MissD i ja smo u isto vrijeme napisale komentar pa ću vas ovako updateovati.
Na desnom (gdje je endo) imam jedan od 12, jedan od 11 i dva od 10,5. Na lijevom 2 od 12, 2 od 11,5 jedan od 11, jedan od 10 i mnoštvo malih, te nije ni računala.
Brinulo me što su nejednaki, drug chat kaže da je razlika od 1-2mm normalna. Dobila sam cetrotide sutra, chat takođe kaže da je to standardno da spriječi ranu ovulaciju. Malo mi je muka bockanja sad imam 3 injekcije. Ali dobro, sve za mrvicu. Simptomi su jači malo sada, samo bih spavala i išla na wc..
Nadam se cure koje su i koje će uskoro biti prirodne trudnice ne zamjere što tu pišem.
MissD jesu li te grudi boljele tjekom stimulacije? Mene čas bole čas ne, ali ni to nije strašna neka bol. Takođe pregled mi je jako neprijatan i pomalo bolan..
Tratinčica da bude previše postova a nisam još spremna da budem na listi i da pišem svaki dan tamo. Ovdje je manja zajednica i iako se ne znamo osjećam se blisko s vama ipak dijelim najintimnije detalje koje samo muž i ja znamo. I vi 😅
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
3/26 IVF - 14🥚, 2❄️ - freeze all
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
lipe brojke, bit ce to super
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️ - nema oplodenih js
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Purko bliži se i tvoj dan, svu sreću svijeta ti želim 🤗
MissD ajme hvala ti lijepo je znati da nisam jedina 😅. Ja sam u glavi ovaj jajnik s endometriozom otpisala, pikam samo folikule sa zdravog. Pretpostavljam da i ako dođu do tih folikula da js neće biti neke kvalitete, već sam pisala voljela bih da imam bar 2 embriona da ako ne uspije prvi bar imam još jednu šansu. Sve preko toga mi je lutrija.
U subotu idem opet ali kod druge dr jer moja nije tu, u pon kod moje i tad je rekla da možda čak budemo znali kad ide aspiracija. Što znači sledeći tjedan sigurno. Jedva čekam samo da ova gužva prestane jer su mi jajnici konstantno napeti.. I dr je rekla da su ti grčevi sigurno od rasta folikula i da je to normalno.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Da, s vama ovdje osjećam veću povezanost 😅. Tu smo naravno da navijamo i za naše trudnice i one koje će to uskoro postati 🤗
Danas sam 7dc, pon bi trebao biti 11dc. Znači može biti da isto bude aspiracija 12-13dc. Dobila sam od doktorice tabelicu baš mi je pregledna, svi lijekovi su na njoj i sve mi tu bilježi, kad su pregledi, koliki su folikuli, koji mi je dc.. Volim imati ovako organizovano
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Cure samo vi nastavite pisati, lijepo je znat sta se događa s kojom bez obzira na sve. Tu smo jedna za drugu ❤️

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️
Cure samo vi tu pišite❤️
Lijep je to broj folikula i Moon sve si blize cilju 🙏🏻
Tratinčica čekamooo
Slažem se za betu, divna je brojka, a s obzirom da ideš na pregled nema smisla
Tulipan jesi i ti zvala ginića?
Miss još maaaalo, sretnooo 🙏🏻
💙
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Izgubim se odgovarajući ispod postova, ali sve sam pročitala i hvala vam, sve ste ❤️
Upravo je počela bol kao pred M, znaci priblizava se O.
MissD mi čekamo sutra, a pogotovo ti jer meni nece biti AIH jos, nego kroz koji dan tek, ovisno kad ce stoperica.
Tratincice javi nam veceras novosti, a Moon cekamo tvoj novi uzv u subotu 🤞
Ostale cure sve znate 😍
Navijamo za missD najjače sutra, a onda za tebe 🤞
Sretno sutra na pregledu, neka se sve kockice poslože kako treba 🍀
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Zamišljam nas kako samo jedna po jedna ide a mi ostale skakućemo i navijamo za svaku 🥳. Lijepo je imati vas 🤗
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Da, stvarno je lipo imati vas, slazem se 🫂
Moon sad cemo nas 3,4 za redom sigurna sam
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
I ja sam sigurna u to 💪
MissD sretno sutra 💙
Purko i tebi isto 💙

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️
Cure sretno na pregledu!
Meni je danas 17. dc, ali nažalost nisam uspjela uloviti o, vjerojatno je nije niti bilo, jer je do sada sve bilo do oko 15. dana, više sreće nadam se u idućem ciklusu. Prošli ciklus mi je dr. potvrdila uzv-om da se ovulacija dogodila, što sam uspjela detektirati testom, ali isto ništa.
👩🏻 38 | pokušavamo od 06/24 | IR | povišen TSH | HSG: 1 jajovod neprohodan, 1 otežano prohodan
👨🏻✅
Myname hvala ti.
Mozda ce biti kasnije, a mozda je LH skok kratkotrajao pa nisi uhvatila. Imate li kakav plan za dalje?
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
purko19 naručit ću se početkom idućeg ciklusa na HSG pa ćemo vidjeti dalje. Iako sam dobivala proturječna mišljenja, jedan dr. mi je rekao da bi bilo dobro napraviti, drugi je smatrao da od toga ne bi bilo neke koristi.
👩🏻 38 | pokušavamo od 06/24 | IR | povišen TSH | HSG: 1 jajovod neprohodan, 1 otežano prohodan
👨🏻✅
Myname preporuka da napravis. Nikad ne znas, mozda slucajno nesto otkrijes tako, a mozda samo pokaze da je svecisto. I da ima malo paucine, kontrast ce to pocistiti. Drzim ti fige 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Jaoo koje vijestii 😍😍čestitam i tebi tratinčice ti si sigurna jedna od milion priča koja je krenula na ivf i tik pred dobila + 🤭🤭 ali neka nekaaa te su vijesti najljepše.💜
Naravno da je normalno da bolucka i stomak i sise i to tako u više navrata pogotovo prva trudnoća sve se to dole širi od dana prvog. Više manje uvijek su to slabiji menga bolovi neki pritisak itd. Sve dok je u normali i normalno je. Tako i sise sad pune sad ispušu i tako.. sve je to ok sad je najgore sikirat se to najviše i šteti. Sve si uradila šta može sad je u Božjim rukama budi samo hrabra šta god život nosi. Također i za tulipan 💜
Javljajte preglede kakvi su da ispratimo zajedno s vama.
ČESTITAM 😘😘🙏
Ja 2 dana nisam mogla grudnjak podnit, sad mi je opet okej. Hormoni balansiraju 😁

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️
Hormoni su čudo jedno od strija, tamnih fleka po licu, nos se rašopao, sise da ne govorim prave one dojene 🤣 kiselina u želudcu, gegavi hod, bradavica more po tijelu ( niklo preko noći) itd.. idila prava nemožes vjerovat sta rade tijelu. Nešto se povuće nešto ostane nakon poroda ali mislim da nijednoj od nas to nije problem samo da se rode živi i zdravi. Ja sam vec skoro na pola dosla i vec osjecam kako me lupka iznutra 🥰 nekako tek sam sad počela doživljavati trudnoću. I skoro odmah nakon prvog uzv-a sam rekla svima 🤣 kad se veselim ja nek se i drugi vesele kad tugujem nek i ostali tuguju šta ću sad ja. E pa taman kad ja budem pred kraj vi ce te na pola trudnoće ništa je to razlike🤭

I trebaju se veselit s vama, to je neopisiva sreća.
Meni zna samo najbolja prijateljica i muž naravno 😂 mojima i njegovima ćemo reć nakon prvog uzv, tako sam i s prvim i taman će opet bit oko Uskrsa kao i s prvim 😁
Jelušićkaa tamnih mrlja se nisam riješila još, ne trebaju mi novee i bradavice sam skinila taman prije ovog dobitnog ciklusa 😂

👶 2022
Baby #2
3/26 ➕️❤️

Tratinčice da smao je to bitno ništa više. Jest druga trudnoća pa sam osjetila malo ranije pokrete nego s prvim.
Tulipan e đaba si skidala 🤣🤣🤣

Čestitam Tratinčice i Tulipan! Baš lijepe vijesti na temi! Nevjerojatno kako si dobila plus tik pred IVF, mogu misliti koja sreća! 😊
Neka sve bude uredno i mirno objema do termina u studenom! 🤞😊
Neka se i ostalim curama pokrene val pozitivnih testova! 🤞🍀

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Pozdrav svim curama i cestitke novim trudnicama 🥰
Nadam se da ne zamjerate sto se ovako ubacujem, ne tako davno i ja sam pisala redovno po forumu dok nisam ulovila svoj plusić, a sad se već dugo borimo za drugi, godinu i pol dana je proslo pa krecemo na IVF.
Zanima me jel na forumu ima koja mama iz Zadra da mi pomogne, znam da se u Zadru mogu napraviti pretrage, manji zahvati i inseminacija ali IVF ne, pa ako netko ima iskustva bila bi jako zahvalna da mi se javi ❤️
Dobrodošla nazad nažalost..ja se sjećam jer sam isčitala ove teme od vol 1, ali sam tek od vol 7 aktivna borilica.
Nisam iz Zadra pa ti ne mogu pomoći tu, ali ti želim da što prije ostvariš svoj cilj. Ne znam da li na temi potpomognute ima neko, tamo ima više žena..
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Hej, dobrodosla nazad i brzo otisla ❤️
Slazem se da pitas na temi potpomognute, mozda je netko od cura pokusao u Zadru. Ja sam blizu, ali nisam se ni trudila kontaktirati ih jer ne rade IVF pa smo isli direktno u CITO da ne gubimo vrijeme.
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Dobro nam došla 🥰 slazem se, pitaj malo na toj grupi. Tamo ih je puno i vjerujem da će biti netko od tamo. Sretnooo 🙏🏻
💙
👱🏻♀️ 31 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 33 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
MissD još jednom sretno, najsretnije danas 🤗🍀. Neka se mrva čvrsto zakači za mamu. Javi nam se poslije i obavezno kad su ti rekli da radiš betu 🤞
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Puno lijepih postova, neka tako i nastavi!
Meni je menga stigla, tako da sad čekam da mi se gin. javi pa da vidimo što ćemo dalje. Ovo mi je drugi neuspješni ciklus nakon HSG tako da se sad nadam nekim koracima. Malo me umorilo to neprestano nadanje iz ciklusa u ciklus, ali sad se trudim malo ohladiti glavu i krenut pozitivno dalje. Vaši uspjesi svih motiviraju!
Žao mi je što nije uspjelo.. HSG je uredan? Ja sam radila u 8mj prošle godine pa još nisam trudna, problem je izgleda bio spermiogram i fragmentacija a ne moji jajovodi. Vidi sa gin najbolje šta i kako dalje, nemojte gubiti mnogo vremena
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Na desnoj strani otežana prohodnost, ali je prošlo, lijeva ok.
Javila sam se gin. pa čekam da mi povratno javi što ćemo dalje. Jedva sam iskreno i dočekala da ovaj ciklus dođe i prođe da krenemo dalje jer na ovaj "klasičan" način očito ne ide..
Ma joj😥 žao mi je zbog menge. Idi giniću i neka te uputi što dalje, nemoj čekati
💙
Baš mi je žao, već sam i zaboravila ako si napisala, koliko već pokusavate? Ja se nadam HSG-u, tek se moram naruciti u kliniku za humanu,preko zdravstvenog. Kaze ginekologica da ce oni odluciti sta dalje ovisno o nalazima. U ponedjeljak idem vadit spolne hormone (5.dan ciklusa) pa da bar s nečim dodem tamo. Mi pokusavamo godinu dana,tako da moramo krenuti u istrazivanje gdje zapinje. Javljaj situaciju da se pratimo
Evo godinu dana aktivno. Radila sam HSG i odmah taj ciklus već smo pokušali i sad ovaj ciklus, oba neuspješno. U koju kliniku planiraš/ ideš?
Leptir zao mi je sta je M dosla, zelim da ti ovaj ciklus bude uspjesan 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Ja sam iz Istre, dobila sam za otici u Pulu ili Rijeku, a Pula radi samo inseminaciju dok Rijeka sve. Odabrala sam ipak Pulu dok ne saznamo što ćemo dalje, jer mi je bliže. Pa ako bude trebalo IVF ćemo se prebaciti u Rijeku.
Nina sretno, nadam se da ces sta prije doci do do nekih odgovora i pozitivnih vijesti! Zelim svu srecu 🍀🙏🏻💕
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Danas na 13 dc, endometrij do 5 mm, folikula ima sa sva strane po par komada ali nema dominantnog i svi su do 12 mm.
U nadi da ce se nesto dogoditi do 16 dc 😔
Ocekivala sam vise ali nisam dobila nista..
uh draga, koliko moraju biti veliki folikuli? Sta kazu oni?
Jesu ti dali još nešto da uzimas?
Sve prakticiram od tog… pojacat cu vitE na jacu dozu i dignit l-arg na 6 grama. Pa cemo vidit
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Nina mazu iznad 18mm da bi dobila stopericu.. vidit cemo u pon sve
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Hej vjerujem da si se izbedirala ali nije izgubljeno sve. Bitno je da ih ima, znaš i sama da ti ovulacije budu oko 20og dana, gledaj to tako kao da je ovo normalno za tebe. Ima još vremena, dobro je da ideš za 3 dana da te isprate. Jesu li ti dali nešto još ili ostaješ na klomifenu samo?
Držim fige za sledeću folikulometriju 🤞
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Ma da, jednostavno prespor odgovor jajnika. Nije mi dala nista zasad nego samo cekamo da krenu rasti.
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Nemoj se još bedirati, to može krenuti za koji dan🙏🏻 meni su jednom čekali jako dugo za transfer jer nikako ovulacija, ali došla je. Prije su mi bili ciklusi u prosjeku 34-36dana, a znalo je rijetko i do40 kao što je bilo jako rijetko i ciklus od cca28. Ovulacija bi bila i u tako dugim ciklusima potvrdena.
Nakon trudnoće je situacija skroz drugačija i ciklusi oko28
Sretno draga ❤️
Javljaj naravno
💙
Hvala ti Rose, nadam se da ce i vama ovaj ciklus doniti plus 🤞🏻
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Cure vidim da ste pisale o HSG-u i samo vam imam poručiti to da ga napravite, ako vam ne da gin onda se naručite same. Pa čak i ako je bilo biokemijskih. Kratko traje, je bolno ali nije neizdrživo mislim da bi se sve cure koje su radile složile sa mnom da ima masu gorih bolova koje smo iskusile. Taj vam pregled može pokazati dosta, pročistiti jajovode, evo nam i tratinčice naše..ne znamo da li je do toga ali mrva je udobno smještena 🥰. Nikad ne znate jeste li u onoj grupi kojima je jako malo potrebno dok ne pokušate, pokušajte sve, grabite, gurajte za sebe i svoju mrvu jer se na kraju sve isplati.
Potpisujem! ☺️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Tratinčica a izdržala bi i 10x gore samo da je mrvica tu.. Evo meni trbuh modar sav od clexana, def će ovo ljeto jednodijelni kostim na plaži biti. Ma ne moram ni biti na plaži samo neka mrva bude u trbuhu 🥰
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Meni je trenutno cikla najveca boljka, svaki put kad odem na wc oduzme mi se jedna godina zivota 🤣
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Purko i meni se smučila pa sam napravila pauzu 😅. Trudim se samo da jedem raznovrsno i redovno i fun fact: ja sam zaista izbirljiva u ishrani..od kad sam krenula u stimulaciju ne biram, daj šta daš samo da se jede 😂. Da li su hormoni ili šta je ali nisam sva svoja to je sigurno
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Moguce da ti je otvorilo apetit 🤣
Ja cu izdrzat jos do ponediljka ali nakon tog def ukidam ciklu do daljnjeg, i na red ide ananas jer je on za implantaciju.
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
E da vidimo hoću li projesti od ovih hormona možda i nabacim koju kilu 🥳
I jedan veliki zagrljaj za mame, meni moja kupuje nar, cijedi isto svježe sokove, stalno me nudi hranom nekakvom istom parolom zdrava mama = zdrava beba.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
MissD sok od Ananasa kazu da pomaze implantaciji pa mozes probat u sipak.
Inace obozavam od sipka isto i svekrva mi to uvik pravi dok ima nasih domacih ❤️
🏥CITO 2 x IUI✖️
2. IVF ICSI 07/26 - 5 ❄️
FET 09/26 ⏳🐞 🌈
Nemam iskustva s time, samo znam da su govorili da zna boljeti ako su neprohodni... ali sve ćemo mi napraviti za naše bebice i želim vam da se što prije to ostvari 🙏🏻❤️
💙
Super rečeno!
Ja sam HSg odradila bez ikakvog analgetika, kad je proslo sam ostala sjediti kratko i zatim se odvezla doma 😂
Moj savjet svima koji se na to pripremaju je da ne čitaju previše jer su iskustva šarena, a na kraju jedino što je bitno je isto odraditi.
👩🏻🦱 -27
🧔🏻♂️ - 27
7/26 FET ✖️
9/26 FET ⏳🦄
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji