Žene drage kako ste danas?
Meni je danas prošlo na hlače, sreća pa sam već bila krenula doma s posla..na poslu sam dobila katastrofa komentare jer sam uzela bolovanje sutra da izvadim sve nalaze i obavim pregled hematologa. Dan D ukratko. Ovulacija je oko nove godine, bar ćemo uživati i pokriti sigurno 😁
Sigurna sam da je tesko radit u takvom okruzenju, ali nedaj da to utjece na tvoju zelju niti da te obeshrabri, jer znas sta je krajnji cilj!
Prizeljkujem vam jednu lipu i zdravu novogodisnju bebicu ❤️
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
Jedva čekam da iskoristim svo bolovanje kad krenem u postupak i zatrudnim 😂
Potrudit ću se i ovaj ciklus lagano, da ne pratim ništa već da budemo opušteni na max..bar imam malo mentalnog mira tako
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Gledat sebe i ne obazirat se na komentare, imaš pravo uzet godišnji, bolovanje i tu ti niko ništa ne smi reć. Odradi sve i hrabro, opušteno dalje
...Meni još nije krenilo, samo malo smeđarenja 🙄
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Ako ti ne krene, ponovi test za svaki slucaj.
Ja ne znan sta bi rekla za sebe, sise ipak lagano popustaju, nisu ispuhane i jos bole ali laganin korakon… a ovo ostalo sve kako je. Svaki ciklus isti, ovaj jedino drukcije ta sukrvica u nosu cili dan i zacepljenost, a uopce nisam bolesna.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Tulipan i ja glasam za test ako ne krene pravo krvarenje
Purko polažem nade u tebe ovaj mjesec su ti simptomi 👌
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ako ti Mucinex pomogne biće nestašica kad ga sve pokupujemo 😂 sretno s pokrivanjem 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Koji mucinex tocno si narucila?
Mogla bi ja to odma narucit da mi stigne doci do koji dan prije iduce O 😅
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Moon o kakva ekipa grozna. Misli samo na sebe i svoj cilj.
Purko čekamo plusić 🙏🏻
Tulipan slazem se, ako ne krene, pišni ti🙏🏻
💙
Hvala, narucujem.
I zelim vam sretno u pokrivanju 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ma sta te briga nek laju nikad im nece ni biti pravo. Samo hrabro Didiaa 💜💜💜

Moon samo ti po svom pa nek pricaju. Imas cilj i briga te. Nadam se da ce ti svi nalazi danas biti uredni, javi kako je to proslo 🤗
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
samo vi pokrivajte i uzivajte mislim da imas puno manje stresa u ovom ciklusu, možda je to dobitna kombinacija
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Dobro jutro žene, kako ste danas?
Meni krenuli bas oni menstrualni bolovi koji povlace u leda, sise se nisu ispuhale ali bol minimalna, tako da mogu mirno cekati M da stigne.
nadam se i ja.
zelim ti uspjesnu psihoterapiju i uredne nalaze da stignu
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ništa nije gotovo dok m ne dođe. Kliše ali stvarno je tako, tek kad pravo krene krvariti znaš da je menstruacija sve ostalo može biti i jedno i drugo.
Iva nadam se da ti terapija pomaže. Javi nam za briseve mada ne sumnjam da će biti okej 🥰
Ja sam jutros išla vaditi krv, prikupljam lagano nalaze. Testirali smo se i ja i muž na hiv, hepatitis b i c i sifilis sad ćemo vidjeti jesmo li čisti 😂 brzo me prođe razočaranje od m kad već idem u realizaciju plana b
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
kod mene je stanje isto, lagani grčevi..sise malo napuhane i malo bolne ali sve klasika.. ajmo do kraja vidjeti što će biti. sutra/prekosutra treba stići pa javim. Možda krene smeđarenje već danas..
Kod mene 12.dc, lagana sluz, priblizava se O iako bi mi idealno bilo da ne dođe još barem 4-5 dana radi iduceg ciklusa i ivf i blagdana i godisnjih odmora u klinici...pokrivamo i cekamo 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Moon i tebi zelim uredne nalaze. Razocarenje uglavnom traje taj dan, onda omdah mijenjamo raspolozenje u ono ratoborno jer znamo šta dolazi
Nina37 i dalje se nadam za tebe, ka šta kaže ništa nije gotovo dok nije gotovo!
MissD pokrivajte vi bez obzira na sve, nadam se da ćeš se opustiti. Želim vam svima da se prije MPO opustite i napravite bebice
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
ovo je najgori ciklus ikad
meni je tek 11/12 dpo danas, mislim da mozak sve ove senzacije u tijelu čini još jačima zbog faze iščekivanja, pa mi onda vrati tračak nade nazad jer su se svi ovi simptomi od jutros povukli, a sise opet bolne i leđa ubijaju.
sad triba izdržat ovu agoniju još do petka/ subote dok procurim, a sigurno i duphastone koji pijem sve ovo čini jačim...
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Na spermiokulturi je nađena neka bakterija, po doktoru googleu jedna od najčešćih, liječi se antibioticima i popravi se stanje do mjesec dana. I da zbog nje može biti smanjena pokretljivost spermija..ja se iskreno nadam da je samo to problem. Sutra idemo urologu svakako pa ćemo vidjeti šta on kaže na taj nalaz. Ako je google tačan taman će se nalaz popraviti dok ja povadim sve nalaze i možemo lagano u postupak 😁
Daj boze da je do tog, i kad se to izlici da ce odmah biti uspjesno 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Hvala Bogu znaci rješivo je i nije frka puno. Bas mi ke drago da nije nesto opasno 🙏

Da, bitno nam je da se može izlječiti. Voljela bih da je to razlog lošeg spermiograma bar da znamo uzrok problema i rješenje.
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Mango nemam simptome, pitaću svoju dr. Ja bih uradila za svaki slučaj da se ne vrtimo u krug, da ne pije on džaba terapiju. Svakako moram odraditi papa i ostle briseve, ovo ću napomenuti
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Super da znate uzrok pa mozete na njemu i raditi. Nadam se i zelim vam da cim prije to sredite 🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Nadam se da je to uzrok svega i da cete to brzo rijesiti i doći do svog cilja
💙
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Tratincica jesu dosli tvoji nalazi, rekla si da bi trebali danas?
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
https://ibb.co/bRRhFrC6
Lh trakica upravo sad. Testirat cu jos sutra, pokrit cemo ujutro 🤞
Sad tek vidim na slici crne dlacice od krzna sa kaputa 🤣
Lijepo 😍 sretnoo 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ja bih rekla da to moze jos tamnije, ali pokrivajte svakako je O tu negdi. Sretno! 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Lijepo 😍 samo pokrivajte 🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Zaboravila kupiti osjetljivi test pa san piskila na obicne trakice koje iman u kuci i naravno da je negativna. 🤣
Sutra ujutro mi je zadnji dan duphastona, pa bi trebala procuriti tokom vikenda
Rano je za obične trakice sigurno. Još si u igri nema odustajanja ❤️
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Kupit cu ove osjetljive trakice ili test danas svakako. Danas je rekla bih 13 dpo.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Čuj 6 dana ranije ko je dozvolio to na tržište...nije se desila ni implantacija a da test pokaže 🤪 da trebale bismo čekati bar dan da zakasni da smo sigurne da je test pokazao tačno ali kad smo nestrpljive
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Slazen se s vama apsolutno, kao sta ni simptome ne triba pratiti 🤣
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Nadam se da je još rano 🤞🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Slažem se za te ranije testove, samo te mame, a mogu dat lažne rezultate. Nadam se da si još u igri 🤞
Meni je sinoć krenila napokon, ciklus od 31 dan nisam imala nikad, baš vidim da sam pod velikim stresom. Ovulaciju cu opet popratit trakicama al po kalendaru se očekuje 1.1., morat će bit dobar doček 😂😂
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Ili vatreni docek ili vatreni ispracaj, biraj sta ti draze 🤣
Aj bitno da je dosla, to sta kazes od stresa se malo produzija ciklus. Sad u nove pobjede 🎇
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Tulipan neka je došla bar kad je već morala. I meni O treba biti 30.12. pa sam rekla bar ćemo biti opušteni 😅 mada sad s ovom bakterijom sumnjam da ćemo i pokušavati, bolje se izlječiti pa onda u akciju
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Vjerujem da ce mu urolog dat antibiotik tako da ga stigne popit i da možete pokrit, ne možeš ništa izgubit samo dobit :)
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Nadam se da će biti tako.
Sretna nam nova godina 😂🤞🥳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Rano je, još nije gotovo. Zato sam ja odustala od testića...bas ne želim više...tek ako zskasni
💙
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Terapija 6 tjedana, kaže dr da nije to ništa strašno česte su te beštije. Uzv dobar, sve ostalo u redu. Kaže da ona terapija od 3 mjeseca nije mnogo pomogla tj onoliko kolilo bi trebala tako da sada idemo s drugom + antibiotik. Nadam se da će se to riješiti brzo i da je to bio jedini problem. Tužna sam kad vidim da moja generacija već ide sa stomacima i slikaju uzv bebe..ali dobro doći će i moje vrijeme
Nemoj biti tuzna zbog tog, moje generacije su vec na trecoj bebi. Doci ce i vama bebica, nadam se i vise njih! ❤️
Neka se on sta prije uspjesno rijesi te bestije!
Jel reka urolog da se pazite ili da to ne smeta?
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Rekao je da ne smeta poslije ali dok pije antibiotik da se strpimo a to je samo 7 dana. Možemo to 😂
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Odlicno!
Odma nakon u akciju, i od svega srca vam zelim da se mrvica uvati 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Bit ce to dobro. MORA! Kako je tako je nek prođe tu terapiju kvalitetno ne znam sta je pio od vitamina moj je uzimao catafertil prašak. Ne gledaj druge fokusiraj se na vas dvoje i to je jedino bitno da budete zdravi. Ja kad vratim film unazad da mi je srest jednu dr koja mi je onako nakon pregleda rekla" ah neces ti draga moja nikad ostat trudna s takvim jajnicima" mamu joj. Poljuljala me jest ali nisam se dala. Fokus mi je bio samo na tome hrana aktivnost vitamini i opleti. Isto tako zelim i tebi doci ce vidis gdje vam koči. Pronašao se uzrok!

Hvala žene ❤️ malo mi je lakše nakon ovog nije tako strašno.
Jelušićka neki ljudi ne zaslužuju da se nazivaju doktorima. Toliko...
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Sad sam došla doma da pogledam nalaz sada je dobio Orthomol, Alixir, lipozomalni glutation i vit c. Jedino vit c znam šta je 😂
Ovo je terapija za poboljšanje dnk fragmentacije ugrubo da imamo više šanse na vto da ubodu spermij sa dobrim dnk. Idemo na sigurno. Javim za 6 tj kako je pomogla ova terapija i da li je uopšte pomogla.
Hiv, sifilis, hepatitis b i c nemamo 🥳😂
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Nadam se da ce to sve pomoci!
Gledala sami ja orthomol muzu, ali proxeed nam je bolji zbog nacina konzumacije.
Glutation ti je antioxidans tako da moze samo pomoci, a mi koji pijemo NAC poticemo prirodni Glutation.
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Znam kako ti je, ali mlada si stvarno, neka se sve riješi i doći će i to vrijeme za čas🙏🏻
I moje su već sve na drugom ili trećem...
💙
Purko hvala na objašnjenju! Sad sam gledala sve je to skupo dosta ali dobro ako će pomoći..nije mnogo toga dao kao prvi put kad je pio 5-6 suplemenata. Kupujemo sve i krećemo 🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Hoce i mora!
Zalosno je koliko moramo placati zdravlje, ali nemamo izbora.
Iz sveg srca vam zelim da mu pomogne iz prve ova nova kombinacija 💪🏻❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Jasamja sretno sutra na pregledu i javi nam kako mrvica napreduje 🥰
Prebačen mi je pregled u srijedu zbog gripe

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ja se zalila da me nista ne boli e bome danas me stomak citav dan boli 😅 nadam se da buja mrvica.🙏
Raste mrva mala 😍
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Buja nego šta ❤️🥰
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO

Evo samo jedna info ako jos neka cura pije NAC, upravo sam procitala u nekim istrazivanjima da potice sluz i njeno razrjedivanje da olaksa put plivacima ☺️
Ja ga pijem vec misecima na preporuku svoje gin koja nas uvodi u MPO, jer potice kvalitetu jajnih stanica, a time i bolju O.
Inace je preporucen u knjizi It starts with the Egg, i ima dokazanu uspjesnost.
Dobro znati. Pitaću baš ovu dr što će nam voditi postupak, neće odmoći sigurno
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Pa da, jer kaze istrazivanje da i u kasnijoj fazi kad se bas dode do IVF ili ICSI da poboljsava kvalitetu blastociste.
E i jos nesto sta nisam napisala, a bitno je nasim muzevima koji nemaju savrsene spermiograme - ima istrazivanje koje potvrduje da pomaze i kvaliteti plivaca.
Doze za oboje su min 600 mg dnevno (ja pijem 1000 mg).
Pa provjerite i za musku stranu s doktoricom ☺️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Hoćemo, hvala ti 🥰
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
I meni je dr s humane rekla da uzimam NAC, 1000mg, preporuka je i radi endometrioze jer on smanjuje upalu 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
da, procitala sam i to u istrazivanju!
i bas mi je drago da ti je preporucila, kazu da se stanje vec nakon 3 mj popravi.
iskreno ne znam sta je meni pomoglo, ali sigurna sam da su on i ubiqunol mi vratili ovulacije nazad!
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji