bi i to moglo pomoći.
Nikada nemoj da se osjećaš loše jer ti je teško, koji god pokušaj bio svaki neuspješan je težak. Danas mi je ispao video da je psihička bol kod neplodnosti jednaka boli pacijenta sa rakom 4. stupnja. Samo se neplodnost ne vidi pa nam se gura pod nos da moramo bit jake. Ne znači da si slaba ako te slomi, rastuži, ne vidiš izlaz..vidjećeš ga. Jaka si jer ćeš pronaći izlaz iz te situacije ali sada si dopusti sva osjećanja jer imaš potpuno pravo na to. Tvoj tim pvdje i dalje navija istom jačinom za tebe, svi smo mi u istom sosu i jednako se guramo i podržavamo. Istresi se slobodno draga sve ti je dopušteno ❤️
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Razumin te, s istim mislima se borim, a do IVF nismo ni dosli… mislim da smo svi u istom vrtlogu emocija i da to ocito tako mora biti, koliko god smo snazne normalno je da se i raspadnemo. Sastavimo se i idemo dalje ❤️🫂
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
I cure zapamtite uvijek će mene moj posječeni prst više da boli nego tvoja slomljena ruka. Možemo imati empatiju do neba ali to ne znači da nas ne pogodi naš neuspjeh koliko god se malim činio naspram drugih. I to je u redu i normalno i ne treba nas biti sram, svi smo mi na ovom putu zajedno u kom god procesu, dijelu, čemu god bili.. Bilo to potpomognutom ili prirodno
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Mene su tek nakon 3.neuspjehs slali na one pretrage za trombofiliju i još neke, ali ne i kariogram. To su rekli da ćemo ako i 4.bude neuspješan i rekli da preko ljeta odmorim i uspjelo je taj 4.ništs novo nisu dali osim andola 100. Sve su bile blastice izvrsne kvalitete
Treba se tu puno stvari poklopiti. Drži se draga, mislimo sve na tebe ❤️ bit će, nadam se već idući put🙏🏻
💙
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Gdje su nam cure koje se nisu dugo javile?
Frida, myname, Leptir, Sarita, Coffe Lover, se isto nije dugo javljala, ne znam jesam li koga zaboravila.
purko19 Ja sam još uvijek tu, povremeno čitam, kod mene 29. dc, čekam početak idućeg pa da se mogu naručiti na HSG. Kako si ti?
👩🏻 38 | pokušavamo od 06/24 | IR | povišen TSH | HSG: 1 jajovod neprohodan, 1 otežano prohodan
👨🏻✅
Jesi napravila briseve i sve za HSG? Jesi uhvatila O ovaj misec, ima li nade kakve?
isto čekam M da možemo pokušati IUI.
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Briseve imam još od prije 3 mjeseca i bili su uredni, otići ću privatno na HSG, pitala sam ih i rekli su mi da kod njih brisevi smiju biti stari najviše godinu dana pa mi je to ok. O nažalost nisam uhvatila ovaj mjesec, a čak niti nemam nekih simptoma vezanih za drugi dio ciklusa, tako da nema baš neke nade. Sretno na IUI 🤞🏻
👩🏻 38 | pokušavamo od 06/24 | IR | povišen TSH | HSG: 1 jajovod neprohodan, 1 otežano prohodan
👨🏻✅
Drzim ti fige da onda dode bez puno kasnjenja 🤞🏻
Sretno na hsg, javi nam kako je proslo!
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
MissD super si ovo rekla, potpisujem sve. Čitajući forum sam negdje pročitala da ne „izgubimo“ vlastiti životu u ovom kaosu tako da ja trenutno živim normalno, idem na put u 4.mj i nisam ga odgodila jer jednostavno ne želim više tako razmišljati (što ako, je li, kad će, koji je dan itd.) Zvuči lako, ali nije.. ali se nekako trudim i ako uhvatim jedan dan mira u glavi budem sretna! Moj suprug je isto rekao – jedno dijete će bit dovoljno.
Mango, jako mi je žao. Budi tužna, izbaci iz sebe te loše emocije i onda okreni stranicu i kreni dalje.
Kod mene za sad ništa novo, idem uskoro kod svog gin.pa ćemo vidjet za dalje. Spominjala je da će me uputit kod nekog na humanu da pogleda ove se nalaze što sam skupila. Ovaj mjesec smo uzeli predah od tempiranih odnosa, tako da sad malo odmaram glavu.
Drago mi je da si se javila. Odličan potez na humanu pa vidi dalje pretrage, od nekud se mora početi
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Slazem se apsolutno s tom odlukom! Zivi zivot, a sve ovo rjesavaj po putu dok ne krene u neke MPO vode, humana je svakako odlican iduci korak. Drzim vam fige 🤞🏻🍀
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Odlično, odmori. Možda se baš dogodi kad ne planiraš 🙏🏻 a humana je svakako dobra opcija, oni će te uputiti
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji