Pozz cure ja sam radil test jel.negativan test
Meni izgleda kao evaporacijska jer je isprekidana nekako. Nakon koliko je slikan test? I kad tribas dobiti?
Ovo je normalni test, probaj sutra osjetljivi 🤞🏻
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
A to moze biti kasnija O pa implantacijsko krvarenje, svakako ponovi test 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ponovit cu svalako ali sam provjerila i na negativu jel i vi vidite plus ali je tanka bas
https://ibb.co/b5zj5jbG
Da, vidi se i na gornjim slikama ali jako slabo.
Obavezno ponovi osjetljivi ili normalni za koji dan.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Mislim da se trebaš naručit ginekologu ako sumnjaš na trudnoću. U prvom postu se jasno govori da padobranci sa testovima i pitanjima je li pozitivan nisu dobrodošli. Žao mi je ali niti si ispričala situaciju, napisala bilo kojoj drugoj ženi komentar, podršku, bilo šta i sada mi da vidimo je li pozitivan tvoj test. Ima tema ovdje "jesam li trudna" pitanje je za tu temu 😁 za tebe ginekolog i beta i sretno ti
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Dobro jutro žene kako ste? U kojoj ste fazi, koja piški trakice da li lh da li hsg? 😁🤞
Meni jutros sluzi kao u priči, ovulacija ako već nije bila u toku dana će 100%. Pokrićemo danas, ako je suđeno suđeno je, kao što znamo nekom je i jednom dovoljno. Rekla je i gin da dignem noge uz zid i stavim jastuk pod guzu ne bi li se to malo dobrih spermija slilo što bliže, da im olakšam put pa ću uraditi i to nije mi prvi put. Potrudiću se da se ne nadam previše da me ne pukne za 14 dana, a test najranije na dan očekivane ne troše se pare više u budale
Moon navijam da uspjesno pokrijete! 🤞🏻
Kod mene nista, 8dc i sve mirno. S obzirom da ocekujem O tek oko 09.01. nema zurbe. Tad cu raditi i briseve pa cu reci gin da uspit baci oko koji jajnik ovulira.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Tratinčice ajme nisam znala da to postoji hvala ti! Baciću oko i naručiti, imam svakako problema s kičmom i stalno stavljam jastuke pod leđa ovo će dobro doći. Svi simptomi koje opisuješ baš obećavaju voljela bih mnogo vidjeti plus kod tebe 🤞
Purko lagano se pripremaj na pokrivanje 😁 još bolje da gin baci pogled, ipak je to najpouzdaniji način
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
@moon samo pokrivajte sada, nikad se ne zna koji spermic ce doci do cilja 😀
@tratincica tvoji simptomi bas bas obecavaju, pogotovo ova sluz u vecoj kolicini. Nadam se da yu ti to sve dobri znakovi i da za koji dan stize i tvoj testic 🙏
Kod mene nista posebno, danas 5 dpo, nikakvih simptoma osim sto sam par puta osjetila zatezanje u jajniku koji je ovulirao. Brzo mi idu ovi dani radi blagdana, obitelji, druzenja, inace mi taj drugi dio ciklusa nikad proc...
Sutra imam nulti uzv za mpo da provjere ima li cista i krecemo li u postupak odmah sa sljedecom M. Kako je blize, veci me strah lovi, ali ok, korak po korak...
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
MissD razumim te, normalno je imati strah, ali isto tako ces i protiv njega.
Bas sam promislila maloprije o tebi, i zelim ti sretno sutra!
Javi nam kako je proslo, i kakav ce biti postupak u ovom ciklusu.
Koliko me strah toliko se radujem ovom novom obliku borbe kad znam da nam moze nesto lipo doniti 🤞🏻❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Naravno, javim vam sve. Ako sutra ne bude nikakvih cista, onda cekam sljedecu M i od 2.dana krecem s injekcijama. Odlucili smo se odmah za ivf, necemo na inseminacije. Slijedi izazovan period, pogotovo jer ja nisam na poslu nikome nista rekla pa ce biti vratolomije na dane kad ne budem mogla raditi ali ok, poslozit cemo sve to. Kao sto kazes, budi novu nadu ♥️🙂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Naravno, javim vam sve. Ako sutra ne bude nikakvih cista, onda cekam sljedecu M i od 2.dana krecem s injekcijama. Odlucili smo se odmah za ivf, necemo na inseminacije. Slijedi izazovan period, pogotovo jer ja nisam na poslu nikome nista rekla pa ce biti vratolomije na dane kad ne budem mogla raditi ali ok, poslozit cemo sve to. Kao sto kazes, budi novu nadu ♥️🙂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
I mi cemo priskociti inseminaciju, nema nam smisla gubiti vrime, vec smo odradili 3 miseca folikulometrija i sami to radili doslovno…
Tako da cemo ili IVF ili ICSI, ovisno sto se odluci kad se ponovi spermiogram.
Zelim ti da proces prode sta njeznije 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Tako i mi razmisljamo a i dr.na humanoj nam je izmedu redova sugerirala ivf. I ja tebi isto zelim, da nam uspije odmah iz prve pa da se pratimo na jesenskim bebama 2026. 😍
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Hvala ti.
Nadam se da smo na drugoj temi jako brzo ❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Cure slažem se za preskakanje inseminacije. Gubiš vrijeme, postupke, a kući ciljaš odnose svakako. Razumijem strah i mene je isto ali možemo mi to. Sve za bebu 🥰
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ma da, nema smisla do beskraja se ovako stresirati od ciklusa do ciklusa. Ako ne ide, treba malo pogurati s medicinske strane. Ja vjerujem za sve nas da ce to sve biti dobro ♥️🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ja sam nekako očekivala da ćemo na inseminaciju jer kao "nije to tako strašno" pa me puklo i to kad je dr rekla da bi ona odmah nama preporučila vto. Sada mi je drago da ne gubimo vrijeme bezveze i razočaramo se još više. Sretno sutra missD mislim na tebe!
Mnogo bih voljela da se družimo i kao trudnice, sviđate mi se ovdje 😅 bilo bi nam super i na trudničkoj temi 🥳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Moon slazem se s tobom i daj boze da nam tako bude 🤞🏻❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Slazem se cure i bit ce, brzo sve selimo tamo da razmjenjujemo trudnicke muke 😀😍
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ova ovulacija me boli da ne mogu na wc otići, kao noževi u jajniku, seks me baš bolio jedva sam se namjestila i rekoh mužu "to je to ova poza i ne mrdaj dalje" 😂 noge sam držala sat vremena gore što uz zid što na uzglavlju kreveta ima da se isplati! Sad ako ne uspije prirodno neće nikad, vto mi je suđena
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Samo vi to lijepo pokrite🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ni ja nisam čula za taj jastuk, dobra stvar, proguglam
Slazem se. Inseminacija nema smisla, i mi smo je bili preskočili. Sretnooo🙏🏻
Ja sutra trebam dobiti gaduru. Grčeva još nema, ali sad će to noćas i sutra😥 grudi su me noćas ubijale, sad to već popušta .. ma svaki mjesec slična priča...
Javim sutra situaciju
💙
Rose daj Bože plus umjesto gadure 🙏 javi obavezno!
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
@moon navijam da je to jaka ovulacija sa pravom jajnom st iz koje ce narasti bebuska 🤗😍
@rose nije gotovo dok nije gotovo, drzim fige da M ne dode, da i ti imas blagdansko cudo 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Moon bravo za pokrivanje, neka urodi plodom! 🤞🏻😍
Rose nadam se da M nece doci 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
@mango ti si veliko ohrabrenje nama s endometriozom da nista nije nemoguce ♥️
Daa, baš mi je posebno drago zbog nje! Daj Bože da endo sad nestane kad je bebara tu 🥰
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Cure iherb ima -20% pa kojoj treba nesto od suplemenata, bacite oko 🙂
Ti si mi osoba za popuste 😅 hvala ti što svaki javiš 🥰
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Jutro cure, evo mene s nultog uzv, sve je ok, dobila sam lijekove i sad cekamo M i od 2.dc ide pikanje 🙈 jedino me moze spasiti da M ni ne dode 😀
Super da je sve dobro prošlo. Kad treba doći? Hajde i ako dođe sledeći ciklus je dobitan, biće ivf bebara 🥰🤗 a možda nas obraduješ pkusićem prije pikanja 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
4.1. bi trebala. Zasad nikakvi simptomi, 6. dpo.
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Sad će to, iskreno se nadam da ćeš lijekove prodati i da ti neće trebati 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
MissD samo hrabro ❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Drage cure, ja sam očekivano danas dobila, upravo neš krenulo 😥😥
Ja sam odlučila da prestajem brojati i računati...tako da sam odlučila i s foruma...
Svim trudnicama želim mirnu i školsku trudnoću, a svim drugim curama da napokon ugledaju plusiće🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sve najbolje u novoj i da vam se sve ostvari. Ljubimo😘
Žao mi je 😔 ako će ti biti lakše odi, napuni baterije. Možda baš sad kad prestaneš pratiti i očekivati te iznenadi bebuška. Iskreno ti to želim 🤗
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Draga Rose, želim ti da ti se brzo ostvari trudnoća i da ti bude školska i dosadna. Odmori od svega, opusti se, možda ti baš to donese uspjeh. Nadam se da ćeš nam se vratiti kad malo napuniš baterije 🙏♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Žao mi je, osjecam se isto.. mozda i ja uskoro napravim pauzu od foruma. Drzi se i vrati nam se kad budes osjecala potrebu. Prije svega zelim da ti se sto prije ostvari trudnoca, bila sa nama ili ne
draga Rose1, napuni baterije i odmori se od svega. Bebica ce doci kad ti dodes sebi 🥰
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
💙
Nemam inverziju LH i FSH, ali imam nizak Estradiol uz snizen SHBG.
Valjda ce lijekovi u MPO tu pomoci 🤞🏻
Vjerujem da mogu to podići lijekovima. Javi šta ti kažu 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
da, to sta nema inverzije je pozitivna vijest
a ovo cemo rijesiti, zato kod mene ovulacije bice i kasne, jer endometriju triba vrimena da dode u trolinijski, nista cudno rekla bih
imamo 21.1 konzultacije u dvije ustanove, to je taman koji dan pred novi ciklus (trebala bi dobiti oko 24.01.).
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Za čas će to, uspjeće oni sve da ti dovedu u red i imaćeš svoju bebicu 🥰 uvjerena sam da će nam svima iz prve uspjeti 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
To ce ti oni rijesiti na mpo, sve se to lijekovima korigira. Svakako je dobro da su lh i fsh u dobrom odnosu. Vjerujem da ces brzo ostvariti uspjeh 🙏🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
hvala cure
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Drage žene, već neko vrijeme vlada tuga na temi i sad vidim da svi lagano odlaze, odustaju i mnogo mi je žao što nas je to zadesilo. Odmorite se i čuvajte se, budite nježne prema sebi niste vi krive. Ovom prilikom bih da čestitam novu godinu s nadom da će biti veselija. Vama koje putujete sretan put, uživajte sa svojim jačim polovinama i ne dajte da vas išta omete. Čekiraću tu i tamo temu da vidim da li je koja od vas postala sliku plusića, nadam se i molim za sve vas da što prije te fotke postavite 🥳🤗
Lijepe zelje idu i od mene svima vama za narednu godinu. Zelim vam sve lijepo, a najvise ostvarenje jedne, najslade zeljice ♥️
Ja se prebacujem na temu mpo ali pratim vas i dalje ovdje, ipak je ovo "izvorna" ekipica s kojom se pratim otkad sam aktivna na forumu. Grlim vas sve i svima vam zelim brze uspjehe 🫂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Tratinčica želim ti najbolje opuštanje života i najljepši poklon za početak godine ❤️ družićemo se kad odmorimo 🤗
Vidim da nam se Mango makla skroz i njoj iskreno želim da se oporavi što prije pa u nove pobjede, nije nimalo jednostavno
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Drage moje cure, vidim da nam je Mango otisla, žao mi je jer nisam stigla reagirati na njen post. Ako čitaš - mislim na tebe, da što prije priđeš priko ove tuge. Želim ti svu sreću da uskoro dođe druga bebica. ♥️
Tratincice uživaj na putovanju, koliko god je teško priušti si zabavnu novu godinu bez kalkuliranja.
Ostalima želim da se lipo provedete ove zadnje dane ove godine, da je ispratite kako spada, i da svu snagu skupite šta van je ostala i 100duplate za sve nove borbe koje nas čekaju ♥️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji